Πως να Ξεχωρίσεις στο Φλερτ από τους άλλους άνδρες - Men's Bible

Πως να Ξεχωρίσεις στο Φλερτ από τους άλλους άνδρες

Μυστικά για Καλή Επικοινωνία στο Φλερτ, Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού, Πως να Ξεχωρίσεις στο Φλερτ από τους άλλους άνδρες

Η επιτυχία που θα έχεις καθώς φλερτάρεις μια γυναίκα, έχει ευθέως ανάλογη σχέση με την ικανότητα σου να μπορείς να ξεχωρίσεις στο φλερτ με θετικό τρόπο από τους άλλους άνδρες.

Και είναι λογικό.

Όπως εσύ ξεχωρίζεις μια γυναίκα και πιστεύεις ότι αξίζει να τη γνωρίσεις, έτσι και εκείνη θα πρέπει να σε ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους που την επιθυμούν για να επενδύσει σε μια γνωριμία μαζί σου.

Ειδικά μάλιστα αν μιλάμε για μια γυναίκα ολοκληρωμένη που έχει καλλιεργήσει την προσωπικότητα της, που φροντίζει την εμφάνιση της και που έχει βάλει τη ζωή της σε τάξη.

Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ευάλωτο. Τι εννοώ;

Πολλοί άνδρες δεν ξεχωρίζουν στο φλερτ γιατί ο φόβος της απόρριψης τους εμποδίζει να φλερτάρουν με αυθεντικότητα. Έτσι αποφεύγουν να δώσουν ιδιαίτερες πληροφορίες για τον εαυτό τους και να εκφράσουν τη γνώμη τους.

Έτσι όταν δοκιμάζουν να φλερτάρουν την κοπέλα που τους αρέσει, εκείνη νιώθει ότι της μίλησε άλλος ένας συνηθισμένος τύπος σαν τους άλλους που ενδιαφέρονται για εκείνη, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Για να μπορέσεις λοιπόν να βελτιώσεις τον τρόπο που φλερτάρεις είναι απαραίτητο να μπορείς να αφήνεις τον εαυτό σου ευάλωτο και να μην προσπαθείς να τον προφυλάσσεις με κάθε τρόπο απ’ την απόρριψη.

Από εκεί και πέρα μπορείς να ξεχωρίσεις στο φλερτ κάνοντας τα εξής.

#1 Φτιάξε το στυλ σου για να ξεχωρίσεις στο φλερτ

Η εμφάνιση είναι ένα επιφανειακό χαρακτηριστικό το οποίο όσο περισσότερο γνωρίζεστε με την κοπέλα, τόσο λιγότερη σημασία έχει. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι μια καλή και δυνατή πρώτη εντύπωση δε σε βοηθάει να ξεκινήσεις το φλερτ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πράγματι το να βελτιώσεις την εμφάνιση σου και κυρίως το να φτιάξεις το στυλ σου και να το κάνεις πιο ιδιαίτερο είναι ο πιο απλός και ο πιο άμεσος τρόπος να ξεχωρίσεις στο φλερτ με τρόπο θετικό.

Προσοχή όμως. Δε χρειάζονται υπερβολές. Αν είσαι 40 δε χρειάζεται να ντύνεσαι σαν εικοσάχρονος, και αν είσαι 20 δε χρειάζεται να κάνεις κάτι αλλόκοτο και extreme.

Αυτό που χρειάζεται είναι να δώσεις μια συνοχή στο ντύσιμο σου και στο πως διαλέγεις τα ρούχα που φοράς ώστε να μην δείχνεις όπως ο μέσος άνδρας.

Οι περισσότεροι άνδρες τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν σε μια ηλικία δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πως ντύνονται με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να δείχνουν ίδιοι. Βάζουν κάποιο τζιν, κάποιο σκουρόχρωμο t-shirt ή φούτερ και το συνοδεύουν με κάποιο αθλητικό παπούτσι ή sneaker.

Προφανώς δεν είναι απαραιτήτως κακό αυτό αλλά αν φοράς τα ίδια με τους άλλους δεν πρόκειται να ξεχωρίσεις ιδιαίτερα με την εμφάνιση σου. Πράγμα που θα κάνει τη δημιουργία μια καλής πρώτης εντύπωσης στο φλερτ πιο δύσκολη.

