6 Κανόνες για Διακριτικό Φλερτ στο Γραφείο - Men's Bible

6 Κανόνες για Διακριτικό Φλερτ στο Γραφείο

6 Κανόνες για διακριτικό φλερτ στο Γραφείο

Αν και προσωπικά είμαι οπαδός του άμεσου τρόπου φλερτ στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα ποιες είναι οι προθέσεις σου για τη γυναίκα στην οποία απευθύνεσαι, δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως το έμμεσο και διακριτικό φλερτ είναι αναγκαίο σε κάποιες περιπτώσεις.

Γιατί κάποιες φορές δε συναντάς τη γυναίκα που ξυπνάει μέσα στου το ερωτικό πάθος στους θορυβώδεις χώρους ενός μπαρ, ούτε τη γνωρίζεις στα πλαίσια κάποιας μεγάλης και ζωηρής παρέας.

Αντίθετα, τη συναντάς μέσα σε στενά και ήσυχα εταιρικά γραφεία, όπου κάθε ψίθυρος μεταξύ σας ακούγεται και φτάνει αστραπιαία στα αδιάκριτα αυτιά τρίτων.

Και αυτό περιπλέκει τα πράγματα.

Το φλερτ στο γραφείο, και γενικά στον εργασιακό χώρο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για έναν άνδρα και αυτό γιατί απαιτεί από μεριάς του διακριτικότητα και μεθοδική στρατηγική.

Δεν μπορείς να φλερτάρεις την κοπέλα που σου αρέσει με άμεσο τρόπο και ειδικά όταν είναι μπροστά και άλλοι. Χρειάζεται διακριτικό φλερτ, καθώς η δική σου φήμη, αλλά και η δική της, μπορεί να πληγεί ανεπανόρθωτα αν κάνεις τη λάθος κίνηση, τη λάθος στιγμή.

Μοιάζει κάπως με το να ισορροπείς σε ένα τεντωμένο σχοινί όπου μια λάθος κίνηση αρκεί για να βουτήξεις στο κενό.

Γι’ αυτό ακολουθούν έξι βασικοί κανόνες ώστε το διακριτικό φλερτ στο γραφείο να καταλήξει σε επιτυχία, αλλά και να μην επηρεάσει την εικόνα που έχεις χτίσει στη δουλειά σου.

6 Κανόνες για διακριτικό φλερτ στο γραφείο

#1 Μην τη φλερτάρεις με προφανή τρόπο

Χρειάζεται να είσαι διακριτικός και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν αργά. Ειδικά αν έχεις τη φήμη του σοβαρού συναδέλφου, που σπάνια χαμογελάει και που αποφεύγει τα κομπλιμέντα και τα πειράγματα προς τους άλλους.

Κράτα τα πειράγματα και τα κομπλιμέντα σε ένα μίνιμουμ και (ειδικά στην αρχή) προσπάθησε να τα κάνεις σε όλους ώστε να μην φαίνεται πως έχεις συγκεκριμένο στόχο. Κάνε τη να αναρωτιέται και να μην είναι σίγουρη αν πραγματικά τη φλερτάρεις ή όχι.6 Κανόνες για διακριτικό φλερτ στο Γραφείο

#2 Μην τη φλερτάρεις μπροστά σε άλλους

Μην αφήνεις τους άλλους να χαλούν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τη γοητευτική μελαχρινή από το λογιστήριο. Αν τη φλερτάρεις μπροστά σε κόσμο, όχι μόνο ενδέχεται οι άλλοι να επέμβουν, σχολιάζοντας και πειράζοντας εσένα ή την κοπέλα, αλλά βάζεις σε ρίσκο και τη φήμη σου στην εταιρία.

Επίσης, η κοινωνική πίεση που ασκείται στην κοπέλα από το γεγονός πως οι άλλοι σας ακούν και σας βλέπουν, αρκεί για να την κάνει να σε αγνοήσει ή να σου φερθεί με ψυχρό τρόπο. Εκεί λοιπόν που μπορεί η κοπέλα να ήταν θερμή και δεκτική μαζί σου αν ήσασταν οι δύο σας, μπροστά σε άλλους πολύ πιθανό να κλειδώσει συναισθηματικά και να κλειστεί σα στρείδι.

Και άντε μετά να την ξεκλειδώσεις.

