Πως να προσεγγίσεις σωστά την Κοπέλα που σε Ενδιαφέρει - Men's Bible

Πως να προσεγγίσεις σωστά την Κοπέλα που σε Ενδιαφέρει

Πως να προσεγγίσεις σωστά την κοπέλα που σε ενδιαφέρει

Πριν φτάσεις στο σημείο να ενθουσιάσεις την κοπέλα που σου αρέσει. Πριν την ιντριγκάρεις με τα λόγια σου και με τη συμπεριφορά σου, υπάρχει μονάχα ένα πράγμα που πρέπει να γίνει. Αυτό με το οποίο κάθε γνωριμία και κάθε σχέση ξεκινάει.

Θα πρέπει να συναντηθείτε και να πιάσετε κουβέντα. Και εφ’ όσον η κοπέλα σου αρέσει και δεν υπάρχει κάποιος άλλος συνδετικός κρίκος μεταξύ σας, δηλαδή είστε άγνωστοι, είναι καλύτερο να την προσεγγίσεις εσύ, απ’ το να αφήσεις τη συνάντηση σας στο έλεος της τύχης.

Κάθε ζευγάρι περνάει από κάποια στάδια πριν καταλήξει μαζί και το πρώτο και βασικότερο στάδιο είναι εκείνο της αρχικής προσέγγισης. Όλα τα άλλα έπονται.

Ωστόσο, αυτό το στάδιο είναι ίσως και το πιο δύσκολο. Όχι γιατί δεν μπορείς να την πλησιάσεις και να της πιάσεις κουβέντα, αλλά γιατί νιώθεις ότι διακυβεύονται πολλά.

Οπότε λοιπόν, το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να την προσεγγίσεις με επιτυχία είναι να έχεις τη σωστή νοοτροπία. Δεν πας να αποδείξεις κάτι, ούτε πας να την εντυπωσιάσεις.

Την προσεγγίζεις γιατί έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον σου και θα ήθελες να μάθεις περισσότερα για εκείνη.

Τα υπόλοιπα, αν σου αρέσει πραγματικά, αν ταιριάζετε, αν έχετε κοινά κλπ, θα τα ανακαλύψεις στην πορεία.

Φυσικά, για να προσεγγίσεις επιτυχημένα την κοπέλα που σου αρέσει χρειάζεσαι, πέρα απ’ τη σωστή νοοτροπία να γνωρίζεις και πως να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με κομψό και ωραίο τρόπο και πάντα με σεβασμό στα όριά της.

Ειδικά αν η γοητευτική κοπέλα που σε ενδιαφέρει είναι κάποια που συναντάς σε κάποιο μπαρ κλπ, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιος κοινωνικός δεσμός να σας συνδέει και είστε εντελώς άγνωστοι, ο τρόπος που θα την πλησιάσεις θα καθορίσει και την πρώτη εικόνα που θα σχηματίσει για εσένα.

Και η πρώτη εικόνα είναι πολύ σημαντική καθώς απ’ αυτήν εξαρτάται το πόσο δεκτική θα είναι στην προσέγγισή σου, πως θα αποκριθεί, και το πόσο χρόνο θα έχεις στη διάθεση σου να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σου ώστε να τον αναδείξεις περισσότερο.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν για να προσεγγίσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει με επιτυχία;

#1 Λάβε υπ’ όψιν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε

Το πρώτο και κυριότερο πράγμα που πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν πριν την προσεγγίσεις είναι το εξής: Που είστε;

Σε κάποιο ζωηρό μπαρ που όλοι είναι όρθιοι και απολαμβάνουν το ποτό τους με δυνατή μουσική; Σε κάποιο χαλαρό wine bar, που όλοι είναι καθιστοί και συζητούν;

Μήπως η κοπέλα που σε ενδιαφέρει είναι η κοπέλα που συναντάς τακτικά στο πάρκο της γειτονιάς κάθε φορά που βγάζεις το σκύλο σου βόλτα;

Μήπως την είδες στο σουπερμάρκετ ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο;

Το που συναντάς την κοπέλα που σε ενδιαφέρει είναι πολύ βασικό και αυτό γιατί το πως θα την προσεγγίσεις διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση.

Πχ, σε ένα ζωηρό μπαρ ή κλαμπ, ή σε μέρη ανοιχτά οπού μπορείτε να μιλήσετε χωρίς να νιώθετε την πίεση πως σας ακούν τρίτοι (πχ, σε κάποιο πάρκο ή σε κάποιο μεγάλο πεζόδρομο), μπορείς να προσεγγίσεις την κοπέλα με πιο άμεσο τρόπο.

Αν ωστόσο είστε σε ένα κλειστό και χαλαρό περιβάλλον, πχ, σε ένα βιβλιοπωλείο ή σουπερμαρκετ, εκεί χρειάζεται πιο έμμεση και κοινωνική προσέγγιση.

