Πώς να συνεχίσεις την Κουβέντα αφότου Αρχίσεις να μιλάς μαζί της - Men's Bible

Πώς να συνεχίσεις την Κουβέντα αφότου Αρχίσεις να μιλάς μαζί της

Πώς να συνεχίσεις την κουβέντα, αφότου αρχίσεις να μιλάς μαζί της

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς μπορείς να συνεχίσεις την κουβέντα με την κοπέλα που σου αρέσει, αφού ξεκινήσεις να της μιλάς;

Τί της λες μετά την αρχική φράση και τί κάνεις αφού της απευθύνεις τον λόγο;

Αυτές είναι φυσιολογικές και αναμενόμενες ερωτήσεις.

Ειδικά όταν η κοπέλα που σε ενδιαφέρει σου αρέσει πολύ ή όταν δεν συνηθίζεις να μιλάς με κοπέλες με σκοπό το φλερτ, είναι λογικό να κολλάς και να αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο μπορείς να συνεχίσεις την κουβέντα μαζί της.

Ή πάλι μπορεί να είσαι άνθρωπος της δράσης, αλλά να βλέπεις πως ξανά και ξανά οι προσπάθειες σου για φλερτ δεν στέφονται με επιτυχία.

Και ενώ οι κοπέλες αρχικά ενθουσιάζονται, βλέπεις πως σταδιακά χάνουν το ενδιαφέρον τους καθώς μιλάτε και έτσι παίρνεις στην καλύτερη περίπτωση έναν αριθμό χωρίς αντίκρισμα.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να επικοινωνείς σωστά για να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

Και ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να κάνεις τις συνομιλίες σου με τις γυναίκες που σου αρέσουν περισσότερο ενδιαφέρουσες.

Για αυτό λοιπόν σου παραθέτω μερικούς από αυτούς τους τρόπους, οι οποίοι ταιριάζουν περισσότερο στα αρχικά στάδια του φλερτ και που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως μπορείς να συνεχίσεις αφότου της μιλήσεις.Μην το πολυσκέφτεσαι: Γιατί Υπερανάλυση και Φλερτ δεν πάνε μαζί, Πώς να συνεχίσεις την κουβέντα, αφότου αρχίσεις να μιλάς μαζί της

Πώς να συνεχίσεις την κουβέντα αφότου αρχίσετε να μιλάτε

Υπάρχουν άπειροι τρόποι να συνεχίσεις την κουβέντα με την κοπέλα που σου αρέσει. Και ενώ αυτό είναι γενικά καλό, αυτή η πληθώρα επιλογών μπορεί να σε κάνει να παγώσεις από την αμφιβολία και την αναποφασιστικότητα.

Ακριβώς επειδή υπάρχουν τόσα και τόσα πιθανά πράγματα που μπορείς να της πεις και ακριβώς επειδή θες να ενθουσιαστεί μαζί σου και να δει πόσο χαρισματικός είσαι, κολλάς και δεν ξέρεις τί να της πεις.

Για αυτόν το λόγο λοιπόν και το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι πως οι στόχοι της συζήτησης σας είναι δύο, είναι συγκεκριμένοι και είναι οι εξής:

  1. Θες μέσα από τον διάλογο σας να σε γνωρίσει.
  2. Θες μέσα από τον διάλογο σας να τη γνωρίσεις.

Όπως και αν ξεκίνησες να της μιλάς, είτε την προσέγγισες με άμεσο τρόπο δηλώνοντας ευθέως τις προθέσεις σου, είτε ξεκίνησες έμμεσα με κάποια άλλη αφορμή, αυτό που πρέπει να συμβεί είναι η αμοιβαία γνωριμία.

Άρα, αφότου κάνεις την αρχή, το επόμενο βήμα είναι είτε να της δώσεις μια ευκαιρία να σε γνωρίσει δίνοντας της στοιχεία για τον εαυτό σου, είτε να κάνεις εσύ μια προσπάθεια να τη γνωρίσεις ζητώντας της να σου μιλήσει για τον εαυτό της.

