5 τρόποι να γίνεις Χαρισματικός με τις Γυναίκες! - Men's Bible

5 τρόποι να γίνεις Χαρισματικός με τις Γυναίκες!

5 τρόποι να γίνεις Χαρισματικός!, 5 Πράγματα που Οπωσδήποτε πρέπει να Κάνεις για να είσαι Πιο Ελκυστικός

Να πως να γίνεις χαρισματικός στην επικοινωνία σου!

Όλοι μας έχουμε γνωρίσει χαρισματικούς ανθρώπους, ανθρώπους με μια λάμψη που τους κάνει να ξεχωρίζουν μέσα στη νύχτα σαν βεγγαλικό. Θα λέγαμε ότι είναι μαγνητικοί. Έλκουν την προσοχή, το ενδιαφέρον, ξυπνούν το γυναικείο πόθο χωρίς να κάνουν καμία εμφανή προσπάθεια.

Το να είσαι χαρισματικός είναι εκείνο το κάτι που ξεπερνά την εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου και το κάνει ακόμη πιο γοητευτικό και ελκυστικό από οποιονδήποτε συμβατικά ωραίο. Ας πούμε, οι χαρισματικοί καίτοι άσχημοι άντρες έχουν τρομερό σουξέ στις γυναίκες. Δεν είναι κάτι ασύνηθες.

Αυτό το Χάρισμα φυσικά δεν το διαθέτουν μονάχα οι άσχημοι. Απλώς δεν έχει σχέση με τη φυσική ομορφιά. Μπορεί να διαθέτουν πλούτο, φήμη, κοινωνική ισχύ. Το Χάρισμα δεν έχει σχέση ούτε με αυτά.

Υπάρχουν ας πούμε κάποιοι που δεν έχουν φωτογένεια. Από κοντά όμως, είναι απίστευτοι. Δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή το να είσαι χαρισματικός δεν είναι κάτι που γίνεται πάντα εμφανές. Δεν το αντιλαμβάνεσαι πάντα με την πρώτη.

Όπως καταλαβαίνεις, το Χάρισμα δεν είναι ένα πράγμα. Είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών που αφορούν στην προσωπικότητα και στις συμπεριφορές ενός ατόμου, και στο πώς αυτά συνδυάζονται προκειμένου να προβάλλουν ένα γοητευτικό, αξιολάτρευτο σύνολο.

Όταν καταλάβεις ποια στοιχεία συναποτελούν αυτά που σε κάνουν να δείχνεις Χαρισματικός, θα μπορέσεις, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, να τα καλλιεργήσεις και εσύ στον εαυτό σου.

#1 Δώσε προσοχή

Οι χαρισματικοί άνθρωποι έχουν μία πολύ χαρακτηριστική ικανότητα: σε κάνουν να νιώθεις ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο.

Λένε, ας πούμε, πως ο Τομ Κρουζ έχει αυτή την ικανότητα. Συνδιαλέγεται με όποιον του μιλήσει, πιάνει συζήτηση. Όχι μονάχα γιατί έτσι το θέλουν οι κανόνες της ευγένειας, αλλά επειδή αληθινά ενδιαφέρεται –ή πάντως καταφέρνει να δίνει αυτήν την εντύπωση. Ρωτάει, επαναλαμβάνει όσα του λες για να βεβαιωθεί πως τα κατάλαβε, ενθουσιάζεται, ρωτάει ξανά. Γενικά είναι ενθουσιώδης στις συζητήσεις του και αυτό, σίγουρα, είναι ένα χάρισμα.

Το να ακούς τους άλλους σε κάνει να δείχνεις χαρισματικός. Ο πολύς κόσμος δεν δίνει σημασία σε όσα του λένε οι άλλοι. Προσποιούνται πως ενδιαφέρονται, αλλά στην πραγματικότητα δεν δίνουν προσοχή.

Εξάλλου ζούμε στο βασίλειο της απόσπασης. Πάντα πίσω από το νου μας θα τρέχει ένας άσχετος θόρυβος, είτε συνεχή μηνύματα και ειδοποιήσεις στο κινητό, είτε μία ξένη συζήτηση, είτε έννοιες που θαλασσοδέρνονται στο κεφάλι μας και δεν μπορούμε να τις φιμώσουμε. Οι περισσότεροι λοιπόν δεν ακούμε. Απλώς περιμένουμε τη σειρά μας για να μιλήσουμε και εμείς.

Και όταν έρχεται η σειρά μας καταπιανόμαστε με το αγαπημένο μας θέμα συζήτησης, που δεν είναι άλλο από τον εαυτό μας.

