5 Πράγματα που Οπωσδήποτε πρέπει να Κάνεις για να είσαι Πιο Ελκυστικός - Men's Bible

5 Πράγματα που Οπωσδήποτε πρέπει να Κάνεις για να είσαι Πιο Ελκυστικός

5 Πράγματα που Οπωσδήποτε πρέπει να Κάνεις για να είσαι Πιο Ελκυστικός

Ξέρω! Θες να γίνεις πιο ελκυστικός στα μάτια των γυναικών και για αυτό αποφάσισες να επενδύσεις στον εαυτό σου.

Και μπράβο σου για αυτό, καθώς η απόφαση να επενδύσεις στον εαυτό σου και να εξελιχθείς στο φλερτ και την επικοινωνία συχνά είναι δύσκολη.

Πάντα ξεκινάει με την συγκλονιστική διαπίστωση πως κάτι στην ζωή σου δεν πάει καλά. Συνεχίζει με την εξίσου συγκλονιστική διαπίστωση πως είναι ώρα να κόψεις τις δικαιολογίες και να κάνεις αλλαγές.

Και είναι φυσικό να είναι δύσκολο. Χρειάζεται θάρρος να παραδεχτείς πως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα και χρειάζεται θάρρος για να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη.

Κατά κάποιον τρόπο πρέπει να αφήσεις το εγώ σου και να παραδεχτείς πως για να γίνεις πιο ελκυστικός και να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς από τη ζωή σου, έχεις ένα μεγάλο και δύσκολο έργο μπροστά σου.

Μπορεί να σου πάρει μήνες ή ακόμα και χρόνια μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο που επιθυμείς και να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

Ωστόσο αφού το κάνεις μια νέα, ανανεωμένη, εξελιγμένη εικόνα του εαυτού σου σε περιμένει σαν μια πεταλούδα που αναδύεται μέσα από το κουκούλι.

Για να γίνεις καλός στο φλερτ χρειάζεται χρόνος. Και αυτό γιατί μιλάμε για αλλαγή η οποία είναι κυρίως εσωτερική.

Ξεκινάει κάνοντας κάποια πράγματα διαφορετικά και καταλήγει σε διαφορετική συμπεριφορά. Ωστόσο η μεγαλύτερη αλλαγή συμβαίνει μέσα σου.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορείς να κάνεις, οι οποίες θα σε κάνουν άμεσα πιο ελκυστικό στα γυναικεία μάτια.

Φυσικά οι αλλαγές αυτές δεν θα επουλώσουν βαθύτερα τραύματα που μπορεί να σε εμποδίζουν να απολαύσεις ελεύθερα το φλερτ. Ωστόσο αποτελούν μια εξαίρετη αρχή σε ένα μακροσκελές, μα πολύ ικανοποιητικό ταξίδι.

Άσχετα από τις εμπειρίες σου και το επίπεδο σου, αν θες να είσαι πιο ελκυστικός στα μάτια των γυναικών, υπάρχουν πέντε πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις.

#1 Γυμνάσου σαν πρωταθλητής

Στο θέμα της εμφάνισης βρίσκομαι συχνά σε δίλημμα. Και αυτό γιατί για τον μέσο άνδρα το θέμα της ανδρικής εμφάνισης είναι άσπρο ή μαύρο. Ευτυχώς για όλους μας όμως, τα πράγματα δεν είναι ασπρόμαυρα, είναι γκρι.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην αθλείσαι τακτικά. Μπορεί οι γυναίκες να μην δίνουν την ίδια έμφαση στην εμφάνιση με εμάς, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μην είσαι σε φόρμα και να μην δείχνεις υγιής και δυνατός.

Ένας άνδρας που φροντίζει το σώμα του, τη διατροφή του και γυμνάζεσαι τακτικά ,έχει πλεονέκτημα απέναντι σε κάποιον που έχει να αθληθεί από το λύκειο και τρέφεται μονάχα με σουβλάκια και πίτσες.

Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στην προσωπική ευεξία. Το να πιστεύεις πως θα «ρίξεις» μια καυτή καλλονή, πόσο μάλλον μια κοπέλα που έχει όλο το πακέτο και όχι μονάχα εμφάνιση, χωρίς να έχεις προσέξει τον εαυτό σου σε όλους τους τομείς, είναι κάπως μη ρεαλιστικό.

