5 Κανόνες για ντύνεσαι με Ελκυστικό Στυλ - Men's Bible

5 Κανόνες για ντύνεσαι με Ελκυστικό Στυλ

5 Κανόνες για ντύνεσαι με ελκυστικό στyλ

Αν δεν ντύνεσαι καλά και με ελκυστικό στυλ, τότε σαμποτάρεις μόνος σου τον εαυτό σου. Βλέπεις, ενώ η εμφάνιση (ομορφιά) παίζει πολύ μικρότερο ρόλο στους άνδρες απ’ ότι στις γυναίκες, το πώς ντύνεσαι επηρεάζει τα αποτελέσματα σου στο φλερτ.

Ειδικά όταν θες να γνωριστείς με κάποια, με την οποία είστε πρακτικά άγνωστοι. Δεν είναι τόσο τα ρούχα αυτά καθαυτά που κάνουν τη διαφορά, αλλά η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

Κάθε γυναίκα νοιάζεται ιδιαίτερα για την εικόνα και τη φήμη της. Αν το ντύσιμο σου είναι ατημέλητο, τα ρούχα σου δεν ταιριάζουν και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω δεν είναι κολακευτική, τότε και εκείνη θα προτιμήσει να σε αποφύγει, γιατί δε θα θέλει να τη δουν μαζί σου.

Για να φλερτάρεις καλά λοιπόν, χρειάζεται να ντύνεσαι και καλά. Το καλό και ελκυστικό στυλ αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του ελκυστικού άνδρα

Και για να ντυθείς καλά και με ελκυστικό στυλ, πρέπει να ακολουθείς και τους κατάλληλους κανόνες.Τι είναι το Smart-Casual στυλ και πως να το πετύχεις, 5 Κανόνες για ντύνεσαι με ελκυστικό στyλ

5 κανόνες για να ντύνεσαι με ελκυστικό στυλ

#1 Για αρχή πειραματίσου

Επίτρεψε στον εαυτό σου να κάνει στιλιστικά λάθη. Το πιθανότερο είναι πως είσαι συνηθισμένος στο παρόν στυλ που και τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι και οποιαδήποτε αλλαγή σου μοιάζει ξένη και αφύσικη.

Αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς προσπαθείς να βγεις από τη στιλιστική ζώνη άνεσης σου είναι αναμενόμενο πως ο εαυτός σου θα βρει δικαιολογίες και λόγους για να μην προχωρήσεις σε αυτή την αλλαγή.

Δικαιολογίες όπως:

  • «Το στυλ μου είναι ήδη αρκετά καλό.»
  • «Θέλω να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός.»
  • «Είμαι πολύ κοντός, χοντρός, λεπτός κλπ, για να έχω καλό στυλ και να δείχνω ωραίος.»

Ο στόχος σου σε πρώτη φάση είναι να μην ενδώσεις στις εσωτερικές φωνές που σου λένε «Κάτσε στα αυγά σου. Καλά είσαι εκεί που είσαι.».

Δώσε λοιπόν μια περίοδο χάριτος στον εαυτό σου. Μια περίοδο κατά την οποία θα πειραματίζεσαι με το ντύσιμο σου, θα δοκιμάζεις πολλά και διάφορα ρούχα και θα κάνεις αρκετά λάθη, μέχρι να καταλήξεις στο στυλ που πραγματικά σε εκφράζει.

#2 Εστίασε στην Αρρενωπότητα

Να θυμάσαι πως δε θες απλά να ντυθείς καλά, αλλά και να είσαι ελκυστικός. Χρειάζεται λοιπόν να έχεις ελκυστικό στυλ. Αυτό σημαίνει πως το στυλ σου πρέπει να τονώνει την αρρενωπότητα σου.

Εδώ είναι που αρκετοί την πατάνε. Στην προσπάθεια να αναβαθμίσουν το ντύσιμο τους, ντύνονται όλο και πιο ζωηρά και φανταχτερά.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς σε βοηθάει να ξεχωρίσεις.

Ωστόσο αν υπερβάλεις με τα χρώματα και ντυθείς πολύ φανταχτερά, ακόμα και αν έχεις ντυθεί καλά, δίνεις μια περιέργη νότα στην εικόνα σου. Κάτι που δε σε βοηθάει στις ερωτικές γνωριμίες.

