Πίστεψε στην Αξία σου και στο δικό σου Success Story - Men's Bible

Πίστεψε στην Αξία σου και στο δικό σου Success Story

Πίστεψε στην Αξία σου και στο δικό σου Success Story

Πιστεύω ακράδαντα πως η ανδρική αυτοβελτίωση και το φλερτ είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή πρέπει πρώτα να εστιάσεις στον εαυτό σου και να πιστέψεις στην αξία σου.

Να επενδύσεις σε εσένα και να γίνεις η καλύτερη και πιο ελκυστική εκδοχή του εαυτού σου.

Αντίστοιχα, όταν εξασκείσαι στο φλερτ βοηθάς τον εαυτό σου να γίνει καλύτερος. Έρχεσαι σε σύγκρουση με τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου, βγαίνεις από τη ζώνη άνεσης σου, μαθαίνεις να μιλάς αποτελεσματικά  και με περισσότερη σιγουριά .

Δεν εξασκείσαι απλά στο φλερτ, αλλά προκαλείς τον εαυτό σου να ξεπεράσει τα όρια του και να γίνει καλύτερος.

Δε γίνεται λοιπόν να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, χωρίς να βελτιώσεις πρώτα τον εαυτό σου.

Στην ουσία όλη η επιτυχία με τις γυναίκες πηγάζει από τρεις βασικούς παράγοντες. Το πώς βλέπεις τον εαυτό σου, το πως ζεις τη ζωή σου και το πως επικοινωνείς.

Και τα τρία είναι απαραίτητα.

Και τα τρία παίζουν κρίσιμο ρόλο στην άνεση και την αυτοπεποίθηση που βγάζεις όταν μιλάς με κάποια κοπέλα.

Αξίζεις και έχεις πράγματα να προσφέρεις

Πλησιάζεις την κοπέλα με τη νοοτροπία πως εσύ είσαι πιο κάτω από αυτήν, γιατί τη βλέπεις όμορφη, με αέρα και με αυτοπεποίθηση.

Όπως είναι λογικό, όταν νιώθεις πιο κάτω από την κοπέλα τι θα κάνεις; Μα φυσικά θα προσπαθήσεις να αποδείξεις τον εαυτό σου.

Όταν λοιπόν ξεκινάς το φλερτ με τη νοοτροπία πως «δεν είμαι ψηλός, γυμνασμένος, ωραίος, πλούσιος, με καλή δουλειά κλπ, άρα έχω χαμηλότερη αξία απ’ την κοπέλα» τότε ξεκινάς το φλερτ από μειονεκτική θέση.

Όχι. Δε χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν.

Η κοπέλα μπορεί να μη σε ξέρει, αλλά αν εσύ ξέρεις ποιος είσαι και γνωρίζεις την αξία σου θα την ανακαλύψει και εκείνη.

Θα καταλάβει πως είσαι άνδρας με αυτοπεποίθηση και πως νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Κατά βάση αυτό θέλει και εκείνη. Δε ψάχνει κάποιον που να είναι τέλειος σε όλα, αλλά κάποιον που, παρά τις ατέλειες του, έχει πίστη στον εαυτό του και που θα διεκδικήσει από τη ζωή αυτά που επιθυμεί.

Πλησίασε τη λοιπόν και μίλησε της ως ίσος προς ίσο. Πως όμως συμπεριφέρεσαι σε κάποιον με τον οποίο είστε ισότιμοι; Μα φυσικά δεν προσπαθείς να αποδείξεις τον εαυτό σου και την αξία σου.

Φυσικά αυτήν τη νοοτροπία την καλλιεργείς.

Χρειάζεσαι χρόνο για να την αποκτήσεις , γι’ αυτό άλλωστε μιλάμε για αυτοβελτίωση και όχι για μαγικό χάπι.

Να θυμάσαι. Δεν είσαι θύμα.

Ναι, μπορεί να έχεις μερικά κιλά παραπάνω, να μην έχεις μαλλιά, να μη ζεις πολυτελώς κλπ.

Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Το μόνο που πετυχαίνεις βλέποντας τον εαυτό σου ως θύμα είναι να φέρεσαι με τρόπο που ξενερώσει την κοπέλα με την οποία μιλάς.

Νιώθει πως είσαι τύπος που δεν έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τον βελτιώσει.

Πίστεψε στην αξία σου λοιπόν και πίστεψε στην ικανότητα σου να βελτιώσεις τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα.Για να γίνεις πιο αρρενωπός, γίνε πιο Δυνατός, Πίστεψε στην Αξία σου και στο δικό σου Success Story

Πίστεψε στο δικό σου Success story και στην αξία σου

Σίγουρα θα έχεις ακούσει διάφορα success stories για κάποιον συγγραφέα που το έργο του απορρίφθηκε από εκατοντάδες εκδότες μέχρι να εκδοθεί και να γίνει best seller. Ή για κάποιο γνωστό συγκρότημα που κάθε μεγάλη δισκογραφική απέρριπτε, ώσπου τελικά κατάφεραν να γίνουν γνωστοί.

Υπάρχουν αρκετές ιστορίες τέτοιου είδους. Και υπάρχουν γιατί οι ήρωες αυτών των ιστοριών δεν τα παράτησαν. Πίστευαν στο όραμα τους και στο έργο τους και συνέχισαν την πορεία προς το στόχο τους, παρά τα βράχια και τα βουνά που υψώνονταν μπροστά τους.

Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις. Όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κάνεις λάθη, σε απορρίπτουν, μαθαίνεις απ’ την απόρριψη και συνεχίζεις.

Γι’ αυτό πίστεψε στο δικό σου success story και μη σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι.

Αν θες να πετύχεις στο φλερτ, θα πρέπει να σταματήσεις να νοιάζεσαι για το πώς σε βλέπουν οι άνθρωποι που δε γνωρίζεις.

Ή ακόμα και αυτοί που γνωρίζεις.

Το θέμα είναι να είσαι σε κίνηση και να δρας με τρόπο που εξυπηρετεί τους στόχους και το όραμα που έχεις για τον εαυτό σου. Όχι να κάθεσαι και να ανησυχείς τι σκέφτεται ο καθένας για εσένα.

Δε θα μιλήσεις ποτέ σε εκείνη την χαριτωμένη κοπέλα που κάθεται δίπλα σου στο βιβλιοπωλείο, αν νοιάζεσαι για το τι θα πει από μέσα του ο κύριος που στέκεται πέντε βήματα πιο κάτω.

Ας πει ότι θέλει. Δε σε νοιάζει.

Η επιτυχία και στο φλερτ και τη ζωή απαιτεί να είσαι λίγο εγωιστής και να γνωρίζεις πως είναι δική σου ευθύνη να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Όποιοι και αν είναι αυτοί.

Δες τη θετική πλευρά

Ο τρόπος που σκέφτεσαι καθορίζει και τον τρόπο που δρας. Αν σκέφτεσαι ότι μπορείς, τότε θα προσπαθήσεις. Αν σκέφτεσαι ότι δε μπορείς, τότε θα μείνεις στη θέση σου ως απλός παρατηρητής της ζωής.

Η θετική σκέψη είναι ο μοχλός που βάζει το σώμα σου σε κίνηση και η ασπίδα σου απέναντι στις προκλήσεις.

Όσο περισσότερο εστιάζεις στα θετικά της κάθε κατάστασης, τόσο πιο ανθεκτικός γίνεσαι στα δύσκολα. Όταν είσαι τύπος που αντέχει στα δύσκολα, είσαι και τύπος που βρίσκει τρόπο να κερδίσει ακόμα και όταν η τύχη σού εναντιώνεται.

Αυτό είναι που σε κάνει ελκυστικό. Γιατί δεν είσαι άνδρας – παρατηρητής, αλλά κατακτητής της ζωής.

Θες να καλλιεργήσεις τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά ενός ελκυστικού άνδρα; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!