3 Σημάδια ότι θα Γυρίσει πίσω η Πρώην σου - Men's Bible

3 Σημάδια ότι θα Γυρίσει πίσω η Πρώην σου

3 Σημάδια ότι θα Γυρίσει πίσω η Πρώην σου

Σε χώρισε αλλά έχεις υποψίες ότι θέλει επανασύνδεση; Πως μπορείς να καταλάβεις αν είναι όντως έτσι τα πράγματα; Ποια είναι τα σημάδια ότι θα γυρίσει η πρώην σου πίσω;

Κάποιες φορές, ο χωρισμός δεν σημαίνει το τέλος της σχέσης, αλλά ένα μικρό (ή και μεγάλο) διάλειμμα από αυτή.

Πολλές φορές μάλιστα το διάστημα αυτό δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να δουν τη σχέση πιο καθαρά, να ζυγίσουν κάποια πράγματα, να εντοπίσουν τα λάθη τους και τις προτεραιότητες τους και να επιστρέψουν στη σχέση ανανεωμένοι και με μεγαλύτερη όρεξη από πριν.

Αν λοιπόν έχεις υποψίες ότι η πρώην σου δε σε έχει ξεπεράσει και ότι είναι πιθανή η επανασύνδεση, τα ακόλουθα 3 σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι ακριβώς παίζει.

Τα σημάδια αυτά δεν είναι τα μόνα σημάδια που μαρτυρούν πως η πρώην σου δε σε έχει ξεπεράσει και ότι μέσα της θέλε να επιστρέψει, είναι όμως τα πιο κοινά και τα πιο δυνατά.

Γι’ αυτό αν εντοπίσεις κάτι από τα παρακάτω, είναι σημαντικό να δράσεις ανάλογα ώστε να γίνει η επανασύνδεση σας πιο απλή και εύκολη, χωρίς φυσικά να την πιέσεις ή να γίνεις ενοχλητικός.

3 Σημάδια ότι θα Γυρίσει πίσω η Πρώην σου

#1 Σε «παρακολουθεί» στα Social Media

Έχετε χωρίσει εδώ και ένα εξάμηνο, όμως διαδικτυακά η πρώην σου είναι διαρκώς δίπλα σου και βλέπει την κάθε σου κίνηση.

Μπορεί να μην λαμβάνεις like από αυτή στις φωτογραφίες και γενικά στις αναρτήσεις σου, ξέρεις όμως από πρώτο χέρι ότι σε παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Δεν έχει χάσει κανένα story σου και μάλιστα είναι σταθερά ανάμεσα στους πρώτους που τα βλέπουν.

Δείχνεις ενδιαφέρον για κάποια συγκεκριμένη σελίδα, ομάδα ή δραστηριότητα και μετά από κάποιο διάστημα βλέπεις ότι και εκείνη δείχνει ανάλογο ενδιαφέρον για την ίδια σελίδα, ομάδα ή δραστηριότητα.

Ανεβάζεις φωτογραφίες από τη χθεσινή σου έξοδο και στην παρέα είχατε και κοπέλες και μετά από λίγο ένας κοινός γνωστός σου πιάνει κουβέντα και προσπαθεί να σε ψαρέψει για να μάθει με ποιους ήσουν και τι έκανες.

Σε γενικές γραμμές, είτε το κάνει με έντονο και προφανή τρόπο, είτε είναι διακριτική και κρατάει τις αποστάσεις της, το γεγονός ότι σε παρακολουθεί στα social media είναι θετικό.

Δείχνει πως η πρώην σου δε σε έχει ξεπεράσει ακόμα, πως σε σκέφτεται και πως είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο επιστροφής.Το να βγεις από το FriendZone είναι επιλογή σου, 3 Σημάδια ότι θα Γυρίσει πίσω η Πρώην σου

#2 Το μεγαλύτερο από τα σημάδια ότι θα γυρίσει: Κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσει η ίδια μαζί σου

Σου στέλνει «κατά λάθος» μήνυμα στο messenger ή σου κάνει «κατά λάθος» κλήση στο κινητό. Μπορεί πάλι να επικοινωνεί μαζί σου για αστείες αφορμές όπως πχ, για να σε ρωτήσει κάτι ή να σου στείλει κάτι χιουμοριστικό.

Σε κάθε περίπτωση, βλέπεις πως κατά διαστήματα, η πρώην σου επικοινωνεί μαζί σου με δική της πρωτοβουλία και συχνά με κάποια αστεία ή όχι και τόσο λογική δικαιολογία.

Και αυτό είναι θετικό σημάδι. Αν η πρώην σου είχε αφήσει πίσω της τη σχέση σας, δε θα επιδίωκε να επικοινωνήσει μαζί σου και μάλιστα για κάτι που δε φαίνεται να έχει κάποια σημασία.

