4 Ικανότητες που θα Εκτοξεύσουν τις Επιτυχίες σου στο Φλερτ - Men's Bible

4 Ικανότητες που θα Εκτοξεύσουν τις Επιτυχίες σου στο Φλερτ

4 Ικανότητες που θα Εκτοξεύσουν τις Επιτυχίες σου στο Φλερτ

Υπάρχουν κάποιες ικανότητες θα σε βοηθήσουν να εκτοξεύσεις τις επιτυχίες σου στο φλερτ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Και η βασικότερη από αυτές, είναι η ικανότητα να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά την απόρριψη.

Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει τι χρειάζεται για να γίνει καλός στο φλερτ, του εξηγώ πως στην πραγματικότητα υπάρχει μονάχα ένα πράγμα που τον διαχωρίζει από τους άνδρες που τα καταφέρνουν.

Και αυτό είναι πως οι άνδρες εκείνοι έχουν δεχτεί πολύ περισσότερες απορρίψεις από εκείνον.

Η ικανότητα να διαχειρίζεσαι την απόρριψη σωστά, να μην την παίρνεις προσωπικά και να μαθαίνεις από αυτή, είναι και η βασική ικανότητα η οποία θα εκτοξεύσει τις επιτυχίες σου.

Όμως τι άλλο μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις αυτό; Τι άλλες ικανότητες υπάρχουν που αν τις καλλιεργήσεις θα δεις τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες να αυξάνονται;

4 ικανότητες θα εκτοξεύσουν τις επιτυχίες σου στο φλερτ

#1 Διάβαζε σωστά τη μη λεκτική επικοινωνία

Εκτός από την ικανότητα να διαχειρίζεται την απόρριψη αποτελεσματικά, ο άνδρας που έχει πολλές επιτυχίες στο φλερτ, είναι επικοινωνιακά ευέλικτος. Έχει βάλει τον εαυτό του σε διάφορες καταστάσεις και ξέρει να αναγνωρίζει τα μη λεκτικά σημάδια που στέλνουν οι άλλοι και να πλοηγείται στην κουβέντα με βάση αυτά.

Αν λοιπόν θες να εκτοξεύσεις τα αποτελέσματα σου στο φλερτ, μάζεψε κοινωνική εμπειρία και κυρίως μίλα με πολλές κοπέλες. Δεν χρειάζεται αυτό να γίνει στα πλαίσια φλερτ.

Σημασία έχει να εξασκηθείς στο να διαβάζεις σωστά τη γλώσσα σώματος ώστε να καταλαβαίνεις ποιες είναι οι προθέσεις και τα συναισθήματα των συνομιλητών σου και να  γίνεις πιο ευέλικτος στην επικοινωνία.

Αξιοποίησε λοιπόν κάθε ευκαιρία να μιλήσεις με κάποια κοπέλα, ακόμα και αν είναι σε απλά κοινωνικά πλαίσια. Μίλα στη σερβιτόρα της καφετέριας, στην κοπέλα που σου δίνει τα τσιγάρα στο περίπτερο, στην συμφοιτήτρια που περιμένει να ξεκινήσει το μάθημα.

Και μην περιμένεις να το κάνεις τέλεια. Κάντο και ότι και να γίνει, εσύ έχεις μαζέψει εμπειρία.4 Τρόποι με τους οποίους η Γυναίκα σε «Προσκαλεί» να τη Φλερτάρεις, Τεχνικές Φλερτ: Πώς να την κάνεις να Ρωτάει να μάθει για Εσένα στο Φλερτ, 4 Ικανότητες που θα Εκτοξεύσουν τις Επιτυχίες σου στο Φλερτ

#2 Θέτε δυνατά όρια

Στις γυναίκες αρέσουν οι συναισθηματικά δυνατοί άνδρες, εκείνοι που παραμένουν ψύχραιμοι και δεν τα χάνουν στα δύσκολα. Για αυτό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του φλερτ σε τεστάρουν για να δουν αν όντως είσαι τύπος με αυτοπεποίθηση που μπορεί να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία του.

