Μην πας να τη ρίξεις, πήγαινε να τη Γνωρίσεις - Men's Bible

Μην πας να τη ρίξεις, πήγαινε να τη Γνωρίσεις

Μην πας να τη ρίξεις, πήγαινε να τη Γνωρίσεις

Πώς θα φερόσουν αν ήσουν απόλυτα σίγουρος πως η κοπέλα που φλερτάρεις, ήδη σε γουστάρει; Θα προσπαθούσες να τη ρίξεις και να την εντυπωσιάσεις; Θα της έκανες πειράγματα συνεχώς; Θα κρατούσες το διάλογο και το vibe της γνωριμίας σοβαρό;

Ίσως να έκανες κάτι διαφορετικό απ’ τα παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση, αρκετοί άνδρες δοκιμάζουν να φλερτάρουν με τη νοοτροπία πως το παιχνίδι είναι χαμένο εξ’ αρχής.

Υποθέτουν πως η κοπέλα δε θα αισθανθεί καμία έλξη και ενδιαφέρον για εκείνους γιατί έχουν τη Χ,Ψ ατέλεια και άρα χρειάζονται αυτό το κάτι παραπάνω που θα τους βοηθήσει να καλύψουν το κενό ανάμεσα στο ελκυστικός και στο αδιάφορος.

Ναι, αρκετοί άνδρες χρειάζεται να καλλιεργήσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν περισσότερη κοινωνική εμπειρία.

Ωστόσο, ξεκινούν το φλερτ με την πίστη πως η κοπέλα δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί για αυτούς εκτός κι αν την εντυπωσιάσουν με κάποιον τρόπο. Αυτό τους ωθεί στην υπερπροσπάθεια.

Στο μυαλό δεν έχουν στόχο να κάνουν μια γνωριμία και να γνωρίσουν την κοπέλα περισσότερο, αλλά να πιάσουν μια απόδοση.

Να είναι αρκετά cool, alpha, ηγετικοί, δυναμικοί, αποφασιστικοί, με αυτοπεποίθηση κλπ.

Όσο πιο συγκεντρωμένοι είναι στο πως θα αποδώσουν, τόσο περισσότερη πίεση ασκούν στον εαυτό τους, καταλήγοντας να αγχωθούν περισσότερο.

Το να νιώθεις την ανάγκη να πεις ή να κάνεις κάτι ξεχωριστό και φοβερό για να την εντυπωσιάσεις, εξ’ ορισμού σε κάνει να εκπέμπεις στη γυναίκα πως νιώθεις «λίγος» και όχι αρκετά καλός για εκείνη.

Γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να παλεύεις να αποδείξεις την αξία σου σε κάποια που στις περισσότερες περιπτώσεις δε γνωρίζεις και δε σε γνωρίζει.

Απόβαλλε την πίεση

Όταν είσαι απόλυτα σίγουρος πως η κοπέλα που φλερτάρεις και σου αρέσει, σε γουστάρει πολύ, δύο πράγματα συμβαίνουν.

Το πρώτο είναι πως δε νιώθεις την ανάγκη να αποδείξεις τον εαυτό σου, άρα κρατάς την επικοινωνία χαλαρή και με λίγο πείραγμα και παιχνίδι που σου βγαίνει αυθόρμητα, χωρίς όμως να υπερβάλεις.

Ακριβώς επειδή είσαι χαλαρός και άνετος, βοηθάς τον εαυτό σου να φερθεί με πιο ελκυστικό τρόπο.

Ακριβώς για αυτόν το λόγο νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να ρίξεις τις κοπέλες που σου αρέσουν πολύ, ενώ εκείνες που δε σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, σου δείχνουν από μόνες τους πως τους αρέσεις.

Με τις πρώτες αγχώνεσαι και πιέζεις τον εαυτό σου να μιλήσει ή να φερθεί με εντυπωσιακό τρόπο, σαμποτάροντας έτσι τις προσπάθειες σου να τις φλερτάρεις.

Με τις δεύτερες, είσαι χαλαρός και βγάζεις προς τα έξω μια άνεση και μια αυτοπεποίθηση που τις ελκύει.

Το δεύτερο πράγμα που συμβαίνει όταν είσαι σίγουρος πως η κοπέλα που φλερτάρεις σε γουστάρει, είναι πως δεν κολλάς να κλιμακώσεις ερωτικά τη γνωριμία.

