Ώριμες Γυναίκες: Γιατί αρέσουν τόσο πολύ; - Men's Bible

Ώριμες Γυναίκες: Γιατί αρέσουν τόσο πολύ;

Ώριμες Γυναίκες: Γιατί αρέσουν τόσο πολύ;

Αν και το κλασσικό στερεότυπο θέλει τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες νεαρότερες από τους ίδιους, στην πραγματικότητα πολλοί προτιμούν τις ώριμες γυναίκες.

Κάτι η εμπειρία, κάτι ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που βγάζει μια ώριμη γυναίκα, αρκετοί άνδρες και ειδικά νεότεροι γοητεύονται από γυναίκες πέντε, δέκα, δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερες απ’ τους ίδιους.

Και υπάρχουν αρκετοί και καλοί λόγοι που οι γυναίκες αυτές αρέσουν τόσο πολύ.

#1 Οι ώριμες γυναίκες είναι και συναισθηματικά περισσότερο ώριμες

Οι ώριμες γυναίκες δεν είναι ώριμες μονάχα ηλικιακά αλλά και συναισθηματικά. Λόγω της εμπειρίας και των βιωμάτων που έχουν, δρουν και επικοινωνούν με περισσότερη αμεσότητα χωρίς υπαινιγμούς και παιχνίδια.

Τείνουν να είναι περισσότερο ειλικρινείς στις σχέσεις τους από τις νεότερες και πιο άπειρες κοπέλες. Όταν δεν τους αρέσει κάτι στο λένε κατευθείαν και όταν θέλουν κάτι το ζητούν με αμεσότητα.

Δεν πασχίζεις να μαντέψεις τί θέλουν ή να αποκρυπτογραφήσεις μηνύματα με διφορούμενο νόημα.

Με τις ώριμες γυναίκες υπάρχει σαφήνεια και αυτό κάνει αρκετούς νεαρούς και μη άνδρες να νιώθουν περισσότερη ασφάλεια σε μια σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.

Επιπλέον, ακριβώς επειδή είναι περισσότερο ώριμες συναισθηματικά γνωρίζουν ότι πρέπει να σου αφήσουν το χώρο σου και είναι αρκετά ανοιχτόμυαλες για να σε συνοδεύσουν στις τρέλες που ως νέος θα θέλεις να κάνεις.6 λόγοι να φλερτάρεις με Μεγαλύτερη Γυναίκα, Ώριμες Γυναίκες: Γιατί αρέσουν τόσο πολύ;

#2 Είναι περισσότερο έμπειρες και στο σεξ και στη ζωή

Οι γυναίκες που διανύουν την τρίτη, τέταρτη ή πέμπτη δεκαετία της ζωής τους έχουν σίγουρα πολλά περισσότερα βιώματα από κάποιον αρκετά νεότερο τους άνδρα.

Έχουν ζήσει περισσότερες καταστάσεις και έτσι είναι σε θέση να γνωρίζουν καλύτερα τι θέλει ένας άνδρας στο σεξ αλλά και γενικά σε μια σχέση. Ακόμα και όταν γνωρίζουν πως η γνωριμία ή η σχέση στην οποία βρίσκονται δεν θα κρατήσει για πάντα μπορούν να απολαμβάνουν τη στιγμή χωρίς το μυαλό τους να τρέχει στο μέλλον.

Επίσης οι ώριμες γυναίκες είναι πιο επιλεκτικές μεν όσον αφορά τους ερωτικούς τους συντρόφους αφού πλέον η εμπειρία τους έχει δείξει τί απολαμβάνουν και τί όχι στους άνδρες.

Ταυτόχρονα είναι πιο δεκτικές και ανοιχτόμυαλες στην επιλογή ερωτικού συντρόφου από τις νεότερες κοπέλες οι οποίες μπορεί να μένουν σε ένα συγκεκριμένο ανδρικό στερεότυπο και να αναζητούν μονάχα αυτό.

#3 Είναι περισσότερο υποστηρικτικές στις σχέσεις τους

Ακριβώς επειδή συνήθως έχουν περάσει από αρκετές γνωριμίες και σχέσεις στη ζωή τους έχουν καλύτερη ενσυναίσθηση απ΄ ότι οι νεαρότερες κοπέλες και είναι περισσότερο σε θέση να καταλάβουν κάποιον όταν αυτός αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Γνωρίζουν από τη δική τους εμπειρία πως να αντιμετωπίζουν τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής και γι’ αυτό είναι σε θέση να στηρίξουν ουσιαστικά τον σύντροφο τους όταν εκείνος βρίσκεται σε μια δύσκολη φάση και πρέπει να πάρει κάποια δύσκολη απόφαση.

#4 Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση έχει άμεση σχέση με τις εμπειρίες και τα βιώματα και γι’ αυτό οι ώριμες γυναίκες είναι συχνά πιο σίγουρες για τον εαυτό τους και περισσότερο ανεξάρτητες.

Δεν περιμένουν από εσένα να τρέξεις και να αναλάβεις την ευθύνη για τα πάντα ούτε χρειάζονται όλη την ώρα επιβεβαίωση από εσένα. Είναι άνετες με τον εαυτό τους και έχουν γνήσια αυτοπεποίθηση η οποία φαίνεται στα λόγια και στις πράξεις τους.

Αυτή η άνεση με τον εαυτό τους είναι που τις κάνει αρκετά γοητευτικές και ευχάριστες ως προσωπικότητες και αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που πολλοί νεαροί άνδρες τις προτιμούν.

#5 Οι ώριμες γυναίκες κάνουν ποιοτικότερες συζητήσεις

Οι ώριμες γυναίκες, ακριβώς επειδή έχουν περισσότερα βιώματα και παραστάσεις από τη ζωή, είναι σε θέση να κρατήσουν μια ενδιαφέρουσα και ποιοτική κουβέντα.

Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορούν να συζητήσουν με άνεση για πολιτικά, φιλοσοφικά και κοινωνικά θέματα.

Ξέρουν περισσότερα για τον κόσμο και είναι σε θέση να προσφέρουν νέες ιδέες και απόψεις στους άνδρες με τους οποίους συνομιλούν.

Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν πολλοί λόγοι που αξίζει να γνωρίσεις και να προχωρήσεις ερωτικά με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Γι’ αυτό αν σου αρέσει κάποια και φλερτάρει μαζί σου αλλά εσένα σε σταματάει το γεγονός ότι έχετε μια Χ διαφορά ηλικίας, ξανασκέψου το.

Ο βασικός στόχος των γνωριμιών είναι να εμπλουτίσουν τη ζωή μας και να μας βοηθήσουν να την απολαύσουμε περισσότερο. Αν λοιπόν απολαμβάνεις την παρέα και το ερωτικό ενδιαφέρον μιας μεγαλύτερης γυναίκας, φλέρταρε τη κι εσύ και άσε τη μεταξύ σας γνωριμία να εξελιχθεί και δείτε που μπορεί να σας βγάλει.

Θες να βελτιωθείς στην επικοινωνία με τις γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!