10 Κραυγαλέες ενδείξεις που Μαρτυρούν πως η Κοπέλα σου σε Απατάει - Men's Bible

10 Κραυγαλέες ενδείξεις που Μαρτυρούν πως η Κοπέλα σου σε Απατάει

10 Κραυγαλέες ενδείξεις που Μαρτυρούν πως η Κοπέλα σου σε Απατάει

Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να αναζητήσεις σημάδια που μαρτυρούν πως η κοπέλα σου σε απατάει; Πως μπορείς να καταλάβεις αν σε απατάει;

Πραγματικά εύχομαι να μην σου έχει συμβεί, ωστόσο αν σου έχουν μπει υποψίες πως υπάρχει απιστία, αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις κάποια σημάδια που υποδεικνύουν πως υποπτεύεσαι σωστά.

Πρώτα όμως, χρειάζεται να κατανοήσεις τη λεπτή διαχωριστική γραμμή που υπάρχει ανάμεσα στην ανασφάλεια και στο ένστικτο, καθώς είναι εύκολο να μπερδέψεις αυτά τα δυο.

Αν έχεις υπόνοιες πως η κοπέλα σου σε απατάει επειδή δεν σου δίνει την προσοχή που νιώθεις πως πρέπει να σου δώσει, τότε αυτή η αίσθηση που έχεις προέρχεται από ανασφάλεια και όχι από κάποια πραγματική ένδειξη.

Αν όμως πιάσεις την αμυδρή μυρωδιά κάποιας ανδρικής κολόνιας πάνω της, τότε έχεις ένα ύποπτο στοιχείο στα χέρια σου και το ένστικτο σου σε προειδοποιεί να το ψάξεις περισσότερο.

Η ανασφάλεια λοιπόν πηγάζει από τον φόβο και σε καθοδηγεί σε παρανοϊκές συμπεριφορές που σαμποτάρουν τη σχέση σου. Το ένστικτο καθοδηγείται από χειροπιαστές ενδείξεις.

Πως λοιπόν μπορείς να γνωρίζεις αν όντως η κοπέλα σου σε απατάει ή αν εσύ έχεις γίνει παρανοϊκός;

Για αρχή βοηθάει να γνωρίζεις από φλερτ και από γυναικεία ψυχολογία και φυσικά να έχεις εξασκήσει τις δεξιότητες σου στην επικοινωνία με τις γυναίκες.

Η ανασφάλεια και η χαμηλή αυτοεκτίμηση στον ερωτικό τομέα πηγάζουν συχνά από την αίσθηση της ανεπάρκειας και της έλλειψης επιλογών.

Οι άνδρες με λιγότερες εμπειρίες τείνουν να είναι πιο ανασφαλείς μέσα στις σχέσεις τους, ενώ οι άνδρες με αρκετές εμπειρίες φέρονται με περισσότερη άνεση μέσα σε αυτές και μπορούν να αντιδράσουν πιο ψύχραιμα από έναν άπειρο άνδρα στις πιθανές ενδείξεις απιστίας.

Και η μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους, είναι πως ο άνδρας που έχει αρκετές εμπειρίες και εμπιστοσύνη στην ελκυστικότητα του, ξέρει πως μπορεί να βρει κάποια άλλη κοπέλα αν αυτή με την οποία βγαίνει αποδειχτεί πως δεν άξιζε τον χρόνο του.

Αντίθετα, ο ανασφαλής άνδρας τρέμει τη μοναξιά και νιώθει πως χωρίς εκείνη είναι ατελής και προβληματικός. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η κοπέλα οδηγείται στην απιστία εξ’ αιτίας της ανασφάλειας του συντρόφου της.

Ο άνδρας φοβάται κάποια πιθανή απιστία, και συμπεριφέρεται παρανοϊκά. Δείχνει υπερβολική ζήλια και ανασφάλεια και οδηγεί σταδιακά μόνος του τη σχέση του στο τέλμα.