Όμως οι χαρισματικοί άνθρωποι δίνουν προσοχή σε όλους. Δεν κοιτάνε το τηλέφωνό τους όταν τους μιλάς. Δεν είναι αδιάφοροι, δεν είναι απρόσεχτοι, δεν σε βαριούνται. Σου δίνουν να καταλάβεις ότι σε βρίσκουν αξιοθαύμαστο.

Δεν είναι απλώς ότι κάνουν ερωτήσεις ή ότι δεν μιλάνε στο τηλέφωνο όσο τους μιλάς. Είναι ότι θυμούνται πράγματα, θυμούνται αυτά που τους λες, θυμούνται το όνομά σου. Θα σε αποκαλέσουν με το όνομά σου δοθείσης ευκαιρίας, δεν θα πουν εκείνο το κομψό «ναι, πώς σε είπαμε εσένα;» χαμογελώντας σα βλαμμένοι.

Συμμετέχουν στη συζήτηση και το κάνουν με ουσιαστικό τρόπο. Θα τους ακούσεις να επαναλαμβάνουν αυτά που τους είπες, επειδή έχουν δώσει προσοχή και ενδιαφέρονται για αυτά που λένε οι άλλοι.

Θα χρησιμοποιήσουν αυτά που έμαθαν από σένα και θα θυμούνται με ευγνωμοσύνη ακριβώς από ποιον τα έμαθαν. Θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι κάποιος που αξίζει να ασχοληθούν μαζί του. Θα σε κάνουν να νιώσεις πως η γνωριμία σου μαζί τους ήταν από τις σπουδαιότερες εμπειρίες της ζωής σου. Θα σε κάνουν να νιώσεις σημαντικός.

Και είναι πολύ φυσικό να συμπαθούμε ιδιαίτερα όσους μας κάνουν να νιώθουμε σημαντικοί.

#2 Χαμογέλασε και γίνε χαρισματικός

Το λαμπερό χαμόγελο είναι εκ των ουκ άνευ για τους χαρισματικούς  ανθρώπους. Πολύς κόσμος, ειδικά οι nerds, πιστεύουν ότι η γοητεία σημαίνει ψηλός, μελαχρινός, σωματώδης. Και αν το πιστεύεις κι εσύ, δες εδώ το σχετικό βίντεό μας.

Δεν μπορούν να τα έχουν αυτά και γίνονται σκυθρωποί και σοβαροί, προκειμένου να αντισταθμίσουν ό,τι τους λείπει. Όμως κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα με σκυθρωπούς γκρινιάρηδες.

Αντίθετα ένα γνήσιο χαμόγελο ζεσταίνει την καρδιά. Κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται άνεση και χαρά, επειδή και εσύ, που τους χαμογελάς τόσο όμορφα, δείχνεις άνετος και χαρούμενος και κυριότερα χαρισματικός.

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ, ακόμη ένας διάσημος χαρισματικός, είναι ιδιαίτερα γνωστός για το χαμόγελό του. Είναι το σήμα κατατεθέν του αυτό το χρυσό, πολύτιμο χαμόγελο. Είναι ζεστό και σε προσκαλεί να τον συμπαθήσεις. Δείχνει πάντα ευτυχισμένος, χαρούμενος, χαλαρός και ακίνδυνος.  5 τρόποι να γίνεις Χαρισματικός!

Είναι ένα βαθύ, γνήσιο χαμόγελο που φτάνει ως τα μάτια του και ως τα βάθη της καρδιάς σου. Ένα χαμόγελο που δεν φτάνει ως τα μάτια εκείνου που χαμογελάει είναι ψεύτικο. Ένα ψεύτικο χαμόγελο γίνεται αμέσως αντιληπτό και δημιουργεί ένα άβολο συναίσθημα.

#3 Ζήσε με ένταση

Οι χαρισματικοί άνθρωποι δεν είναι διστακτικοί. Δεν δείχνουν ποτέ απρόθυμοι, δεν δείχνουν να αμφιβάλλουν για τις πράξεις τους και για τον εαυτό τους. Έχουν πεποίθηση σε ό,τι κάνουν και προβάλλουν την πεποίθησή τους χωρίς ενοχές. Ούτε, φυσικά, κομπάζουν για τον εαυτό τους.

Έχουν τιμιότητα και είναι ειλικρινείς όσον αφορά στο τι τους αρέσει και στο ποιοι είναι. Ξέρουν να επικοινωνήσουν αυτό που τους αρέσει με έναν ενδιαφέροντα και γοητευτικό τρόπο. Αυτό τους γεμίζει με μία ήρεμη σιγουριά.

Δεν εννοούμε ότι είναι σοβαροί και κατσούφηδες, το αντίθετο μάλιστα. Απλώς ζουν με ένταση και το δείχνουν, ενώ συνάμα είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και κέφι για τη ζωή και τους συνανθρώπους τους.

