Φλερτ: όσο πιο απλά γίνεται - Men's Bible

Φλερτ: όσο πιο απλά γίνεται

Φλερτ: όσο πιο απλά γίνεται

Υπάρχει ένα περίεργο πράγμα στην ανθρώπινη φύση. Είναι αρκετά επίμονη και πάντα προσπαθεί να απλουστεύσει τις διαδικασίες όσο περισσότερο μπορεί. Συστηματικά, λοιπόν, λέμε ότι το φλερτ είναι μία πάρα πολύ ευχάριστη διαδικασία και πως τα πράγματα είναι απλά.

Βέβαια, οι κοινωνικές δυναμικές είναι ρευστές, οπότε καμία συναναστροφή σου με γυναίκα δεν θα είναι ίδια με κάποια άλλη συναναστροφή σου και δεν εννοώ γιατί η μία είναι ξανθιά ενώ η άλλη μελαχρινή.

Όπως και να έχει, όσο απλά και αν παρουσιάσουμε και εξηγήσουμε το θέμα του φλερτ, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα μας ρωτάει: «Πιο απλό δεν γίνεται;»

Για να γίνει ακόμα πιο απλό, παρακάτω θα δεις την διαδικασία όσο πιο απλουστευμένη γίνεται.

Όπως μπορείς να δεις κι εδώ, η διαδικασία είναι απλή και πιστεύω και απόλυτα κατανοητή. Παρακάτω θα δούμε τα βήματα ένα – ένα.Φλερτ: όσο πιο απλά γίνεται

#1 Μην το σκέφτεσαι πολύ

Από την στιγμή που θα δεις κάποια γυναίκα που σου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να το υπεραναλύεις στο μυαλό σου. Με κοίταξε; Πόση ώρα με κοίταξε; Γιατί έκανε αυτή την κίνηση με το χέρι της; Φαίνεται πολύ όμορφη, θα με θέλει; Μήπως δεν ψάχνεται;

Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και το σκέφτεσαι, το μυαλό σου βρίσκει άπειρες δικαιολογίες για να σε αποτρέψει από το να πας και να της μιλήσεις. Την είδες και σου άρεσε; Μην περιμένεις τίποτα. Ξεκίνα να περπατάς προς το μέρος της και μίλα της με σεβασμό. Τόσο απλά.

#2 Πλησίασε με αυτοπεποίθηση

Καλό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν δεν έχεις όμως, καλό είναι να δείχνεις ήρεμος και χαλαρός. Μπορεί από μέσα σου να βαράς συναγερμούς και να χτυπιέσαι από το άγχος, από έξω σου όμως, πρέπει να είσαι όσο πιο άνετος μπορείς.

Αυτό σημαίνει, χαλαρές κινήσεις, σταθερή και ήρεμη ομιλία, άνετη στάση σώματος και προπάντων όχι γουρλωμένα μάτια. Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά ο πανικός ή το άγχος φαίνεται στα μάτια, οπότε προσοχή!

Αν θες να φλερτάρεις αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση, δες εδώ

#3 Σωστή στάση σώματος

Τώρα θα μου πεις, τι πάει να πει σωστή στάση σώματος; Εντάξει, δεν είπαμε ότι πας και σαν τον καμπούρη της Παναγίας των Παρισίων αλλά όπως και να έχει, θέλει λίγο προσοχή το θέμα. Απόφυγε να είσαι σκυφτός και να καμπουριάζεις.

Τα πόδια σου θα πρέπει να είναι σε όρθια στάση, στο μήκος των ώμων σου. Τα χέρια σου δεν θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε εσένα και στην κοπέλα που μιλάς γιατί θα σχηματίσουν φυσικό εμπόδιο. Εξάλλου, αν τα έχεις στο πλάι, θα διαπιστώσεις ότι αποπνέεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

#4 Μην ψάχνεις την τέλεια ατάκα

Όπως είπαμε και στην εκπομπή του Alpha, δεν υπάρχει η τέλεια ατάκα. Συνεπώς, δε χρειάζεται να προσεγγίσεις μία γυναίκα, εξαπολύοντας δολοφονικές ατάκες που ελπίζεις ότι θα την εντυπωσιάσουν. Το πιο πιθανό είναι να χαλάσεις την διάθεση της.

Μπορείς απλά, να συστηθείς και να της πεις ότι θες να την γνωρίσεις. Τόσο απλά.

#5 Βάλε χιούμορ

Είναι ελάχιστες οι γυναίκες που δεν θα εκτιμήσουν έναν άντρα με χιούμορ. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλεις τη λίστα με τα εκατό καλύτερα ανέκδοτά σου για να της πεις. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δεν χρειάζεται να πεις κανένα ανέκδοτο.

Όπως λέει συχνά και ο Γιώργος, ο σκοπός σου δεν είναι να κάνεις τον διασκεδαστή της, αλλά να περάσετε χαλαρές στιγμές μαζί. Απλά δείξε της ότι μπορείς να κάνεις χιούμορ και φυσικά να είσαι και σοβαρός, αν χρειαστεί.Φλερτ: όσο πιο απλά γίνεται

#6 Μοιράσου εμπειρίες και καταστάσεις

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μοιράζεσαι εμπειρίες και καταστάσεις της ζωής σου. Ακόμα πιο όμορφο θα είναι αν αυτές οι εμπειρίες σου είναι κοινές με τις δικές της. Ο μόνος τρόπος για να το μάθεις αυτό, είναι να τις μοιραστείς με την κοπέλα που γνώρισες. Αρκεί να το κάνεις χαλαρά και χωρίς να κάνεις επίδειξη.

#7 Να είσαι άνετος και χαλαρός και όχι βιαστικός και απελπισμένος

Πάνω από όλα ψυχραιμία. Ακόμα κι αν συναντάς δυσκολίες, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείς. Καμία κατάσταση δεν είναι 100% υπό τον έλεγχό μας. Πάντα μπορεί να προκύψει κάτι αναπάντεχο. Αντί να πανικοβληθείς, είναι καλύτερο απλά να προσαρμοστείς στην κατάσταση.

#8 Δείξε τις προθέσεις σου

Θυμάσαι γιατί πήγες εξ’ αρχής; Ωραία, γιατί πολλοί το ξεχνάνε αυτό και όταν φεύγουν αναρωτιούνται γιατί δεν ζήτησαν το τηλέφωνο της κοπέλας που γνώρισαν.

Πήγες να της μιλήσεις για κάτι συγκεκριμένο. Γιατί σου αρέσει και θες να την ξαναδείς, οπότε φρόντισε να το κάνεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!