Ανταλλάξατε Αριθμούς; 3 Συμβουλές για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα - Men's Bible

Ανταλλάξατε Αριθμούς; 3 Συμβουλές για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα

Παιχνιδιάρικα Μηνύματα στο Φλερτ: Δουλεύουν τελικά;, Ανταλλάξατε Αριθμούς; 4 Συμβουλές για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα

Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσοι άνδρες ξεκινούν κάποιο φλερτ με γυναίκες σε μαγαζιά και ενώ όλα πάνε καλά, υπάρχει διάδραση και φαίνεται ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται, όταν ανταλλάζουν τηλέφωνα, η κατάσταση δεν συνεχίζεται. Αν σου συμβαίνει κι εσένα αυτό ισως χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό προκειμένου να ξεχωρίσεις στα μηνύματα.

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά με τα social media ο «θόρυβος» στο τηλέφωνο μίας γυναίκας είναι απίστευτα πολύς. Λέγοντας θόρυβο εννοούμε την δραστηριότητα που υπάρχει στο τηλέφωνό της. Όταν μία γυναίκα είναι μόνη και διαθέσιμη, και εφόσον ενδιαφέρεται, είναι φυσικό να κάνει γνωριμίες.

Εκτός από εσένα, μπορεί την ίδια βραδιά να έχει γνωρίσει ένα σωρό κόσμο ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλεις να ασχοληθεί μαζί σου, τότε θα πρέπει να κάνεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την μεταξύ σας διάδραση αλλά και να κάνεις κάτι για να σε θυμάται, αφού φύγεις.

Κάνε την διαφορά όταν ανταλλάζετε τηλέφωνα

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ξαναδείς μία κοπέλα είναι να ανταλλάξετε τηλεφωνικού αριθμούς. Η ανταλλαγή social media δουλεύει και αυτή αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο. Γιατί ενώ έχετε περάσει τόσο όμορφα μαζί από κοντά, μετά απλά την κάνεις add στο Instagram και ξαφνικά χάνεσαι στην βαβούρα των ειδοποιήσεών της και στα άπειρα μηνύματα που λαμβάνει από άνδρες που τη φλερτάρουν online.

Προτιμότερο λοιπόν να ανταλλάξεις αριθμούς και όταν της κάνεις αναπάντητη, σώσε τον αριθμό σου στο κινητό, προσθέτοντας και κάτι ελαφρώς αστείο έτσι ώστε να την κάνεις να χαμογελάει όταν βλέπει μήνυμά σου. Το ιδανικότερο είναι να χρησιμοποιήσεις κάτι αστείο που ειπώθηκε ή που έγινε όσο ήσασταν μαζί.Πως να Φλερτάρω με μηνύματα αφού ανταλλάξουμε Αριθμούς;, Ανταλλάξατε Αριθμούς; 4 Συμβουλές για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα

Για να ξεχωρίσεις στα Μηνύματα, απόφυγε τα ξερά και βαρετά μηνύματα

Η αλήθεια είναι πως αν στην κοπέλα έχεις κάνει πολύ καλή εντύπωση από κοντά, είχατε τρομερή χημεία και περάσατε πολύ όμορφα μαζί τότε δεν έχει τόσο σημασία τί ακριβώς μήνυμα θα της στείλεις για να ξαναεπικοινωνήσεις μαζί της.

Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να μην πλατειάσεις και να αποφύγεις όσο το δυνατόν γίνεται έναν βαρετό διάλογο μαζί της μέσω μηνυμάτων γιατί είναι αρκετά πιθανό να βάλεις ο ίδιος αυτογκόλ.

Είναι απελπιστικά συνηθισμένο να καίγεται μία συνομιλία λόγω έλλειψης φαντασίας και βαρετής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Τέτοια αναφορά δεν θα έδινα ούτε στη μάνα μου. Το μήνυμα υστερεί σε ενδιαφέρον γιατί δεν έχει κάτι που να το κάνει συναισθηματικά έντονο. Θα ήταν προτιμότερο να γράψεις κάτι όπως «Πως ήταν η βραδιά σου; Γνώρισες κι άλλους καταπληκτικούς τύπους εχθές;».

Το κακό που έχει ο γραπτός λόγος είναι ότι γίνεται γρήγορα βαρετός και ότι δεν περιέχει τη μη λεκτική επικοινωνία που είναι τόσο σημαντική όταν γνωρίζεις κάποιον από κοντά. Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων εύκολα ξεχειλώνει και γίνεται βαρετή.

Γι’ αυτό μια ακόμα καλή ιδέα είναι στα αρχικά σου μηνύματα να αναφέρεις αστεία και γενικά διάφορα πράγματα που είπατε στην κουβέντα σας όταν γνωριστήκατε από κοντά.

Έτσι βοηθάς να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον, ανακαλώντας τις θετικές στιγμές που είχατε μαζί. Έτσι δεν θα χρειαστεί να χτίσεις το ενδιαφέρον από το μηδέν αλλά θα συνεχίσεις από εκεί που το αφήσατε.

 

Πρότεινε κάτι συναρπαστικό

Όχι βαρετά ραντεβού. Κάτσε να το επαναλάβω για έμφαση, όχι βαρετά ραντεβού.

Πολλοί φοβούνται να προτείνουν κάτι ιδιαίτερο και προτιμούν κάτι κλασσικό που ταυτόχρονα είναι και βαρετό όμως. Αφού ανταλλάξετε δύο ή τρία μηνύματα, μπορείς να προχωρήσεις και να της προτείνεις να βρεθείτε από κοντά. Για να είσαι σίγουρος ότι θα δεχτεί, φρόντισε να της προτείνεις κάτι ενδιαφέρον κι ωραίο.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απαγορεύονται σε ένα πρώτο ραντεβού. Δεν θες να προτείνεις φαγητό για κανέναν λόγο.  Είναι κάτι που δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και που πολλοί άνθρωποι θα αισθάνονταν άβολα να κάνουν με έναν ξένο. Επίσης, είναι δύσκολο να τρως και να μιλάς και υπάρχει πάντα το ρίσκο να την πυροβολήσεις με κομμάτια φαγητού από την μπουκιά σου.

Αντίστοιχα, βόλτες σε εμπορικά κέντρα με μαγαζιά και σινεμά είναι δραστηριότητες που πρέπει να αποφύγεις σε μία πρώτη συνάντηση. Είναι βαρετά, δεν έχουν διάδραση μεταξύ σας και είναι δραστηριότητες που θα έκανε με τις φίλες της και σίγουρα δεν θες να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.

Αντί για κάτι τέτοιο λοιπόν, πρότεινέ της να πάρετε έναν καφέ ή ένα ποτό στο χέρι και να περπατήσετε κάπου που θα της αρέσει. Αν στην περιοχή σου έχει Λούνα Παρκ, πρότεινέ της να περάσετε χρόνο εκεί.

Αν της αρέσει ο χορός και μπορείς να ανταπεξέλθεις, τότε ένα λάτιν πάρτι ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ακόμα και τίποτα από αυτά να μην διαλέξεις όμως, φρόντισε να της ξεσηκώσεις το ενδιαφέρον. «Θα πάμε σε ένα καταπληκτικό μαγαζί με το καλύτερο παγωτό στην πόλη» ή «Ξέρω ένα μέρος με την καλύτερη θέα που έχεις δει ποτέ». Πρότεινε με έναν τρόπο που θα της κινήσει την περιέργεια και θα την κάνει να ανυπομονεί να σε δει από κοντά.

Θέλεις να βελτιωθείς στην επικοινωνία και να ξεχωρίσεις στα μηνύματα; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!