Και εδώ είναι που χρειάζεται να μπορείς να βάζεις σωστά και δυνατά όρια. Αν υποχωρείς κάθε φορά που η κοπέλα «σου τη λέει» ή της κάνεις όλες τις χάρες που σου ζητάει, τότε η αίσθηση που της αφήνεις είναι πως έχεις περισσότερο ανάγκη την επιβεβαίωση από αυτήν.

Μάθε λοιπόν να λες «Όχι!» όπου αυτό χρειάζεται και εξασκήσου στο να μη σε νοιάζει και τόσο η γνώμη των άλλων για εσένα. Και ιδιαίτερα των ανθρώπων εκείνων που δε γνωρίζεις.

Ναι, μπορεί κάποιους να τους στεναχωρήσεις, αλλά βάζοντας δυνατά όρια όχι μόνο βρίσκεις την ησυχία σου, αλλά δίνεις και την αίσθηση ενός άνδρα συναισθηματικά δυνατού.

Θες να εξελίξεις τις ικανότητες σου στο φλερτ; Δες εδώ

#3 Τέλειωνε ότι ξεκινάς

Σου έχει τύχει ποτέ να ξεκινάς κάτι μεγαλεπήβολο; Ένα μυθιστόρημα, μια τεράστια εργασία, μια προσπάθεια να αλλάξεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου.

Αν ποτέ προσπάθησες να πετύχεις κάτι μεγαλεπήβολο, τότε σίγουρα κάποια στιγμή απέτυχες. Κάτι δεν έκανες καλά και δεν είχε το αποτέλεσμα που περίμενες.

Αυτές οι στιγμές της αποτυχίας είναι συχνά και οι πιο καθοριστικές. Είναι εκείνες οι στιγμές που οι περισσότεροι άνθρωποι αποθαρρύνονται και τα παρατούν. Και για αυτό δεν προχωρούν.

Οι άνθρωποι εκείνοι που πετυχαίνουν, πετυχαίνουν εξ’ αιτίας της αποτυχίας. Την αποδέχονται, τη ζουν και μαθαίνουν απ’ αυτή. Ξέρουν πως η ίδια η διαδικασία είναι που θα τους αλλάξει και όχι το αποτέλεσμα καθ’ αυτό.

Υποσχέσου λοιπόν στον εαυτό σου πως οτιδήποτε ξεκινάς, δε θα το παρατάς. Μια ακόμα διαφορά του άνδρα που πετυχαίνει στο φλερτ από εκείνον που δε πετυχαίνει, είναι πως ο πρώτος είναι πρόθυμος να ξαναδοκιμάσει.

Δεν βλέπει την αποτυχία ως κάτι τελεσίδικο αλλά ως ευκαιρία να μάθει κάτι ώστε την επόμενη φορά να είναι πιο προετοιμασμένος.

Δεν μπορείς να πετύχεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αν δεν είσαι πρόθυμος να ολοκληρώσεις ότι ξεκινάς. Και ο άνδρας που τα παρατάει εύκολα δεν είναι ελκυστικός.

#4 Κάνε ότι υπόσχεσαι

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του αρρενωπού και ώριμου άνδρα, είναι πως κρατάει τον λόγο του. Κάνει αυτό που υπόσχεται και μέσα από αυτή τη συμπεριφορά, εκπέμπει όχι μονάχα δύναμη, αλλά και αξιοπιστία.

Μάθε λοιπόν να μην υπόσχεσαι πράγματα τα οποία δεν μπορείς να κάνεις και εξασκήσου να κρατάς τον λόγο σου κάθε φορά που τον δίνεις.

Αν δεν τον κρατάς, το μήνυμα που στέλνεις στους άλλους είναι πως δεν μπορούν να βασιστούν πάνω σου και δείχνεις λιγότερο αξιόπιστος, δυνατός και φυσικά ελκυστικός.

Να θυμάσαι πως ενώ η έλξη στους άνδρες πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση της γυναίκας, η έλξη στις γυναίκες πηγάζει από την ανδρική συμπεριφορά.

Για αυτό εστίασε στο να μάθεις τις παραπάνω ικανότητες και να τις καλλιεργήσεις επαρκώς καθώς εξασκείσαι στην επικοινωνία και στο φλερτ, θα δεις τις επιτυχίες σου να βελτιώνονται εκθετικά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!