Θέλεις Κοπέλα για τους Σωστούς Λόγους; - Men's Bible

Θέλεις Κοπέλα για τους Σωστούς Λόγους;

Θέλεις Κοπέλα για τους Σωστούς Λόγους;, Πώς να διαχειριστείς μια Σχέση με Ωραία Γυναίκα

Γιατί θέλεις κοπέλα; Και όχι το «σεξ» από μόνο του δεν είναι απάντηση, γιατί μπορείς να κάνεις σεξ και χωρίς να έχεις σχέση μαζί της.

Άρα για ποιους λόγους θέλεις κοπέλα; Κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, προτού βγεις ξανά για φλερτ. Η αλήθεια είναι ότι αν προσπαθείς να βρεις κοπέλα για τους λάθους λόγους, τότε όλη η διαδικασία του φλερτ και των ραντεβού θα είναι μια συνεχής απογοήτευση.

Σήμερα λοιπόν θα αναλύσουμε κάποιος καταστροφικούς λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλεις κοπέλα αλλά και το πώς να τους ξεπεράσεις. Έτσι ώστε το να βρεις τη σωστή κοπέλα θα γίνει πιο εύκολο και απολαυστικό.

Θέλεις κοπέλα για Κοινωνική Αναγνώριση

Μερικές φορές, κάποιος ενδιαφέρεται να ρίξει κοπέλες απλά και μόνο για την κοινωνική αναγνώριση που φέρνει αυτό. Θέλει να κρατάει αγκαζέ μια σέξι γυναίκα που μπορεί να δείχνει στους φίλους του, τους συγγενείς του, τους περαστικούς. Θέλει να μπαίνει στο καφέ μαζί της και όλοι να τον κοιτούν και να τον ζηλεύουν. (Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ότι θα γίνεται). Πιστεύει ότι οι άλλοι θα τον βάλουν πιο ψηλά στην εκτίμησή τους όταν δουν τι γυναίκες «κυκλοφορεί».

Αλλά αυτή η συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το να σαγηνεύσεις μια γυναίκα. Οι γυναίκες δεν θέλουν (και είναι λογικό αυτό) να είναι απλά ένα «αξεσουάρ» επίδειξης για να καμαρώνει ο άλλος στους φίλους του. Κι αν αυτό είναι το κύριο κίνητρο που έχει κάποιος για να ρίχνει γυναίκες, τότε κι οι γυναίκες δεν θα τον θέλουν.

Αν έχεις πέσει κι εσύ σε αυτή την παγίδα, μπορείς να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου υιοθετώντας τον αντίθετο τρόπο σκέψης και αισθανόμενος άνετα που είσαι ελεύθερος.

Αγκάλιασε το «Ναι, είμαι single και μια γυναίκα πρέπει να είναι γαμάτη, για να αλλάξει αυτό». Δούλεψε αυτό τον τρόπο σκέψης κάνοντας παρέα με ανθρώπους (άνδρες και γυναίκες) που νιώθουν με τον ίδιο τρόπο. Όταν δεν νιώθεις πια την ανάγκη για κοινωνική αναγνώριση, θα παρατηρήσεις ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις τις γυναίκες να ενδιαφερθούν για εσένα.

Θες να μπορείς να ρίξεις αυτή που σου αρέσει; Δες εδώ

Θέλεις κοπέλα για να νιώσεις ότι έχεις Αξία

Μερικοί άνδρες χρησιμοποιούν τις σχέσεις ως ένα τρόπο για να μετράνε την αξία τους. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν κοπέλα απλά και μόνο για να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι «αξίζουν».

Αλλά αν εξαρτάσαι από τις γυναίκες για να νιώσεις καλά για τον εαυτό σου, τότε το να ελκύεις γυναίκες θα γίνει πρακτικά αδύνατο. Βλέπεις, στις γυναίκες δεν αρέσουν οι απεγνωσμένοι. Οι γυναίκες θέλουν άνδρες που τους αρέσει ήδη η ζωή τους.

