Ξύπνα τον Άντρα μέσα σου - Men's Bible

Ξύπνα τον Άντρα μέσα σου

Ξύπνα τον Άντρα μέσα σου

Έχω ακούσει αρκετές δικαιολογίες τα τελευταία χρόνια για τους λόγους που οι άντρες δεν φλερτάρουν. Και ξέρω μόνο ότι είναι πάρα πολλές ενώ δεν θα έπρεπε. Η φύση μας έκανε άντρες και αφού μας έκανε, τότε θα πρέπει να το τιμήσουμε.

Ή μάλλον, άσε την τιμή. Το φλερτ είναι μία κοινωνική διαδικασία. Δεν έχει να κάνει τόσο με την τιμή όσο με το ίδιο το γεγονός ότι είμαστε άντρες και είναι στη φύση μας.

Είναι η φύση μας

Εφόσον είναι η φύση μας, γιατί να πάμε κόντρα; Γιατί να ακολουθήσουμε κοινωνικές προσταγές που μας κάνουν να είμαστε αδύναμοι και ανίκανοι να επικοινωνήσουμε με γυναίκες;

Μην νομίζεις ότι οι γυναίκες δεν το θέλουν. Και σ’ αυτές είναι η φύση τους να νιώθουν ποθητές από τους άνδρες, αρκεί να γίνεται με ωραίο τρόπο.

Ας μιλήσουμε για εμάς όμως. Ποια είναι η φύση μας; Τι έχουμε μάθει να κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα; Ανέκαθεν είχαμε δύναμη και ταχύτητα.

Η τεστοστερόνη κυλάει μέσα μας σε μεγαλύτερες ποσότητες ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ήμασταν και είμαστε προστάτες και κυνηγοί και αυτό είναι ένστικτο. Ήμασταν αυτοί που φέρναμε την τροφή. Έτσι έπρεπε να βγούμε και να διεκδικήσουμε αυτό που χρειαζόμασταν, για εμάς και για αυτούς που έπρεπε να προστατέψουμε.

Η φύση μας είναι δυναμική και διεκδικητική. Γίναμε μαλθακοί και τρομάζουμε από ένα ποντίκι γιατί χάσαμε την επαφή με την φύση και κατ’ επέκταση με την φύση μας.

Διεκδικητικότητα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες σε μία γυναίκα τι ακριβώς θες από εκείνη; Πότε πλησίασες κάποια κοπέλα που σε ελκύει σε κάποιο μπαρ, μαγαζί ή ακόμα και στο δρόμο και τη φλέρταρες;

Μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα και απλά ξεκινώντας με κάτι του στυλ: «ξέρεις, μου φαίνεσαι πολύ ενδιαφέρουσα και θέλω να σε γνωρίσω»;

Καταλαβαίνω πως ίσως σου φαίνεται δύσκολο όμως για να γνωρίσεις κάποια κοπέλα που σου αρέσει θα πρέπει να ρισκάρεις και να της μιλήσεις.

Φυσικά, επειδή κι εμείς δεν έχουμε σωστή καθοδήγηση,  μπορεί να κάνουμε λάθη και αυτό να οδηγήσει σε μικροπαρεξηγήσεις αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Αν θυμάσαι, όταν ήσουν μικρός και πριν ξεκινήσεις το σχολείο, δεν παρεξηγούσε κανείς αυτά που έκανες. Ήσουν ένα με την φύση σου σαν αγόρι και όλοι έλεγαν «Δεν πειράζει, μικρός είναι ακόμα».

Μόνο που αυτό είναι λάθος. Δεν έκανες αυτά που έκανες γιατί ήσουν μικρός αλλά γιατί είχες επαφή με τη φύση σου. Όταν πήγες σχολείο, σε έβαλαν να καθίσεις σε μία καρέκλα και σου ζήτησαν να κάτσεις ακίνητος για έξι ώρες. Μετά σου είπαν να μην φωνάζεις, να μην αντιμιλάς, να κάνεις μόνο αυτό που σου λένε και το έκανες αυτό για 12 ολόκληρα χρόνια.

Όταν έφτασες στα 18 σου και βγήκες εκεί έξω να μάθεις τον κόσμο, δεν είχες ιδέα τι να κάνεις και τι να πεις γιατί κανείς δεν στα έμαθε αυτά.

Μην απορείς μετά που λάτρεψες το Fight Club.Ξύπνα τον Άντρα μέσα σου

Λύσεις υπάρχουν

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έβγαλες κραυγή από μέσα σου; Πότε άκουσες τον εαυτό σου να φωνάζει με όλη του την δύναμη;

Πότε διεκδίκησες μία γυναίκα σαν άντρας; Σωστά, μόνος σου και όχι με την βοήθεια της ξαδέλφης σου που σου έκανε το «κονέ»;

Ξέχνα τα «κονέ» από τις ξαδέρφες και γνώρισε αυτή που σου αρέσει. Δες εδώ

Ξεκίνα να διεκδικείς πράγματα για τον εαυτό σου. Βγες μπροστά σαν άντρας και κάνε αυτό που θες και αυτό που πρέπει. Αν σε ενοχλεί κάτι, μίλα για αυτό. Αντιμετώπισε το αντί να κάνεις πίσω.

Αν σου αρέσει μία γυναίκα πλησίασε την και με το καλύτερο χαμόγελο σου δείξε της ότι σου αρέσει. Ότι την βλέπεις σαν γυναίκα και την αντιμετωπίζεις ως ίση και όχι σαν φοβισμένο αγοράκι που φοβάται και δεν ξέρει τι να πει.

Κάνε αυτό που θες.  Κάνε αυτό που η φύση σε έμαθε να κάνεις. Γίνε ο άντρας που θες να γίνεις! Και αν θες καθοδήγηση για το πώς να βγάλεις τον ελκυστικό άνδρα από μέσα σου επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!