Γιατί πολλές Γυναίκες δείχνουν ότι δεν θέλουν Sex; - Men's Bible

Γιατί πολλές Γυναίκες δείχνουν ότι δεν θέλουν Sex;

Γιατί πολλές Γυναίκες δείχνουν ότι δεν θέλουν Sex;

Στις ταινίες πορνό, οι γυναίκες δείχνουν πάντα ενθουσιασμένες και πολύ πρόθυμες να κάνουν sex. Και είτε υπάρχει κάποια υποτυπώδης ιστορία, είτε μπαίνουν κατευθείαν στο «ψητό», η εντύπωση που σου μένει είναι η ίδια. Πως οι γυναίκες απολαμβάνουν το sex και το θέλουν πολύ.

Όταν όμως γνωρίζεις γυναίκες έξω στην πραγματική ζωή, πολύ πιθανό να νιώθεις πως δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το sex.

Γιατί;

Η αλήθεια είναι πως η μέση γυναίκα σκέφτεται αρκετά συχνά το sex μέσα στην καθημερινότητα της. Και ακριβώς επειδή είναι και εκείνη άνθρωπος όπως και εσύ, είναι στη φύση της να το θέλει και να το επιθυμεί.

Γιατί όμως πολλές παριστάνουν πως δεν ενδιαφέρονται για το sex ενώ στην πραγματικότητα το θέλουν;Τι να Κάνεις όταν σου Δείχνει ότι της Αρέσεις, Γιατί πολλές Γυναίκες δείχνουν ότι δεν θέλουν Sex;

#1 Θέλει να την εμπιστευτείς όταν θα είστε σε σχέση

Αυτό είναι κάτι που απασχολεί αρκετές ελεύθερες κοπέλες. Όταν μια κοπέλα είναι μόνη και θέλει να κάνει κάποια σχέση, δεν θέλει να δώσει στους ενδεχόμενους συντρόφους την εντύπωση πως είναι «εύκολη».

Αυτό που θέλει, είναι να δείξει πως είναι κοπέλα με την οποία αξίζει να κάνεις σχέση και πως μπορείς να την εμπιστευτείς. Επίσης δε θέλει να νιώσει πως την θέλεις μονάχα για το σώμα της, αλλά και ότι την εκτιμάς ως άνθρωπο και προσωπικότητα.

Ως αποτέλεσμα, η μέση γυναίκα δεν δείχνει να ενδιαφέρεται πολύ για το sex όταν γνωρίζει κάποιον. Ελπίζει πως ο άνδρας που της αρέσει θα την δει ως γυναίκα με την οποία αξίζει να κάνει σχέση.

Το να μην δείχνει λοιπόν μια κοπέλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το sex την βοηθάει να σιγουρευτεί πως ο άνδρας που γνωρίζει δεν την θέλει μονάχα για το sex και πως αν μπουν σε σχέση εκείνος θα μπορεί να την εμπιστεύεται.

#2. Δε θέλει να εξαφανιστείς μετά το sex

Μια ακόμα βασική ανησυχία αρκετών γυναικών είναι πως φοβούνται ότι αν τελικά κάνουν sex γρήγορα με κάποιον, αυτός δεν θα τις σέβεται, ούτε θα έχει καλή γνώμη για εκείνες.

Μπορεί να το απολαύσει μεν, αλλά δεν θα το εκτιμήσει το ίδιο. Και έτσι η γυναίκα φοβάται πως ο άνδρας θα καταλήξει να μη τη σέβεται και θα την αφήσει και θα συνεχίσει τη ζωή του.

Φυσικά, δεν θέλουν όλες οι γυναίκες σχέση. Υπάρχουν και αρκετές που θέλουν να αφοσιωθούν στην καριέρα τους και να απολαύσουν την εργένικη ζωή πριν κατασταλάξουν σε μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση.

Σε αυτή την περίπτωση, προτιμούν κάτι πιο χαλαρό. Θέλουν να νιώσουν ποθητές, να περάσουν καλά και να δουν πως κι εσύ είσαι οκ με το να χωρίσουν οι δρόμοι σας όταν η στιγμή είναι σωστή.