Η εμφάνιση στον άνδρα δεν είναι το παν, πόσο μάλλον όταν ο άνδρας δεν δείχνει να έχει αυτοπεποίθηση και δεν δρα αποφασιστικά.

Ωστόσο το να είσαι σε φόρμα λέει πολλά για εσένα και το ποιος είσαι. Δείχνει ότι αγαπάς και επενδύεις στον εαυτό σου, ότι έχεις πειθαρχία, ότι είσαι δυνατός και ότι έχεις περισσότερες αντοχές και στο τρέξιμο αλλά και αλλού…

#2 Βρες το στυλ που σου ταιριάζει

Το να ντύνεσαι καλά είναι σημαντικό. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να έχεις ένα στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.

Κάτι που ξενερώνει άμεσα κάθε γυναίκα είναι η έλλειψη συμφωνίας και συνέπειας ανάμεσα σε αυτά που λέει ο άνδρας και σε αυτά που κάνει ή που προβάλει.

Η προσωπικότητα σου, οι πράξεις σου ακόμα και τα ρούχα σου θα πρέπει να είναι συγχρονισμένα και να εκπέμπουν μια συγκεκριμένη ταυτότητα.

Πολλοί άνδρες θέλοντας να τραβήξουν τα γυναικεία βλέμματα ντύνονται με συγκεκριμένο τρόπο και στυλ που πιστεύουν πως θα εντυπωσιάσει.

Αυτό συχνά αποβαίνει μοιραίο για το φλερτ τους καθώς το στυλ που έχουν διαλέξει απέχει πολύ από αυτό που πραγματικά είναι ως χαρακτήρες και προσωπικότητες.

Ως αποτέλεσμα, αυτό που εκπέμπουν είναι πως προσπαθούν πολύ να εντυπωσιάσουν. Και όποιος προσπαθεί πολύ στο φλερτ, χάνει.

Μην εστιάσεις λοιπόν απλά στο να ντυθείς καλά. Βρες το στυλ που ταιριάζει σε εσένα και το χαρακτήρα σου. Σιγουρέψου πως μέσα από τα ρούχα, δεν εκπέμπεις κάτι που δεν είσαι.

#3 Γίνε πιο ελκυστικός μέσα από τα χόμπι σου

Αν υπάρχει κάτι που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά ποτέ δεν ευκαίρησες, βρες χρόνο και κάντο.

Μπορεί να μην φαίνεται, μπορεί να νομίζεις ότι δεν έχει σχέση με το φλερτ και το να γίνεις πιο ελκυστικός, αλλά πλανάσαι οικτρά.

Το να έχεις χόμπι, χόμπι που απολαμβάνεις και γουστάρεις να κάνεις, έχει άμεση σχέση με την αυτοβελτίωση, με το φλερτ και με τις γυναίκες.

Πέρα από το γεγονός πως ένα χόμπι μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις αποκτώντας νέες εμπειρίες και δεξιότητες, σε αλλάζει και εσωτερικά.

Σου δίνει περισσότερα πράγματα να πεις για τον εαυτό σου, σε βοηθάει να εκπέμπεις μια πολύπλευρη προσωπικότητα και φυσικά σε κάνει πιο ικανοποιημένο από τη ζωή σου. Το τελευταίο βγαίνει προς τα έξω με πολλούς τρόπους και σε κάνει άμεσα πιο γοητευτικό.

Δεν έχει σημασία το τι θα κάνεις, αρκεί να το απολαμβάνεις. Μάθε μια ξένη γλώσσα, κάνε θέατρο ή χορό, βγες για πεζοπορία ή ορειβασία.

Το θέμα είναι να έχεις κάτι ακόμα να καθορίζει το ποιος είσαι πέρα από τη δουλειά σου, τις σπουδές σου και το γεγονός ότι βγαίνεις με φίλους τα παρασκευοσάββατα.

Ένας άνδρας με συγκεκριμένα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και πολύπλευρη ζωή έχει περισσότερο ενδιαφέρον, περισσότερες εμπειρίες να διηγηθεί και φυσικά είναι πιο ελκυστικός από κάποιον που δεν κάνει πολλά στη ζωή του.

