Πως θα την φέρεις σε Οργασμό - Men's Bible

Πως θα την φέρεις σε Οργασμό

Πως θα την φέρεις σε Οργασμό

Αυτή την φορά θα γράψω για κάτι που αναφέρουμε μόνο σε Συνεδρίες με μαθητές μας. Κάτι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φυσιολογίας και ψυχολογίας: τον οργασμό.

Πρέπει να ήμουν γύρω στα δέκα όταν για πρώτη φορά άκουσα για τον γυναικείο οργασμό και με μάλλον ανορθόδοξο τρόπο. Ήμασταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και τρώγαμε όλοι μαζί (τουλάχιστον δώδεκα άτομα) όταν μπήκε η μικρή μου ξαδέλφη, εφτά ετών τότε και είπε στη μητέρα της «Μαμά, εγώ πότε θα έχω έναν οργασμό;»

Περιττό ότι έγινε χαμός στο σπίτι από τα γέλια και φυσικά εγώ έμεινα με την απορία. Όταν αργότερα ρώτησα τι είναι αυτό, μου είπαν ότι ήμουν αρκετά μικρός για να καταλάβω αλλά για να έχω μία ιδέα, είναι κάτι που έχουν οι γυναίκες όταν περνάνε καλά. Ότι κατάλαβες, κατάλαβα.

Πολυσυζητημένο θέμα και ιδιαίτερο

Από ότι φαίνεται, ο γυναικείος οργασμός είναι ένα ιδιαίτερο θέμα. Με μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα πάνω από 100 τίτλους βιβλίων στο Ιντερνέτ. Είναι τόσο ιδιαίτερο θέμα που υπάρχουν αναφορές σε παπύρους και κείμενα της αρχαιότητας. Γιατί είναι τόσο σημαντικός για τις γυναίκες και τι μας αφορά εμάς;

Είδη και ποιότητα οργασμού

Φαίνεται ότι υπάρχουν δεκατέσσερα είδη γυναικείου οργασμού! Ψάχνοντάς τα, και διαπιστώνοντας ποια έχω καταφέρει να προσφέρω, θα έλεγα ότι υπάρχουν περίπου επτά με οκτώ και τα υπόλοιπα είναι παραλλαγές ή κάτι που δεν αφορά την φυσιολογία.

Αντίστοιχα και η ποιότητα των οργασμών δεν είναι η ίδια. Άλλες γυναίκες δίνουν περισσότερη βάση σε ένα είδος οργασμού και άλλες μπορεί να μην μπορούν να αισθανθούν καν αυτό το είδος και να προτιμούν κάποιο άλλο.

Κάποιες γυναίκες, αδυνατούν να βιώσουν οργασμό, κάτι που συνήθως οφείλεται σε ψυχολογικούς ή νευρολογικούς παράγοντες. Τώρα, για να αποφεύγουμε την παρεξήγηση, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα, οπότε αν είσαι γυναίκα που έχεις τέτοια δυσκολία ή άντρας που ξέρει κάποια τέτοια γυναίκα, καλύτερα να μιλήσετε με έναν ειδικό.

Ενδεικτικά αναφέρω μερικά είδη οργασμού και πώς να τους πετύχετε. Να σημειώσω εδώ ότι σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζονται βίαιες και βιαστικές κινήσεις. Η γενικότερη περιοχή είναι ευαίσθητη, οπότε καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην κάνεις ζημιά. Πως θα την φέρεις σε Οργασμό

Κολπικός οργασμός

Μιλάει από μόνο του το θέμα. Επιτυγχάνεται με διείσδυση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Υπό κάποιες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί και με τα δάχτυλα ή σεξουαλικά βοηθήματα.

Κλειτοριδικός οργασμός

Ο πιο συνηθισμένος και εύκολος οργασμός. Κάτι το οποίο είναι λογικό καθώς η κλειτορίδα έχει περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις. Περίπου το 37% των γυναικών -βάσει έρευνας- τελειώνει μόνο έτσι, ενώ ένα 36% δηλώνει ότι παρόλο που δεν είναι απαραίτητος, ενισχύει την κλιμάκωση. Ο πιο απλός τρόπος για να τον πετύχεις, είναι με άμεση διέγερση της κλειτορίδας, με τα δάχτυλα και η καλύτερη κίνηση είναι από πάνω προς τα κάτω και ανάποδα.

Γυναικεία εκσπερμάτιση κατά τον Οργασμό

Μία στις δέκα γυναίκες θα έχει εκσπερμάτιση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με απευθείας ερεθισμό του λεγόμενου σημείου G, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου. Φρόντισε η διείσδυση να είναι απαλή και η πίεση που θα ασκήσεις με τα ακροδάχτυλα να είναι σταθερή.

Η εμπιστοσύνη βοηθάει στον Οργασμό

Κλείνοντας, να σου πω ότι ο οργασμός είναι θέμα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Επίσης είναι θέμα αυτοπεποίθησης, εσωτερικής άνεσης και ισορροπίας για τις γυναίκες.

Όσο καλύτερα αισθάνεται μία γυναίκα με το σώμα της και όσο περισσότερη απελευθέρωση βιώνει, τόσο το καλύτερο. Αν θες να βοηθήσεις μία γυναίκα να χαλαρώσει, τότε πρέπει να συνδεθείς μαζί της και ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό είναι μέσω της συζήτησης.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά της γυναικείας ψυχολογίας; Δες εδώ

Άσχετα με αυτό, πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι όταν βρίσκονται στο κρεβάτι με έναν άντρα που δείχνει ότι ξέρει τι κάνει, τότε μπορούν να χαλαρώσουν ευκολότερα και να βιώσουν γρηγορότερα και εντονότερους οργασμούς.

Επίσης, όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσεις στα προκαταρκτικά, τόσο ευκολότερα θα έρθει σε οργασμό. Τέλος, η άνεση παίζει μεγάλο ρόλο, για παράδειγμα μέσα σε μία σχέση.

Σε αυτό το τελευταίο, θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί όσο περισσότερο ξέρεις την σύντροφό σου, τόσο ευκολότερα μπορείς να της προσφέρεις έναν οργασμό, αρκεί να ασχολείσαι και μάλιστα συστηματικά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!