3 Λόγοι που δεν πρέπει να επιστρέψεις στο Παρελθόν σου - Men's Bible

3 Λόγοι που δεν πρέπει να επιστρέψεις στο Παρελθόν σου

3 Λόγοι που δεν πρέπει να επιστρέψεις στο Παρελθόν σου

Το που βρίσκεσαι τώρα δεν είναι τυχαίο. Οι αποφάσεις στο παρελθόν σου σε έφεραν ως εδώ.

Βλέπεις, οι ζωές των ανθρώπων, σε καθημερινή βάση, αποτελούνται από αποφάσεις, είτε είναι για κάτι απλό, είτε για κάτι πιο σύνθετο.

Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις πιο εύκολα, ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται λίγο παραπάνω. Μια κατηγορία αποφάσεων που έχει κάπως ιδιαίτερη δυσκολία και θέλει προσοχή, είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Πολλοί άντρες σε αυτό το θέμα έχουν βρεθεί σε ένα σημείο, που δε ξέρουν τι να αποφασίσουν και πώς να φερθούν. Αυτό είναι λογικό, καθώς δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Ένα από αυτά τα θέματα, που δε ξέρουν πως να φερθούν, είναι όταν κάποια γυναίκα από το παρελθόν, τους χτυπάει ξανά την πόρτα.

Είναι μια κατάσταση που καλώς ή κακώς, έχει συμβεί σε πάρα πολλούς και ίσως και σε εσένα. Θέλω όμως την επόμενη φορά που θα φτάσεις σε αυτό το σημείο, να θυμάσαι κάποια πράγματα πριν αποφασίσεις.

#1 Το παρελθόν σου είναι παρελθόν για κάποιο λόγο

Κάποτε είχες μια σχέση, που πιθανόν να πήγαινε καλά. Κάποια στιγμή όμως, για τους λόγους που εσύ ο ίδιος γνωρίζεις, σταμάτησες να είσαι μαζί με τον άνθρωπο αυτό και χάραξες το δικό σου δρόμο. Αυτό ίσως συνέβη, γιατί μεταξύ σας υπήρχαν κάποια προβλήματα, τα όποια μέρα με τη μέρα μεγάλωναν και γιγαντώνονταν, σε σημείο που πλέον δεν μπορούσες να τα αντιμετωπίσεις .

Προβλήματα που σκότωναν αυτά που ένιωθες για τη γυναίκα που είχες δίπλα σου. Ακόμη και το γεγονός ότι βρίσκεστε σε διαφορετική φάση ζωής, είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να σταματήσεις να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο.

Κάθε φορά που έχεις μια απώλεια, κάτι μέσα σου σπάει και χαλάει. Δεν είσαι πλέον ο ίδιος άνθρωπος μετά από αυτό. Έχεις στεναχωρηθεί με όλα αυτά που έχουν συμβεί, νιώθεις αδύναμος και με ένα τεράστιο κενό μέσα σου. Η αλήθεια είναι πως αυτά τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά.

Είναι αυτή η φάση του πόνου, που δε ξέρεις τι να κάνεις και τι να σκεφτείς. Που δυσκολεύεσαι να δεχτείς το γεγονός ότι με αυτόν τον άνθρωπο δε θα είστε μαζί. Είναι μια κατάσταση όμως, που όσο περνάει ο χρόνος, θα αρχίσεις να τη βλέπεις με άλλο μάτι. Ο πόνος που θα νιώθεις δε θα είναι πλέον τόσο έντονος και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι, πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις ξανά τη ζωή σου.

#2 Έχεις μια καινούρια ζωή

Στην προσπάθεια σου να διαμορφώσεις αυτήν την καινούρια ταυτότητα, αρχίζεις να αλλάζεις πράγματα, συνήθειες αλλά και ανθρώπους. Η διαδικασία της αλλαγής ίσως είναι χρονοβόρα και επίπονη σε κάποια σημεία, αλλά είναι κομβική για εσένα.

