Τα Σημάδια πως σε θέλει! - Men's Bible

Τα Σημάδια πως σε θέλει!

Τα Σημάδια πως σε θέλει!

Τις περισσότερες φορές που οι άνδρες προσεγγίζουν μια γυναίκα, είναι αρκετά αγχωμένοι υπό τον φόβο μήπως τους απορρίψει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη παρατηρούν τα εμφανή σημάδια που δίνει μια γυναίκα η οποία ενδιαφέρεται για την εξέλιξη της γνωριμίας τους.

Αν έχεις αναρωτηθεί αρκετές φορές το κατά πόσο η συζήτηση οδεύει προς το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Μερικές γυναίκες δείχνουν τις προθέσεις τους πιο εύκολα, ενώ σε άλλες δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τις σκέψεις τους για την έκβαση της αλληλεπίδρασης.

Το πρώτο σημαντικό βήμα για να μπορέσεις να τις καταλάβεις, είναι να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Ένα άτομο που το διακατέχει σιγουριά για τον εαυτό του, θα μπορέσει να προσεγγίσει γυναίκες που του προκαλούν το ενδιαφέρον πιο εύκολα και φυσικά θα μπορέσει να εξελίξει με μεγαλύτερη άνεση τη συζήτηση.

Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να μπορείς να «διαβάζεις» τη γλώσσα του σώματος μιας γυναίκας. Σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του συνήθειες και αντιδράσεις, ωστόσο υπάρχουν κάποια βασικά σημεία που υποδηλώνουν το κατά πόσο της προκαλείς ευχάριστα συναισθήματα και την ελκύεις σεξουαλικά.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και με αυτοπεποίθηση να προσεγγίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

#1 Γλώσσα του σώματος

Όπως προανέφερα οι γυναίκες χρησιμοποιούν αρκετά το σώμα τους για να εκφράσουν τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις ανάγκες τους και τα θέλω τους. Είναι πολύ σημαντικό, επομένως, να μπορέσεις να καταλάβεις τη γλώσσα του σώματος της.

Ένας τρόπος για να το επιτύχεις είναι να αρχίζεις να την παρατηρείς! Με το να δίνεις την απαραίτητη προσοχή στις κινήσεις της θα αρχίσεις να βλέπεις σημάδια τα οποία, υπό άλλες συνθήκες, δε θα τα είχες φανταστεί. Μέσα από αυτές, θα καταλάβεις αν νιώθει αυτοπεποίθηση, άγχος ή ηρεμία.

Επιπλέον, θα κερδίσεις extra bonus καθώς και η ίδια θα καταλάβει πως της δίνεις την απαραίτητη προσοχή και σίγουρα αυτό θα την κερδίσει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα αρχίσει, ίσως και άθελά της, να σου δείχνει σημάδια τα οποία εκδηλώνουν τα συναισθήματά της τη δεδομένη στιγμή. Έντονη οπτική επαφή, στραμμένο βλέμμα προς τα κάτω, αν αγγίζει τον ώμο της ή το πόδι της υποδηλώνουν πως σίγουρα της έχεις προξενήσει το ενδιαφέρον. Ακόμη καλύτερα είναι εάν στέκεστε σε κοντινή απόσταση μεταξύ σας, πράγμα που δείχνει πως νιώθει άνετα μαζί σου και της προκαλείς έλξη.

Φυσικά, ανεξαρτήτως όλων των σημαδιών, πάντα δίνεις μεγαλύτερη έμφαση σε αυτά που σου λέει η ίδια η κοπέλα. Αν λοιπόν σου επικοινωνήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για φλερτ, τότε δεν επιμένεις (ο στόχος δεν είναι να την ενοχλήσεις), αλλά την ευχαριστείς και προχωράς.

Μια γυναίκα η οποία αισθάνεται άβολα ή δεν ενδιαφέρεται σίγουρα δε θα επιδιώξει τίποτα από τα παραπάνω. Δε θα επιχειρήσει οπτική επαφή και το σώμα της θα είναι στραμμένο σε οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση, εκτός από εσένα.

