Ποιος είναι ο Ιδανικός τρόπος να Γνωρίζεις Κοπέλες; - Men's Bible

Ποιος είναι ο Ιδανικός τρόπος να Γνωρίζεις Κοπέλες;

Ποιος είναι ο Ιδανικός τρόπος να Γνωρίζεις Κοπέλες;

Υπάρχουν πολλά λάθος πράγματα που μάθαμε να πιστεύουμε για το φλερτ και τις σχέσεις. Πεποιθήσεις που διαστρεβλώνουν την αντίληψη μας για το πώς θα δείξουμε πιο ελκυστικοί στο άλλο φύλο και που σαμποτάρουν τις προσπάθειες μας.

Δεν υπάρχει ένας ιδανικός και απόλυτα τέλειος τρόπος να γνωρίζεις και να φλερτάρεις με γυναίκες. Το κλειδί στο φλερτ είναι να είσαι δραστικός και να κινείσαι με βάση κάποιες συγκεκριμένες στρατηγικές οι οποίες λειτουργούν.

Από εκεί και πέρα, χαρακτηριστικά όπως η δική σου προσωπικότητα, της κοπέλας, το περιβάλλον στο οποίο γνωρίζεστε και οι συναισθηματικές σας ανάγκες, καθορίζουν την επιτυχία σου.

Το να μιμείσαι τυφλά κάτι που δουλεύει για κάποιον άλλο, χωρίς να ξέρεις το γιατί λειτουργεί, δεν αποτελεί καλή στρατηγική. Δεν είσαι εκείνος ο άλλος, ούτε έχεις την προσωπικότητα του.

Ο στόχος σου, αν θέλεις να βελτιωθείς στο φλερτ, είναι να αξιοποιήσεις τη γνώση που υπάρχει έτσι ώστε να διαμορφώσεις τον δικό σου τρόπο για να φλερτάρεις.

Κάποιοι άνδρες προτιμούν να είναι άμεσοι και να μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Άλλοι άνδρες, εκείνοι που συνήθως είναι πιο εσωστρεφείς, προτιμούν να παίρνουν το χρόνο τους και να παίζουν πιο έμμεσα.

Η κάθε προσέγγιση έχει τα δικά της πλεονεκτήματα, αλλά δεν υπάρχει ιδανικός και τέλειος τρόπος. Σημασία έχει το τι δουλεύει για εσένα.

Που κάνεις νέες γνωριμίες;

Στην πραγματικότητα αυτός που είναι καλός στο φλερτ, δεν σημαίνει ότι τις ρίχνει όλες. Δεν υπάρχει αυτός ο άνδρας. Αντίθετα καλός είναι αυτός που έχει μάθει να κάνει κάποια πράγματα καλά και κυρίως ξέρει σε ποιες γυναίκες απευθύνεται.

Με λίγα λόγια έχει βρει το κοινό του. Ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει, τι θέλει από το φλερτ και τις σχέσεις, ποιες γυναίκες έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνον κλπ.

Το που κάνεις νέες γνωριμίες λοιπόν είναι πολύ σημαντικό. Γιατί από αυτό εξαρτάται το τι είδους γυναίκες γνωρίζεις και πόσο πιθανό είναι να γνωρίσεις κάποια με την οποία θα έχετε κοινά.

Αν πχ, σου αρέσουν nerdy κορίτσια, τότε το nightclub δεν είναι το καλύτερο μέρος για να ψάξεις.

Αν πάλι σου αρέσουν τα party girls τότε τα μπουζούκια με βαρύ λαϊκό πρόγραμμα ίσως να μην σου ταιριάζουν.

Σκέψου λοιπόν τι είδους γυναίκες σου αρέσουν και συλλογίσου που μπορείς να τις συναντήσεις.

Επίσης σκέψου και τα δικά σου ενδιαφέροντα και που μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες που γουστάρουν τα ίδια πράγματα με εσένα. Είναι πολύ πιο εύκολο να γνωριστείς με κάποια όταν έχετε ήδη κάτι να σας συνδέει.

Όταν λοιπόν αναρωτιέσαι που μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες, σκέψου και το που θα γούσταρες εσύ να περάσεις τον χρόνο σου. Μπορείς κυριολεκτικά να κάνεις γνωριμίες παντού: Σε μουσεία, σε βιβλιοπωλεία, σε mall ακόμα και σε μανάβικο.

Όταν είσαι με άτομα που έχετε κοινά, τα πάντα είναι πιο απλά και πιο εύκολα.

Αντίθετα, το να προσπαθείς να ταιριάξεις εσύ με τα γούστα της κοπέλας απλά και μόνο επειδή εκείνη είναι σέξι, οδηγεί στην καταστροφή.Ποιος είναι ο Ιδανικός τρόπος να Γνωρίζεις Κοπέλες;

Είναι καλή ιδέα να γνωρίζεις γυναίκες διαδικτυακά;

Προσωπικά δεν είμαι μεγάλος φαν τον διαδικτυακών γνωριμιών. Ναι, πρόκειται για μια μεγάλη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου, ωστόσο το διαδίκτυο μπορεί να βολεύει αλλά οι γνωριμίες είναι περισσότερο επιφανειακές.

Είμαστε φτιαγμένοι να επικοινωνούμε πρόσωπο με πρόσωπο και όχι πίσω από μια οθόνη. Ο εγκέφαλος μας έχει εξελιχθεί να αντιλαμβάνεται εκφράσεις προσώπου και αλλαγές στον τόνο της φωνής.