Καθώς λοιπόν διαβάζεις για τα σημάδια που φανερώνουν πως η κοπέλα σου σε απατάει, σιγουρέψου πως βλέπεις τη σχέση σου μέσα από ένα πλαίσιο συναισθηματικής δύναμης.

Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τις ανασφάλειες σου, τότε να είσαι προσεκτικός ενώ διαβάζεις τα παρακάτω καθώς μπορούν να μεγεθύνουν αυτή την παράνοια και να κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Πώς να καταλάβεις αν σε απατάει

Τα ακόλουθα σημάδια αποτελούν ξεκάθαρα σημάδια πως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σου. Δεν αποτελούν ξεκάθαρες αποδείξεις πως η κοπέλα σου σε απατάει, είναι ωστόσο δυνατές ενδείξεις που πρέπει να προσέξεις.

#1 Μυρίζει σαν άνδρας

Αν γυρίσει σπίτι μυρίζοντας έστω και αμυδρά ανδρική κολόνια, δε σημαίνει πως έχει κάνει σεξ με κάποιον άλλο, ξέρεις όμως πως έχει αγκαλιάσει κάποιον άνδρα.

Επίσης, αν μετά από οχτώ – εννιά ώρες στο γραφείο, επιστρέφει σπίτι και μυρίζει σαμπουάν, λες και μόλις βγήκε απ’ το μπάνιο, τότε πάλι υπάρχει πρόβλημα καθώς σημαίνει πως έκανε μπάνιο κάπου αλλού.

#2 Ξαφνικά ξοδεύει περισσότερη ώρα στέλνοντας μηνύματα

Αν διαπιστώσεις πως ξαφνικά η κοπέλα σου ξοδεύει περισσότερο χρόνο στέλνοντας μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα, ειδικά σε ώρες που δε συνήθιζε να το κάνει, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη πως μιλάει με κάποιον άλλο.

Παρ’ όλα αυτά απόφυγε να κατασκοπεύσεις το προφίλ της και να κοιτάξεις τα μηνύματα της στα κρυφά, γιατί στην περίπτωση που εσύ είσαι ανασφαλής και εκείνη δε σε απατάει γκρεμίζεις όλη την εμπιστοσύνη που είχατε χτίσει μεταξύ σας ως τώρα.

#3 Δε θέλει σεξ (ή ξαφνικά θέλει περισσότερο σεξ από πριν)

Το να χάσει ξαφνικά η κοπέλα σου το ενδιαφέρον της για το σεξ, αποτελεί σε γενικές γραμμές πρόβλημα για τη σχέση σας.

Μπορεί να μην είναι χαρούμενη τη συγκεκριμένη περίοδο και κάτι να την απασχολεί, μπορεί να θέλει να σου δείξει με αυτόν τον τρόπο πως η σχέση σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να νιώθει ανασφαλής και να πιστεύει πως εσύ την απατάς.

Η ξαφνική αποχή απ’ το σεξ αποτελεί μια ένδειξη πως υπάρχει πιθανότητα η κοπέλα σου να σε απατάει, μια ακόμα πιο ισχυρή ένδειξη ωστόσο αποτελεί η ξαφνική επιθυμία της για περισσότερο σεξ.

Αρκετές κοπέλες που έχουν απατήσει τον σύντροφο τους και δεν θέλουν να αποκαλυφθούν επιχειρούν να θολώσουν τα νερά με ακόμα περισσότερη διάθεση για σεξ απ’ ότι πριν.

#4 Σε προκαλεί να τη χωρίσεις

Βλέπεις τη συμπεριφορά της να αλλάζει και εκεί που σου φερόταν με στοργή, κατανόηση και αγάπη, φέρεται ως η χειρότερη σύντροφος που υπήρξε ποτέ.

Μοιάζει σαν να θέλει να τη χωρίσεις.

