4 Σημάδια πως έχει Βαρεθεί στη Σχέση σας - Men's Bible

4 Σημάδια πως έχει Βαρεθεί στη Σχέση σας

4 Σημάδια πως έχει βαρεθεί στη Σχέση σας

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις τα σημάδια πως έχει βαρεθεί τη σχέση σας η σύντροφος σου για να μπορέσεις να αποφύγεις τα χειρότερα.

Το σενάριο λίγο πολύ γνωστό: Νομίζεις ότι είσαι στην τέλεια σχέση με την ιδανική σύντροφο και πως όλα κυλούν όμορφα και ωραία. Μέχρι που κάποια στιγμή η κοπέλα σου σού ζητάει ξαφνικά να χωρίσετε.

Ίσως σου έχει συμβεί εσένα στο παρελθόν ή σε κάποιον φίλο σου. Εάν ναι τότε ξέρεις πως ο αυτού του είδους οι χωρισμοί είναι και αυτοί που πονούν περισσότερο.

Το πρόβλημα συνήθως είναι πως σε αυτές τις περιπτώσεις αγνοούμε τα προειδοποιητικά σημάδια πως έχει βαρεθεί η κοπέλα και πως αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα κατάματα.

Όμως πρέπει να γίνει. Για να μπορέσει να αλλάξει η πορεία της σχέσης και να υπάρχουν περιθώρια να αναζωπυρωθεί το πάθος και η επιθυμία, πρέπει πρώτα να αντιληφθείς πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Και για να το καταλάβεις πρέπει πρώτα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για τα παρακάτω έντονα σημάδια πως έχει βαρεθεί η κοπέλα σου.

Σημάδια πως έχει βαρεθεί

#1 Δεν δείχνει περιέργεια να μάθει για την καθημερινότητα σου

Παλιά σε ρωτούσε συνεχώς για τη δουλειά σου, τις εξόδους με τους φίλους σου, την οικογένεια σου και την καθημερινότητα σου γενικά.

Οι ερωτήσεις αυτές, όσο και αν κάποιες μπορεί να μοιάζουν ανούσιες, εκφράζουν την προθυμία της συντρόφου σου να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί σου.

Θέλει να της αποκαλύψεις τα συναισθήματα σου και να νιώσει ότι της ανοίγεσαι και την εμπιστεύεσαι. Οι ερωτήσεις αυτές λοιπόν, ακόμα και αν έχουν ως κεντρικό θέμα κάποια λεπτομέρεια όπως πχ, τι έφαγες το μεσημέρι, εκφράζουν ενδιαφέρον.

Αν λοιπόν διαπιστώσεις πως πλέον η κοπέλα σου έχει πάψει να σε ρωτάει για την καθημερινότητα σου και πως πλέον εσύ δείχνεις μεγαλύτερη περιέργεια για εκείνη παρ’ ότι αυτή για εσένα, σου έχω κακά μαντάτα.

Αυτή η απροθυμία της κοπέλας σου να ρωτήσει για την καθημερινότητα σου μάλλον δείχνει πως πλέον δεν είσαι στο μυαλό της. Πως το ενδιαφέρον της για εσένα έχει ελαττωθεί και πως μάλλον έχει βαρεθεί στη σχέση.Βαρέθηκε τη σχέση: Τι να κάνεις, 4 Σημάδια πως έχει βαρεθεί στη Σχέση σας

#2 Δεν δείχνει ενθουσιασμένη

Της λες να πάτε κάποιο ταξίδι και σου απαντάει ένα ξερό «οκ». Της προτείνεις να βγείτε για φαγητό ή να δείτε μια παράσταση στο θέατρο και σου λέει απλά «ναι γιατί όχι».

Δεν είναι ότι σε αντιμετωπίζει ψυχρά και απότομα, όμως οι αντιδράσεις της δείχνουν μια έλλειψη ενθουσιασμού. Δε φαίνεται να θέλει να κάνει το οτιδήποτε μαζί σου. Εκεί που παλαιότερα πετούσε απ’ τη χαρά της στην ιδέα ότι θα σε δει και χαμογελούσε πλατιά κάθε φορά που βρισκόταν μαζί σου, τώρα τα πάντα της μοιάζουν παρωχημένα και ανιαρά.