Θα δεις πως σιγά σιγά θα αρχίσεις να κάνεις πράγματα με τα οποία θα νιώθεις καλά και θα σε γεμίζουν θετική ενέργεια και θα κάνουν το χαμόγελο στα χείλη σου έντονο και ζωηρό.

Αλλάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου, θα δεις τεράστιες αλλαγές και στις κοινωνικές σου συναναστροφές . Πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείς με παρέες με τις οποίες είχες χαθεί αλλά και να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους, με τους οποίους ταιριάζετε και που σε άλλη περίπτωση, δε θα γνώριζες.

Με την πάροδο του χρόνου θα αρχίζεις να αναγνωρίζεις την καινούρια φάση στη ζωή σου, η όποια πολύ πιθανό να σου αρέσει και να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

Ποιος δε θέλει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και τη ζωή που έχει;3 Λόγοι που δεν πρέπει να επιστρέψεις στο Παρελθόν σου

#3 Τα προβλήματα από το παρελθόν σου θα έρθουν και στο τώρα

Υπάρχουν όμως και άντρες που θέλουν να δοκιμάσουν την επανασύνδεση. Που δεν κρατιούνται και θέλουν ξανά μια συγκεκριμένη γυναίκα στη ζωή τους. Που πιστεύουν πως είναι ερωτευμένοι και πως η έλξη μεταξύ τους είναι ανίκητη.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η απόφαση στο πολύ βραχυπρόθεσμο μέλλον μπορεί να είναι καλή. Πολύ πιθανό να περνάτε ωραίες στιγμές, σαν αυτές που περνούσατε παλιά. Αλλά αυτή είναι μια κατάσταση, που προϋποθέτει πως τόσο εσύ όσο και η πρώην σου, έχετε ξεχάσει τα τότε προβλήματα της σχέση σας.

Τι θα γίνει όμως στην πρώτη σύγκρουση; Αν όχι στην πρώτη, τότε στη δεύτερη; Τα ίδια προβλήματα δε θα εμφανιστούν ξανά;

Εκεί είναι το σημείο που τα προβλήματα από το παρελθόν σου θα κάνουν ξανά την εμφάνιση τους, θα σε κάνουν να θυμηθείς πως και τότε είχατε διαφωνίες που είτε μπορούσατε να τις λύσετε είτε όχι.

Αυτές οι διαφωνίες θα προστεθούν σε αυτές που δημιουργούνται στο παρόν και η επίλυση τους θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς η υπομονή και η ψυχραιμία που θα χρειαστούν, θα είναι πολύ περισσότερη .

Ζήσε στο τώρα

Έχεις καταφέρει και έχεις φτιάξει τη ζωή σου ξανά με τον τρόπο που εσύ θες. Μέσα σε αυτήν την καινούρια ζωή είναι πολύ πιθανό να θες να μπεις ξανά σε κάτι πιο σοβαρό, να βρεις μια κοπέλα που πιστεύεις πως θα ταιριάζετε . Έχεις αλλάξει πλέον, έχεις γίνει ένας άλλος άνθρωπος.

Γι’ αυτό λοιπόν, βρες έναν άνθρωπο που τα θέλω και οι ανάγκες σας μοιάζουν, που μπορείς να κάνεις όνειρα μαζί του και σε γοητεύει η εξωτερική και η εσωτερική του εμφάνιση, που το μαζί ξεκινάει από μια υγιή βάση, χωρίς τις σκιές του παρελθόντος.

Δώσε τη δυνατότητα στον εαυτό σου να έχει μια καθημερινότητα με μια γυναίκα, με την οποία θα φτιάχνεις ωραίες στιγμές μαζί. Μια γυναίκα που σε καμία περίπτωση δεν είναι η πρώην σου.

Αν είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω σου τις γυναίκες από το παρελθόν σου και να μάθεις πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!