Της έστειλα Μήνυμα και δεν Απάντησε! - Men's Bible

Της έστειλα Μήνυμα και δεν Απάντησε!

Της έστειλα Μήνυμα και δεν Απάντησε

Ξεκινάς να μιλάς με διάφορες κοπέλες online και βλέπεις ότι τα πράγματα δεν καταλήγουν πουθενά; Ίσως είναι αρκετές φορές που της έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε τελικά. Σε αυτό παίζουν ρόλο και όσα κάνεις (τα μηνύματα που στέλνεις δηλαδή) αλλά και η ψυχολογία σου (ο τρόπος που σκέφτεσαι).

Γιατί αν αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν, τότε όλο και πιο συχνά θα διαπιστώνεις ότι αυτή δεν απάντησε όσο κι αν εσύ προσπάθησες. Τι μπορεί να φταίει για αυτό και τι μπορείς να κάνεις;

Κολλάς με μια συγκεκριμένη

Όταν επενδύσεις το 100% σου σε μια τυχαία κοπέλα, είναι εύκολο να μπεις σε μια οπτική «σπανιότητας», ότι δηλαδή μόνο αυτή υπάρχει και μόνο αυτή είναι κατάλληλη για εσένα. Προκειμένου να μην την πατήσεις έτσι και να αυξήσεις τις πιθανότητές σου, θα πρέπει να μιλάς με περισσότερες (όπως φυσιολογικό είναι ότι κάνει και η ίδια από μεριάς της).

Το να ανταλλάσσεις μηνύματα με πολλές κοπέλες θα σου επιτρέψει να είσαι πιο αισιόδοξος και να νοιάζεσαι λιγότερο για το αποτέλεσμα με μία συγκεκριμένη. Μόλις θα το έχεις αυτό, θα είναι πιο εύκολο να δημιουργείς μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα με τα μηνύματά σου, κάτι που με τη σειρά του θα σε κάνει πιο ελκυστικό.

Επιπλέον, με όλη αυτή την εξάσκηση, θα αποκτήσεις εμπειρία και διαίσθηση για το τι μηνύματα να στέλνεις σε μια κοπέλα. Πως να της στείλεις μήνυμα χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένος Της έστειλα Μήνυμα και δεν Απάντησε

Δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα

Μερικές φορές κάποιοι σαν να ξεχνούν γιατί της στέλνουν μηνύματα. Απορροφούνται σε μια ουδέτερη ανταλλαγή μηνυμάτων κι αδιάφορη συζήτηση και χάνουν το σημαντικό. Και το σημαντικό φυσικά, είναι να κανονίσεις το ραντεβού.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα μηνύματα είναι μόνο για να σχεδιάσεις το ραντεβού και να προγραμματίσεις. Τα παιχνιδιάρικα μηνύματα που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα σίγουρα χρειάζονται. Βοηθούν στο να βρείτε ξανά ρυθμό και να είναι πιο θετική στο να συναντηθείτε.

Ωστόσο, πολλοί μένουν σε αυτά και η συζήτηση «ξεχειλώνει». Για αυτό έχε κατά νου πάντα να προχωράς τη συζήτηση προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Γιατί αν τα μηνύματά σου δεν έχουν κάποιον στόχο, τότε κι αυτή θα βαρεθεί και η έλξη θα αρχίσει να σβήνει.

«Γεια, τι κάνεις; Πως ήταν η μέρα σου;»

Όχι, μην στέλνεις τέτοια μηνύματα, ειδικά αν μόλις τώρα αρχίζετε να γνωρίζεστε. Τα αρχικά μηνύματα υπάρχουν για να δημιουργήσουν παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, όπου μαθαίνει ο ένας τον άλλο μέσα από έναν διασκεδαστικό τρόπο.

Όταν της στέλνεις «πως ήταν η μέρα της» πρακτικά ζητάς πληροφορίες από εκείνη, χωρίς εσύ να προσφέρεις κάτι. Άσε που πρέπει να καταβάλλει κόπο να γράψει κάτι ενδιαφέρον και είναι κάτι που της στέλνουν όλοι μα όλοι. Άρα επιλέγεις τον εύκολο δρόμο να ασκείς πίεση σε αυτήν ενώ εσύ δεν συνεισφέρεις.

Ένας καλός και πρακτικός κανόνας είναι να σκέφτεσαι: «αν ο ίδιος λάμβανα ένα τέτοιο μήνυμα, θα γέλαγα;». Αν η απάντηση σου είναι «ναι», τότε πρόκειται για ένα καλό μήνυμα να στείλεις γιατί βγάζει την προσωπικότητά σου και δημιουργεί συναισθήματα.

Θες να μάθεις τα πάντα για τα σωστά μηνύματα που κινούν το ενδιαφέρον της; Δες εδώ.

Κι αν τελικά δεν απάντησε;

Το σημαντικό για να την κάνεις να ανταποκρίνεται και να στέλνει κι εκείνη είναι να κάνεις πειράγματα. Δηλαδή να δημιουργείς μια ελαφριά, και όχι πολύ σοβαρή, ατμόσφαιρα.

Πολλοί επενδύουν πολλά όταν μιλάνε με κάποια και προσπαθούν να την πείσουν να βγει μαζί τους. Αν όμως είσαι η εξαίρεση και γίνεσαι πρόκληση, θα ξεχωρίσεις αμέσως.

Φυσικά, έχε υπόψη ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλες. Μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από εσένα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν έχουν καθόλου να κάνουν με εσένα, που μπορεί να την απέτρεψαν και δεν απάντησε. Οπότε αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν, μην το πάρεις προσωπικά.

Πώς να δείχνεις ότι δεν είσαι απελπισμένος

Υπάρχουν δύο παράμετροι σε αυτό: η ψυχολογική και η πρακτική. Ψυχολογικά, χρειάζεται να αναπτύξεις νοοτροπία αφθονίας. Γενικά, όταν κάποιος νιώθει απελπισμένος, είναι επειδή θεωρεί ότι η κοπέλα με την οποία μιλάει είναι η μόνη επιλογή που θα έχει για πολύ καιρό ή ότι είναι πολύ καλή για αυτόν. Αν όμως αρχίσεις να μιλάς με περισσότερες και να φλερτάρεις κοπέλες που σε ενδιαφέρουν, θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν πολλές αξιόλογες κοπέλες εκεί έξω και ότι έχεις επιλογές.

Στο πρακτικό κομμάτι, μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις δύο πράγματα. Πρώτα απ’ όλα βεβαιώσου ότι κρατάς την αναλογία των μηνυμάτων σου σε σχέση με τα δικά της περίπου στο 1:1. Αυτό σημαίνει να της στέλνεις περίπου όσα μηνύματα σου στέλνει αυτή και να τα κρατάς σε περίπου ίδιο μέγεθος και έκταση με τα δικά της.

Το δεύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην στέλνεις μηνύματα που δεν χρειάζονται. Τα μηνύματά σου πρέπει, όπως είπαμε, είτε να υποεπικοινωνούν είτε αξία και να είναι παιχνιδιάρικα είτε να προχωρούν τα πράγματα προς τον προγραμματισμό του ραντεβού.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!