Πώς να δημιουργήσεις Έλξη: Οι ατάκες δε μετράνε - Men's Bible

Πώς να δημιουργήσεις Έλξη: Οι ατάκες δε μετράνε

Πώς να δημιουργήσεις Έλξη: Οι ατάκες δε μετράνε

Όσο και αν μπορεί να το θέλεις, και παρά τις διάφορες εικόνες που έχεις από ταινίες, video clips κλπ, δεν μπορείς να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει έλξη για εσένα απλά δίνοντας της μια ανθοδέσμη.

Η ερωτική έλξη δεν λειτουργεί κατ αυτό τον τρόπο.

Ναι, σε έναν τέλειο κόσμο όλα στη ζωή μας θα πήγαιναν όπως επιθυμούσαμε και οι γυναίκες που μας ελκύουν ερωτικά, θα έτρεφαν αμοιβαία αισθήματα για εμάς.

Και όχι μονάχα οι γυναίκες. Οι φίλοι μας, οι συνάδελφοι μας, οι συγγενείς μας ακόμα εκείνοι που συναντάμε για πρώτη φορά, θα μας έβλεπαν ως άνδρες συμπαθείς και χαρισματικούς.

Σε έναν τέλειο κόσμο θα αρέσαμε σε όλους. Όμως ξέρουμε καλά πως η συμπάθεια συχνά είναι υποκειμενική και τη γνώμη των άλλων για εμάς είναι σχεδόν αδύνατο να την ελέγξουμε.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εμάς δεν καταβάλουν καμία προσπάθεια να βγάλουν στο φλερτ έναν περισσότερο ελκυστικό εαυτό προς τα έξω. Επηρεασμένοι από την εσφαλμένη πεποίθηση πως είτε της αρέσει αυτό που βλέπει, είτε όχι, απλά προσπαθούν χωρίς να κάνουν κάποια αλλαγή.

Κατά ένα μέρος της, η παραπάνω πεποίθηση έχει μια δόση αλήθειας. Από τη στιγμή που σε δει η γυναίκα με την οποία θες να φλερτάρεις , έχει ήδη αποφασίσει αν σε βρίσκει ελκυστικό ή όχι.

Αυτή είναι και η λεγόμενη πρώτη εντύπωση.

Ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει με την ομορφιά αλλά με το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου. Και για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός, χρειάζεται να προετοιμάζεις τον εαυτό σου κατάλληλα με τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης που σου δίνει την καλύτερη πιθανότητα να της προβάλει τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σου.

Και για να ξέρεις πώς να γίνεις περισσότερο ελκυστικός, θα πρέπει πρώτα να μάθεις λίγα πράγματα για την ερωτική έλξη και πως αυτή λειτουργεί.Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά, Πώς να δημιουργήσεις Έλξη: Οι ατάκες δε μετράνε

Η έλξη δημιουργείται ασυνείδητα

Σκέψου για λίγο τις αμέτρητες σκέψεις που διαπερνούν το κεφάλι σου καθώς προσεγγίζεις μια γυναίκα γιατί θες να τη φλερτάρεις.

Αμφιβάλεις για την εμφάνιση σου, τις κοινωνικές σου δεξιότητες, τα ρούχα σου, την ικανότητα σου να κρατήσεις ενδιαφέροντα τον διάλογο κλπ – με λίγα λόγια σε έχει πιάσει πανικός.

Όταν εν τέλει την πλησιάσεις, μπορεί να πιστεύεις πως έχεις κρύψει καλά αυτή την πληθώρα αρνητικών συναισθημάτων, όμως αυτά φανερώνονται με διάφορους διακριτικούς τρόπους.

Η γλώσσα του σώματος σου, ο τόνος και η ένταση της φωνής σου, τα λόγια σου, το βλέμμα σου κλπ, βοηθούν τη γυναίκα να νιώσει την αμφιβολία σου. Και οποιεσδήποτε πιθανότητες είχες, εξανεμίζονται με τη διαπίστωση της πως έχεις αγχωθεί και δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Το λέμε συχνά και στα μαθήματα μας και στις απαντήσεις μας στα μηνύματα που μας στέλνετε, πως στο φλερτ τα λόγια παίζουν ρόλο σε μικρό ποσοστό.

Αν το φλερτ ήταν ένα παιχνίδι τράπουλας, η μη λεκτική επικοινωνία και τα υποσυνείδητα μηνύματα θα ήταν τα τραπουλόχαρτα με τα οποία θα παίζαμε.

Η γυναικεία ερωτική έλξη λειτουργεί ασυνείδητα και ενστικτωδώς. Και βασίζεται στο ζύγισμα των μη λεκτικών σημάτων που λαμβάνει μια γυναίκα από τον άνδρα. Κυρίως από το σώμα του και τη φωνή του.

Το θέμα είναι πως ότι νιώθεις, μεταδίδεται προς τα έξω από τις εκφράσεις του προσώπου σου, το δισταγμό που δείχνεις, τη χαμηλή φωνή κλπ.

