Βρες το Πάθος σου στη Ζωή! - Men's Bible

Βρες το Πάθος σου στη Ζωή!

Βρες το Πάθος σου

Τι σημαίνει να έχεις πάθος και γιατί έχει σημασία στο φλερτ και τη ζωή;

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που οι περισσότεροι άνδρες αντιμετωπίζουν όταν θέλουν να φλερτάρουν είναι αυτό του περιεχομένου. Το λεγόμενο «Τι να της πω;».

Όταν λοιπόν ρωτάω αρκετούς, τι είναι αυτό που τους παθιάζει, απλώς σηκώνουν ελαφρώς τους ώμους ως μια ένδειξη αμφιβολίας ή απορίας.

Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα. Πρόκειται για κάτι που ποτέ δεν αναρωτήθηκαν οι ίδιοι και αποτελεί έναν πολύ σημαντικό λόγο, που οι συζητήσεις που κάνουν στο φλερτ παραμένουν ξύλινες και πληκτικές.

Οι περισσότεροι απ’ εμάς έχουμε εθιστεί στην κατανάλωση δεδομένων σε μαζικές ποσότητες χάρη στα κοινωνικά δίκτυα και τα smartphones, και γεμίζουμε το μυαλό μας με εκατοντάδες άχρηστες πληροφορίες που αδυνατούμε να θυμηθούμε δύο ώρες αργότερα.

Ως αποτέλεσμα αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για εμάς, χάνονται σε μια θάλασσα ανούσιων πραγμάτων και έτσι δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε, μαζί τους και τα συναισθήματα μας.

Και αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά στην επικοινωνία και στο φλερτ, από τις λέξεις που χρησιμοποιούμε.

Το να νιώθεις πάθος για κάτι, δίνει νόημα στη ζωή σου και σε βοηθάει να «ξυπνήσεις» τον ενθουσιασμό, την έκσταση και την αισιοδοξία στην καρδιά των ανθρώπων που μιλάς.

Με λίγα λόγια, το να έχεις πάθος και να μιλάς για αυτό, είναι σέξι.Βρες το Πάθος σου

Τι σε παθιάζει περισσότερο;

Σταμάτα ότι κάνεις και αναρωτήσου: «Τι σε παθιάζει περισσότερο;»

Όταν γνωρίζεις με ποια πράγματα παθιάζεσαι και γουστάρεις να ασχολείσαι, πότε δε θα νιώσεις πως δεν έχεις σκοπό, πως δεν έχεις αυτοεκτίμηση ή πως δεν έχεις κάποιο ενδιαφέρον θέμα να συζητήσεις.

Το πάθος κάνει τη ζωή υπέροχη και εσένα δυνατό.

Όταν αυτό λείπει απ’ τη ζωή μας, βυθιζόμαστε στην απάθεια, τη νωθρότητα και την κατάθλιψη.

Πως να βρεις το πάθος σου

Το να είσαι παθιασμένος, σημαίνει να νιώθεις ζωντανός. Οι αθλητές λατρεύουν την αίσθηση της αδρεναλίνης και του ρίσκου. Οι μουσικοί λατρεύουν να παίζουν μπροστά σε κοινό. Οι πολιτικοί λατρεύουν το αίσθημα της δύναμης μετά από μια έντονη ομιλία.

Κατά κάποιον τρόπο, το πάθος μοιάζει με τον έρωτα.

Γι’ αυτό πολλές φορές λέμε πως αγαπάμε να παίζουμε κιθάρα, να προπονούμαστε ή να γράφουμε.

Ο άνθρωπος με πάθος για κάτι, βιώνει έντονα συναισθήματα σε τακτική βάση και είναι πάντα έτοιμος να τα μοιραστεί με τους άλλους.

Όταν λοιπόν αγαπάς να μαθαίνεις και να εξερευνάς. Όταν λατρεύεις να ξεπερνάς τα εμπόδια που συναντάς και να βελτιώνεσαι συνεχώς με στόχο να αγγίξεις το τέλειο, ξέρεις ότι έχεις βρει το πάθος σου.

Το συναίσθημα είναι ο πομπός που σε καθοδηγεί και σου λέει αν κάνεις κάτι που απολαμβάνεις και που σε παθιάζει.

Από εκεί και πέρα αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να δράσεις και να εξερευνήσεις.

Οι πράξεις είναι που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος και ικανοποιημένος. Για αυτό χρειάζεται να εξερευνήσεις και να δοκιμάσεις. Χρειάζεται να αφήσεις πίσω τις δικαιολογίες και εκλογικεύσεις και να κάνεις εκείνο το ταξίδι, να γραφτείς σε εκείνη τη σχολή πολεμικών τεχνών, να αρχίσεις να γράφεις εκείνο το βιβλίο.

Μπορεί να το απολαύσεις, μπορεί και όχι. Ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να το δοκιμάσεις.

Και αφού βρεις αυτό που πραγματικά γουστάρεις να κάνεις, μη ντραπείς να το μοιραστείς με τους άλλους.

Μην δηλώσεις απλώς τα γεγονότα. Μοιράσου το συναίσθημα που νιώθεις.

Οι άνθρωποι με πάθος γίνονται μαγνήτες που ελκύουν τους άλλους κοντά τους. Γίνονται φάροι έμπνευσης και αισιοδοξίας.

Γι’ αυτό μη φοβάσαι να μιλήσεις για όσα σου αρέσουν.

Για να εξελιχθείς ως άνδρας, δες εδώ

Ανάπτυξε το πάθος σου

Αν θες να εξελίξεις το πάθος σου, παράμεινε παθιασμένος και αισιόδοξος. Συνέχισε να ασχολείσαι με τα χόμπι σου και τα ενδιαφέροντα σου, και να εξασκείς τα ταλέντα σου.

Αφιέρωσε χρόνο να εξερευνήσεις νέες δραστηριότητες, αλλά και να εξελίξεις όσα ήδη σου αρέσουν.

Τα πλεονεκτήματα του να εξελιχθείς σε όσα σε παθιάζουν είναι ατελείωτα. Μπορεί να ασχοληθείς επαγγελματικά μαζί του κάποια στιγμή, μπορεί να σε κάνει γνωστό. Στη χειρότερη περίπτωση όμως θα κάνεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει και που σε κάνει πιο πολύπλευρο ως προσωπικότητα, άρα και πιο ελκυστικό.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!