Τι κάνω αν δεν Απαντάει στα Μηνύματα μου; - Men's Bible

Τι κάνω αν δεν Απαντάει στα Μηνύματα μου;

Τι κάνω αν δεν απαντάει στα μηνύματα μου;

Γνώρισες πρόσφατα μια κοπέλα. Σου άρεσε πολύ, της έπιασες την κουβέντα και μάλιστα μιλήσατε για αρκετή ώρα. Ένιωσες πως ήταν ο τύπος σου και πως θες να τη γνωρίσεις περισσότερο, και έτσι της πρότεινες να ανταλλάξετε αριθμούς για να τα ξαναπείτε. Αργότερα όμως, όταν της έστειλες μήνυμα, εκείνη δεν αποκρίθηκε. Γιατί; Τι συνέβη και δεν απαντάει στα μηνύματα σου;

«Γιατί δεν απαντάει στα μηνύματα μου;»

Η αλήθεια είναι πως ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι που συμβαίνει αυτό.

#1 Της άφησες κακή εικόνα στο τέλος

Ένας απ’ τους πιο πιθανούς λόγους που η κοπέλα δεν απαντάει στα μηνύματα σου, είναι γιατί, ενώ της άρεσε η προσέγγιση σου και η κουβέντα που είχατε, την ξενέρωσε κάτι στη συμπεριφορά σου και στον τρόπο σου στο τέλος της κουβέντας σας.

Δηλαδή ενώ η επικοινωνία που είχατε κύλησε ως επί το πλείστον πολύ καλά, τελείωσε με τρόπο που της άφησε κακή εντύπωση για εσένα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Για παράδειγμα μπορεί να έφυγες αμέσως με το που πήρες τον αριθμό της και αυτό να της άφησε την εντύπωση πως δε σε ένοιαζε και τόσο η γνωριμία σου μαζί της, όσο το να πάρεις έναν αριθμό σαν έπαθλο.

Με λίγα λόγια η κοπέλα μπορεί να ένιωσε πως δεν ενδιαφέρθηκες για εκείνη συγκεκριμένα αλλά πως μιλούσες γενικά με γυναίκες και «όποια κάτσει».

Ή μπορεί να αντέδρασες υπερβολικά όταν πήρες τον αριθμό της, δηλαδή να έδειξες υπερβολικά χαρούμενος λες και έπιασες το Τζόκερ, κάτι που δείχνει την αίσθηση πως την έχεις ανεβάσει σε βάθρο και πως συνδέεις την αυτοπεποίθηση σου με την επιτυχία σου στο φλερτ.

Τέλος μπορεί απλά να είπες ή να έκανες κάτι που να την έφερε σε δύσκολη θέση και γι’ αυτό να αποφάσισε πως δεν ήθελε να έχει ξανά επαφές μαζί σου.

#2 Δεν ένιωθε κάποια έλξη για εσένα

Μπορεί να σου έδωσε τον αριθμό της, μπορεί να κάνατε μια στρωτή και άνετη κουβέντα, μπορεί να γελούσε με τα αστεία σου, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε βλέπει ερωτικά.

Το ότι έχεις τον αριθμό της δε σημαίνει ότι ένιωσε αρκετή έλξη για εσένα ώστε να θέλει να επενδύσει περισσότερα σε μια γνωριμία μαζί σου και γι’ αυτό να προτίμησε να μην απαντήσει στα μηνύματα που της έστειλες.

Η αλήθεια είναι πως μια κοπέλα προτιμά να δώσει τον αριθμό της, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για τον άνδρα με τον οποίο μιλάει, παρά να βρεθεί στη θέση να τον απορρίψει ξεκάθαρα.

#3 Κακό timing

Σε κάποιες περιπτώσεις η κοπέλα δεν απαντάει στα μηνύματα σου, όχι γιατί δεν της αρέσεις ή γιατί δε θέλει να γνωριστείτε περισσότερο, αλλά γιατί το timing είναι λάθος.

Μπορεί η διάθεση της να ήταν στα ύψη όταν μιλούσε μαζί σου, αλλά όταν της έστειλες το μήνυμα σου παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις να επηρέασαν την όρεξη της να επικοινωνήσει μαζί σου.

Η διάθεση παίζει τεράστιο ρόλο στο πως θα επιλέξουμε να δράσουμε σε διάφορες περιστάσεις, έτσι αν το μήνυμα σου τη βρίσκει «στα κάτω της», εύκολα η κοπέλα μπορεί να επιλέξει να το αγνοήσει. Ειδικά αν είσαι απλώς ο τύπος με τον οποίο μίλησε είκοσι λεπτά σε κάποιο μπαρ.

#4 Της αρέσεις πολύ και νιώθει μεγάλη νευρικότητα

Εκτός απ’ την περίπτωση να μην σου απαντάει επειδή δεν νιώθει έλξη για εσένα, υπάρχει και η περίπτωση να μην σου απαντάει ακριβώς επειδή νιώθει έντονη έλξη για εσένα.

Όπως ακριβώς κι εσύ μπορεί να νιώσεις έντονη νευρικότητα όταν ετοιμάζεσαι να στείλεις κάποιο μήνυμα ή να μιλήσεις στο τηλέφωνο με την κοπέλα που σου αρέσει, το ίδιο παθαίνουν και πολλές κοπέλες.

