Φλερτ στην Παρέα: Απλά τιπς για να φλερτάρεις στον κοινωνικό σου κύκλο - Men's Bible

Φλερτ στην Παρέα: Απλά τιπς για να φλερτάρεις στον κοινωνικό σου κύκλο

Φλερτ στην Παρέα: Απλά τιπς για να φλερτάρεις στον κοινωνικό σου κύκλο, Νευρικότητα – Απλές μέθοδοι για να την διαχειριστείς, Πέντε ξενέρωτα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στην πρώτη γνωριμία

Ο κοινωνικός κύκλος είναι ένας εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις και να συναναστραφείς με γυναίκες, αρκεί να ξέρεις πώς να κάνεις διακριτικά φλερτ στην παρέα και με τέτοιο τρόπο που δεν θα εκτεθείς ούτε εσύ αλλά ούτε κι εκείνες.

Ο κοινωνικός κύκλος είναι ο κόσμος που συναναστρέφεσαι πιο συχνά. Συγκριτικά με μία προσέγγιση στον δρόμο είναι ευκολότερο να μιλήσεις με γυναίκες αφού το περιβάλλον είναι πιο ασφαλές. Ταυτόχρονα εμπεριέχει κάποιες παγίδες που καλό θα ήταν να προσέξεις να μην πέσεις μέσα, γιατί θα σου κάνει δύσκολη την καθημερινότητα.

Τα θετικά του φλερτ στην παρέα

Όπως είπαμε προηγουμένως, στα θετικά τους φλερτ στην παρέα και γενικότερα στον κοινωνικό σου κύκλο, είναι το γεγονός ότι το περιβάλλον είναι ασφαλέστερο για όλους. Η έκθεση που έχεις συγκριτικά με τον δρόμο ή ένα μπαρ είναι πολύ μικρότερη. Οι φίλοι ή συνάδελφοί σου έχουν να πουν θετικά πράγματα για εσένα και συνήθως θα σε στηρίξουν με μία καλή κουβέντα. Ακόμα καλύτερα, ίσως η κοπέλα που θες, να έχει ακούσει ήδη καλά πράγματα για εσένα χάρη στους φίλους σου.

Επίσης, δεν έχεις χρονικό περιορισμό. Σε μία γνωριμία στον δρόμο ή σε ένα μπαρ, έχεις συγκεκριμένο χρόνο για να λειτουργήσεις και συνήθως, αν απομακρυνθείς από την παρέα της κοπέλας είναι δύσκολο να επιστρέψεις.

Σε μία κοινή παρέα, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός καθώς είστε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και έχεις άφθονο χρόνο. Ταυτόχρονα, ακόμα κι αν απομακρυνθείς για να μιλήσεις με άλλους φίλους σου, μπορείς πάντα να επιστρέψεις με άνεση και να ξεκινήσεις ξανά κουβέντα μαζί της.

Μην ξεχνάς επίσης ότι η επανάληψη μετράει. Ακόμα κι αν δεν προλάβεις να μιλήσεις αρκετά με την κοπέλα που σου αρέσει, μπορείς πάντα να την συναντήσεις σε επόμενη έξοδο ή συνάντηση που θα κάνει η παρέα σου. Στο σύνολο λοιπόν, το φλερτ μίας κοπέλας στον κοινωνικό σου κύκλο, έχει μία ασφάλεια και σιγουριά που δεν την έχεις στο δρόμο.

Τα αρνητικά του φλερτ στην παρέα

Όπως είπαμε τα θετικά, μπορείς  να τα πάρεις και να τα γυρίσεις τούμπα. Αν οι φίλοι σου δεν είναι και τόσο φίλοι σου ή αν οι συνάδελφοί σου δεν σε συμπαθούν τόσο πολύ, είναι πολύ εύκολο να σε κάψουν και να σε δυσφημίσουν αντί να σε διαφημίσουν. Αν δεν είσαι αρκετά κοινωνικός μπορεί να σου κοστίσει στην προσπάθεια σου να προσεγγίσεις κάποια.

Μπορεί να έχεις άφθονο χρόνο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε περιμένει για πάντα ή ότι κάθε φορά θα ασχολείται μαζί σου αν δεν κάνεις έγκαιρα την κίνησή σου. Επίσης, μπορεί να φεύγεις και να έρχεσαι όσο θες αλλά και εκεί υπάρχει ένα όριο. Τα συνεχόμενα πήγαινε – έλα μπορεί να της διακόπτουν την κουβέντα και να της προκαλέσεις εκνευρισμό.

Στα αρνητικά είναι και το γεγονός ότι δεν μπορείς να φλερτάρεις με όλες τις κοπέλες της παρέας. Υπάρχει συχνά η σύγχυση ότι μπορεί κάποιος να προσεγγίσει όλες τις κοπέλες στην παρέα και να φλερτάρει άνετα.

Να ξέρεις ότι οι άλλοι δεν το βλέπουν έτσι και είναι λογικό αυτό. Αν σε απορρίψει κάποια μέσα στην παρέα, τότε το πιο πιθανό είναι να το συζητήσει με τις φίλες της. Αν διαπιστώσουν ότι μετά την απόρριψη προσεγγίζεις κι άλλες από την ίδια παρέα, τότε θα σε θεωρήσουν αδιάφορο ή πέφτουλα. Θα δείξεις ότι δεν υπολογίζεις πραγματικά κάποια αλλά ότι απλά θέλεις να την πέσεις σε όλες και όποια ανταποκριθεί.

Όσο κι αν παρέχει ασφάλεια λοιπόν η παρέα σου, κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνεις την κίνησή σου για να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου.

Πως το κάνω;

Τα πράγματα είναι απλά. Πρώτα από όλα πρέπει να έχεις ξεκάθαρο στόχο. Η παρέα σου δεν είναι πεδίο μάχης για να προσεγγίσεις όλες τις κοπέλες. Αν δεν θες να εκτεθείς, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.

Ζέστανε όλη την παρέα με την συναναστροφή σου. Πριν φτάσεις σε αυτή που σου αρέσει, μίλα με όλους τους άλλους. Ανέβασε τη διάθεση και μετά προσέγγισέ την.

Αν δεν την ξέρεις αρκετά πες κάτι απλό όπως «καλά, εσύ γιατί κάθεσαι στην γωνία; Δεν σε παίζουν οι φίλοι σου;» ή αν θεωρείς ότι είναι πολύ επιθετικό για τα γούστα σου, τότε μπορείς να πεις κάτι όπως «Δεν έχει τύχει να γνωριστούμε. Ποια είσαι τελικά;», βάζοντας λίγο χιούμορ και αρκετό χαμόγελο.

Μπορείς πάντα να κάνεις ενδιάμεση προσέγγιση, μιλώντας σε έναν κοινό φίλο ή φίλη για εκείνη, λέγοντας κάτι όπως «Η φίλη σου δεν μιλάει πολύ απόψε. Τι της κάνατε πριν έρθετε;» Έτσι θα την τραβήξεις στην κουβέντα σας και θα ξεκινήσετε να μιλάτε χαλαρά.

Είναι σημαντικό να αποφύγεις την άμεση προσέγγιση, εκτός κι αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αυτή η παρέα. Αν όμως είναι καλοί σου φίλοι ή συνεργάτες τότε μία άμεση προσέγγιση μπορεί να τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση και να εκθέσει κι εσένα.

Θες να μάθεις πως μπορείς να φλερτάρεις αποτελεσματικά με κοπέλες απ’ τον κοινωνικό σου κύκλο; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!