Αυτή η έλλειψη ενθουσιασμού δείχνει ότι η σχέση σας αντιμετωπίζει προβλήματα. Μπορεί να έχει βαρεθεί ή μπορεί πάλι μέσα της να έχει κάποιο παράπονο το οποίο δεν έχει εκφράσει.

Σε κάθε περίπτωση, αν βλέπεις ότι η κοπέλα σου δείχνει ελάχιστο ή και καθόλου ενθουσιασμό στην ιδέα να σε δει και να κάνετε πράγματα μαζί, τότε καλό είναι να μιλήσεις μαζί της και να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα φρεσκάρουν τη σχέση.

#3 Αφιερώνει λιγότερο χρόνο για εσένα

Παλιά ήσασταν συνεχώς μαζί, κοιμόσασταν μαζί, βγαίνατε μαζί, βλέπατε σειρές μαζί, μαγειρεύατε μαζί, παίζατε παιχνίδια μαζί κλπ.

Είναι φυσικά λογικό και φυσιολογικό ο χρόνος που περνάτε ο ένας με τον άλλον να αραιώνει όσο προχωράει η σχέση.

Σίγουρα ο καθένας σας έχει ανάγκη το χώρο του συν τους προσωπικούς του στόχους και τις οικογενειακές και επαγγελματικές ευθύνες που έχει και που απαιτούν κάμποση απ’ την ενέργεια του και το χρόνο του.

Όμως αυτό δε σημαίνει πως σταματάτε να ασχολείστε ο ένας με τον άλλο. Αν λοιπόν η κοπέλα σου έχει αρχίσει να αφιερώνει λιγότερο χρόνο για εσένα και περισσότερο χρόνο στον εαυτό της, είναι πολύ πιθανό να έχει βαρεθεί τη σχέση σας.

Έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τον εαυτό της περισσότερο ως μονάδα και το «εμείς» φαίνεται να έχει μπει σε δεύτερη μοίρα.

Φυσικά, αυτό από μόνο του δε λέει απαραίτητα και πολλά. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μπορεί να επηρεάζουν το χρόνο που περνάει μαζί σου η κοπέλα σου όπως, πχ κάποιο δυνατό μεταπτυχιακό – διδακτορικό ή δύσκολο ωράριο στην εργασία της.

Αν όμως διαπιστώσεις πως υπάρχουν και άλλα σημάδια πως έχει βαρεθεί τη σχέση σας, τότε καλό είναι να ανησυχήσεις και να δράσεις γρήγορα, διαφορετικά αν συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο είναι πιθανό να έχεις ξαφνικά άσχημα νέα.

#4 Σου λέει ευθέως ότι έχει βαρεθεί τη σχέση σας

Οκ, το συγκεκριμένο δεν είναι ακριβώς σημάδι αλλά ολόκληρη φωταγωγημένη νέον επιγραφή που γράφει «δράσε άμεσα».

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει και κάτι θετικό, απ’ τη στιγμή που η κοπέλα σου παίρνει την πρωτοβουλία να εκφράσει ξεκάθαρα τα συναισθήματα της για τη σχέση σας, σου δίνει ένα πάτημα για αλλαγές.

Δεν είναι ότι δε σε αγαπάει ή ότι δε θέλει να είναι μαζί σου, απλά σου επισημάνει το γεγονός πως λόγω της ρουτίνας, έχει ξεθυμάνει το πάθος και το ενδιαφέρον της για τη σχέση σας.

Σε αυτή την περίπτωση ο καλύτερος τρόπος να τα αναζωπυρώσεις είναι να βάλεις στο παιχνίδι λίγο φλερτ και λίγο αυθορμητισμό. Ξεκίνα να φλερτάρεις ξανά την κοπέλα σου και προσπάθησε όσο το δυνατόν να μην είσαι προβλέψιμος στις προτάσεις που κάνεις για εξόδους και δραστηριότητες.

Συζήτησε φυσικά το θέμα με την κοπέλα σου και εστίασε στο να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα και θα δεις πως η σπίθα θα αρχίσει να ανάβει πάλι.

Θέλεις να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!