Τα πάντα είναι δική σου Επιλογή - Men's Bible

Τα πάντα είναι δική σου Επιλογή

Τα πάντα είναι δική σου Επιλογή

Εάν δεν ζεις τη ζωή που θέλεις, είναι επειδή εσύ το επέλεξες να ζεις έτσι και αυτό ίσως να είναι λάθος. Σε πολλές περιστάσεις της ζωή είναι δική σου επιλογή το τι θα κάνεις, για παράδειγμα επιλέγεις αν θες να χάσεις βάρος και αν πρέπει να ακολουθήσεις μια διατροφή, αν θες να πετύχει η καριέρα σου και η σχέση σου.

Είναι εύκολο να διαμαρτυρόμαστε για το ότι δεν έχουμε τα πράγματα που θέλουμε στη ζωή μας, γι΄ αυτό βομβαρδιζόμαστε με την κλάψα όλων, είτε είναι οι συνάδελφοί μας είτε η κοπέλα μας, είτε ξένοι στο δρόμο.

Αναμφισβήτητα εσύ, όπως και εγώ, βρήκες κάποια στιγμή τον εαυτό σου να σκέφτεται για το πόσο άδικο ήταν κάτι ή πώς θα ήθελες να είσαι λίγο πιο πλούσιος ή λίγο περισσότερο σε φόρμα. Τώρα, μετά από αυτό το άρθρο, θα διαπιστώσεις ότι ο λόγος που δεν ζεις μια καλή ζωή είναι επειδή επιλέγεις να μην το κάνεις.

Ότι επιλέγεις, γίνεσαι

Δεν σου λέω να κάθεσαι μπροστά από έναν καθρέφτη και να λες «Επιλέγω να είμαι παχύς» αλλά αν επιλέγεις να μην γυμνάζεσαι και να μην τρως σωστά, τότε επιλέγεις να μην είσαι fit.

Ουσιαστικά όλα στη ζωή σου καταλήγουν στην επιλογή είτε να θελήσεις να προχωρήσεις και να αποκτήσεις αυτό που χρειάζεσαι είτε απλά να παραμείνεις αδρανής και να είσαι ακριβώς αυτό που είσαι.

Αν θες να είσαι πιο λεπτός, χρειάζεται να τρως καλύτερα και πιο υγιεινά. Πρέπει να επιλέξεις να πας στο γυμναστήριο. Πρέπει να επιλέξεις να επιμείνεις σε αυτή την απόφαση σου και να την ακολουθήσεις. Κάθε φορά που τρως μια τυρόπιτα κάνεις την επιλογή να φας ένα νόστιμο σνακ γεμάτο λιπαρά και έτσι επιλέγεις να τρως ανθιυγεινά.Τα πάντα είναι δική σου Επιλογή

Η απραξία είναι μια επιλογή

Αυτό ξεπερνάει απλά την επιλογή για τι φαγητό θα φας και τι επίπεδο έχει η φυσική σου κατάσταση.

Είσαι μόνος ένα Σάββατο βράδυ; Το επέλεξες εσύ αυτό είτε άμεσα είτε έμμεσα λόγω της απραξίας σου. Θες να συναντήσεις και να μιλήσεις σε κοπέλες; Κάνε το. Το να πας σε κάποια και να της πεις ένα απλό γεια είναι σαν να περπατάς και απλά να λες αυτή τη λέξη.

Σίγουρα, μπορείς να είσαι νευρικός και ντροπαλός και αυτό να σε επηρεάσει, αλλά και πάλι είναι μια επιλογή. Όταν το σκέφτεσαι έτσι, τότε επιτρέπεις στον εαυτό σου να σκεφτεί λογικά την κατάσταση και να συνειδητοποιήσει ότι δεν τρέχει και τίποτα να πας προς το μέρος μιας κοπέλας και να της πεις κάτι.

Αν δεις μια όμορφη κοπέλα να φοράει κάτι χαρακτηριστικό πάνω της, κάνε της ένα σχόλιο για αυτό. Προς το παρόν, σκέψου ότι όλα είναι επιλογές. Είναι οκ αν σου παίρνει κάποιο χρόνο για να αποφασίσεις τι θες να κάνεις, αλλά στο μέλλον θα είσαι ικανός να παίρνεις όλες του είδους τις αποφάσεις της ζωής, όπως σε ποιον πρέπει να μιλήσεις ή τι πρέπει να φας.

Αν θες να γίνεις πιο αποφασιστικός στη ζωή σου, δες εδώ

Έχεις την ικανότητα να επιλέξεις τη ζωή που θες. Είναι αλήθεια, δεν μπορείς να αποφασίσεις να είσαι εκατομμυριούχος χωρίς να δουλέψεις για αυτό, αλλά μπορείς να πάρεις την απόφαση να δουλέψεις πιο σκληρά.

Τίποτα στη ζωή δεν είναι free, λίγα πράγματα είναι εύκολα, αλλά υπάρχουν δυο επιλογές που μπορείς να πάρεις. Είτε επιλέγεις να πετύχεις είτε επιλέγεις να αφήσεις τη σωστή πόρτα κλειστή.

Οπότε και επιλέγεις να δουλέψεις περισσότερο ή λιγότερο, επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο για να γράψεις ένα βιβλίο, επιλέγεις να πας να μιλήσεις στην όμορφη κοπέλα στο μπαρ.

Ανάλαβε δράση

Το μόνο που σε κρατά πίσω στη ζωή σου είσαι εσύ. Έχεις την ικανότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις σωστές επιλογές, μπορείς να αποκτήσεις τη γνώση, απλά χρειάζεται να κάνεις την επιλογή να αναλάβεις δράση.

Οπότε σταμάτα να παραπονιέσαι συνεχώς για τη ζωή σου και επίλεξε να αλλάξεις και το πιο σημαντικό: αποφάσισε να μην σταματήσεις να προοδεύεις και να εξελίσσεσαι.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!