Η ηλικία δεν είναι δικαιολογία, ζήσε τη ζωή σου! - Men's Bible

Η ηλικία δεν είναι δικαιολογία, ζήσε τη ζωή σου!

Η ηλικία δεν είναι δικαιολογία, ζήσε τη ζωή σου!

Εδώ στο Mens Bible λαμβάνουμε σε σταθερή βάση, πολλά μηνύματα από φίλους του site που επιθυμούν να βελτιωθούν στο φλερτ και θέλουν μια κατεύθυνση.

Μηνύματα από άντρες όλων των ηλικιών. Από νεαρούς που μόλις τελείωσαν το σχολείο μέχρι ώριμους άντρες που βρίσκονται στα 50.

Και αυτό που παρατηρούμε, είναι πως η τελευταία κατηγορία νιώθει πως η ηλικία είναι ένα μεγάλο εμπόδιο. Ένα νοητό φράγμα. Και αυτό γιατί πολλοί από αυτούς νιώθουν πως έχουν παραμεγαλώσει και είναι αργά πλέον για να συμμετάσχουν στο χορό του φλερτ.

Ωστόσο εμείς δε το βλέπουμε έτσι, όπως θα έχεις δει και από προηγούμενα άρθρα μας.

Το φλερτ όσο μεγαλώνεις έχει τις προκλήσεις του. Όμως το ίδιο συμβαίνει και όταν είσαι μικρότερος, απλά αυτές οι προκλήσεις διαφέρουν. Η ηλικία δεν παίζει ρόλο.

Και οι παρακάτω λόγοι σου εξηγούν γιατί το φλερτ στα 30, τα 40 ή ακόμα και στα 50 είναι καλύτερο απ’ ότι στα 20. Ειδικά μάλιστα όταν θες να φλερτάρεις μικρότερες γυναίκες.Η ηλικία δεν είναι δικαιολογία, ζήσε τη ζωή σου!

Ξέρεις τι θέλεις

Ένα από τα βασικά πράγματα που διδάσκουμε τους μαθητές μας εδώ στο Mens Bible είναι να διεκδικούν αυτό που πραγματικά επιθυμούν. Κάτι που δυσκολεύονται αρκετοί νεαροί άντρες να κάνουν. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν αρκετές εμπειρίες και έτσι δε γνωρίζουν τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουν για να το διεκδικήσουν.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει σημασία να εκφράζεις τις προθέσεις σου σωστά, όπως εξηγούμε και στο βίντεο:

 

Ως ώριμος άντρας όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως έχεις μια ξεκάθαρη ιδέα του τι είναι αυτό που αναζητάς σε μια σύντροφο. Είτε μιλάμε για μια βραχυχρόνια είτε για μια μακροχρόνια σχέση.

Έχεις βγει αρκετά ραντεβού έχεις κάνει σχέσεις, έχεις κάνει γνωριμίες και ξέρεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει και κάνει τι ζωή σου πλουσιότερη.

Και όταν ξέρεις συγκεκριμένα τι θες, μπορείς να το διεκδικήσεις.

Ξέρεις τι δε θέλεις

Η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος, είναι πως δεν φοβάσαι να φιλτράρεις τους ανθρώπους στη ζωή σου. Ακριβώς επειδή έχεις πλουσιότερες εμπειρίες από κάποιον μικρότερης ηλικίας ξέρεις και τι δε θέλεις στη ζωή σου. Τι είναι αυτό που δε σε ικανοποιεί. Και έτσι δε βάζεις ανθρώπους στη ζωή σου που δε θες και δε σου προσφέρουν τίποτα.

Φυσικά δε θες να είσαι πικρόχολος ή υπερβολικά επικριτικός, αλλά να θέτεις ξεκάθαρα όρια που σου επιτρέπουν να κρατάς τους λάθος ανθρώπους μακριά σου και τους σωστούς κοντά σου. Και αυτό είναι κάτι που η γνώση και η εμπειρία σε βοηθάνε να κάνεις.

Έχεις τη γνώση

Όταν είσαι μεγαλύτερος, έχεις βγει αρκετά ραντεβού στη ζωή σου και έχεις μάθει πως να φέρεσαι, πως να αντιμετωπίζεις μια γυναίκα και πως να της προσφέρεις ευχαρίστηση. Όλα αυτά είναι πλεονεκτήματα που ένας νεαρότερος άντρας, ο οποίος μπορεί να έχει βγει ραντεβού δύο φορές στη ζωή του, δεν έχει.Η ηλικία δεν είναι δικαιολογία, ζήσε τη ζωή σου!

Δε θα ξέρει πως να φερθεί, πως να προσθέσει χιούμορ και φυσικά επειδή έχει βγει με λιγότερες γυναίκες δεν γνωρίζει καλά τη γυναικεία ψυχολογία. Δε ξέρει να διαβάζει τη γλώσσα σώματος ή πως να απαντήσει σε κάποια γυναικεία πρόκληση.

Για αυτό το λόγο μην αφήνεις την ηλικία να σε παρασύρει, το γεγονός πως είσαι μεγαλύτερος είναι ένα χαρτί που αν το παίξεις καλά, γίνεται άσσος κρυμμένος στο μανίκι.

Θες να ξεσκουριάσεις στο φλερτ; Δες εδώ

Έχεις εμπειρίες

Έχεις ταξιδέψει, έχεις κάνει πράγματα, έχεις περπατήσει τη ζωή. Πιθανότατα έχεις κάποιες δεξιότητες που είναι εντυπωσιακές και που οι νεαροί άντρες δεν έχουν.

Κανένας άντρας δεν έχει ζήσει 30, 40 ή 50 χρόνια στον πλανήτη αυτό, χωρίς να έχει ζήσει καταστάσεις και χωρίς να έχει μερικές συναρπαστικές ιστορίες να αφηγηθεί.

Στην πραγματικότητα, πολλές φορές είμαστε τυφλοί και δεν παρατηρούμε πόσο ενδιαφέρουσες ιστορίες έχουμε να πούμε και αυτό γιατί στο μυαλό μας πολλά γεγονότα δείχνουν απλά και ανιαρά. Ακριβώς επειδή είμαστε τόσο κοντά τους, οι δικές μας εμπειρίες δείχνουν λιγότερο ενδιαφέρουσες σε εμάς απ’ ότι στους άλλους ανθρώπους.

Όταν μοιράζεσαι, μέσα από την αφήγηση μιας ιστορίας, τις εμπειρίες αυτές με τους άλλους, τους δίνεις την ευκαιρία να ζήσουν για λίγο αυτά που έχεις ζήσει κι εσύ. Τους δίνεις εικόνες και συναισθήματα.

Για αυτό το λόγο μην βλέπεις τις εμπειρίες ως κάτι απλό και ανούσιο. Τα πράγματα που έχεις κάνει και που έχεις πετύχει στη ζωή σου, είναι σίγουρο πως θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των γυναικών που συναντάς.

Και το να φλερτάρεις με γυναίκες όταν είσαι πιο ώριμος δεν είναι δύσκολο, αρκεί να θυμάσαι να μη νιώθεις μεγάλος λες και έχεις γεράσει, αλλά να νιώθεις περπατημένος, ώριμος και έμπειρος.

Η ηλικία δεν είναι δικαιολογία. Βγες έξω και ζήσε τη ζωή σου!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!