Παρόλα αυτά, και αυτός ο τύπος γυναίκας θα θέλει να νιώσει πως το sex μαζί της είναι κάτι ιδιαίτερο για εσένα οπότε και αυτές θα σε κάνουν να δουλέψεις για αυτό.

Θες να μάθεις να ιντριγκάρεις τις γυναίκες που φλερτάρεις και να τις κάνεις να σε θέλουν ερωτικά; Δες εδώ

#3. Δε θέλει να έχει την φήμη της «εύκολης»

Αν μια γυναίκα κοιμάται γρήγορα με τους άνδρες που την πολιορκούν, υπάρχει η πιθανότητα οι περισσότεροι άνθρωποι στον περίγυρο της να το αντιληφθούν και να της βγει η φήμη της «εύκολης».

Και ενώ δεν υπάρχει κάτι κακό ή μη ηθικό με το να έχει κάποιος αρκετούς ερωτικούς συντρόφους, ο κόσμος γύρω της θα τη σέβεται λιγότερο και πιθανόν να της φέρεται και με αντίστοιχο τρόπο.

Για αυτό το λόγο αρκετές κοπέλες, ενώ θέλουν πολύ να κάνουν sex, προσπαθούν να διατηρήσουν την εικόνα της ευυπόληπτης κοπέλας με το να φέρονται σαν να μην σκέφτονται καθόλου το sex.

#4 Θέλει να σε τεστάρει και να δει αν έχεις όντως αυτοπεποίθηση

Κάποιες γυναίκες θα το κάνουν προφανές ότι ενδιαφέρονται σεξουαλικά για εσένα. Οι περισσότερες όμως θα σου δώσουν κάποια μικρά διακριτικά σημάδια, ενώ άλλες δε θα σου δώσουν κανένα σημάδι ακόμα και αν σε θέλουν.

Στην τελευταία περίπτωση, ένας λόγος που μια γυναίκα δε δίνει κανένα σημάδι ερωτικού και σεξουαλικού ενδιαφέροντος, είναι γιατί θέλει να σε δοκιμάσει και να σε τεστάρει.

Γιατί θέλει κάποιον που έχει αυτοπεποίθηση και που δεν «κολλάει» ή που αμφιβάλει για τον εαυτό του, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως εκείνος τα περίμενε.

Με λίγα λόγια δε θέλει έναν άνδρα που η αυτοπεποίθηση του και η σιγουριά στον εαυτό του εξαρτώνται από εκείνη και από το δικό της ενδιαφέρον.

Ο λόγος είναι πως αν η γυναίκα μπει σε σχέση με κάποιον που δεν είναι συναισθηματικά αυτόνομος και εξαρτάται από τους άλλους για να νιώσει καλά με τον εαυτό του, τότε και εκείνη δε θα μπορεί να νιώσει ασφάλεια μαζί του.

Γιατί εκείνος θα τη ζηλεύει παράφορα, θα γαντζωθεί πάνω της και πολύ πιθανό να γίνει χειριστικός μαζί της.

Αντίθετα, θέλει να γνωρίσει κάποιον ανεξάρτητο και αυτόνομο άνδρα, ο οποίος γνωρίζει την αξία του και πιστεύει στον εαυτό του ανεξάρτητα από τη γνώμη των άλλων για εκείνον.

Αυτός ο άνδρας θα είναι σε καλύτερη θέση να την κάνει να νιώσει ασφάλεια και γνήσια αποδοχή. Δε θα ζηλεύει παράφορα και υπερβολικά, δε θα είναι χειριστικός και δε θα χρειάζεται να τον καθησυχάζει κάθε λίγο και λιγάκι και να του κάνει τη μαμά.

Ως αποτέλεσμα και εκείνη θα μπορεί να νιώθει άνετα όταν βρίσκονται μαζί.

Αν λοιπόν είσαι single και θες να κάνεις sex και σχέση με την κοπέλα που σου αρέσει, χρειάζεται πρώτα να την κάνεις να σε νιώσει άνδρα συναισθηματικά δυνατό, για να αισθανθεί σεξουαλική έλξη για εσένα.

Επίσης χρειάζεται να έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις την κίνηση σου και να κλιμακώσεις ερωτικά όταν έρθει η σωστή στιγμή.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!