Φυσικά είναι σημαντικό να ανταποκριθείς και εσύ σε όλο αυτό, διαφορετικά αν κοιτάς αλλού, δείχνεις το άγχος σου και την αμηχανία σου και ίσως ψάξει να βρει κάποιον άλλον ο οποίος θα της δίνει την απαραίτητη προσοχή.Τα Σημάδια πως σε θέλει!

#2 Επικοινωνία

Το πιο σημαντικό σημάδι με το οποίο δείχνει το ενδιαφέρον της μια γυναίκα είναι φυσικά να ανταποκρίνεται στο φλερτ και στη συζήτησή σας. Εάν δεν απαντάει απλά στις ερωτήσεις σου και ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα για εσένα, σημαίνει πως θέλει να σε γνωρίσει και να δει αν μπορεί να επικοινωνήσει περαιτέρω μαζί σου.

Ακόμη και αν κάποιος άνδρας είναι πιο εσωστρεφής, σε περίπτωση που την ενδιαφέρει θα γίνει αρκετά ενεργητική στη συζήτηση και θα προσπαθήσει να του μεταδώσει τον ενθουσιασμό της.

Ένα επιπλέον σημάδι κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασής σας είναι τα πειράγματα που ενδέχεται να σου θέσει, θέλοντας να σου δείξει πως περνάει ευχάριστα μαζί σου αλλά και να δώσει μια πιο πικάντικη γεύση στη συζήτησή σας.

Θες να την κάνεις να ενδιαφέρεται για εσένα; Δες εδώ

#3 Online Dating

Μια παραπάνω δυσκολία για να εντοπίσεις αν ενδιαφέρεται για εσένα, είναι το φλερτ μέσω διαδικτύου και μηνυμάτων. Το περίπλοκο σε αυτό το κομμάτι είναι πως δεν υπάρχει άμεση επαφή, οπότε, είναι απολύτως λογικό να δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τα σημάδια της έλξης από μέρους της.

Στο μόνο που μπορείς στην αρχή να εστιάσεις, είναι στον τρόπο με τον οποίο απαντάει. Αν, για παράδειγμα, αργεί συνεχώς να σου στείλει και να απαντήσει σημαίνει πως ίσως δεν ενδιαφέρεται και τόσο να συνεχίσει η επικοινωνία μεταξύ σας.

Ένα συχνό λάθος που παρατηρείται είναι το ένα άτομο που ενδιαφέρεται να στέλνει συνεχώς μηνύματα είτε μικρού είτε μεγάλου περιεχομένου, ακόμη και αν η γυναίκα αργεί να απαντήσει ή οι απαντήσεις της είναι σύντομες.

Μια καλύτερη προσέγγιση θα ήταν να προτιμήσεις να στείλεις ένα σύντομο μήνυμα και να περιμένεις την ανταπόκριση της κοπέλας που σε ενδιαφέρει.

Το μυστικό είναι, μόλις λάβεις την απάντηση της, να μην ενθουσιαστείς σε τέτοιο βαθμό που να κάνεις ό,τι προανέφερα. Το ότι σου απάντησε δε σημαίνει πως απαραίτητα έχει και έντονη επιθυμία να συνεχιστεί η συζήτησή σας. Αντιθέτως, συνέχισε με μηνύματα σύντομου περιεχομένου μέχρι να χτιστεί μια οικειότητα.

Φυσικά δεν χρειάζεται να μείνεις μόνο εκεί, σε περίπτωση που την έχεις γνωρίσει online. Μόλις ανταλλάξετε βασικές πληροφορίες ο ένας για τον άλλον μπορείς να ζητήσεις το τηλεφωνό της, ώστε να γίνει το επόμενο βήμα!

Αν σε μια προσέγγισή σου παρατηρήσεις τα παραπάνω σημάδια στη συμπεριφορά μιας γυναίκας, τότε σίγουρα νιώθει έλξη για εσένα. Ωστόσο, είναι σημαντικό ο ίδιος πρώτα να έχεις την κατάλληλη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσεις να τα εντοπίζεις με μεγαλύτερη ευκολία και να νιώσεις πιο σίγουρος για την επόμενη κίνηση.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!