4 Τρόποι να Αυξήσεις τη Γοητεία σου - Men's Bible

4 Τρόποι να Αυξήσεις τη Γοητεία σου

4 Τρόποι να Αυξήσεις τη Γοητεία σου

Άλλο πράγμα η ομορφιά, άλλο η γοητεία. Οι περισσότεροι όμως δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Πιστεύουν πως αν είσαι ωραίος με βάση τα πρότυπα της εκάστοτε εποχής τότε αυτόματα οι γυναίκες θα σε θέλουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι από πλευράς σου.

Δεν είναι έτσι όμως. Τα όμορφα χαρακτηριστικά και το γυμνασμένο σώμα σίγουρα βοηθούν στην πρώτη εντύπωση όμως δεν αρκούν για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των άλλων. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η γοητεία σου.

Δηλαδή, η αύρα και ο αέρας που αποπνέεις.

Πως λοιπόν μπορείς να ανεβάσεις τη γοητεία σου; Ευτυχώς υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και τα οποία θα σε κάνουν πιο ελκυστικό στα γυναικεία μάτια.

4 Τρόποι να Αυξήσεις τη Γοητεία σου

Φρόντισε το στυλ σου

Για αρχή να πω το εξής. Γοητευτικός άνδρας είναι ο άνδρας που φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό του. Για να είσαι εμφανίσιμος δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο που ποζάρει για φωτογράφηση.

Χρειάζεται ωστόσο να δείχνεις ότι αφιερώνεις χρόνο στη φροντίδα και την περιποίηση του εαυτού σου. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται άμεσα από την εικόνα που προβάλεις προς τα έξω και συγκεκριμένα από το στυλ σου.

Τα ρούχα είναι το περίβλημα της προσωπικότητας σου και, καλώς ή κακώς, το σωστό ντύσιμο σε μεταμορφώνει.

Χρειάζεται λοιπόν να μάθεις να ντύνεσαι σωστά και να επιλέγεις ρούχα τα οποία ταιριάζουν στο σώμα σου και στην προσωπικότητα σου.

Ο στόχος σου δεν είναι απλά να είσαι καλοντυμένος ή ντυμένος επίσημα με πουκάμισο, σακάκι κλπ. Αυτό που θες είναι να χτίσεις μια ταυτότητα με το ντύσιμο σου.

Θες να ντύνεσαι με ωραίο αισθητικά τρόπο και ταυτόχρονα οι άλλοι, με το που σε βλέπουν, να καταλαβαίνουν κάποια πράγματα για το ποιος είσαι.

Ασχολείσαι με μουσική και είσαι καλλιτεχνικός τύπος, δες πως θα αποτυπώσεις αυτό το χαρακτηριστικό στο στυλ σου.

Είσαι πιο περιπετειώδης; Δες πως θα εκφράσεις αυτό το στοιχείο μέσα από το ντύσιμο σου.

Τα ρούχα είναι κάτι περισσότερο από ρούχα αν ξέρεις πως να τα χρησιμοποιείς.

4 Τρόποι να Αυξήσεις τη Γοητεία σου

Πιάσε χώρο

Ο άνδρας με γοητεία δε μαζεύεται στη γωνία. Δεν κρύβεται, ούτε φοβάται. Αντίθετα, εκθέτει τον εαυτό του όσο περισσότερο γίνεται και ανεξαρτήτως του ύψους ή του μεγέθους του, διεκδικεί το χώρο του.

Πόσες φορές έχεις ακούσει για ανθρώπους που ενώ σε διαστάσεις δεν ήταν προικισμένοι αναφερόμαστε σε αυτούς ως «τεράστιους». Πόσες φορές έχεις ακούσει για άνδρες που αυτό που τους έλλειπε σε ύψος, το είχαν σε ανάστημα.

Αυτό συνέβη γιατί δε μαζεύτηκαν, ούτε φοβήθηκαν. Αντίθετα, διεκδίκησαν όσο περισσότερο χώρο μπορούσαν.

Η διεκδίκηση του χώρου είναι κάτι πολύ σημαντικό που αυξάνει εκθετικά τη γοητεία σου. Πιάσε λοιπόν περισσότερο χώρο.

Οι άνθρωποι που μαζεύονται και διπλώνονται προσπαθούν να καταστήσουν την παρουσία του μη αντιληπτή. Φοβούνται μη τυχόν ενοχλήσουν κάποιον, ή μην προκαλέσουν το θυμό και την κριτική.

