3 τρόποι που Σαμποτάρεις τον εαυτό σου στο Φλερτ - Men's Bible

3 τρόποι που Σαμποτάρεις τον εαυτό σου στο Φλερτ

3 τρόποι που σαμποτάρεις τον εαυτό σου στο φλερτ

Για να βελτιωθείς σε κάτι, δεν αρκεί να προσπαθείς να εξελιχθείς. Χρειάζεται και να σιγουρευτείς πως δε σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Στη ζωή μας όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αναδεικνύουμε τις καλύτερες πτυχές του εαυτού μας και είναι φυσιολογικό. Βλέπουμε ανθρώπους πετυχημένους σε διαφορετικούς τομείς και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουμε να γίνουμε σαν αυτούς.

Ένας από αυτούς τους τομείς, είναι η επιτυχία με τις γυναίκες. Βλέπεις ανθρώπους που χειρίζονται με μεγάλη άνεση την επικοινωνία αλλά και ανθρώπους που δυσκολεύονται υπερβολικά να κάνουν μια απλή συζήτηση.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει επειδή οι πρώτοι γεννήθηκαν με κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα ή ταλέντο που δεν έχεις εσύ, άλλα, κατά την διάρκεια της ζωής τους και της καθημερινότητας τους, επένδυσαν χρόνο για να βελτιωθούν.

Μέσα στο ταξίδι της βελτίωσης τους όπως και στην δικιά σου βελτίωση ένα πράγμα δεν έχει καμία απολύτως θέση: Οι δικαιολογίες και τα ψέματα που λες στον εαυτό σου.

Διαφορετικά σαμποτάρεις τον εαυτό σου και τις προσπάθειες σου να γίνεις καλύτερος στο φλερτ και την επικοινωνία.3 τρόποι που σαμποτάρεις τον εαυτό σου στο φλερτ

3 Τρόποι που σαμποτάρεις τον εαυτό σου στο φλερτ

#1 Δεν ξέρω τι να της πω

Μια γυναίκα που θα την πετύχεις είτε κάπου έξω είτε σε κάποιο μπαρ, δεν περιμένει να ακούσει την εξωπραγματική ατάκα από τα χείλη σου. Θέλει να γνωρίσει κάποιον ωραίο τύπο που έχει ενδιαφέρων και που μπορεί να κάνει μια φυσιολογική κουβέντα μαζί της.

Από που προέρχεται άραγε η δικαιολογία “δε ξέρω τι να τις πω”; Είναι κάτι επιφανειακό ή μήπως κάτι πιο βαθύ που αντανακλά στις πεποιθήσεις και στην εικόνα που έχεις διαμορφώσει για τον εαυτό σου;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα πίσω από αυτή τη δικαιολογία υπάρχει στον απόλυτο τρόπο σκέψης σου και στην ασπρόμαυρη οπτική σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι αυτή της απόρριψης, της μη αποδοχής από μια συγκεκριμένη γυναίκα.

Θες να είσαι σίγουρος πως δεν θα γευθείς την αποτυχία ποτέ , αλλά τόσο στο φλερτ όσο και στην υπόλοιπη ζωή σου είναι μια αντίληψη που δεν θα σου δώσει το κίνητρο και τα εφόδια για να προχωρήσεις.

Για αυτό λοιπόν να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις, μπορείς να μιλήσεις για κάποιο θέμα για το οποίο είτε σου αρέσει είτε σε παθιάζεται είτε έχεις γνώσεις πάνω σε αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό στην αρχή της γνωριμίας να δίνεις νόημα και κατεύθυνση στο διάλογο σας. Έτσι θα καταφέρεις να σε εμπιστευτεί και να κάνετε μια πιο ανοιχτή κουβέντα.

#2 Θα πάω σε 5 λεπτά

Μεταξύ μας, θυμήσου μια φορά που είπες αυτή την ατάκα στον εαυτό σου. Και αν είσαι όντως από τους θαρραλέους που το έχουν τολμήσει μια ή και παραπάνω φορές θυμήσου πόσες άλλες φορές συνέχισες να πίνεις το ποτό σου ή να συνεχίζεις το δρόμο σου αμέριμνος και να γυρνάς το βράδυ σπίτι σου χωρίς να δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσει την κοπέλα που είδες και σου έκανε το κλικ.

Βλέποντας τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και πιο ολιστικά η δικαιολογία αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την έννοια της αναβλητικότητας. Με άλλα λόγια πείθεις τον εαυτό σου με ένα ψέμα να μείνει στάσιμος σπαταλώντας μια ακόμη ευκαιρία.

Η πρόοδος όμως στο φλερτ δεν θα έρθει με κάποιο μαγικό ραβδί. Βασίζεται πάνω στην προσπάθεια σου και στις ώρες που έχεις αφιερώσει για να κατορθώσεις αυτό τον στόχο. Στις πράξεις που κάνεις είτε καθημερινά είτε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η αναβολή της προσέγγισης όμως δεν είναι υπέρ σου. Η αναβολή της πράξης δεν θα σε βοηθήσει. Στον αντίποδα, θα σε αποθαρρύνει και θα σε αποπροσανατολίσει από αυτό που θες να πετύχεις.

#3 Γιατί να πάω αφού θα με Απορρίψει

Ξεκινώντας, θέλω να σου πω το εξής. Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί λόγοι για να πας.

Πως όμως θα μάθεις αν θα απορριφθείς χωρίς καν να έχεις μιλήσει; Τι είναι αυτό που απορρίπτει πάνω σου μια γυναίκα με την οποία έχεις μιλήσει στο περίπου 5 λεπτά;

Και γιατί σε επηρεάζει τόσο πολύ;

Το «γιατί να πάω αφού θα με απορρίψει» είναι απλά ένα σενάριο το οποίο πολύ πιθανό να μην έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Εσύ και μόνο εσύ έχεις προδιαθέσει τον εαυτό σου για την έκβαση της γνωριμίας. Η μη πίστη στις δυνατότητες σου πως η συνομιλία αυτή μπορεί να κυλήσει διαφορετικά σε κρατάει στα δεσμά της ζώνης άνεσης σου.

Στο φλερτ όμως για να προχωρήσεις και να γίνεις καλός ή ακόμα και να βελτιωθείς είναι απαραίτητο να σπάσεις τα δεσμά αυτών των περιοριστικών πεποιθήσεων.

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις ελευθερία και αφθονία στο πεδίο του φλερτ.

Το να σε απορρίπτει μια γυναίκα δεν είναι απαραίτητα κάτι τρομερά άσχημο. Έχει συμβεί σε όλους μας. Το να απορρίπτεις εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό είναι πολύ πιο σημαντικό και σοβαρό.

Δεν τελειώνει η ζωή σου με μια απόρριψη και δεν σημαίνει επίσης πως δεν έχεις την ικανότητα να γοητεύσεις κάποια άλλη γυναίκα που μπορεί να ταιριάζετε περισσότερο.

Το μυαλό σου είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο φλερτ. Σχεδόν κάθε φορά που θα φλερτάρεις οι σκέψεις αυτές θα έρχονται στην επιφάνεια για να σε σαμποτάρουν.

Είναι στο χέρι σου να μην τις ακούσεις, να αποφύγεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου και να κάνεις το βήμα που θα σε λυτρώσει.

Αν θες να μάθεις πως να αποφύγεις να σαμποτάρεις στον εαυτό σου στο φλερτ και πως να βελτιωθείς στην επικοινωνία με τις γυναίκες, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!