#2 Δώσε πληροφορίες για τη ζωή σου με ενδιαφέροντα τρόπο

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις στο φλερτ είναι πως μιλάς λίγο για τον εαυτό σου και με τρόπο που δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων.

Μιλάτε με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει και όταν εκείνη πχ, σε ρωτάει ποια είναι τα χόμπι σου εσύ απαντάς σύντομα και επιγραμματικά σαν το μόνο που έχει σημασία είναι να μεταφέρεις την πληροφορία ότι σου αρέσει το σκάκι και ο ισπανικός κινηματογράφος.

Προφανώς ούτε ανοίγεις την συζήτηση, ούτε δημιουργείς ενδιαφέρον, ούτε η κοπέλα σε γνωρίζει περισσότερο. Και ακριβώς επειδή οι περισσότεροι άνδρες θα απαντούσαν με παρόμοιο τρόπο, αναπόφευκτα δεν ξεχωρίζεις στα μάτια της κοπέλας.

Ίσως νιώθεις ότι δεν έχεις κάτι αξιόλογο να πεις ή ότι η ζωή σου δεν είναι ενδιαφέρουσα όμως αυτό δεν ισχύει. Δε χρειάζεται να σώσεις τον κόσμο από την καταστροφή για να έχεις ενδιαφέροντα πράγματα να πεις.

Μεγαλύτερη σημασία έχει το πως θα πεις κάτι.

Θα ήταν καλύτερο αν δίνεις πληροφορίες για εσένα και τη ζωή σου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες που λες για τον εαυτό σου. Δοκίμασε το. Την επόμενη φορά που θα δώσεις μια πληροφορία για τον εαυτό σου, συνόδευσε την με μια μικρή σχετική προσωπική ιστορία.Προσωπικές Ιστορίες: Ο τρόπος να αναδείξεις τον εαυτό σου στο Φλερτ, Πως να Ξεχωρίσεις στο Φλερτ από τους άλλους άνδρες

#3 Ανάπτυξε χαρισματική προσωπικότητα

Ο δυνατότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να ξεχωρίσεις στο φλερτ είναι με το να καλλιεργήσεις και να αναδείξεις την προσωπικότητα σου.

Ο καθένας είναι ξεχωριστός με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όμως ο φόβος της απόρριψης οδηγεί πολλούς ανθρώπους στο να μιλούν και να συμπεριφέρονται με μη αυθεντικό τρόπο.

Δεν διαμορφώνουν δική τους γνώμη για τα πράγματα και δεν εκφράζουν τις απόψεις τους. Δεν καλλιεργούν το χιούμορ τους και διστάζουν να πουν κάποιο αστείο, γιατί μπορεί οι άλλοι να το βρουν χαζό. Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες και προσπαθούν όσο περισσότερο μπορούν να είναι προσεκτικοί και διστακτικοί στο τί λένε.

Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις το δικό σου ξεχωριστό στίγμα με αυτόν τον τρόπο. Και ενώ έτσι μπορεί να αποφύγεις να δυσαρεστήσεις κάποιον, δύσκολα θα κάνεις και τους άλλους να ενθουσιαστούν μαζί σου.

Προσοχή, δεν λέω να πας από το ένα άκρο στο άλλο και να μη φιλτράρεις καθόλου τα λόγια σου. Εννοείται πως πάντα λαμβάνουμε υπ’ όψη το κοινωνικό πλαίσιο και πως πάντα σεβόμαστε τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε και φλερτάρουμε.

Ωστόσο χρειάζεται να αναδείξεις την προσωπικότητα σου, χρειάζεται να διαμορφώσεις τις δικές σου απόψεις και να τις εκφράζεις, χρειάζεται να δείξεις το χιούμορ σου ακόμα και αν δεν είναι τόσο επιτυχημένο το αστείο σου.

Γιατί αλλιώς πως θα αφήσεις το στίγμα σου;

Θέλεις να ξεχωρίσεις στο φλερτ από τους άλλους άνδρες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!