#3 Θυμήσου ότι στον χώρο εκείνο βγάζεις το ψωμί σου

Η συγκεκριμένη κοπέλα ίσως σου αρέσει πολύ και ξυπνάει μέσα σου έντονα συναισθήματα, όμως χρειάζεται να θυμάσαι πως δεν βρίσκεσαι στο γραφείο αυτό για να παραστήσεις τον Καζανόβα.

Είσαι εκεί για να δουλέψεις και εκτός και αν έχεις το δικό σου απομονωμένο γραφείο στο οποίο δε σε ενοχλεί κανείς και μπορείς να ονειροπολείς ανενόχλητος, χρειάζεται να μην αφήνεις το πάθος σου να σε απομακρύνει από τις υποχρεώσεις σου.

Αν επιτρέψεις στα συναισθήματα σου να εμποδίσουν την παραγωγικότητα σου, και ειδικά αν αυτό γίνει ξεκάθαρο στους συναδέλφους σου τότε θα έρθεις σύντομα αντιμέτωπος με σοβαρές συνέπιες και δυσκολίες.

Θες να φλερτάρεις με επιτυχία σε κάθε περιβάλλον; Δες εδώ

#4 Απόφυγε να κλιμακώσεις το διακριτικό φλερτ στο γραφείο

Στον ίδιο τόνο με τον πιο πάνω κανόνα, απόφυγε να κλιμακώσεις το φλερτ ανάμεσα σε εσένα και την συνάδελφο σου, στον εργασιακό χώρο.

Ναι, θες να τη φλερτάρεις, αλλά να τη φλερτάρεις ίσα ίσα ώστε να βγείτε και να τα πείτε στα πλαίσια μιας εξόδου μεταξύ σας. Δε θες να κλιμακώσεις ερωτικά το διακριτικό φλερτ ανάμεσα σας εν ώρα εργασίας όσο δεκτική και αν είναι εκείνη.

Αφ’ ενός γιατί αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στην εργασία σας καθαυτή και αφ’ ετέρου είναι λάθος να ανεβάσεις πολύ την ερωτική ένταση σε έναν χώρο όπου δεν σας επιτρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω.

#5 Μην προχωρήσεις στα τυφλά

Ναι, δεν πρόκειται να γνωρίζεις εξ’ αρχής τα πάντα για τη συνάδελφο που μαγνήτισε το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο είναι λάθος να φλερτάρεις αρκετά και να προχωρήσεις μαζί της χωρίς πρώτα να έχεις μαζέψει κάποιες πληροφορίες για αυτή.

Μπορεί να είναι η κουτσομπόλα της εταιρίας και οτιδήποτε της εκμυστηρεύονται να το λέει σε όλους μην μπορώντας να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Μπορεί μερικούς μήνες πριν τη φλερτάρεις εσύ, να έβγαινε με κάποιον από το ΙΤ τμήμα της εταιρίας και πιο πριν με κάποιον από το λογιστήριο.

Μπορεί κάποιος άλλος συνάδελφος να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της και να μη διστάζει σε τίποτα προκειμένου να σου χαλάσει τα σχέδια.

Γενικά καλό είναι, πριν κάνεις το οτιδήποτε, να μάθεις λίγα πράγματα για τη συγκεκριμένη κοπέλα που έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον σου και τις σχέσεις της με τους άλλους άνδρες στην εταιρία όπου εργάζεστε.

Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιον άλλο, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θες να αποφύγεις. Ειδικά αν αυτός ο άλλος, είναι κάποιος προϊστάμενος.

 

#6 Κράτα τις προθέσεις σου για τον εαυτό σου

Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ να αποφύγεις να μιλήσεις για τα αισθήματα σου και το ενδιαφέρον σου σε τρίτα άτομα στον χώρο εργασίας, όσο καλές και στενές σχέσεις κι αν έχεις με αυτά τα άτομα.

Γιατί όσο φίλοι και να είστε δε θες να ρισκάρεις να διαρρεύσει το ενδιαφέρον σου στους άλλους και να λαβωθεί η φήμη σου και φυσικά δε θες να φτάσει κάτι στα αυτιά της κοπέλας που γουστάρεις.

Αν το μάθει από τρίτο άτομο, όσο έμπιστο και αν είναι αυτό, αυτό που θα της μείνει είναι πως δεν μπορείς να είσαι διακριτικός και πως ακόμα και αν της αρέσεις η φήμη της δεν είναι διασφαλισμένη μαζί σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!