«Με Απέρριψε αυτή που μου αρέσει»: 3 Λόγοι που συνέβη αυτό - Men's Bible

«Με Απέρριψε αυτή που μου αρέσει»: 3 Λόγοι που συνέβη αυτό

«Αυτή που μου αρέσει με Απέρριψε»: 3 Λόγοι που συνέβη αυτό

«Μίλησα στην κοπέλα που μου αρέσει για να τη φλερτάρω, αλλά εκείνη με απέρριψε. Τι να κάνω;»

Αυτή είναι μια κλασική απορία. Όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή στη ζωή μας γευτήκαμε την απόρριψη από την κοπέλα που μας άρεσε.

Οπότε, αν το φλερτ σου έληξε άδοξα, να ξέρεις πως δεν είσαι ο πρώτος ή ο μόνος που του τυχαίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, μπορώ να πω πως η απόρριψη είναι ο κανόνας στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για να πετύχει το φλερτ χρειάζεται ωραίος τρόπος, συμβατότητα και φυσικά καλό timing. Αν κάποιο απ’ αυτά λείπει, τότε δύσκολα μπορεί να προχωρήσει η γνωριμία σε κάτι περισσότερο από μια απλή γνωριμία.

Ο λόγος που σε απέρριψε πιθανόν έχει να κάνει με κάποιο απ’ τα ακόλουθα:

  • Κακή χρονική στιγμή. Για παράδειγμα γνώρισε κάποιον πρόσφατα που την ενθουσίασε και θέλει να προχωρήσει μαζί του.
  • Δεν είχατε κοινά και άρα ένιωσε ότι είστε αταίριαστοι.
  • Δεν την ιντρίγκαρες αρκετά και δεν ένιωσε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον και έλξη για εσένα.

«Γιατί με απέρριψε;» 3 λόγοι που συνέβη αυτό

#1 Λάθος timing

Στην περίπτωση του timing δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Αν η κοπέλα είναι «αλλού» ή αν η στιγμή ήταν κακή για άλλους λόγους τότε το καλύτερο είναι να σταματήσεις και να προχωρήσεις.

Αν προσπαθήσεις περισσότερο να την κάνεις να ενδιαφερθεί,  θα κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Δεν πρόκειται να την κάνεις να αλλάξει γνώμη ώντας επίμονος. Για αρχή όσο πιο πολύ προσπαθείς, τόσο λιγότερο ελκυστικός δείχνεις στα μάτια της. Άσε που σε καμία περίπτωση δεν θες να γίνεις πιεστικός ή να υπερβείς τα όρια.

Ειδικά αν μιλάμε για κοπέλα που είναι σε σχέση ή που έχει κάνει κάποια πρόσφατη γνωριμία η οποία εξελίσσεται όμορφα και ομαλά, το να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι μαζί της, είναι χαμένος χρόνος.«Αυτή που μου αρέσει με Απέρριψε»: 3 Λόγοι που συνέβη αυτό

#2 Έλλειψη συμβατότητας και συναισθηματικής σύνδεσης

Αν η κοπέλα ένιωσε ότι είστε αταίριαστοι και μη συμβατοί, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι να μην έχετε όντως κανένα κοινό.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην εστιάσατε στα κοινά που έχετε μεταξύ σας και να μη βοήθησες να δημιούργηθεί κάποια οικειότητα και συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας.

Η αλήθεια είναι πως το δεύτερο ενδεχόμενο συμβαίνει περισσότερο συχνά απ’ όσο θα περίμενε κανείς.

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μια εμμονή με το να δείχνουν cool, δυναμικοί και εντυπωσιακοί και έτσι αναλώνονται περισσότερο στο να εντυπωσιάσουν και λιγότερο στο να γνωρίσουν πραγματικά την κοπέλα που έχουν απέναντί τους.

Έτσι, ο διάλογος που κάνουν μοιάζει αρκετά επιφανειακός και η κοπέλα δε νιώθει πως ενδιαφέρονται πραγματικά για εκείνη.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν δηλαδή η κοπέλα σε βρίσκει ελκυστικό αλλά νιώθει ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό μεταξύ σας, μπορείς να ξαναδοκιμάσεις να τη φλερτάρεις εστιάζοντας στη γνωριμία και όχι στο να δείξεις ενδιαφέρων και cool τύπος.

Μίλα της για πράγματα που έχετε κοινά και ενδιαφέρουν και τους δύο σας και γίνε ευάλωτος μιλώντας και για πιο προσωπικές στιγμές της ζωής σου.

#3 Απουσία ερωτικής έλξης

Τέλος, ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι ανδρικές προσπάθειες για φλερτ καταλήγουν στο «με απέρριψε», είναι γιατί η κοπέλα δεν ένιωσε κάποια έλξη.

Μπορεί να έκανε μια ωραία κουβέντα με τον τύπο που της μίλησε για να τη φλερτάρει, μπορεί να σχημάτισε καλή γνώμη για αυτόν, αλλά να μην τον θεωρεί αξιόλογη ερωτική επιλογή.

Και αυτό κάποιες φορές συμβαίνει, γιατί ο τρόπος με τον οποίο ο άνδρας παρουσίασε τον εαυτό του, δεν ανάδειξε τα ελκυστικά του χαρακτηριστικά.

Είναι πιθανό λοιπόν, να μην εξελίχθηκε καλά το φλερτ με την κοπέλα που σου αρέσει, γιατί δεν ανάδειξες σωστά τον εαυτό σου και δεν ιντρίγκαρες αρκετά την κοπέλα. Και φυσικά για οποιονδήποτε λόγο, που είναι σεβαστός, μπορεί η κοπέλα να μην θέλει να φλερτάρει άλλο μαζί σου.

Μπορεί ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεις τον εαυτό σου και οι πρώτες εντυπώσεις που δίνεις να μην είναι ιδιαίτερα κολακευτικές. Μπορεί ο διάλογος που κάνεις να είναι πεζός και βαρετός.

Μπορεί επίσης να μην ήσουν αρκετά πρόκληση για την κοπέλα, με αποτέλεσμα κι εκείνη να σε νιώσει άμεσα εύκολο και δεδομένο.

Το θέμα είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις η κοπέλα σε έχει ήδη βάλει στην κατηγορία του μη ελκυστικού και αν θέλεις να το αλλάξεις αυτό για τις επόμενες περιπτώσεις φλερτ, θα πρέπει να κάνεις κινήσεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου και τον τρόπο σου. πχ να βελτιώσεις το στυλ σου, τη γλώσσα σώματός σου και τον τρόπο που φλερτάρεις και επικοινωνείς.

Θες να μάθεις περισσότερα για το φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!