Καταπληκτική Επικοινωνία: 3 Προϋποθέσεις για να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά - Men's Bible

Καταπληκτική Επικοινωνία: 3 Προϋποθέσεις για να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά

Καταπληκτική Επικοινωνία: 3 Προϋποθέσεις για να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά

Δε θα ήταν καταπληκτικό να μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα και να φλερτάρεις αποτελεσματικά με οποιαδήποτε γυναίκα συναντάς; Να μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτεται και να της μιλάς με τέτοιο τρόπο που να την κάνεις να νοιώθει οικεία και άνετα μαζί σου;

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο να το πετύχεις αρκεί να εστιάσεις στο πως επικοινωνείς.

Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα αν θες να φλερτάρεις αποτελεσματικά. Βέβαια η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα γενικότερα.

Χρειάζεται όμως να έχεις στο μυαλό σου κάποιες επικοινωνιακές προϋποθέσεις που θα σε κάνουν αποτελεσματικό στην επικοινωνία σου αλλά και θα βελτιώσουν τον τρόπο σκέψης σου.

3 Βασικές προϋποθέσεις για να φλερτάρεις αποτελεσματικά

#1 Σεβάσου την άποψη των άλλων για τον κόσμο

Η κάθε γυναίκα που θα συναντήσεις εκεί έξω είναι μοναδική. Είναι ιδιαίτερη και η άποψή της για τον κόσμο έχει πλαστεί κατά αυτόν τον τρόπο από τις αξίες, τις πεποιθήσεις και τις προηγούμενες εμπειρίες της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η άποψή της για τον κόσμο ίσως είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σου. Ο πρωταρχικός σκοπός σου είναι να καταλάβεις περίπου τον τρόπο που σκέφτεται και κυρίως πως αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις.

Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις αν και πόσο ταιριάζετε και κατά πόσο θέλεις να συνεχίσεις να συναναστρέφεσαι μαζί της.

Κάτι που είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι, είναι ότι ακόμα κι αν διαφωνείτε, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσεις να την πείσεις για το αντίθετο. Έχετε βγει να πιείτε ένα ποτό και να μάθετε μερικά πράγματα ο ένας για τον άλλο.

Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσεις την ένταση με αντιπαραθέσεις και κυρίως δεν υπάρχει λόγος να την πείσεις ότι εσύ έχεις δίκιο. Το βλέπει διαφορετικά και τέλος. Καλύτερα να αποχωρήσεις ήρεμα, αφού πιείτε το ποτό σας και να την ευχαριστήσεις για την παρέα της.Βγαίνοντας έξω με τους Coach: 4 Πράγματα που έμαθα στην πρακτική έξοδο, Επιστροφή στη Δράση: Πώς να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά μετά από ένα διάστημα Αδράνειας, Πώς να Ξεκολλήσεις στο Φλερτ όταν το άγχος σε Παραλύει, Καταπληκτική Επικοινωνία: 3 Προϋποθέσεις για να Φλερτάρεις Αποτελεσματικά

#2 Ο κόσμος δεν είναι η συμπεριφορά του

Οι Ιάπωνες έχουν ένα ωραίο γνωμικό. Λένε ότι όλοι έχουμε τρεις μάσκες. Τη μια τη φοράμε όταν συναναστρεφόμαστε με αγνώστους, τη δεύτερη τη φοράμε όταν συναναστρεφόμαστε με φίλους και την τρίτη τη φοράμε όταν είμαστε μόνοι μας.

Αυτό σημαίνει, ότι το πιο πιθανό είναι η κοπέλα που θα γνωρίσεις, να μην είναι ο πραγματικός εαυτός της. Συνηθίζουμε να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά όταν είμαστε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, ειδικά όταν δεν τον γνωρίζουμε. Η συμπεριφορά της θα είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης της με τον κόσμο. Γι’ αυτό πολλές φορές λέμε ότι όταν γνωρίζεις κάποια είναι καλό να της προβάλεις θετική συμπεριφορά και να περιμένεις να έχει κι εκείνη θετική συμπεριφορά.

Όταν έχεις άγχος και το εκπέμπεις, θα αντιδράσει κι εκείνη αγχωτικά ή θα σε αντιμετωπίσει σαν αγχώδη τύπο και αυτό δε θα βοηθήσει καθόλου την επικοινωνία σας. Αυτό μας οδηγεί στην επόμενη προϋπόθεση.

#3 Το νόημα της επικοινωνίας είναι η απόκριση που παίρνεις

Η πρόθεση που έχεις όταν επικοινωνείς, είναι εξίσου σημαντική με την απόκριση που θα έχεις από την κοπέλα που έχεις μπροστά σου. Η πρόθεση μπορεί να είναι η καλύτερη και παρ’ όλα αυτά να μην έχεις την απόκριση που θέλεις. Μπορεί να εκπέμπεις την ερωτική σου προδιάθεση ή να της δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη και η απόκρισή της να είναι εντελώς λάθος.

Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που επικοινωνείς δεν είναι  αποτελεσματικός. Η απόκρισή της είναι το feedback (ανατροφοδότηση) σου, που σου λέει ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς το μήνυμά σου.

Για παράδειγμα, αν επικοινωνείς με το σώμα σου, προσπαθώντας να την αγγίξεις ή να τη χαϊδέψεις και δεν ανταποκρίνεται, ίσως να πρέπει να της πεις λεκτικά ότι σου αρέσει.

Θυμάμαι μία χαρακτηριστική περίπτωση γυναίκας που δεν καταλάβαινε με τίποτα ότι τη φλερτάρω, οπότε αφού δοκίμασα διάφορα σενάρια, τελικά την ρώτησα «Τι πρέπει να κάνει ένας άντρας για να καταλάβεις ότι του αρέσεις;». Το αστείο είναι ότι μου εξήγησε και αφού το επανέλαβα, τότε κατάλαβε τι εννοούσα.

Όπως καταλαβαίνεις, κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ιδιαίτερος. Αν θέλεις να έχεις επιτυχίες με τις γυναίκες, είναι σημαντικό να μπορείς να καταλάβεις τι εκπέμπει κάθε μία τους και αντίστοιχα να εκπέμπεις με τον ίδιο τρόπο.

Βοήθησέ την να καταλάβει ότι σου αρέσει και να είσαι σίγουρος ότι θα βγεις κερδισμένος.

Θες να φλερτάρεις αποτελεσματικά και με τρόπο που θαυμάζεις τον εαυτό σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!