 

#1 Κάνε τη να νιώσει πως σε ανακαλύπτει

Ένα από τα κλασικότερα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες στο φλερτ είναι πως γίνονται πολύ προβλέψιμοι (και άρα βαρετοί).

Το να σε γνωρίσει η κοπέλα πρέπει να μοιάζει και λίγο με τη διαλεύκανση ενός μυστηρίου.

Οι περισσότεροι άνδρες, είτε θα αποκαλύψουν τα πάντα για τον εαυτό τους από πολύ νωρίς, πριν η κοπέλα αρχίζει να επενδύει σοβαρά στη μεταξύ τους γνωριμία, είτε θα αποκαλύψουν πολύ λίγα και άρα δε θα της κινήσουν το ενδιαφέρον να τους γνωρίσει παραπάνω.

Όταν η κοπέλα πιστεύει πως δεν είσαι μόνο αυτό που δείχνεις και πως υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα να μάθει για εσένα, τότε μετατρέπεσαι σε ένα αίνιγμα για εκείνη.

Ένα αίνιγμα για το οποίο πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για να το λύσει.

Δες λοιπόν την εικόνα που έχει για εσένα η κοπέλα, ως ένα πάζλ.

Αυτό που θες να κάνεις είναι να της δώσεις αρκετές πληροφορίες ώστε να σχηματίσει μια ωραία και ελκυστική εικόνα για εσένα, και όχι όλες τις πληροφορίες ώστε να νιώσει πως κάποια κομμάτια λείπουν.

Έτσι, αυξάνεις την περιέργεια της και το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπο σου, και την ωθείς να επενδύσει χρόνο και ενέργεια στην κουβέντα σας ώστε να γεμίσει αυτά τα κενά και να σε γνωρίσει καλύτερα.

Θες να μάθεις όλα τα μυστικά του φλερτ; Δες εδώ

#2 Η γνωριμία πρέπει να μοιάζει με ένα συναισθηματικό ταξίδι

Ο δεύτερος κανόνας που πρέπει να έχεις στο νου σου για να συνεχίσεις την κουβέντα μαζί της, είναι πως το να σε γνωρίσει η κοπέλα πρέπει να μοιάζει με παιχνίδι ή περιπέτεια.

Τα συναισθήματα είναι αυτά που έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο φλερτ και για αυτό θες να κάνεις τη μεταξύ σας συνομιλία ένα συναισθηματικό ταξίδι και όχι μια βαρετή ανταλλαγή πληροφοριών.

Για παράδειγμα ένας τυπικός διάλογος στο φλερτ εξελίσσεται κάπως έτσι:

Άνδρας: Έχεις κάνει κάποιο ιδιαίτερο ταξίδι τώρα τελευταία;

Γυναίκα: Όχι, αλλά θα ήθελα να κάνω.

Άνδρας: Που σκέφτεσαι να πας;

Γυναίκα: Δεν είμαι σίγουρή. Θα ήθελα κάπου με αρκετό ήλιο και ζέστη.

Άνδρας: Ωραίο ακούγεται. Έχεις κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα στο μυαλό σου;

Γυναίκα: Όχι, δε σκέφτομαι κάτι συγκεκριμένο.

Ερωτήσεις σαν και αυτές, δεν οδηγούν κάπου την κουβέντα και αποτυγχάνουν να διατηρήσουν ψηλά το ενδιαφέρον της κοπέλας.

Να θυμάσαι πως όσο η μεταξύ σας επικοινωνία ξυπνάει συναισθήματα, τότε θα έχει και ενδιαφέρον. Όσο μοιάζει με συνέντευξη, τότε θα δείχνει βαρετή και ανιαρή.