Με αυτόν τον τρόπο όμως απομακρύνεις τους ανθρώπους από κοντά σου. Εκπέμπεις αρνητισμό και δείχνεις απλησίαστος και απροσπέλαστος.

Αντίθετα όταν το σώμα σου ανοίγεται και πιάνεις χώρο, δείχνεις εκτός από πιο σίγουρος και πιο προσιτός.

Βγάζεις μια άνεση και μια θετικότητα προς τα έξω που μαγνητίζει τους άλλους και τους κάνει να σε βρίσκουν πιο ελκυστικό και πιο γοητευτικό.

Κοίτα τους άλλους στα μάτια

Αν έχεις νιώσει ποτέ πως ο συνομιλητής σου σε κοιτάζει αλλά δε σε βλέπει, τότε καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι η καλή οπτική επαφή για τη γοητεία σου.

Τα μάτια, λένε, είναι τα παράθυρα της ψυχής. Αποκαλύπτουν πολλά για τις προθέσεις μας και για το πως νιώθουμε.

Όταν δεν κοιτάς τους άλλους στα μάτια δείχνεις φοβισμένος ή σα να προσπαθείς να κρύψεις κάτι. Όταν τα μάτια σου συναντούν τα δικά τους, δείχνεις θάρρος, τόλμη και ειλικρίνεια.

Οι άνθρωποι που διατηρούν την οπτική επαφή εκλαμβάνονται ως πιο αυθεντικοί και φυσικά πιο γοητευτικοί.

Εξασκήσου λοιπόν να κρατάς το βλέμμα σταθερό και να διατηρείς την οπτική επαφή με τους συνομιλητές σου όταν εκείνοι μιλούν. Έτσι τους δείχνεις ότι τους παρακολουθείς προσεκτικά. Πως όντως τους ακούς και τους προσέχεις. Και αυτό είναι ένα απ’ τα πιο γοητευτικά πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Δείξε αυτοέλεγχο

Έχεις δει ανθρώπους που ενώ στέκονται όρθιοι, το σώμα του πηγαίνει ελαφρώς πέρα δώθε σαν εκκρεμές; Έχεις δει άνδρες να μιλούν τόσο γρήγορα που κάποιες λέξεις ή φράσεις να μην ακούγονται σωστά και να κάνουν απότομες βιαστικές κινήσεις;

Εάν ναι, τότε σίγουρα έχεις στο μυαλό σου ένα παράδειγμα μη γοητευτικού ανθρώπου.

Η γοητεία, πηγάζει απ’ το συναίσθημα που εκπέμπεις και όλες οι παραπάνω συμπεριφορές, εκφράζουν νευρικότητα, στρες και άγχος.

Αν θες λοιπόν να αυξήσεις τη γοητεία σου, είναι σημαντικό να ελέγχεις περισσότερο το σώμα σου. Θες οι κινήσεις σου, τα λόγια σου και οι πράξεις σου να δείχνουν αυτοέλεγχο και σιγουριά.

Και αυτό τι σημαίνει; Μα φυσικά να κάνεις τα πάντα πιο αργά και να περιορίσεις περιττές κινήσεις, νευρικές χειρονομίες και γκριμάτσες.

Όταν δείχνεις χαλαρός και κάθε σου κίνηση είναι υπολογισμένη και με ουσία, δείχνεις πολύ πιο γοητευτικός και ελκυστικός στα μάτια των άλλων.

Επίσης, για τους ίδιους λόγους, φρόντισε να μιλάς πιο αργά και να κάνεις μικρές παύσεις κατά διαστήματα.

Είναι καλύτερο να μιλάς πιο αργά και οι άλλοι να ακούν καθαρά και με σαφήνεια τα λόγια σου απ’ το να μιλάς πιο γρήγορα και βιαστικά, σα να νιώθεις ότι πρέπει να προλάβεις να πεις όλα όσα θες πριν σε διακόψουν οι άλλοι.

Αν τα παραπάνω σου φαίνονται δύσκολα, μην πτοείσαι. Τα πάντα είναι θέμα εξάσκησης. Φρόντισε να διορθώνεις τον εαυτό σου κάθε φορά που τον πιάνεις να κάνει περιττές κινήσεις, να μιλάει γρήγορα, να κάθεται μαζεμένος στη γωνία του, να κοιτάζει αλλού και όχι το συνομιλητή του και να φοράει ρούχα που δεν τον αναδεικνύουν.

Διόρθωνε τον εαυτό σου και θα δεις πως μετά από σύντομο διάστημα θα έχεις γίνει και πιο γοητευτικός.

Θες να αλλάξεις το πως σε βλέπουν οι γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!