Κάποιες φορές αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά της κοπέλας σου αποτελεί και τεστ για να δει αν είσαι άνδρας που μπορεί να θέσει τα όρια του. Συχνά όμως αποτελεί και έναν παθητικό τρόπο με τον οποίο η γυναίκα προσπαθεί να φύγει από έναν γάμο ή μια σχέση χωρίς να νιώσει πως φταίει εκείνη καθώς εσύ θα είσαι αυτός που τη χωρίζει.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά αρχικά είναι μικρή: Δεν απαντάει στα μηνύματα σου, καθυστερεί στα ραντεβού σας και παραπονιέται περισσότερο απ’ ότι συνήθως.

Σταδιακά όμως αυτή η αρνητική συμπεριφορά γίνεται πιο έντονη και η κοπέλα σου αρχίζει να δρα με τρόπο που δεν βγάζει νόημα και δεν ταιριάζει στον ως τώρα χαρακτήρα της.

Φυσικά τα παραπάνω μπορούν πάντα να πηγάζουν από κάποια δική της ανασφάλεια ή από κάποια παράπονα που έχει από τη σχέση σας, γι’ αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά προς κάθε πιθανή κατεύθυνση όταν φιλτράρεις τη συμπεριφορά της.

#5 Γίνεται υπερβολικά αμυντική

Όταν οι άνθρωποι νιώθουν ένοχοι, η παραμικρή κατηγορία τους κάνει να γίνονται υπερβολικά αμυντικοί. Και γενικά όταν κάποιος είναι ένοχος, το αποκαλύπτει μέσω της συμπεριφοράς του.

Αν λοιπόν διερευνείς τις ασυνέπειες στη συμπεριφορά της κοπέλας σου και εκείνη γίνεται υπερβολικά αμυντική, τότε κάτι πάει στραβά. Αν πάλι διατηρεί την ψυχραιμία της τότε μάλλον είναι αθώα, ή πολύ καλή ηθοποιός.Η κοπέλα μου με απάτησε... Και τώρα τι;, 10 Κραυγαλέες ενδείξεις που Μαρτυρούν πως η Κοπέλα σου σε Απατάει

#6 Δε σου δίνει προσοχή

Συνήθιζε να σου μαγειρεύει, να ανυπομονεί να βγει μαζί σου, να σου στέλνει απανωτά μηνύματα κάθε βράδυ κλπ. Τώρα έχει γίνει πιο ψυχρή και δεν έχει όρεξη για τίποτα.

Δεν έχει όρεξη για βόλτες, για διασκέδαση και γενικά για να περάσετε χρόνο μαζί. Τα παραπάνω είναι συχνά σημάδι πως κάτι πάει λάθος και πως ο χωρισμός πλησιάζει. Ταυτόχρονα όμως είναι πολύ πιθανό να δηλώνουν πως η κοπέλα σου έχει βρει κάποιον άλλο και περιμένει από εσένα να τερματίσεις τη σχέση ώστε να προχωρήσει μαζί του χωρίς ενοχές.

#7 Ντύνεται σέξι ξανά

Συνήθιζε να φοράει σέξι ρούχα για να σου αρέσει και να σε ανάβει, όμως μετά από μήνες ή χρόνια σταμάτησε να προσέχει το πώς ντύνεται. Πήρε κιλά και σταμάτησε να φροντίζει τον εαυτό της και την εικόνα της.

Και κάποια στιγμή, άρχισε ξαφνικά να προσέχει τον εαυτό της και να ντύνεται σέξι και προσεγμένα.

Ξεκίνησε διατροφή, άρχισε να γυμνάζεται, βάφεται πιο έντονα, αγόρασε νέα ρούχα. Φυσικά όλα αυτά θα μπορούσε να τα κάνει ως κομμάτι της βελτίωσης της, αν ωστόσο διαπιστώνεις πως συνδυάζονται και με κάποια από τα άλλα σημάδια στη λίστα τότε είναι πολύ πιθανό να σε απατάει.