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία και στο Φλερτ στο δρόμο, όπως σου εξηγεί και ο Κοσμάς στο βίντεο:

#4 Έχε καλή γλώσσα σώματος

Οι χαρισματικοί άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό. Πολύ μικρές διαφορές στο πώς κάθονται και στο πώς κινούνται κάνουν τη διαφορά μεταξύ των χαρισματικών και των κοινών ανθρώπων.

Αρχικά: μάθε να επιβραδύνεις τις κινήσεις σου. Οι χαρισματικοί άνθρωποι δεν κινούνται βιαστικά και σπασμωδικά. Οι χαρισματικοί έχουν ηρεμία και σιγουριά. Δεν είναι νευρωτικοί, δεν κάθονται διαρκώς στα καρφιά. Δεν κινούνται ποτέ άσκοπα.

Αν το σώμα σου προβάλει ανασφάλεια και νευρικότητα, θα δημιουργήσεις και στον περίγυρό σου ανασφάλεια και νευρικότητα. Και θα συσχετίσουν αυτά τα αρνητικά συναισθήματα με την παρουσία σου στο χώρο. Αν, απεναντίας, ακτινοβολείς άνεση, σιγουριά, ηρεμία, τότε ο περίγυρός σου θα σε συνδέσει με αυτά τα θετικά αισθήματα και θα θελήσει να σε έχει συχνότερα κοντά του, για να απολαμβάνει αυτά τα θετικά αισθήματα συχνότερα.

Ομοίως, να θυμάσαι να κάθεσαι με ίσια την πλάτη. Ψηλά το πηγούνι, κάτω οι ώμοι και τα μπράτσα χαλαρά στο πλευρό σου. Οι χαρισματικοί άνθρωποι έχουν τον προσωπικό τους χώρο, δεν μαζεύονται και δεν συρρικνώνονται στο κάθισμά τους.

Ακόμη και μικρόσωμοι να είναι διεκδικούν το χώρο τους. Ένας μαζεμένος και ζαρωμένος άνθρωπος όχι μονάχα δείχνει πιο μικρόσωμος από όσο είναι αλλά προβάλει το αίσθημά του της μιζέριας, της ανασφάλειας και της ανάγκης για απομόνωση. Και όποιος μοιάζει να έχει ανάγκη για απομόνωση, απομονώνεται.

Πρέπει να είναι κανείς ανοιχτός με τους ανθρώπους, να τους δίνει την ευκαιρία να τον πλησιάσουν. Κανείς δεν θέλει να προσκρούει σε τοίχους και σφαλιστές πόρτες όταν προσπαθεί να επικοινωνήσει. Άφησε λοιπόν τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν χωρίς να κλείνεσαι.

Θες να γίνεις χαρισματικός με τους ανθρώπους; Δες εδώ

#5 Ο χαρισματικός φέρνει στην παρέα θετική ενέργεια

Μερικοί άνθρωποι είναι ενεργειακοί βρικόλακες. Όποτε τους μιλάς νιώθεις συναισθηματικά στραγγισμένος. Ενώ όταν μιλάς με χαρισματικούς ανθρώπους νιώθεις ότι γεμίζεις ενέργεια.

Είναι θετική η συνεισφορά τους, η αύρα τους, η επικοινωνία τους, η συνδιάλεξη μαζί τους είναι μία εμπειρία αναζωογονητική. Αυτό συμβαίνει επειδή οι χαρισματικοί είναι φορείς θετικής ενέργειας.

Δεν προσκολλώνται στα αρνητικά, δεν γκρινιάζουν, δεν σχολιάζουν. Έχουν το χάρισμα να βλέπουν τις θετικές πλευρές σε κάθε κατάσταση, να τις επαινούν και να τις εκτιμούν. Όσο άσχημη και αν είναι μία περίσταση θα βρουν να πουν κάτι θετικό. Είναι συναισθηματικά άρτιοι. Δεν καταπιέζουν τα αισθήματά τους, αλλά συνάμα δεν τα διατυμπανίζουν για να γίνουν ενοχλητικοί.

Ακτινοβολούν ζεστασιά και κάνουν τους άλλους να αισθάνονται όμορφα μαζί τους, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό διότι είναι σχεδόν πάντα αμοιβαίο. Όταν κάποιος σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, αυθόρμητα και εσύ θα τον κάνεις να αισθανθεί όμορφα.

Το αίσθημα της ζεστασιάς και της θετικής διάθεσης είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά μεταξύ στείρας ομορφιάς και πραγματικού, προσωπικού μαγνητισμού.

Αυτό σημαίνει, τελικά, να είσαι Χαρισματικός.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!