Η τέχνη της Επικοινωνίας: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν μιλάς με κοπέλες - Men's Bible

Η τέχνη της Επικοινωνίας: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν μιλάς με κοπέλες

Η τέχνη της Επικοινωνίας: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν μιλάς με κοπέλες

Το να γνωρίζεις πως να μιλάς σε μια κοπέλα είναι σημαντικότερο από το να γνωρίζεις πως να ντύνεσαι, από το να είσαι «φέτες» και από το να έχεις λεφτά.

Γιατί αυτό που μένει στη γυναίκα εν τέλει είναι η επικοινωνία σου και η συμπεριφορά σου. Η επιδέξια χρήση της γλώσσας αποτελεί λοιπόν ένα από τα μεγαλύτερα όπλα σου.

Η επικοινωνία είναι από μόνη της μια τέχνη. Μια τέχνη διακριτική που χρειάζεται επίδοξους χειρισμούς αν θες να ιντριγκάρεις ερωτικά την κοπέλα.

Πως όμως την καλλιεργείς και την αξιοποιείς; Ευτυχώς είναι απλό.

Είτε αναρωτιέσαι πως να στείλεις μήνυμα στην κοπέλα που σου αρέσει διαδικτυακά ή πως να γνωρίσεις κοπέλες σε μπαρ και πάρτι, η φόρμουλα από πίσω παραμένει η ίδια.

#1 Δώσε της μικρά στοιχεία του ποιος είσαι

Η πεμπτουσία του αποτελεσματικού φλερτ συμπυκνώνεται στο πόσο καλά επικοινωνείς στην κοπέλα τα χαρακτηριστικά του ελκυστικού άνδρα.

Δεν χρειάζονται υπερβολές και φανφάρες. Θες να κάνεις μια φυσιολογική κουβέντα ενώ παράλληλα δείχνεις με τον τρόπο σου και όσα λες για εσένα πως είσαι άνδρας αξίας.

Βασικά πράγματα που πρέπει να καταλάβει η κοπέλα για εσένα είναι πως:

  • Έχεις αυτοπεποίθηση.
  • Έχεις αυτοέλεγχο.
  • Έχεις επιλογές.
  • Ζεις μια ζωή που απολαμβάνεις.
  • Θες μέσα από την κουβέντα να τη γνωρίσεις και όχι να την εντυπωσιάσεις.

Αυτό που θες λοιπόν είναι να επικοινωνήσεις στην κοπέλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά για εσένα, με τρόπο που δεν φαίνεται υπερβολικός αλλά φυσικός.

Μια καλή μέθοδος να το πετύχεις αυτό είναι μέσω των ιστοριών που λες για εσένα.

Απλά εστίασε να μην πεις λεκτικά «έχω τα Χ χαρακτηριστικά». Ο στόχος είναι να τα συμπεράνει μόνη της η κοπέλα με βάση τα στοιχεία που της δίνεις.

#2 Να ασχοληθείς αλλά όχι πάρα πολύ

Ναι, είναι φυσικό να καταβάλεις προσπάθεια όταν φλερτάρεις με κάποια η οποία σε ελκύει. Αν μάλιστα η κοπέλα σε ελκύει πάρα πολύ, τότε είναι σχεδόν αδύνατον να το αποφύγεις.

Ωστόσο είναι σημαντικό πρώτον να μην υπερβάλεις και δεύτερον να μην δείχνεις απεγνωσμένος.

Ο ευκολότερος τρόπος να σαμποτάρεις τον εαυτό σου είναι να δείχνεις πως θες πάρα πολύ να την εντυπωσιάσεις. Ο στόχος σου είναι να κάνεις μικρούς υπαινιγμούς για το ποιος είσαι, όχι να τρίβεις τα επιτεύγματα σου στη μούρη της.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να της λες “έχω πετύχει πολλά” και στο να μοιράζεσαι πράγματα για τον εαυτό σου που δείχνουν πως είσαι άνθρωπος που προχωρά μέχρι να πετύχει τους στόχους του.

Στο ένα ουσιαστικά αναζητάς αποδοχή από την κοπέλα, ενώ με το άλλο απλά μοιράζεσαι πράγματα για εσένα και τις εμπειρίες σου χωρίς να περιμένεις κάποια αντίδραση.

Αυτή ουσιαστικά είναι και η βασική διαφορά ανάμεσα το πόσο αποτελεσματικό είναι οτιδήποτε κάνεις όταν φλερτάρεις.