Για να φλερτάρεις σωστά και να είσαι ελκυστικός, χρειάζεται πάνω απ’ όλα να είσαι αρρενωπός και αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται στο στυλ σου.

Για αυτό λοιπόν, αν θέλεις να φορέσεις κάποιο ιδιαίτερο και φανταχτερό ρούχο, φρόντισε να το συνδυάσεις με κάποιο κλασσικό αρρενωπό ένδυμα, όπως είναι πχ, το δερμάτινο.

Θες να μάθεις στην πράξη να έχει ελκυστικό στυλ; Δες εδώ

#3 Απόφυγε τα πολλά φανταχτερά ρούχα

Το μυστικό στο ελκυστικό στυλ είναι να μην υπερβάλεις. Τα υπερβολικά πολλά φανταχτερά ρούχα μπορούν να σαμποτάρουν την εικόνα σου, καθώς δίνουν την εντύπωση πως αναζητάς έντονα την προσοχή των γύρω σου.

Για αυτό, αν δεν είσαι σίγουρος για το τί πρέπει να φοράς, χτίσε το σύνολο σου με κλασσικά ανδρικά κομμάτια.

Επίσης αν θες να πειραματιστείς με πιο ιδιαίτερα και φανταχτερά ρούχα, θυμήσου να μην φοράς παραπάνω από ένα, διαφορετικά κινδυνεύεις να βγάλεις λάθος εικόνα προς τα έξω.

Εστίασε στο να φοράς ένα φανταχτερό κομμάτι στο σύνολο σου ώστε να έχεις αυτό το κάτι ξεχωριστό που τραβάει τα βλέμματα και κεντρίζει το ενδιαφέρον και φρόντισε όλα τα υπόλοιπα ρούχα πάνω σου να αποτελούν κλασσικές ανδρικές επιλογές.

#4 Το Fit είναι ο βασιλιάς

Ο σημαντικότερος παράγοντας στο πως δείχνεις, είναι το fit των ρούχων σου. Δηλαδή το πόσο σωστά εφαρμόζουν τα ρούχα στο σώμα σου. Αν τα ρούχα σου είναι πολύ στενά ή πολύ μεγάλα, τότε σαμποτάρεις ο ίδιος την εικόνα σου και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η καλή εφαρμογή των ρούχων είναι το παν στο ανδρικό ντύσιμο και πριν πειραματιστείς με ιδιαίτερα και ασυνήθιστα σύνολα, θα πρέπει πρώτα να πειραματιστείς με διάφορα νούμερα ώστε να βρεις τί σου κάθεται σωστά.

Ο χρυσός κανόνας είναι ο εξής: Αν αμφιβάλεις για την εφαρμογή, μην το αγοράζεις.

Αγόραζε μονάχα εκείνα τα ρούχα που σου κάθονται σωστά σε όλα τα σημεία του σώματος σου και απόφυγε ρούχα που δεν είναι στη γραμμή σου.

Έτσι θα ξέρεις πως κάθε σου αγορά είναι αξιόλογή και πως κάθε ρούχο στην ντουλάπα σου είναι «ετοιμοπόλεμο».

#5 Ξεκίνα με φθηνά ρούχα

Δε χρειάζεται να αγοράσεις ρούχα από ακριβά και γνωστά brands. Το καλό ντύσιμο φαίνεται στο πως έχεις διαλέξει και συνδυάσει τα ρούχα που φοράς, όχι στο πόσα έχεις δώσει για να τα αγοράσεις.

Αν όμως νιώσεις κάποια στιγμή πως θες να πάρεις κάποιο ρούχο γνωστής μάρκας, κάνε το, αλλά επειδή το ρούχο αυτό έχει ιδιαίτερο και ξεχωριστό σχέδιο. Όχι για το όνομα και τη στάμπα.

Τα ρούχα που αναγράφουν με μεγάλα γράμματα το brand name είναι κακόγουστα και δίνουν λάθος εντύπωση. Θες, μέσα από το ντύσιμό σου, να διαφημίσεις τον εαυτό σου, όχι την εταιρία που σου πουλάει το ρούχο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!