Ακόμα και αν εσύ είσαι άνετος με το να μιλάς με κόσμο που δε γνωρίζεις, αυτό δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο άνετη και εκείνη: χρειάζεται να νιώσει άνετα μαζί σου για να μπορέσει να εξελιχθεί η γνωριμία.

Αν λοιπόν εσύ την πλησιάσεις και της πεις ότι θέλεις να τη γνωρίσεις μέσα στο σουπερμαρκετ, όχι μόνο θα τη φέρεις σε δύσκολη θέση καθώς θα νιώθει τους προβολείς πάνω της, αλλά θα δείξεις πως δεν είσαι κοινωνικά ευέλικτος.Πως να προσεγγίσεις σωστά την κοπέλα που σε ενδιαφέρει

#2 Δώσε βάση στη γλώσσα σώματος

Ο περισσότερος κόσμος κολλάει στην πρώτη ατάκα. Στο τί δηλαδή θα πει. Ωστόσο αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην πρώτη εντύπωση είναι το πως θα το πει.

Χρειάζεται να δείξεις αυτοπεποίθηση. Καθώς την πλησιάζεις κάθε σου κίνηση, χειρονομία και έκφραση πρέπει να της λέει ότι νιώθεις άνετα και να βγάζει μια αύρα δυναμισμού.

Το φλερτ και η έλξη στηρίζονται κυρίως στο συναίσθημα που μας αποπνέει ο άλλος και λιγότερο στο αν είπε το σωστό συνδυασμό λέξεων και προτάσεων.

Φυσικά, αν δεν έχεις προσεγγίσει κοπέλα ποτέ ξανά στη ζωή σου, είναι σίγουρο πως δε θα το κάνεις με τη σουπερ αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι οκ.

Είναι πιο σημαντικό να κάνεις κάτι αδέξια παρά να μην το κάνεις καθόλου.

Θυμήσου λοιπόν να χαμογελάς, τα χέρια σου να είναι άνετα στο πλάι και όχι σταυρωμένα μπροστά στο στήθος σου, οι κινήσεις σου να είναι αργές και ελεγχόμενες και να διατηρείς την οπτική επαφή.

Τι να την κάνεις την καλή κορμοστασιά αν κοιτάς το πάτωμα ενώ της μιλάς.

Σε κάθε περίπτωση, μην είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Εφ’ όσον σου αρέσει και θες να τη γνωρίσεις, καλύτερα να την προσεγγίσεις παρά να το αποφύγεις.

Η αυτοπεποίθηση αν μη τι άλλο δεν είναι ένα συναίσθημα παγιωμένο που νιώθεις κάθε στιγμή και σε κάθε περίπτωση ότι και να γίνει. Είναι κάτι που νιώθεις όταν ασχολείσαι με πράγματα τα οποία γνωρίζεις κάνα και τα έχεις κάνει ξανά και ξανά.

#3 Μην προσπαθήσεις να αποφύγεις την απόρριψη

Το κλειδί σε μια επιτυχημένη προσέγγιση είναι αυτή να μη γίνει αποστειρωμένα. Δηλαδή να μην εστιάσεις στο να αποφύγεις όσο το δυνατόν γίνεται την αποτυχία και την απόρριψη.

Κι ο λόγος γι’ αυτό είναι πως στην προσπάθεια να αποφύγεις την απόρριψη, είτε η προσέγγιση σου θα είναι αδύναμη και χλιαρή, είτε θα εστιάζει υπερβολικά στον εντυπωσιασμό.

Και στις δύο περιπτώσεις είναι πιο πιθανό να σε απορρίψει η κοπέλα απ’ ότι αν πήγαινες με έναν απλό και ευθύ τρόπο να της μιλήσεις.

Θυμήσου αυτός που είναι άνετος ούτε νιώθει την ανάγκη να εντυπωσιάσει, ούτε κρύβει τον εαυτό του και το ενδιαφέρον του.

Τα πράγματα είναι απλά, προσέγγισε την κοπέλα που σε ενδιαφέρει, μίλησε της, δείξε τις προθέσεις σου και βοήθησε τη να καταλάβει ποιος είσαι. Μην περιμένεις να ενδιαφερθεί πρώτη για εσένα. Θεώρησε χρέος σου να αναδείξεις τον εαυτό σου και να ανακαλύψεις με ποια μιλάς.

Αν μη τι άλλο όταν γνωρίζεις κάποια υπάρχουν μονάχα δύο θέματα συζήτησης: εσύ και αυτή.

Οπότε κράτα τα πράγματα απλά. Δώσε βάση στο να παρουσιάζεις όμορφα τον εαυτό σου και να δείχνεις ενδιαφέρον να γνωρίσεις πραγματικά την κοπέλα που σε ενδιαφέρει και θα δεις πως μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!