Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά; - Men's Bible

Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά;

Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά, 3 Κανόνες που θα κάνουν πιο εύκολη την ερωτική σου ζωή

Έχω ακούσει αμέτρητες ιστορίες ανδρών, οι οποίοι βλέπουν ερωτικά μια φίλη τους.

Την σκέφτονται και την επιθυμούν, αλλά δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να το κάνουν. Έτσι, μένουν άπραγοι για χρόνια ενώ η καταπιεσμένη επιθυμία και το συναίσθημα τούς γονατίζουν.

Πρόκειται για ένα μοτίβο αρκετά κοινό.

Συναντάς μια κοπέλα, γνωρίζεστε, βρίσκετε κοινά μεταξύ σας και κάνετε αρκετά πράγματα μαζί όμως εν τέλει, η σχέση σας εδραιώνεται ως πλατωνική.

Η γνωστή σε όλους ζώνη φιλίας αποτελεί μια πραγματική παγίδα για τον σύγχρονο άνδρα.

Εκείνη είναι η καλή σου φίλη και εσύ ο καλός της φίλος, όμως κάτι τέτοιο δεν οδηγεί κάπου αλλού πέρα από τη φιλία. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν έχει σημασία πόσο ταιριάζουν δύο άνθρωποι, πόσα κοινά έχουν και πόσο καλά φέρονται ο ένας στον άλλο, αν δεν υπάρχει σεξουαλική επιθυμία μεταξύ τους.

Η ύπουλη αυτή παγίδα ξεκινά από το γεγονός πως η έλξη σε εμάς τους άνδρες λειτουργεί περισσότερο οπτικά. Βλέπουμε μια ελκυστική κοπέλα και γρήγορα νιώθουμε σεξουαλική επιθυμία για εκείνη και αν έχουμε κοινά και χημεία τότε την βλέπουμε ως πιθανή σύντροφο.

Η έλξη στις γυναίκες όμως δε λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Μια γυναίκα έλκεται κυρίως από τη συμπεριφορά ενός άνδρα, από την αυτοπεποίθηση του, το θάρρος τους και την ικανότητα του να ηγείται και να ρισκάρει.

Και όσο καλή συναισθηματική σύνδεση και αν έχεις με μια κοπέλα, όσα κοινά και αν σας ενώνουν, χωρίς την ερωτική έλξη είσαι για εκείνη απλά ένας εξαιρετικός φίλος.

Αν λοιπόν σου αρέσει μια φίλη σου και θες να τη διεκδικήσεις, χρειάζεται να αλλάξεις τη δυναμική της μεταξύ σας σχέσης. Χρειάζεται η φίλη σου να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σε βλέπει.

Όχι πια σαν ένα καλό φίλο, αλλά σαν μια ερωτική επιλογή στη ζωή της.

Και για να το πετύχεις θα πρέπει να ρισκάρεις. Θα πρέπει να δείξεις τις προθέσεις σου.

Δείξε το ενδιαφέρον σου αγγίζοντας τη

Για να σε δει ερωτικά μια φίλη, χρειάζεται να νιώσει πρώτα την σπίθα της ερωτικής έλξης και τη χημεία που αυτή η έλξη φέρνει. Και ένας εξαιρετικός τρόπος να δημιουργήσεις αυτή τη σπίθα σε μια γυναίκα, είναι αγγίζοντας την.

Αν λοιπόν θες από απλή φίλη να γίνει η κοπέλα σου, θα πρέπει να εισάγεις το άγγιγμα στην μεταξύ σας επαφή και επικοινωνία.

Αν δεν είσαι ο τύπος που αγγίζει εύκολα τους άλλους, ξεκίνα με ελαφρά και παιχνιδιάρικα χτυπήματα τριγύρω από τον αγκώνα της καθώς μιλάτε. Τα αγγίγματα αυτά πρέπει να είναι μικρά, σε διάρκεια, σχεδόν στιγμιαία, και χωρίς πολύ πίεση. Σαν τα σημεία στίξης σε μια πρόταση, χρησιμοποίησε το άγγιγμα για να δώσεις έμφαση στην κουβέντα. Σε κάποιο αστείο, μια ιστορία κλπ.

Σταδιακά, αύξησε τη διάρκεια του αγγίγματος σου και εστίασε σε πιο ευαίσθητες περιοχές. Πχ μπορείς να την ακουμπάς περισσότερο στον ώμο, αργότερα στο πόδι και έπειτα στο πρόσωπο.

Αυτές οι μεταβάσεις δείχνουν διακριτικά το ενδιαφέρον σου για εκείνη, αυξάνουν την σεξουαλική ένταση και κάνουν την κοπέλα να νιώσει πιο άνετα με την ιδέα του να κάνει κάτι μαζί σου.Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά

Ανέβασε τη σεξουαλική ένταση καθώς συζητάς μαζί της

Ένας απλός τρόπο να κάνεις μια φίλη να σε βλέπει ερωτικά, είναι να την κάνεις να σε δει σαν άνδρα άνετο με το σεξ.