Το να μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου και να προχωράς τη γνωριμία σταθερά προς το ραντεβού, το φιλί και το σεξ (πάντα με τρόπο που δείχνει σεβασμό προς τη γυναίκα που φλερτάρεις) σε βοηθά να βγάλεις μια αρρενωπή αύρα προς τα έξω.

Δείχνεις σιγουριά, δείχνεις εμπειρία με τις γυναίκες, δείχνεις πως δεν ντρέπεσαι για τις επιθυμίες σου και τις προθέσεις σου. Πώς να σταματήσεις τη βαρετή ψιλοκουβέντα και να έχεις Ενδιαφέρον, Μην πας να τη ρίξεις, πήγαινε να τη Γνωρίσεις

Μην πας να τη ρίξεις, πήγαινε να τη γνωρίσεις

Κάτι που βοηθάει πολύ στις ερωτικές γνωριμίες, είναι το να μπορείς να δεις την κάθε κατάσταση και από την άλλη οπτική γωνία. Συγκεκριμένα τη γυναικεία.

Οι γυναίκες, όπως και οι άνδρες, έχουν τις ίδιες ανάγκες για συντροφικότητα, σεξ, αποδοχή, έρωτα, εκτίμηση κλπ. Πράγμα που σημαίνει πως υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω οι οποίες θέλουν εξίσου με εσένα, να κάνουν μια γνωριμία.

Αυτό που δε θέλουν είναι να νιώσουν άβολα ή να νιώσουν πως δεν τις σέβονται. Ούτε θέλουν να νιώσουν πως δεν τις αναγνωρίζουν και δεν τις εκτιμούν πραγματικά.

Επίσης δε γουστάρουν να αισθανθούν πως ο άνδρας τις προσέγγισε μονάχα με στόχο να ικανοποιήσει τις δικές του ανάγκες. Δηλαδή να πάρει επιβεβαίωση και αναγνώριση από αυτές ή απλά να κάνει σεξ με όποια να ‘ναι.

Αυτό το «σε όλες τα ίδια λες», εκτός από πείραγμα ή πρόκληση, πολλές φορές δείχνει και την αγωνία της γυναίκας να νιώσει ότι όντως την ξεχώρισες και πως δεν της μίλησες επειδή απλά αυτή ήταν διαθέσιμη ή επειδή σου φάνηκε «εύκολη».

Όπως καταλαβαίνεις, ως άνθρωποι, έχουν και αυτές παρόμοιες αγωνίες, ανασφάλειες, φοβίες κλπ, με εσένα.

Ωστόσο πολλοί άνδρες κοιτούν μονάχα το εξωτερικό περίβλημα, μένουν κυρίως στην εμφάνιση, τη μυθοποιούν και βλέπουν μονάχα το δικό τους άγχος και τις δικές τους ανάγκες.

Δεν προσπαθούν να γνωρίσουν πραγματικά τις γυναίκες με τις οποίες φλερτάρουν, γιατί εστιάζουν υπερβολικά στη δική τους επίδοση και στο πως να εντυπωσιάσουν.

Οπότε φίλε μου, την επόμενη φορά που θα θέλεις να φλερτάρεις με κάποια κοπέλα, μην πας να τη ρίξεις. Πήγαινε απλά να τη γνωρίσεις και να ανακαλύψεις ποια είναι.

Δες πέρα απ’ την εμφάνιση και αναρωτήσου αν αυτή με την οποία μιλάς, είναι κάποια που θα ήθελες στη ζωή σου.

Αν η απάντηση είναι όχι, τότε απλά φύγε. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος για να τον σπαταλάς σε μια γυναίκα που στην ουσία δε θέλεις και απλά θες να τη ρίξεις στο κρεβάτι.

Αν πάλι η κοπέλα έχει αυτά που θες, τότε ψάξε πιο βαθιά. Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό στον κόσμο από κάποιον που είναι σίγουρος για τον εαυτό του, που έχει αυτοπεποίθηση και που ενδιαφέρεται γνήσια για εκείνη.

Αν θέλεις να γίνεις ο άνδρας που δε φοβάται να φλερτάρει με γνήσιο και γοητευτικό τρόπο, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!