8 Ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις σε μια κοπέλα - Men's Bible

8 Ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις σε μια κοπέλα

8 Ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις σε μια κοπέλα

Υπάρχουν ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις καλύτερα μια κοπέλα. Υπάρχουν όμως και μερικές ερωτήσεις που απλά δεν πρέπει να κάνεις ποτέ.

Δυστυχώς αυτό δε σταματάει πολλούς άντρες από το να τις κάνουν ξανά και ξανά. Κάποιες από αυτές είναι προφανείς, άλλες λιγότερο προφανείς, όμως αν έχεις ποτέ κάνει μια ερώτηση σε μια κοπέλα και είδες τη συμπεριφορά της να αλλάζει ξαφνικά τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Πόσο είσαι;

Καλό είναι να μην κάνεις αυτή την ερώτηση. Ειδικά αν η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σας είναι μεγάλη. Σε αυτή την περίπτωση θες να δείξεις ότι είσαι άνετος με αυτή τη διαφορά και άρα δε σε πειράζει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάτε. Αν εκείνη νιώθει άβολα θα το αναφέρει από μόνη της και εκεί απλά θα πρέπει να την καθησυχάσεις.

Επίσης με αυτή την ερώτηση υπάρχει καλή πιθανότητα να ξεκινήσει το γνωστό παιχνίδι «πόσο με κάνεις;».

Μπορώ να σε φιλήσω;

Πρώτα απ’ όλα αν χρειάζεται να κάνεις αυτήν την ερώτηση σε μια κοπέλα τότε η απάντηση είναι πιθανότατα όχι. Δεύτερον αν κάνεις την ερώτηση αυτή σε μια κοπέλα, τότε υπάρχει καλή πιθανότητα να έβαλες αυτογκόλ και να την έκανες να σου πει όχι.

Αν η ατμόσφαιρα είναι σωστή και σου έχει δώσει τα κατάλληλα σημάδια ότι της αρέσεις, κάνε την κίνηση σου χωρίς να ρωτήσεις. Θες να δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και η ερώτηση αυτή δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

Αν θες να μάθεις περισσότερα μυστικά για το πρώτο ραντεβού και το πως να φτιάξεις αυτή την ατμόσφαιρα δες το παρακάτω βίντεο:

Πόσα κιλά είσαι;

Απλά μην κάνεις αυτή την ερώτηση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θες να μάθεις το βάρος της εκτός αν θες να την προσβάλεις.

Ουσιαστικά το μόνο πράγμα που εξυπηρετούν τέτοιες ερωτήσεις, είναι να την κάνουν να νιώσει άσχημα με τον εαυτό της και με το σώμα της. Και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μην ρωτήσεις ποτέ για το βάρος της.

Σου αρέσω;

Υπάρχουν μυριάδες τρόποι να μάθεις αν αρέσεις σε μια κοπέλα χωρίς να την ρωτήσεις. Όπως και με το να τη ρωτήσεις αν μπορείς να τη φιλήσεις, έτσι και εδώ, η ερώτηση αυτή δείχνει το ακριβώς αντίθετο από έναν άντρα με αυτοπεποίθηση. Δείχνει έναν άνδρα ανασφαλή που χρειάζεται επιβεβαίωση.

Το ρωτήσεις κάτι τέτοιο λοιπόν ισοδυναμεί με αυτογκόλ και είναι αρκετό για να εξατμίσει την έλξη που νιώθει για σένα.

Αντί λοιπόν να περιμένεις λεκτική επιβεβαίωση, δώσε προσοχή στη συμπεριφορά της, στις κινήσεις της και στη γλώσσα του σώματος της. Εκεί θα καταλάβεις πραγματικά αν ενδιαφέρεται για σένα ή όχι.

Θες να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στο φλερτ; Δες εδώ

Μετράει όντως το μέγεθος;

Πρώτα απ’ όλα μην κάνεις μια ερώτηση που δε θες πραγματικά να μάθεις την απάντηση. Δεύτερον η ερώτηση αυτή μπορεί να την φέρει σε άβολη θέση και αυτό είναι κάτι που δεν θες να κάνεις. Τρίτον τι δείχνει η ερώτηση αυτή για εσένα; Μάλλον το ότι είσαι ανασφαλής ή ότι βιάζεσαι να πας τη κουβέντα προς το σεξ. Και αυτό είναι κακή κίνηση, ειδικά αν μιλάμε για την περίπτωση που γνωρίζεις κάποια για πρώτη φορά.

Με πόσους έχεις κοιμηθεί;

Μην κάνεις την ερώτηση αυτή σε μια γυναίκα που μόλις γνωρίζεις. Για αρχή δε θα της αρέσει η ερώτηση και δε πρόκειται να σου αρέσει η απάντηση της. Όποια και αν είναι αυτή.

Αν τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ σας τότε θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για την ερωτική ζωή της χωρίς να ρωτήσεις πράγματα που δε βοηθάνε τη γνωριμία σας. 8 Ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις σε μια κοπέλα

Θες να βγούμε;

Όπως και με αρκετές από τις προηγούμενες ερωτήσεις, έτσι και εδώ το ζουμί είναι στο τι χαρακτηριστικά προβάλεις ρωτώντας κάτι τέτοιο. Όπως λέμε συχνά στα άρθρα μας, είναι σημαντικό να δείξεις σιγουριά και πως είσαι ο τύπος που μπορεί να την κάνει να αφεθεί.

Αν λοιπόν της ζητήσεις να βγείτε κάνοντας αυτή την ερώτηση, ουσιαστικά δείχνεις λιγότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αντίθετα θες να της ζητήσεις να βγείτε με έναν τρόπο που να βγάζει δυναμισμό και ηγεσία χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις ο αυταρχικός τύραννος που απλά της λέει «θα βγούμε μαζί την πέμπτη το απόγευμα» χωρίς να τη λάβει υπ’ όψιν.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θες να καλέσεις σε ραντεβού πες της μην της πεις «θες να βγούμε;» αλλά «Προτείνω να πάμε για ένα καφέ να τα πούμε από κοντά /οι δυο μας με ησυχία.».

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!