Πώς να είσαι Ρομαντικός στη σχέση σου - Men's Bible

Πώς να είσαι Ρομαντικός στη σχέση σου

Πώς να είσαι ρομαντικός στη σχέση σου

Αν και η αγάπη και ο έρωτας αποτελούν τις πιο πολυσυζητημένες και πολυδιαφημισμένες έννοιες στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία, το πώς να είσαι ρομαντικός έχει παρερμηνευτεί αρκετά από πολλούς άνδρες αλλά και από γυναίκες.

Και αυτό γιατί οι περισσότεροι εξισώνουν τον ρομαντισμό με τη θυσία.

Όμως στην πραγματικότητα για να είσαι ρομαντικός στη σχέση σου δεν χρειάζεται να θυσιάζεις τον εαυτό σου για χάρη της συντρόφου σου. Απλά χρειάζεται να κάνεις την κοπέλα σου να νιώθει πως α) την εκτιμάς και την προσέχεις, και β) πως την βρίσκεις σέξι και ελκυστική.

Κάθε γυναίκα θέλει να την προσέχεις και για την ομορφιά της, αλλά και για την προσωπικότητα της. Θέλει να νιώσει σέξι και ωραία, και ταυτόχρονα θέλει να νιώσει και έξυπνη, χαρισματική, με χιούμορ κλπ.

Θέλει να την επιθυμείς ερωτικά, αν μη τι άλλο το γεγονός πως την επιθυμεί κάποιος αποτελεί για εκείνη ένα είδος κομπλιμέντου.

Ωστόσο, πολλοί άνδρες περιπλέκουν τα πράγματα. Προσπαθούν πολύ για να δείξουν ρομαντικοί και ψάχνουν ευφάνταστους και ιδιαίτερους τρόπους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, πράγμα που πολλές φορές παραπέμπει στην υπερβολή και στην ανασφάλεια.

Πώς να είσαι ρομαντικός, χωρίς να είσαι υπερβολικός

Το ένα μέρος της εξίσωσης όπως είπαμε είναι η σεξουαλικότητα. Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ποθητή και ελκυστική και για αυτόν το λόγο χρειάζεται να δείχνεις και να εκφράζεις την ερωτική σου έλξη στην κοπέλα σου.

Και λέγοντας αυτό δεν εννοώ να της κάνεις δώρα και κομπλιμέντα, αλλά να εκφράζεις το πάθος σου με πράξεις. Με τον τρόπο που την αγγίζεις, με τον τρόπο που την κοιτάζεις, με τον τρόπο που της χαμογελάς και φυσικά με τον τρόπο που χτίζεις την ατμόσφαιρα και οδηγείς τα πράγματα προς το σεξ.

Το δεύτερο κομμάτι της εξίσωσης είναι το πώς εκφράζεις την εκτίμηση σου για την προσωπικότητα της και το χαρακτήρα της. Και χρειάζεται ισορροπία ανάμεσα στα δύο.

Με ποιους τρόπους λοιπόν μπορείς να το πετύχεις και να γίνεις περισσότερο ρομαντικός;Γιατί του Αγ. Βαλεντίνου ΔΕΝ αξίζει, Πώς να είσαι ρομαντικός στη σχέση σου

#1 Κάνε της τακτικά κομπλιμέντα

Μπορεί να μην θες να κάνεις υπερβολικά κομπλιμέντα σε μια κοπέλα, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι αποτελούν ένα από τα δυνατότερα όπλα του γοητευτικού άνδρα.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σχέση σου και όχι για απλό φλερτ. Τα κομπλιμέντα χρειάζονται, ειδικά όταν είσαι με κάποια η οποία δεν έχει ιδιαίτερα υψηλή αυτοπεποίθηση.

Φρόντισε λοιπόν να της κάνεις κομπλιμέντα, τα οποία φυσικά πρέπει να είναι αυθεντικά, γι’ αυτό εστίασε σε πράγματα που πραγματικά σου αρέσουν στην κοπέλα σου.