 

#8 Έχει αποκτήσει νέο κολλητό

Έχει πρόσφατα αποκτήσει έναν νέο φίλο για τον οποίο σου λέει ότι απλά βγαίνουν και ότι δεν πρέπει να ζηλεύεις. Βλέπεις όμως πως βγαίνουν όλο και πιο συχνά μαζί και αυτό μάλλον πρέπει να αρχίσει να σε ανησυχεί.

#9 Σε πλημμυρίζει με προσοχή

Σε αντίθεση με την πιο πάνω ένδειξη όπου η κοπέλα γίνεται ψυχρή, εδώ γίνεται πολύ γλυκιά μαζί σου και σε πλημμυρίζει με προσοχή ώστε να είναι σίγουρη πως νιώθεις ασφαλής και αποσπασμένος από άλλες ενδείξεις που δείχνουν ότι σε απατάει.

Επίσης αν εσύ είσαι χαρούμενος αυτό ελαφρύνει την αίσθηση ενοχής που μπορεί να έχει.

Αν και ως σημάδι από μόνο του δεν αποτελεί απόδειξη πως η κοπέλα σου σε απατάει, αν ξαφνικά τη δεις να δείχνει ασυνήθιστα μεγαλύτερη προσοχή σε εσένα, τότε κάτι πάει λάθος και πρέπει να το ψάξεις παραπάνω.

#10 Οι φίλες της σου φέρονται περίεργα

Όταν μια κοπέλα απατάει στον σύντροφο της, συνήθως κάποια απ’ τις φίλες της (ή μπορεί και όλες) το γνωρίζει. Αν λοιπόν διαπιστώσεις πως η συμπεριφορά κάποιας φίλης της κοπέλα σου έχει αλλάξει ή έχει γίνει πιο «περίεργη», αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη ξέρει κάτι που δεν ξέρεις.

Πόσο διαφορετική ή περίεργή μπορεί να γίνει; Για αρχή βλέπεις πως η φίλη (ή οι φίλες) σταματά να μιλάει όταν σε βλέπει να εμφανίζεσαι. Επίσης μπορεί να γίνει ξαφνικά περισσότερο πρόθυμη να σε κάνει να περάσεις καλά και να σου δώσει προσοχή.

Ο λόγος για αυτές τις συμπεριφορές είναι πως νιώθουν άβολα γνωρίζοντας πως η κοπέλα σου σε απατάει.

Φυσικά, όπως και με όλα τα παραπάνω σημάδια έτσι και εδώ χρειάζεται προσοχή καθώς αναλύεις την αλλαγή στη συμπεριφορά των φίλων της κοπέλας σου.

Δε χρειάζεται να γίνεσαι παρανοϊκός καθώς από μόνο του ως σημάδι δεν αποτελεί απόδειξη πως η κοπέλα σου σε απατάει.

Αν θες να μην έχει μάτια για άλλον η κοπέλα σου, δες εδώ

Να μην είσαι παρανοϊκός, αλλά να μη βρίσκεσαι και σε άρνηση ότι δεν σε απατάει

Ξανά, συλλογίσου προσεκτικά και με ψυχραιμία. Μήπως γίνεσαι ανασφαλής ή έχεις όντως σοβαρές ενδείξεις πως η κοπέλα σου σε απατάει;

Δίσταζα πολύ να γράψω την παραπάνω λίστα γιατί όπως έχει πει και ο μεγάλος υπαρξιστής φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε «όταν κοιτάζεις πολύ ώρα την άβυσσο, η άβυσσος σου ανταποδίδει το βλέμμα».

Κοινώς, πρόσεξε μην προκαλέσεις αυτό που φοβάσαι.

Ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να βρίσκεσαι και σε άρνηση, αγνοώντας κραυγαλέα σημάδια που φωνάζουν πως η σχέση σου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ακόμα και αν η κοπέλα σου δεν έχει φτάσει ως την απιστία, η ύπαρξη των παραπάνω ενδείξεων σημαίνει πως υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τα οποία δε γίνεται να αφήσεις άλυτα.

Αν μη τι άλλο, όπως συμβαίνει και με όλα τα άλλα προβλήματα στη ζωή και στο φλερτ, η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!