Ένας απλός τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι με το να εισάγεις περισσότερη σεξουαλικότητα στις συζητήσεις σου με τις γυναίκες. Για παράδειγμα, μην φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά για την ερωτική και τη σεξουαλική σου ζωή, καθώς έτσι μπορεί να σε δει ως ένα σεξουαλικό όν.

Επίσης μπορείς να εισάγεις παιχνιδιάρικα το σεξ στη μεταξύ σας κουβέντα μέσω πειραγμάτων ή υπονοούμενων.

Όμως ο ευκολότερος τρόπος να ανοιχτείς και να επιτρέψεις σε μια φίλη να δει αυτή τη πλευρά του εαυτού σου, είναι να χρησιμοποιείς την λέξη «σέξι» περισσότερο. Μην της πεις απλά ότι το νέο της παντελόνι της πάει, πες της ότι δείχνει σέξι. Μην την ρωτήσεις αν η νέα σου μπλούζα σε κάνει να δείχνεις cool, ρώτα τη αν σε κάνει να δείχνεις «σέξι».

Η τακτική χρήση της λέξης την προετοιμάζει να κάνει σκέψεις γύρω από το σεξ. Το να κάνει σεξουαλικές σκέψεις όταν βρίσκεται μαζί σου και να σε συσχετίσει με τις σκέψεις αυτές, σε βοηθάει να αλλάξεις τη μεταξύ σας σχέση από φιλική σε ερωτική.

Θες να εκπαιδευτείς στο να δημιουργείς σεξουαλική ένταση; Δες εδώ

Δείξε αμεσότητα

Για να μετατρέψεις μια φίλη σε ερωτική παρτενέρ και σύντροφο, σιγουρέψου πως οι προθέσεις σου είναι ξεκάθαρες. Μην βασιστείς σε διακριτικούς υπαινιγμούς και σημάδια με την ελπίδα ότι θα τα πιάσει.

Δείξε αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα που δείχνει θάρρος και αυτό ακριβώς αποπνέεις με το να δείχνεις καθαρά και ξάστερα τις προθέσεις σου. Με αμεσότητα αντί για δισταγμό, εκφράζεις ταυτόχρονα μια αρρενωπή αυτοπεποίθηση η οποία ανάβει την έλξη σε μια γυναίκα.Γιατί δεν προσεγγίζουν για φλερτ οι γυναίκες τους άνδρες; , Πως κάνεις μια Φίλη να σε δει Ερωτικά

Πως να νικήσεις την απόρριψη από μια γυναίκα

Τι γίνεται όμως αν η φίλη που σου αρέσει, τελικά σου πει «όχι»;

Για αρχή, έχε στο νου σου πως ένα «όχι» μπορεί να σημαίνει «όχι τώρα». Ίσως να χρειάζεται χρόνο για να ωριμάσει μέσα της η ιδέα. Ειδικά αν είστε για χρόνια καλοί φίλοι.

Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που εσύ έκφρασες τις προθέσεις σου στη φίλη σου και εκείνη σου είπε «όχι» ή «σε βλέπω σα φίλο», πρέπει να αποδεχτείς την απάντηση της και να προχωρήσεις.

Και φυσικά, το να προχωρήσεις σημαίνει το να μην είσαι πλέον τόσο διαθέσιμος για εκείνη. Μην ξοδέψεις πολύτιμο χρόνο με την ελπίδα πως εκείνη θα αλλάξει γνώμη ή πως θα βρεις τον τρόπο να την κάνεις σίγουρα δική σου.

Άλλαξε ταχύτητα, βάλε μπρος τις μηχανές και στρέψε την προσοχή σου, την ενέργεια σου και τον χρόνο σου αλλού.

Βγες έξω, φλέρταρε και γνώρισε άλλες κοπέλες. Άσε τον εαυτό σου να ξεχάσει και να σβήσει την επιθυμία να βρεθείς ερωτικά με τη φίλη σου.

Η δημιουργία μιας απόστασης ανάμεσα σας, σε βοηθάει να προχωρήσεις παρακάτω και να ασχοληθείς με κάποια άλλη κοπέλα. Και ίσως με το να μην είσαι πλέον στη ζωή εκείνης της φίλη που σου αρέσει, της δώσει το χρόνο να σε σκεφτεί, να της λείψεις και να αναρωτηθεί τι κάνεις. Κάτι που εν τέλει, ίσως τελικά βοηθήσει στο να έρθει εκείνη στην αγκαλιά σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!