Σχέση από Απόσταση: 3 βασικά Κριτήρια για να Διατηρηθεί - Men's Bible

Σχέση από Απόσταση: 3 βασικά Κριτήρια για να Διατηρηθεί

Σχέση από Απόσταση :3 βασικά Κριτήρια για να Διατηρηθεί

Αν και καλό είναι να την αποφύγεις, η σχέση από απόσταση δεν είναι καταδικασμένη και μπορεί να λειτουργήσει, αρκεί να πληρούνται κάποια συγκεκριμένα κριτήρια.

Το γεγονός πως μπορεί να σας χωρίζουν δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα, σίγουρα είναι ένα σημαντικό εμπόδιο. Το οποίο όμως δεν είναι ανυπέρβλητο.

Στην πραγματικότητα μια σχέση από απόσταση μπορεί όχι μόνο να δουλέψει, αλλά και να ευδοκιμήσει. Χρειάζεται ωστόσο, όπως και όλες οι σχέσεις, θυσίες και από τις δύο πλευρές, σεβασμό και κατανόηση.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση, καλό είναι να έχεις τα εξής στο μυαλό σου:

#1 Για να κάνεις σχέση από απόσταση η κοπέλα πρέπει να σου αρέσει πολύ και για τους σωστούς λόγους

Δεν υπάρχει η τέλεια και ιδανική σύντροφος. Όλα είναι θέμα προσωπικών και υποκειμενικών κριτηρίων και πολύ πιθανό, την κοπέλα που εσύ θεωρείς τέλεια σύντροφο κάποιος άλλος να τη θεωρεί κακή επιλογή.

Παρ’ όλα αυτά, για να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση, χρειάζεται πρώτα να νιώθεις πως αξίζει τον κόπο.

Πως η κοπέλα για την οποία θα κάνεις τόσες θυσίες, είναι κάτι ξεχωριστό για εσένα. Πως αξίζει να καταβάλεις την προσπάθεια που χρειάζεται για να διατηρήσεις το πάθος ζωντανό, ακόμα και από απόσταση.

Φυσικά, και πρέπει να το ξεκαθαρίσω αυτό, χρειάζεται να είσαι αντικειμενικός και να σκέφτεσαι καθαρά.

Είναι άλλο πράγμα να σου αρέσει μια κοπέλα πολύ, επειδή είναι κάποια που έχει αυτά που αναζητάς σε μια σύντροφο και άλλο πράγμα να σου αρέσει κάποια επειδή νιώθεις πως δεν θα έχεις άλλη ευκαιρία στη ζωή σου για σχέση.

Όταν ξέρεις πως έχεις επιλογές στη ζωή σου καταλήγεις ευκολότερα σε σωστές αποφάσεις. Όταν νιώθεις πως δεν έχεις επιλογές στη ζωή σου, οι αποφάσεις σου καθοδηγούνται από το φόβο της μοναξιάς.

Σιγουρέψου λοιπόν πως η κοπέλα σου αρέσει αρκετά για να επιχειρήσεις μαζί της μια σχέση από απόσταση και κυρίως πως σου αρέσει για τους σωστούς λογούς.Σχέση από Απόσταση :3 βασικά Κριτήρια για να Διατηρηθεί

#2 Έχετε θέσει σωστά τα όρια σας και έχετε ποιοτική επικοινωνία

Για να λειτουργήσει μια οποιαδήποτε σχέση, πόσο μάλλον μια σχέση από απόσταση, χρειάζεται τακτική και ποιοτική επικοινωνία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να μιλάτε τακτικά μέσω μηνυμάτων και τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα να κάνετε κάποια βιντεοκλήση.

Το μεταξύ σας συναίσθημα θα αρχίσει να σβήνει και να χάνεται αν μιλάτε αραιά ή αν η μεταξύ σας επικοινωνία γίνει τυπική και βαρετή.

Για να διατηρηθεί η φλόγα αναμμένη χρειάζεται να μιλάτε σε τακτικά χρονικά διαστήματα και τα όσα λέτε να εμβαθύνουν τη σύνδεση και την ερωτική έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλο.

Για αυτό λοιπόν εστίασε στο να κάνετε συζητήσεις που επικεντρώνονται στα συναισθήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα σας και όχι απλά στο πώς κύλησε η ημέρα σας.

Όσο περισσότερο προσωπική και συναισθηματική γίνει η συζήτηση τόσο πιο εύκολα μπορείτε να διατηρήσετε τη μεταξύ σας σύνδεση.

Αν δεν μπορείτε να διατηρήσετε μια τέτοια συζήτηση για μεγάλο διάστημα, τότε μάλλον δεν έχετε αρκετή χημεία.

Επίσης, ακριβώς επειδή η σχέση από απόσταση στηρίζεται στην επικοινωνία με μηνύματα και κλήσεις, επιβάλλεται να τιθασεύσετε και οι δυο τις ανασφάλειες σας.

Μερικές στιγμές ζήλιας και ανασφάλειας δεν κάνουν κακό, όμως αν κάθε φορά που της μιλάς γίνεσαι ζηλιάρης και ανασφαλής, τότε η έλξη που νιώθει για εσένα η κοπέλα θα αρχίσει να χάνεται καθώς θα σε νιώθει πιο αδύναμο συναισθηματικά.

Θες να διατηρήσεις την ερωτική έλξη σε μια σχέση από απόσταση; Δες εδώ

#3 Κάνετε τακτικές και ποιοτικές επισκέψεις ο ένας στον άλλο

Είναι αδύνατο να δουλέψει μια σχέση αν οι σύντροφοι δεν βλέπουν ποτέ ο ένας τον άλλο από κοντά.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σχέση από απόσταση. Χρειάζεται λοιπόν να επισκέπτεστε ο ένας τον άλλο κατά διαστήματα και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί ώστε να νιώθετε και οι δύο πως η σχέση προχωράει προς τα εμπρός και όχι πως μένει στάσιμη για καιρό.

Δεν αρκεί λοιπόν να μιλάτε. Πρέπει να κάνετε και πράγματα μαζί.

Η αραιή επαφή κάνει την κοπέλα να νιώθει πως η κατάσταση δεν κλιμακώνεται και δεν οδηγείται κάπου και έτσι εξασθενεί τα αισθήματα που νιώθει για εσένα.

Κάντε λοιπόν τακτικά ταξίδια ο ένας στον άλλο και προγραμματίστε δραστηριότητες που θα κάνετε μαζί στο μέλλον.

Ακριβώς επειδή σας χωρίζουν χιλιόμετρα, χρειάζεται ο χρόνος που περνάτε μαζί να είναι ποιοτικός, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να μοιράζεστε αρκετές και κυρίως όμορφες και ευχάριστες εμπειρίες.

Αν δυσκολεύεστε να δείτε ο ένας τον άλλο από κοντά για μεγάλα χρονικά διαστήματα (πχ, περισσότερο από ενάμιση με δύο μήνες ) τότε οι πιθανότητες να πετύχει η σχέση από απόσταση είναι ελάχιστες.

Βασικά δεν θα έχει νόημα μια τέτοια σχέση, εκτός και αν αυτό είναι κάτι που θα συμβεί μια φορά και πρωτύτερα έχετε περάσει αρκετό χρόνο μαζί.

Διαφορετικά, είναι καλύτερα και για τους δυο να μην επιχειρήσετε την σχέση από απόσταση καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν στην πορεία, θα σας εμποδίσουν να χαρείτε τη σχέση σας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!