Θες να μάθεις τους σωστούς τρόπος να επικοινωνείς ελκυστικά χαρακτηριστικά στο φλερτ; Δες εδώ

#3 Μη μιλάς μόνο για εσένα, μάθε και για εκείνη

Κάποιες φορές, συχνά λόγω νευρικότητας, ο άνδρας μιλάει υπερβολικά πολύ για τον εαυτό του.

Ανησυχεί πάρα πολύ πως θα ξεμείνει από πράγματα να πει και έτσι αρχίζει να μιλάει και ποτέ δε σταματάει.

Σίγουρα δεν είναι κακό να είσαι προετοιμασμένος και να έχεις έτοιμα κάποια θέματα προς συζήτηση. Αν όμως δεν της δώσεις την ευκαιρία να μιλήσει κι εκείνη για όσα αγαπά και λατρεύει να κάνει, τότε θα νιώσει πως δεν ενδιαφέρεσαι για αυτήν.

Το να μιλάς υπερβολικά πολύ για τον εαυτό σου είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος να κάνεις την κοπέλα να σε αντιπαθήσει απ’ την αρχή.

Ακόμα λοιπόν και αν αυτό που θες είναι απλά ένα one night stand, πάντα θα πρέπει να ακούς τα όσα σου λέει και να μαθαίνεις για εκείνη.

Ίσα ίσα μάλιστα που κάνοντας κάτι τέτοιο θα έχεις και την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για το τι την ελκύει και το τι την ξενερώνει στους άνδρες.Πως να κρατήσεις το ενδιαφέρον της γυναίκας στο φλερτ, 5 Σημεία-κλειδιά για να γίνεις Μαέστρος στην Επικοινωνία, Σταμάτα να κάνεις Παρέα μαζί της και Ξεκίνα να τη Φλερτάρεις, Η τέχνη της Επικοινωνίας: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν μιλάς με κοπέλες

#4 Παράμεινε αυθεντικός όταν της μιλάς

Αν απ’ τη φύση σου δεν είσαι τύπος που κάνει πολύ χιούμορ, μην προσπαθήσεις να παριστάνεις τον αστείο τύπο όταν μιλάς στην κοπέλα που σου αρέσει. Αν δεν είσαι ο τύπος που φιλοσοφεί τα πράγματα, μην προσπαθήσεις να παριστάνεις τον «ψαγμένο» τύπο.

Γιατί; Γιατί αυτό για το οποίο ανησυχούν περισσότερο οι γυναίκες στο φλερτ, είναι η αυθεντικότητα του άνδρα. Δε θέλουν να νιώσουν πως ξεγελάστηκαν ή εξαπατήθηκαν.

Θέλουν να δουν πως ο άνδρας με τον οποίο μιλούν είναι ανοιχτός, αυθεντικός και ειλικρινής μαζί τους. Ακόμα και αν δεν είναι τέλειος.

Στην πραγματικότητα το να εκθέσεις πρώτος κάποιες αδυναμίες σου στην κοπέλα, δείχνοντας παράλληλα πως είσαι άνετος με αυτές σου τις αδυναμίες, είναι αρκετά ελκυστικό.

Μην προσπαθήσεις λοιπόν να παριστάνεις τον κοινωνικό χαμαιλέοντα.

Δείξε στην κοπέλα ποιος είσαι και δείξε της πως δεν έχεις να της κρύψεις κάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν μήπως εξαπατηθούν όταν γνωρίζουν κάποιον.

Θέλουν να νιώσουν ότι μπορούν να τον εμπιστευτούν. Αν λοιπόν της δείξεις πως μπορεί να σε εμπιστευτεί απ’ την αρχή, τότε και η συνέχεια θα αποδειχτεί πολύ πιο απλή και εύκολη.

#5 Διασκέδασε το

Οτιδήποτε και αν κάνεις σιγουρέψου πως το διασκεδάζεις όταν μιλάς μαζί της. Απεμπλέξου από το αποτέλεσμα και εστίασε στο να περάσεις καλά.

Αν απολαμβάνεις τον χρόνο σου και τη κουβέντα μαζί της, αν είσαι στην κατάλληλη διάθεση, τότε οτιδήποτε και αν της πεις θα εκπέμψει το σωστό μήνυμα για εσένα.

Παράλληλα θα είσαι και σε καλύτερη θέση να ανεβάσεις και τη δική της διάθεση. Να την κάνεις να γελάσει.

Δείξε της πως είσαι τύπος χαλαρός και άνετος. Οι γυναίκες μπορεί να διαφέρουν από εμάς σε κάποια πράγματα αλλά παραμένουν άνθρωποι όμως εμείς.

Μην το πολυσκέφτεσαι λοιπόν. Πλησίασε την, χαμογέλασε της και μίλα της.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!