Θες να γίνεις άμεσα πιο ελκυστικός στις γυναίκες; Δες εδώ

#4 Κάνε φίλους όπου και αν πηγαίνεις

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες που θέλουν να βελτιωθούν στο φλερτ, είναι πως θέλουν να μιλούν μονάχα με ελκυστικές γυναίκες και αγνοούν όλους τους υπόλοιπους.

Για να βελτιωθείς στο φλερτ ωστόσο, χρειάζεται να είσαι και συνολικά πιο κοινωνικός.

Χρειάζεται να νιώθεις άνετα με τις κοινωνικές σου δεξιότητες και με την ικανότητα σου να χτίσεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Άλλωστε όταν ο άνδρας μοιάζει να μην γνωρίζει πολύ κόσμο και να μην έχει πολλούς φίλους, αυτό κάνει τις γυναίκες να αναρωτούνται το γιατί.

Αντίθετα ο άνδρας που γνωρίζει πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα μέσα σε συγκεκριμένο χώρο όπως πχ, ένα μπαρ, και έχει την αποδοχή και την αναγνώριση του δείχνει πιο ελκυστικός στα γυναίκεια μάτια.

Πρώτα απ’ όλα γιατί κάποιος που έχει την αναγνώριση των υπολοίπων έχει και υψηλότερο κοινωνικό status (το status δεν ορίζεται από αυτά που έχεις, αλλά από τη δική σου συμπεριφορά και τη συμπεριφορά των άλλων προς τα εσένα). Δεύτερον ένας τέτοιος άνδρας δείχνεις πως έχει την ικανότητα να ελιχθεί κοινωνικά και να συνάψει συμμαχίες.

Κατά βάθος οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά πλάσματα, πλάσματα που ασυνείδητα λειτουργούμε ακόμα με πρωτόγονα ένστικτα. Όταν δείχνεις πως είσαι κέντρο διασκέδασης και κοινωνικής αποδοχής, τότε μαγνητίζεις αβίαστα τους άλλους κοντά σου.

Το κλειδί είναι να εκπέμπεις μια θετική, ζωηρή και διασκεδαστική ενέργεια. Κάνε το και θα δεις πως οι γυναίκες θα σε βρίσκουν πιο ελκυστικό χωρίς καν να τους μιλήσεις.5 τρόποι να γίνεις Χαρισματικός!, 5 Πράγματα που Οπωσδήποτε πρέπει να Κάνεις για να είσαι Πιο Ελκυστικός

#5 Για να γίνεις πιο ελκυστικός δείξε σίγουρος για τον εαυτό σου

Το πρώτο βήμα για να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, είναι να λες στον εαυτό σου πως έχεις.

Μπορεί να μην το νιώθεις αμέσως, αλλά αν συνεχίσεις να το λες τότε σταδιακά θα γίνει πραγματικότητα.

Αν δεν βλέπεις τον εαυτό σου ως άνδρα με σιγουριά στις ικανότητες του, τότε είναι φυσικό να νιώθεις άβολα στην αρχή. Να νιώθεις πως όλα αυτά είναι ψέματα.

Αυτό είναι φυσιολογικό. Θα πρέπει όμως να καλλιεργήσεις μια νέα νοοτροπία και να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου να δεχθεί αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σου.

Κάνε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δε θα έκανες, πάρε πρωτοβουλίες και δες που θα σε οδηγήσουν. Εξερεύνησε τις δυνατότητες σου και δες τον κόσμο και την επικοινωνία σαν ένα πείραμα το οποίο όπως και αν πάει θα έχει κάτι να σου διδάξει.

Φυσικά δε θες να φανείς αλαζόνας ή υπερόπτης, όμως για να πετύχεις στο φλερτ χρειάζεται να έχεις μια θετική για τον εαυτό σου νοοτροπία.

Από εκεί και πέρα αν κάνεις όλα τα παραπάνω, η αυτοπεποίθηση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αυξηθουν ραγδαία. Δε θα γίνεις εξπέρ στο φλερτ μέσα σε ένα βράδυ, όμως θα αποκτήσεις μια πολύ καλή βάση για να γίνεις γρήγορα πιο ελκυστικός στο άλλο φύλο.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς να προχωρήσεις στο φλερτ και να έχεις έναν έμπειρο coach να σε καθοδηγεί σε κάθε βήμα, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!