Η νευρικότητα, η αμφιβολία, το άγχος είναι όλα ανιχνεύσιμα από το γυναικείο ένστικτο και φέρνουν τις πιθανότητες εναντίον σου.

Η συναισθηματική σου κατάσταση λοιπόν είναι που οδηγεί το σώμα σου και τη φωνή σου. Και σε αυτή θα πρέπει να εστιάσεις.

Δεν μπορείς να προσποιηθείς την σωστή αύρα θα πρέπει να τη χτίσεις

Η αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης διατυμπανίζεται συχνά ως το κλειδί πίσω από το πώς να κάνεις μια γυναίκα να σε θέλει ερωτικά. Και υπάρχει καλός λόγος για αυτό.

Ακριβώς επειδή οι άνθρωποι είμαστε κοινωνικά πλάσματα, είμαστε και φτιαγμένοι να ανιχνεύουμε και να νιώθουμε τα συναισθήματα των άλλων.

Αυτό πετυχαίνεται χάρη σε μια συγκεκριμένη ομάδα νευρώνων, τους λεγόμενους κατοπτρικούς νευρώνες, οι οποίοι βρίσκονται στις πιο αρχαίες και πρωτόγονες περιοχές του εγκεφάλου.

Χάρη σε αυτόν τον μηχανισμό, η γυναίκα με την οποία θες να φλερτάρεις θα «πιάσει» ασυνείδητα την ενέργεια σου και την αύρα αυτοπεποίθησης σου.

Το γοητευτικό χαμόγελο, η οπτική επαφή και ο χρωματισμός της φωνής γίνονται άμεσα αντιληπτά και τα συναισθηματικά σήματα που μεταδίδουν, παρακάμπτουν το λογικό τμήμα του εγκεφάλου. Λαμβάνονται όμως άμεσα από το συναισθηματικό μας κέντρο.

Τη στιγμή που η γυναίκα αντιληφθεί το συναίσθημα στην έκφραση του προσώπου σου θα αισθανθεί και εκείνη αντίστοιχα.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός, χρειάζεται πρώτα να μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και να υιοθετήσεις την κατάλληλη διάθεση και νοοτροπία πριν της μιλήσεις.

Βάζοντας λοιπόν τον εαυτό σου σε μια ευχάριστη διάθεση πριν την προσεγγίσεις, τον βοηθάς να διαχειριστεί καλύτερα το συναίσθημα της νευρικότητας ώστε να προβάλεις ευκολότερα αυτοπεποίθηση και άνεση.

Θες να μπορείς να της δημιουργείς ερωτική έλξη; Δες εδω

Νιώθει όπως νιώθεις

Όταν νιώθεις ελκυστικός, βοηθάς να σε νιώσει και εκείνη με τη σειρά της ελκυστικό.

Είναι απολύτως απαραίτητο λοιπόν να τη προσεγγίσεις με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Μην προσπαθήσεις απλά να ζωγραφίσεις τις αντίστοιχες εκφράσεις στο πρόσωπο σου, αλλά να νιώσεις ο ίδιος τα συναισθήματα αυτά.

Εξαιτίας των κατοπτρικών νευρώνων εκείνη θα νιώσει με τη σειρά της αυτή την αυθεντική αυτοπεποίθηση που θα βγάζεις προς τα έξω και η οποία θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο ελκυστικός.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο φλερτ και στην επικοινωνία γενικά επιβάλλεται να γνωρίζεις τι είδους συναισθήματα μεταδίδεις στους άλλους και να μην είσαι απλά στον αυτόματο πιλότο.

Αν έχεις βγει ραντεβού και το μυαλό σου είναι μονάχα στο σεξ, η κοπέλα θα το νιώσει και αν δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος θα γίνει το ραντεβού συντομότερο απ’ όσο θα ήθελες.

Εστίασε στο γιατί βγήκες μαζί της, στο τι βρίσκεις ελκυστικό σε αυτήν και εμπιστεύσου τον εαυτό σου και το τι έχεις να της προσφέρεις ως άνδρας.

Το να δημιουργήσεις στη γυναίκα με την οποία φλερτάρεις αισθήματα ερωτικής έλξης για εσένα, συνδέεται άμεσα με το πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου.

Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να προσποιηθείς. Για αυτό και πάντα να την πλησιάζεις γνωρίζοντας πως αρέσεις εσύ σε εσένα και πως σου αρέσει εκείνη.

Φυσικά αυτό το είδος αυτοαποδοχής και αυτοπεποίθησης δεν είναι απλό να το φτάσεις. Χρειάζεται να εξασκηθείς αρκετά στην προσέγγιση και στο φλερτ και να καλλιεργήσεις τα συναισθήματα αυτά στον εαυτό σου. Κάτι που χρειάζεται λίγο καιρό.

Και αν θες ένα πλήρες πρόγραμμά το οποίο θα σε καθοδηγεί βήμα-βήμα στα στάδια του φλερτ και θα σε βοηθήσει να εξασκηθείς με τον σωστό τρόπο, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!