Προκειμένου να έχει γυναίκες λοιπόν, πρώτα απ’ όλα εστίασε στο να δημιουργήσεις μια ζωή που σου αρέσει. Πέρνα χρόνο κάνοντας δραστηριότητες που σου αρέσουν (κάνε κάποιο άθλημα, χόμπι, μάθε κάτι καινούριο κλπ) και κράτα τον εαυτό σου σε φόρμα με γυμναστική και διατροφή.

Τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να αρχίσεις να αισθάνεσαι καλά για τη ζωή που κάνεις.

Κι όταν θα ευχαριστιέσαι πρώτα απ’ όλα ο ίδιος τη ζωή σου, τότε θα εκπέμπεις θετικότητα και ενθουσιασμό. Κι αυτό θα κάνει τις γυναίκες να σε παρατηρούν και να ενδιαφέρονται.

Θέλεις κοπέλα από Πείσμα

Κάποιοι άλλοι μπορεί να λένε ότι θέλουν κοπέλα, αλλά όταν κοιτάξουν καλά μέσα τους, να συνειδητοποιήσουν κάτι εκ πρώτοις απίστευτο, ότι αντιπαθούν τις γυναίκες. Και εξηγώ: Είναι θυμωμένοι με τις γυναίκες που τους απέρριψαν στο παρελθόν και θέλουν απλά να βρουν κοπέλα για να δείξουν στις παλιές υποθέσεις ότι είχαν άδικο που τους απέρριψαν.

Αν προσπαθήσεις να έλξεις γυναίκες ενώ έχεις ακόμα μέσα σου πικρία ή θυμό, τότε πολεμάς μια άνιση μάχη. Ακόμα κι αν την κάνεις προσωρινά να σε γουστάρει, είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι η πικρία σου να βγει προς τα έξω.

Όσοι κουβαλούν πικρία για τις γυναίκες, θα επωφεληθούν πολύ με το να χτίσουν αυτοπεποίθηση και να καλλιεργήσουν μια πιο θετική οπτική. Μπορείς να καταφέρεις και τα δύο αυτά, σκεπτόμενος στο τέλος κάθε ημέρας τις μικρές νίκες που είχες (πράγματα που έκανες σωστά, όπως και καλά πράγματα που σου έτυχαν).

Ενίσχυσε την θετικότητα εστιάζοντας στα καλά που συμβαίνουν στη ζωή σου και σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Αυτό θα βοηθήσει την πικρία και τον θυμό να εξαφανιστούν σταδιακά, κάνοντάς σε πιο ελκυστικό στις γυναίκες. Θέλεις Κοπέλα για τους Σωστούς Λόγους;

Θα κάνεις τα Πάντα για να βρεις κοπέλα

Τέλος, υπάρχει κι εκείνος ο τύπος άνδρας που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να βρει κοπέλα. Θα κάνει και θα γίνει οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί.

Ωστόσο αυτή είναι μια καταστροφική τάση που μπορείς να έχεις προκειμένου να γίνεις αρεστός στις γυναίκες. Πρώτα απ’ όλα οι γυναίκες θέλουν άνδρες με ακεραιότητα που έχουν τα ιδανικά τους, όχι ανθρώπους που γίνονται χαλί να τους πατήσεις. Επιπλέον, νομίζοντας ότι αν την καλοπιάσεις, θα σου «χρωστάει» χάρη (δηλαδή να σε ερωτευτεί), γίνεσαι ψεύτικος και χειριστικός.

Αντί λοιπόν να είσαι το χαλί να σε πατήσει, μπας και σε ερωτευτεί, γίνε ο δυνατός άνδρας που οι γυναίκες θέλουν. Γίνε άνδρας με στάνταρ που κάνει τις γυναίκες να τον κυνηγούν;

Πως; Ξεκίνα καταγράφοντας τι ακριβώς θέλεις από μια κοπέλα και σχέση. Έπειτα όταν βγεις για να φλερτάρεις, μην συμβιβάζεσαι με οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που θέλεις. Έχοντας αυτή τη νοοτροπία αλλά και τα στάνταρ, θα γίνεις πιο ελκυστικός για τις γυναίκες και αυτό τελικά είναι το κλειδί για να σε κυνηγούν οι ίδιες!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!