Το να κάνεις like συνεχώς σε κάποια εφαρμογή γνωριμιών, αφαιρεί όλα εκείνα που κάνουν το φλερτ διασκεδαστικό.

Ακόμη έχουμε την τάση να θέλουμε να φτάσουμε στην γραμμή τερματισμού όσο πιο γρήγορα γίνεται, με όσο λιγότερη προσπάθεια γίνεται. Όμως οι γνωριμίες, οι σχέσεις, ακόμα και το σεξ, γίνονται πολύ πιο ικανοποιητικά όταν παίρνεις τον χρόνο σου.

Οι εφαρμογές γνωριμιών αποτελούν απλά μια διευκόλυνση η οποία εύκολα γίνεται εθιστική και παίρνει τη θέση της πραγματικής επικοινωνίας.

Μακροπρόθεσμα, η εξάρτηση από τέτοιες εφαρμογές αποδυναμώνει την ικανότητα σου να φλερτάρεις από κοντά.

Θες να μάθεις πώς να γνωρίζεις γυναίκες παντού; Δες εδώ

Ο καλύτερος τρόπος για να φλερτάρεις

Παρ’ ότι δεν υπάρχει ένας και μοναδικός τρόπος να φλερτάρεις, υπάρχουν κάποια κριτήρια που κάθε προσπάθεια για φλερτ πρέπει να τηρεί.

Για αρχή, όταν φλερτάρεις με κάποια οι σκέψεις που πρέπει να απασχολούν το μυαλό σου είναι οι εξής:

  • «Είναι ο τύπος μου;»
  • «Αλλάζω τον εαυτό μου, τις απόψεις μου και την προσωπικότητα μου, απλά για να την κάνω να με συμπαθήσει;»
  • «Δείχνει όσο ενδιαφέρον δείχνω κι εγώ;»
  • «Υπάρχει αμοιβαία έλξη;»

Κάποιες φορές μπορείς να αντιληφθείς τα παραπάνω απ’ την αρχή. Άλλες φορές χρειάζεται να προχωρήσει λίγο η γνωριμία και να γνωριστείτε περισσότερο. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμάσαι πως δεν πρόκειται για μάχη ή πόλεμο.

Το φλερτ αποτελεί μια αμοιβαία συνεργασία και για αυτό χρειάζεται να υπάρχει συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σας.

Όταν μιλάς σε κοπέλες μονάχα επειδή είναι εμφανισιακά ελκυστικές, τότε κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό σου.

Η καλύτερη στρατηγική είναι να βρεις κοπέλες με τις οποίες είστε συμβατοί από άποψη ενδιαφερόντων, εμπειριών και απόψεων και τις οποίες βρίσκεις εμφανισιακά ελκυστικές.

«Πώς γνωρίζεις single κοπέλες;»

Το φλερτ και οι γνωριμίες ξεκινούν με μια δική σου απόφαση. Με το να βγεις και να μιλήσεις στις γυναίκες που σε ελκύουν με σκοπό να τις γνωρίσεις περισσότερο.

Πήγαινε λοιπόν σε κάποιο μπαρ, σε κάποια συναυλία ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και σίγουρα θα βρεις κάποιες ελεύθερες κοπέλες εκεί που ενδεχομένως να θέλουν ότι θέλεις κι εσύ.

Κυριολεκτικά υπάρχουν χιλιάδες ελεύθερες ωραίες κοπέλες εκεί έξω και ο μόνος λόγος που δυσκολεύεσαι να τις γνωρίσεις, είναι γιατί δεν αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία και την ευθύνη της γνωριμίας.

Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο του φλερτ, είναι να βάλεις τον εαυτό σου στο σωστό περιβάλλον. Από εκεί και πέρα χρειάζεται θάρρος, υπομονή και συνέπεια.

Η συντροφιά αποτελεί συναισθηματική μας ανάγκη και για αυτό όσο και αν κάποιος παριστάνει τον «αδιάφορο» σε αυτόν τον τομέα, κάποια στιγμή θα χτυπήσει ένα καμπανάκι.

Θα νιώσει πως έχει έρθει η ώρα να κάνει κάτι.

Αν είσαι σε τέτοια φάση τότε θα νιώθεις πως κάτι λείπει απ’ τη ζωή σου. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν αναρωτήσου πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες πραγματικά προσπάθεια να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς με τις γυναίκες;

Αν το βλέπεις δύσκολο, τότε ξεκίνα με μικρά βήματα. Ξεκίνα μια κουβέντα με την κοπέλα στην ουρά του ταμείου ή με εκείνη που στέκεται δίπλα σου στην στάση του λεωφορείου.

Θα δεις πως θα είσαι πολύ πιο χαρούμενος και ικανοποιημένος με τον εαυτό σου όταν κάνεις απόπειρες να κοινωνικοποιηθείς.

Οι άνδρες σήμερα δεν αντιλαμβάνονται πως λιμοκτονούν συναισθηματικά. Η υπερβολική μοναξιά και η ελλιπής αλληλεπίδραση με το άλλο φύλο, μπορεί να αποβεί προβληματική.

Όσο περισσότερο βγαίνεις έξω και γνωρίζεις γυναίκες, τόσο καλύτερα θα νιώθεις με τον εαυτό σου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!