Σεξουαλικότητα: Η κινητήριος δύναμη πέρα από το σεξ - Men's Bible

Σεξουαλικότητα: Η κινητήριος δύναμη πέρα από το σεξ

Σεξουαλικότητα: Η κρυφή σου δύναμη

Μήπως έχεις συχνά διάθεση για σεξ; Μήπως σκέφτεσαι το σεξ πολλές φορές μέσα στην ημέρα; Ναι; Οκ, αυτό είναι μια ανακούφιση. Γιατί είναι καλό για εσένα. Το να έχεις επαφή με τη σεξουαλικότητα σου είναι μια χαρά, είναι οκ.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν μάθει, συνειδητοποιήσει, καταλάβει πόσο καλό και υγιές πράγμα είναι αυτό που συμβαίνει. Οπότε μπορείς να ηρεμήσεις τώρα γιατί είναι εντελώς okay και αποδεκτό να είσαι σεξουαλικός. Κι όσο κι αν προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο, αγκάλιασε το, είναι μέρος της φύσης σου ως άνδρας.

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαστε σε επαφή με την σεξουαλική μας ενέργεια, πάντα. Η σεξουαλικότητα σου είναι και η ζωτικότητά σου.  Ποτέ μην το ξεχάσεις αυτό.  Η έκταση στην οποία ζεις της ζωή σου συνδέεται ευθέως με το πόσο νιώθεις τη σεξουαλικότητα σου. Χωρίς σεξουαλικότητα, δεν έχεις διάθεση, δεν έχεις σφυγμό, δεν έχεις ζωή.

Δεν έχει σχέση μόνο με το σεξ

Να όμως κάτι που κάνει τη διαφορά:

Η σεξουαλικότητα σου δεν έχει να κάνει μόνο με το να κάνεις σεξ. Η σεξουαλικότητα σου είναι όλη η φιλοσοφία της ζωής σου. Αν κατευθύνεται μόνο στο σωματικό (στις γυναίκες) με σκοπό να κάνεις σεξ ή να πάρεις την απόλαυση που θες από αυτές, τότε έχεις αποπροσανατολιστεί και ξοδεύεις άσκοπα την ενέργειά σου. Έχεις κολλήσει σε μία διάσταση και μόνο. Η ζωή σου είναι πολλά παραπάνω. Τι κάνεις με τον υπόλοιπό χρόνο σου όταν δεν κάνεις σεξ και έχεις οργασμούς; Τι γίνεται με τους στόχους σου; Τα όνειρά σου; Το όραμά σου; Τον σκοπό σου;

Σίγουρα θέλεις να κάνεις σεξ. Νιώθεις ότι σε ερεθίζει, κι είναι κι αυτή πολύ hot. Τέλεια. Μετά; Ζεις μια μίζερη ζωή μέχρι να ξανακάνεις σεξ; Η ζωή είναι πολλά παραπάνω. Και το ίδιο το σεξ είναι πολλά παραπάνω. Αντιπροσωπεύει το υπερφυσικό. Κι είναι κι αυτός ένας λόγος που το χρειαζόμαστε. Γιατί αποτελεί μια μεταφορά του κάτι περισσότερου που υπάρχει.

Όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα σου, το να είσαι σε επαφή με αυτήν είναι πολύ όμορφο. Και κυρίως είναι πολύ ενδυναμωτικό. Γιατί η σεξουαλική σου ενέργεια είναι και η ενέργεια σου στη ζωή. Και η τελευταία έχει να κάνει με το πώς ζεις τη ζωή σου. Οπότε πως κατευθύνεις την ενέργειά σου στη ζωή; Με ποιους τρόπους την αξιοποιείς; Σε ποιους τομείς δίνεις βάρος; Γιατί αυτές είναι οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις στη ζωή σου ως άνδρας.

Το να πάρεις αυτή την επαφή που έχεις με τη σεξουαλικότητα σου (δηλαδή την ενέργειά σου) και να την μετατρέψεις με δική σου θέληση και επιλογή σε κάτι διαφορετικό και μεγαλύτερο είναι ο χαμένος κρίκος που πρέπει να πιάσεις.

Συνειδητοποίησε ότι μπορείς να πάρεις την ενέργειά σου και να κάνεις τα πάντα με αυτήν. Οτιδήποτε θέλεις. Είναι επιλογή σου. Δεν χρειάζεται να κατευθύνεται μόνο σωματικά στο να εκσπερματίσεις σε μια γυναίκα. Μπορεί να κατευθυνθεί και να διοχετευτεί στο να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, στο να αποκτήσεις περισσότερη δύναμη και μύες στο σώμα σου, στο να ηγηθείς ενός κινήματος για το γενικότερο καλό.

Δημιουργείς αυτό που θέλεις στη ζωή σου με τη σεξουαλικότητα σου. Μην την αφήσεις να γίνει κάτι περιοριστικό για εσένα, να σκέφτεσαι ένα πράγμα, με έναν τρόπο, μονοδιάστατα. Πως να καλλιεργήσεις μια αρρενωπή φωνή που ελκύει της γυναίκες σαν μαγνήτης σεξουαλικότητα

Η ζωή είναι πολλά παραπάνω, όπως και η ενέργεια που τρέχει μέσα σου.

Είναι απαραίτητο για εσένα να μείνεις σε επαφή με την σεξουαλική σου ενέργεια γιατί θα σε βοηθήσει να παραμείνεις ζωτικός άνδρας, γεμάτη ζωή. Η σεξουαλική σου ενέργεια είναι η ικανότητά σου να δημιουργείς προοπτικές. Και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις με αυτήν, να επεκτείνεις όσα κάνεις με αυτήν αλλά και όσα σκέφτεσαι για αυτήν.

Είσαι πολλά παραπάνω από το σεξ. Αγκάλιασε τη σεξουαλικότητα σου και προχώρα δυνατά στη ζωή.

Θες να γίνεις καλύτερος άνδρας; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!