Για αυτό απόφυγε τις πολλές ερωτήσεις και κυρίως τις ερωτήσεις κλειστού τύπου.

Για παράδειγμα, ο πιο πάνω διάλογος θα μπορούσε να εξελιχθεί κάπως έτσι:

Άνδρας: Πες πως αύριο κέρδιζες το τζόκερ και μπορούσες να ταξιδέψεις οπουδήποτε στον κόσμο. Που θα πήγαινες;

Γυναίκα: Εύκολο, θα πήγαινα σε κάποιο τροπικό νησί. Ίσως στις Μαλβίδες. Πάντα ήθελα να πάω εκεί.

Άνδρας: Α καλή επιλογή, το τοπίο εκεί είναι παραδεισένιο. Χμμμ, φαντάσου λοιπόν ότι φτάνεις με το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του νησιού, πάς στο πολυτελές ξενοδοχείο και τακτοποιείς τις βαλίτσες σου. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μετά;

Γυναίκα: Εύκολο, πάω κατευθείαν παραλία για μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Αυτές οι απίστευτες παραλίες είναι και ο λόγος που έκανα το ταξίδι.

Πρόσεξε πως ενώ και στα δύο παραδείγματα οι ερωτήσεις δεν διαφέρουν ιδιαίτερα όσον αφορά τις πληροφορίες που ζητούν απ’ την κοπέλα, το συναισθηματικό αποτύπωμα που αφήνουν στον διάλογο είναι αρκετά διαφορετικό.

Πως λοιπόν μπορείς να μετατρέψεις τη μεταξύ σας γνωριμία από βαρετή συνέντευξη σε ένα ενδιαφέρον συναισθηματικό ταξίδι;

Πρώτα απ’ όλα ο τρόπος που θέτεις την ερώτηση καθορίζει το πόσο εύκολο θα είναι να την απαντήσει η κοπέλα.

Στο πιο πάνω παράδειγμα έχεις μια εύκολη ερώτηση (που θα ήθελες να ταξιδέψεις;) ντυμένη με ένα υποθετικό σενάριο. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάς την κοπέλα να αφήσει για λίγο τη λογική στην άκρη και να χρησιμοποιήσει περισσότερο τη φαντασία της για να απαντήσει.

Δεύτερον, πρόσεξε πως διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου. Ακριβώς επειδή θες να κάνεις τη μεταξύ σας γνωριμία ένα συναισθηματικό ταξίδι, χρειάζεται ο λόγος σου να δημιουργεί εικόνες. Και γι’ αυτό πρέπει να είσαι περιγραφικός και να χρησιμοποιείς λέξεις που σχετίζονται άμεσα με τις αισθήσεις.

Ο λόγος σου και ο τρόπος μου μιλάς βοηθούν την κοπέλα να φανταστεί το σκηνικό και σχεδόν να «ζήσει» εκείνη τη στιγμή το ταξίδι για το οποίο μιλάτε. Αν το πετύχεις αυτό, τότε έχεις πετύχει και να διατηρήσεις το ενδιαφέρον της στα ύψη.

Από εκεί και πέρα να θυμάσαι το εξής:

Οι περισσότεροι άνδρες που νιώθουν πως «δεν έχουν τι να πουν» για να πιάσουν κουβέντα με κάποια κοπέλα, στην πραγματικότητα απλά παγώνουν από το άγχος.

Αν λοιπόν νιώθεις πως ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, επικεντρώσου στο να αποκτήσεις περισσότερη εμπειρία ανεξάρτητα από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Μην περιμένεις δηλαδή να έχεις τις τέλειες ατάκες και φράσεις για να αρχίσεις να φλερτάρεις.

Μίλα και φλέρταρε όσο περισσότερο μπορείς με γυναίκες που σου αρέσουν και θα δεις πως μόλις νιώσεις πιο άνετος με τη διαδικασία, όλα γίνονται πιο εύκολα και πιο απλά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!