 

#2 Οργάνωσε ρομαντικές βόλτες

Αν και τα ταξίδια για διακοπές δεν αποτελούν κακές επιλογές, οι μεγάλες ρομαντικές κινήσεις είναι συχνά αντιπαραγωγικές. Και αυτό γιατί συνήθως γίνονται από μια θέση ανασφάλειας και προσπάθειας εντυπωσιασμού της γυναίκας.

Δες λοιπόν τις μεγάλες ρομαντικές κινήσεις ως πολυτέλεια, ως κάτι που κάνεις επειδή μπορείς και όχι επειδή επιβάλλεται να κάνεις. Παρ’ όλα αυτά οι ρομαντικές κινήσεις χρειάζονται και είναι καλό να οργανώνεις βόλτες με την κοπέλα σου.

Απλά δε χρειάζονται υπερβολές.

Βγείτε για έναν απλό ρομαντικό περίπατο στην πόλη που καταλήγει σε ένα ωραίο γεύμα, ή σε κάποιο μαγαζί για ένα κρασί, ή σε κάποια εκδήλωση, παράσταση κλπ.

#3 Στέλνε της τυχαία μηνύματα λέγοντας της πως ελπίζεις να περνάει υπέροχα

Τόσο απλό! Όταν η γυναίκα νιώθει πως την εκτιμάς, την καταλαβαίνεις και πως δεν την αγνοείς, νιώθει ικανοποίηση και ασφάλεια μαζί σου.

Θες να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

#4 Κουρνιάστε αγκαλιά στο κρεβάτι και μιλήστε

Στους ανθρώπους αρέσει να μιλάνε. Επίσης λατρεύουν να κάθονται αγκαλιά με τον σύντροφο τους. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να γίνεις πιο ρομαντικός, είναι να αράξεις αγκαλιά με την κοπέλα σου στο κρεβάτι και να μιλάς μαζί της για ώρα.

Το σημαντικό εδώ είναι να ακούς ενεργά όσα σου λέει. Να δείξεις ζωηρό και γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή της και να ρωτήσεις λεπτομέρειες.

Πολλοί άνδρες αποφεύγουν να κάνουν μακροσκελείς συζητήσεις με την κοπέλα τους, αλλά δεν αντιλαμβάνονται πόσο κακό είναι αυτό για τη σχέση τους.

#5 Κάντε σεξ σε απρόσμενες στιγμές

Το σεξ δεν πρέπει να είναι προβλέψιμο και ρουτίνα. Ναι, θα πρέπει να γίνεται τακτικά και θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της σχέσεις σας, όμως θα πρέπει πολλές φορές να γίνεται αυθόρμητα και παρορμητικά.

Φρόντισε λοιπόν να δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρά και να κλιμακώνεις σεξουαλικά σε αναπάντεχες στιγμές.

Το κλειδί εδώ είναι να δείξεις δυναμισμό και ηγεσία. Αν η σύντροφος σου δεν είναι σε ερωτική διάθεση για τον χ,ψ λόγο θα στο πει η ίδια.

Να προσπαθείς, αλλά όχι υπερβολικά

Σε κάθε γυναίκα αρέσει να νιώθει πως ο σύντροφος της (αυτός που εκείνη έχει επιλέξει) προσπαθεί για τη σχέση τους και τη βλέπει ως κάποια για την οποία αξίζει να καταβάλει κόπο να κρατήσει στη ζωή του.

Αν δεν καταβάλεις καθόλου προσπάθεια τότε και εκείνη θα νιώσει πως τη θεωρείς δεδομένη και πως είναι με κάποιον ο οποίος δεν την εκτιμά.

Πράγμα που αργά ή γρήγορα θα την κάνει να αναζητήσει άλλον σύντροφο. Τα πράγματα είναι απλά λοιπόν, αυτό που χρειάζεται είναι να μην προσπαθήσεις υπερβολικά και κυρίως να μην δείξεις ανασφαλής και αδύναμος συναισθηματικά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!