Αποτελεσματικό Φλερτ στο Γραφείο - Men's Bible

Αποτελεσματικό Φλερτ στο Γραφείο

Αποτελεσματικό Φλερτ στο Γραφείο

Πολλές φορές λένε ότι η πραγματική μας οικογένεια είναι τα άτομα με τα οποία δουλεύουμε μαζί. Αν αναλογιστείς ότι στο γραφείο και γενικά στη δουλειά μας περνάμε τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα, αυτός ο ισχυρισμός έχει μία πολύ καλή βάση.

Όπως καταλαβαίνεις, είναι φυσικό και επόμενο να σου προκύπτουν επιθυμίες, έρωτες ή ακόμα και σχέσεις με τις γυναίκες που υπάρχουν στο χώρο. Ειδικά αν εργάζεσαι σε ένα χώρο που υπάρχουν αρκετά νέα άτομα, τότε είναι ακόμα πιο εύκολο να μπλεχτούν ευχάριστα ή δυσάρεστα τα πράγματα.

Έχουμε ήδη πει σε προηγούμενο άρθρο, που μπορείς να διαβάσεις εδώ, για λάθη που πρέπει να αποφύγεις αν αποφασίσεις να φλερτάρεις στο γραφείο, οπότε δεν θα αναφερθώ ξανά σε αυτά. Θεωρώ ότι είσαι αρκετά έτοιμος και προετοιμασμένος για αυτά που θα ακολουθήσουν παρακάτω.

Αλλά πριν συνεχίσω, προσοχή σε κάτι: Ενώ όντως έχουν γίνει πολλές σχέσεις, γάμοι, οικογένειες μεταξύ συναδέλφων, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεις φορτικός ή να ενοχλήσεις την συνάδελφο που σου αρέσει. Να θυμάσαι ότι ο εργασιακός χώρος, είναι ακριβώς αυτό, ένας χώρος που οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί για να εργαστούν και να βγάλουν τα προς το ζην και όχι απαραίτητα για να κάνουν νέες γνωριμίες.

Τα θετικά και τα αρνητικά του φλερτ στο γραφείο

Να ξεκινήσω απλά αναφέροντας ότι το φλερτ στον εργασιακό χώρο έχει τα ρίσκα του και δεν είναι λίγα. Για αρχή, μία άτσαλη προσπάθεια μπορεί να σε κάνει βούκινο σε όλο το γραφείο και το τελευταίο που θες, είναι να περπατάς στους διαδρόμους και οι συνάδελφοι σου να χασκογελάνε.

Σε δεύτερη φάση, η σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι σημαντικό να μπορείς να καταλάβεις ότι αυτή με την οποία φλερτάρεις είναι δεκτική και να φροντίσεις η προσέγγιση σου να είναι διακριτική.

Επίσης, σε πολλές εταιρίες, η «διάδραση» μεταξύ των υπαλλήλων δεν ενθαρρύνεται και σε αρκετές, είναι μέχρι και αιτία απόλυσης. Οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ας δούμε όμως πως μπορείς να κινηθείς και τι μπορείς να κάνεις για να έχεις επιτυχίες.

#1 Να έχεις πάντα καλή διάθεση

Το έχουμε πει ξανά και ξανά. Είναι απαραίτητο να είσαι σε θετική διάθεση και έτοιμος για φλερτ ανά πάσα στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την πέφτεις σε όποια συναντήσεις μπροστά σου αλλά να έχεις μία χαλαρή flirty διάθεση. Το ίδιο και στο γραφείο.

Άσχετα με το αν σου αρέσουν άλλες γυναίκες στο γραφείο, φρόντισε να πειράζεις αρκετές από αυτές. Δεν είναι απαραίτητο να πεις πολλά. Ένα απλό χαμόγελο, ένα μικρό θετικό σχόλιο για το χαμόγελο ή τα μάτια κάποιας, είναι αρκετά για να τις κρατάει υπ’ ατμόν όλη μέρα.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να γίνεις ένα από τα θέματα συζήτησης των γυναικών του γραφείου. Υπάρχει κάτι που λέγεται προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο σε συζητάνε στο γραφείο, τόσο περισσότερο θα σε θέλουν. Έτσι, όταν θα θελήσεις να προσεγγίσεις κάποια, η ανταπόκρισή της θα είναι θετικότερη.Αποτελεσματικό Φλερτ στο Γραφείο

#2 Διακριτικότητα και εχεμύθεια

Ξεκινώντας από την διακριτικότητα, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι όταν προσεγγίσεις κάποια κοπέλα στο γραφείο, θα πρέπει να γίνει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των συναδέλφων.

Εξάλλου θα πρέπει να είναι χαλαρή για να εκφραστεί άνετα. Όσο λιγότερος κόσμος υπάρχει γύρω σας όταν μιλάτε, τόσο το καλύτερο. Μην ξεχνάς ότι η δική της θέση είναι δυσκολότερη. Αν εκτεθεί, έχει πολύ περισσότερα να χάσει.

Ταυτόχρονα, πρέπει να της δείξεις ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί. Δεν έχει νόημα να φλερτάρεις μαζί της και μετά να πας και να το ανακοινώσεις σε όλο το γραφείο. Αν δεν αισθανθεί ασφάλεια κατά την προσέγγιση σου αλλά και μετά από αυτή, τότε δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Ακόμα και αν γίνει κάτι μεταξύ σας τελικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μην το πεις πουθενά.

#3 Φλέρταρε διακριτικά στο γραφείο

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει κάποια στο γραφείο που σου αρέσει. Αν είναι νέα συνάδελφος, τότε θα χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα. Εκτός από εσένα, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που θα σκεφτούν το ίδιο. Αν είναι αρκετό καιρό στο γραφείο, τότε θα έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεση σου.

Και στις δύο περιπτώσεις, ξεκίνα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Στην αρχή πιο διακριτικά και στην συνέχεια πιο έντονα. Κάνε μικρά φιλικά σχόλια καθώς θα περνάς από το γραφείο της και φρόντισε να είναι θετικά και να έχουν χιούμορ. Μπορείς να την βοηθήσεις να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του γραφείου, χωρίς όμως να γίνεις ξεναγός της ή βοηθός της.

Φρόντισε να συμπέσουν τα διαλείμματα σας. Πέρασε λίγο χαλαρό χρόνο μαζί της και δεν είναι απαραίτητο να πείτε πολλά. Αρκεί να συνηθίσει την παρέα σου. Πες της ότι την επόμενη φορά που θα κάνετε διάλειμμα μαζί, θα της πεις μία καλή ιστορία από το γραφείο. Βρες κάτι αρκετά αστείο, έτσι ώστε να αξίζει το χρόνο που περίμενε.

Αν θες να μάθεις να φλερτάρεις στο γραφείο, δες εδώ

Φρόντισε σιγά σιγά να την κάνεις να ανυπομονεί να σε ξαναδεί και σε ένα επόμενο διάλειμμα, πρότεινε της να πιείτε έναν καφέ ή ποτό εκτός γραφείου για να τα πείτε με άνεση.

Από εκεί και έπειτα μπορείς να αλλάξεις το παιχνίδι σου σε κάτι πιο ευθύ.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!