Και όπως κι εσύ μπορεί να καταλήξεις να αναβάλεις ή να καθυστερήσεις να της στείλεις κάποιο μήνυμα λόγο άγχους και τελειομανίας το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με εκείνη.

Μην ξεχνάς είναι και εκείνη άνθρωπος και όταν της αρέσει πολύ κάποιος θα νιώσει το αντίστοιχο άγχος που θα νιώσει και κάποιος άνδρας σε ανάλογη περίπτωση.

Πολλές φορές κρίνοντας απ’ την εξωτερική εικόνα βγάζουμε λάθος συμπεράσματα. Ωστόσο εύκολα μπορεί να διατηρεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ταυτόχρονα να είναι αρκετά ντροπαλή.

Τι κάνεις όταν δε σου απαντάει;

Οκ, ανεξάρτητα απ’ το πώς κύλησε η πρώτη γνωριμία εσύ πήρες τον αριθμό της, της έστειλες και είδες πως εκείνη δεν απαντάει. Τι κάνεις τώρα;

Όταν η κοπέλα δεν απαντάει στο μήνυμα που της έστειλες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πανικοβληθείς.

Δε θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και το γεγονός ότι δεν σου απαντάει δε σημαίνει απαραίτητα πως η υπόθεση είναι χαμένη.

#1 Απόφυγε τις θυμωμένες αντιδράσεις

Για αρχή όπως είπαμε πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις μια γυναίκα να ξενερώσει μαζί σου, είναι να δείξεις ανασφαλής και να αντιδράσεις παρορμητικά.

Αν λοιπόν δεις ότι η κοπέλα δεν σου απαντάει απόφυγε να της στείλεις κάποιο μήνυμα στο οποίο είτε πετάς υπονοούμενα ότι σε «ξέχασε», είτε της λες με κάποιο τρόπο δεν είναι «σωστή» απέναντι σου και πως αν δε γούσταρε θα έπρεπε να το πει εξαρχής αντί να σου δώσει τον αριθμό της κλπ.

Όσο λιγότερο cool και όσο περισσότερο αγχωμένος και ανασφαλής δείξεις, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να αποκριθεί και να αρχίσετε να μιλάτε.

#2 Απόφυγε τα υπερβολικά εντυπωσιακά μηνύματα

Το να αντιδράσεις με χιούμορ είναι σωστή κίνηση και σίγουρα πολύ καλύτερο απ’ το να δείξεις πως πληγώθηκες που δεν απαντάει στα μηνύματα σου. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα της υπερπροσπάθειας και γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις και τα ευφάνταστα, εντυπωσιακά, διασκεδαστικά, μηνύματα.

Ειδικά αν τα μηνύματα αυτά δεν απέχουν πολύ χρονικά απ’ το αρχικό σου μήνυμα που έμεινε αναπάντητο.

#3 Δώσε της χρόνο και ξαναστείλε

Ουσιαστικά ο βασικός σου στόχος όταν η κοπέλα δεν απαντάει στα μηνύματα σου είναι να της δείξεις ότι παραμένεις χαλαρός και cool.

Γι’ αυτόν το λόγο, όταν στέλνεις κάποιο μήνυμα και εκείνη δεν απαντάει, καλό είναι να αποφύγεις να στείλεις δεύτερο μήνυμα την ίδια ημέρα.

Αντίθετα άσε μια δύο μέρες να περάσουν και ξαναστείλε της κάτι απλό με μια (μικρή όμως) δόση χιούμορ.

Αν της στείλεις απανωτά μηνύματα την ίδια μέρα με το αρχικό αναπάντητο μήνυμα σου, με στόχο να την κάνεις να σου δώσει σημασία, το ποιο πιθανό είναι να την κάνεις να νιώσει πίεση και εν τέλει να την απομακρύνεις περισσότερο.Τι κάνω αν δεν απαντάει στα μηνύματα μου;

#4 Μην επιμείνεις

Σίγουρα δεν πρέπει να απογοητεύεσαι αμέσως, αλλά επίσης δεν πρέπει και να επιμένεις όταν μια γνωριμία δεν τραβάει. Χρειάζεται να δείχνεις την παρουσία σου με τέτοιο τρόπο, χωρίς να δείξεις ανασφάλεια και χωρίς να κάνεις την κοπέλα να νιώσει πίεση.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι θα πρέπει να της ξαναστείλεις κάποιο μήνυμα μετά από μια δυο ημέρες. Αν πάλι δε σου απαντήσει, τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται και δεν υπάρχει λόγος να επιμείνεις και να γίνεις πιεστικός.

Τότε καλύτερα να προχωρήσεις στην επόμενη, σκεπτόμενος τί μπορείς να κάνεις καλυτέρα την επόμενη φορά που θα γνωρίσεις κάποια από κοντά.

Όσο περισσότερο βελτιώνεις το πώς επικοινωνείς και πως φλερτάρεις μια γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο, τόσο πιο απλή και εύκολη γίνεται η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και η πορεία προς το ραντεβού.

Θες να μάθεις να φλερτάρεις με τρόπο που θαυμάζεις τον εαυτό σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!