Με το βλέμμα στην Κορυφή: Πώς να έχεις Νοοτροπία Νικητή - Men's Bible

Με το βλέμμα στην Κορυφή: Πώς να έχεις Νοοτροπία Νικητή

Με το βλέμμα στην κορυφή: Πώς να έχεις νοοτροπία νικητή

Σίγουρα η τελευταία δεκαετία, δεν έχει βοηθήσει πολύ στη θετική νοοτροπία των ανθρώπων. Τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτά τα χρόνια μας κρατάνε πίσω και αρκετές φορές μας δυσκολεύουν, να σκεφτούμε καθαρά και να δούμε τον κόσμο με νοοτροπία νικητή.

Αντίστοιχα, δεχόμαστε μία κοινωνική εκπαίδευση που θέλει τον άντρα να είναι παραγωγικός –μέσα από τη δουλειά του, να βγάζει πολλά χρήματα και να στηρίζει οικονομικά την γυναίκα που έχει δίπλα του.

Ακόμα χειρότερα, αναπτύσσουμε μία νοοτροπία που απαιτεί να βγάζουμε περισσότερα από τη γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, οπότε και δεν ανεχόμαστε να ερχόμαστε «δεύτεροι».

Όλο αυτό έχει σαν συνέπεια, να κυκλοφορούμε με νοοτροπία ηττημένου. Ξυπνάμε και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ότι δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να μας θέλουν οι γυναίκες.

Ξεκίνα την ημέρα σου με νοοτροπία νικητή

Ξεκινώντας από το πρωί, είναι απαραίτητο να έχουμε θετική νοοτροπία. Αντί να σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε αρκετά χρήματα για να βγάλουμε την ημέρα, είναι προτιμότερο να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα. Αντί να εστιάσουμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε λοιπόν, είναι προτιμότερο να εστιάσουμε στην κατάσταση που θέλουμε να βρεθούμε.

Αυτό θα βοηθήσει το μυαλό μας να παραμείνει παραγωγικό και να προσπαθεί να βρει λύσεις και ιδέες για να μας πάει μπροστά, αντί να μένει κολλημένο σε μία παγιωμένη νοοτροπία.

Πρόβαλε μια θετική εικόνα

Υπάρχει μία έκφραση στα αγγλικά που μου αρέσει πολύ. Fake it until you make it. Δηλαδή προσποιήσου το, μέχρι να το πετύχεις.

Μπορεί στα ελληνικά να χάνει λίγο, αλλά στην ουσία μιλάει για το ότι πρέπει να αρχίσεις να συμπεριφέρεσαι, σαν το άτομο που θέλεις να γίνεις. Αν ο σκοπός σου είναι να βελτιωθείς σε κάποιον τομέα της ζωής σου, τότε καλό θα ήταν να βρεις κάποιον που είναι ήδη καλός σε αυτόν τον τομέα και να αντιγράψεις τη συμπεριφορά που τον κάνει τόσο καλό σε αυτό.

Θυμάσαι που όταν ήμασταν πιτσιρικάδες μας άρεσε να αντιγράφουμε διάσημους και να προσποιούμαστε ότι είμαστε αυτοί; Κάτι αντίστοιχο θέλουμε και τώρα αλλά στο πιο παραγωγικό του. Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις δική σου επιχείρηση ή να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες, τότε ίσως να πρέπει να βγάλεις τις φόρμες και τις σαγιονάρες και να αναπτύξεις το στυλ και την νοοτροπία που θα σε κάνουν να πετύχεις αυτό που θέλεις.Επιστροφή στη Δράση: Πώς να αρχίσεις να φλερτάρεις ξανά μετά από ένα διάστημα Αδράνειας, Με το βλέμμα στην κορυφή: Πώς να έχεις νοοτροπία νικητή

Νοοτροπία νικητή σημαίνει να μην επηρεάζεσαι από άλλους

Θα δεις πολύ κόσμο να προβάλει την επιτυχία του, τα χρήματα του και τις διασυνδέσεις του. Μην ψαρώνεις από τέτοιες συμπεριφορές.

Αυτοί που τα προβάλουν όλα αυτά, είτε θέλουν να σου πουλήσουν κάτι, είτε θέλουν την επιβεβαίωση, γιατί και οι ίδιοι αισθάνονται ανασφαλείς. Η επιτυχία δεν έρχεται με ταμπέλες, διαφημίσεις και posts στα social media.

Συνεπώς, αντί να αισθάνεσαι μειονεκτικά και να στεναχωριέσαι που εσύ δεν έχεις τα χρήματα ή την επιτυχία που έχουν άλλοι, δες τι μπορείς να κάνεις για να τα αποκτήσεις.

Τι έκανε εκείνος ο τύπος και έφτασε να ποστάρει φωτογραφία με ακριβό κουστούμι και αυτοκίνητο; Δεν είναι τα αντικείμενα που τον κάνουν καταπληκτικό, αλλά το γεγονός ότι με τις κινήσεις του, κατάφερε να πάρει αυτά τα αντικείμενα.

Μόλις το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα απελευθερωθείς. Θα καταλάβεις ότι τα υλικά αγαθά είναι το αποτέλεσμα και όχι ο αυτοσκοπός.

Δεν έχει νόημα να δουλέψεις 24/7 για να βγάλεις αρκετά χρήματα ώστε να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο για να το δείχνεις, όταν μετά δε θα έχεις χρήματα ούτε για την βενζίνη του.

Έχει νόημα να δουλέψεις 24/7 για να δημιουργήσεις τις συνθήκες ώστε να μπορείς να αγοράσεις όποιο αυτοκίνητο θέλεις, χωρίς να αγχώνεσαι για το αν θα έχεις βενζίνη να του βάλεις.

Μη ψαρώνεις με τις γυναίκες

Αντίστοιχα, μη ψαρώνεις με τις γυναίκες που προβάλουν τον εαυτό τους συνεχώς στα social media. Θυμάσαι τι είπαμε παραπάνω; Το πιο πιθανό είναι να θέλουν να σου πουλήσουν κάτι ή να θέλουν επιβεβαίωση.

Οι περισσότερες έχουν την ανάγκη, όπως και εμείς άλλωστε, να αισθανθούν ποθητές. Να νοιώσουν ότι αρέσουν και ότι περνάει η μπογιά τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να το πετύχουν. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι και να αισθάνεσαι ότι μειονεκτείς μπροστά τους.

Ακόμα κι αν βιώσεις απόρριψη από μία τέτοια γυναίκα, ακόμα κι αν σου πει ότι δεν είσαι αρκετός για αυτήν, να χαίρεσαι. Έχεις κερδίσει διπλά.

Μπορείς να πάρεις κίνητρο για να γίνεις καλύτερος και ταυτόχρονα μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι τέτοιες γυναίκες δεν τις θέλεις στη ζωή σου. Όχι όταν σε υπολογίζουν βάσει του μεγέθους του πορτοφολιού σου. Τέτοιες γυναίκες δεν αξίζουν σε κανέναν.

Μόλις το συνειδητοποιήσεις αυτό, θα είσαι ελεύθερος.

Αν θες να χτίσεις νοοτροπία νικητή στο φλερτ και να αλλάξεις το πώς σε βλέπουν οι γυναίκες, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!