Τις περισσότερες φορές αυτές οι προσπάθειες αποσκοπούν στο να ανοίξει ξανά ένας δίαυλος μεταξύ σας ο οποίος θα οδηγήσει σταδιακά στην επανασύνδεση.

Και πολλές φορές η κοπέλα που στέλνει τυχαία ή με κάποια αστεία αφορμή στον πρώην της, περιμένει εκείνος να ανοίξει την κουβέντα και να ξεκινήσει μια μεγαλύτερη συζήτηση.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, αν βλέπεις ότι η πρώην σου παίρνει πρωτοβουλίες και επικοινωνεί η ίδια μαζί σου, ακόμα και αν θεωρητικά αυτό συμβαίνει για άσχετους λόγους, δοκίμασε να ανοίξεις την κουβέντα και να τη φλερτάρεις.

Οι πρωτοβουλίες της σου δείχνουν ότι είναι θετική απέναντί σου και εφ’ όσων το θέλεις κι εσύ και εκείνη, είναι σημαντικό να κάνετε και οι δύο βήματα προς την επανασύνδεση.

 

#3 Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Αυτό είναι ένα απ’ τα πιο δυνατά σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω η πρώην σου αλλά και από τα πιο εύκολα παρεξηγήσιμα.

Δεν έχει περάσει καλά καλά πολύς καιρός από τότε που χωρίσατε και η κοπέλα σου αρχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με άλλους άνδρες. Ίσως είναι με κάποιο συνάδελφο απ’ τη δουλειά ή με κάποιο φίλο φίλης που γνώρισε όταν βγήκαν όλοι μαζί.

Αυτό δεν σημαίνει σώνει και ντε ότι το κάνει για να ζηλέψεις. Μπορεί απλά να προχωράει τη ζωή της μπροστά, οπότε εκεί δεν πρέπει να ανακατευτείς γιατί θα γίνεις πιεστικός. Αν όμως συνδυάζεται και με τα παραπάνω σημάδια, τότε κάτι δείχνει αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, αν η πρώην σου άρχισε να αναρτά  ξαφνικά στα social media φωτογραφίες από εξόδους και βόλτες όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει καινούρια παρέα και γράφει και κάποια υπονοούμενα προς εσένα, τότε πολύ πιθανό να προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις.

Και αυτό, όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι θετικό για τη σχέση σας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ή για να το πω καλύτερα στρατηγικές όσων αφορά το πως αντιμετωπίζουν έναν πρώην σύντροφο στον οποίον θέλουν να επιστρέψουν.

Είτε πηγαίνουν αυτοί σε εκείνον, δηλαδή επιδιώκουν οι ίδιοι την επανασύνδεση, επικοινωνώντας, ζητώντας ραντεβού κλπ. Είτε κάνουν ενέργειες που ελπίζουν ότι θα ωθήσουν τον πρώην σύντροφο να έρθει ο ίδιος.

Το να προσπαθείς να κάνεις κάποιον να ζηλέψει ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Ουσιαστικά όταν η πρώην σου προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις, ουσιαστικά αυτό που θέλει είναι την προσοχή σου και το ενδιαφέρον σου. Προφανώς, αυτός δεν είναι ο καλύτερος και ο πιο ειλικρινής τρόπος να κάνεις κάποιον να ενδιαφερθεί για εσένα.

Είναι όμως ένα διακριτικό σημάδι πως δε σε έχει ξεπεράσει και πως σε σκέφτεται ακόμα.

Φυσικά, ότι υπάρχουν σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω η πρώην σου δε σημαίνει ότι αυτό είναι τελικά το καλύτερο και για τους δύο.

Η αγάπη δεν αρκεί για να στεριώσει μια σχέση.

Όσο δυνατά συναισθήματα και αν τρέφετε μέσα σας ο ένας για τον άλλο, αν η δυναμική της σχέσης σας είναι τοξική, αν δεν μπορείτε να συμφωνήσετε παρά σε ελάχιστα πράγματα και έχετε διαφορετικούς στόχους στη ζωή, τότε καλύτερα να εκτιμήσετε τη σχέση σας για αυτό που ήταν και να συνεχίσετε ο καθένας το δικό του δρόμο.

Το ότι τελείωσε μια σχέση δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν καλή ή ότι δεν άξιζε και δεν έδωσε και στους δύο σας κάτι.

Έχε το στο νου σου αυτό. Και είτε βλέπεις πως υπάρχουν σημάδια ότι θα γυρίσει πίσω η πρώην σου, είτε όχι, να ξέρεις πως τα καλύτερα είναι μπροστά σου.

Θέλεις επανασύνδεση με την πρώην σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!