Κλασικά Λάθη στο Φλερτ που κάνουν τις γυναίκες να μην σε Υπολογίζουν ως Εραστή - Men's Bible

Κλασικά Λάθη στο Φλερτ που κάνουν τις γυναίκες να μην σε Υπολογίζουν ως Εραστή

Κλασικά Λάθη στο Φλερτ που κάνουν τις γυναίκες να μην σε Υπολογίζουν ως Εραστή, Η πίεση στο Φλερτ σε κάνει Απεγνωσμένο όχι Ελκυστικό Πιεστικός στο Φλερτ

Οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν σημαντικά στη στρατηγική με την οποία αναζητούν και φιλτράρουν τους ερωτικούς τους συντρόφους και αυτό οδηγεί αρκετούς άνδρες να κάνουν κάποια κλασικά λάθη στο φλερτ που κάνουν τις γυναίκες που φλερτάρουν, να μην τους βλέπουν ως πιθανόυς ερωτικούς συντρόφους.

Οι άνδρες εστιάζουν περισσότερο στην εμφάνιση, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και της προσωπικότητας της γυναίκας, ψάχνοντας για γυναίκες που ταιριάζουν στην εικόνα τις ιδανικής συντρόφου που επιθυμούν.

Οι γυναίκες από την άλλη προσεγγίζουν τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Καθότι έχουν (ως τώρα κοινωνικά, αλλά ευτυχώς αυτό αλλάζει με το πέρασμα των ετών) έναν πιο παθητικό ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι, φιλτράρουν τους άνδρες που τις πλησιάζουν και τους αξιολογούν με βάση το πώς συμπεριφέρονται και το πώς παρουσιάζουν τον εαυτό τους.

Έπειτα αξιολογούν αν αυτό που παρουσιάζει και εκπέμπει ο άνδρας είναι κάτι το οποίο θέλουν και τους καλύπτει ώστε να μείνουν μαζί του.

Αυτό σημαίνει πως μια γυναίκα θα δώσει ευκαιρία σε κάποιον που την προσεγγίζει (αν εκείνος έχει φροντίζει να παρουσιάσει σωστά και με ωραίο τρόπο τον εαυτό του) ώστε να μάθει περισσότερα για εκείνον και είτε να προχωρήσει μαζί του, είτε να μην τον δει ως πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Συνήθως, το τελευταίο συμβαίνει όταν κάποιο λάθος του ανατρέψει την εικόνα που έχει σχηματίσει η γυναίκα για εκείνον ή απλά μπορεί να μην ενδιαφέρεται.

Καλώς ή κακώς, ακριβώς επειδή συνήθως η γυναίκα προσεγγίζεται από τους άνδρες και σπάνια συμβαίνει το αντίστροφο, για αυτό το λόγο οι γυναίκες συνήθως έχουν πολύ περισσότερες σεξουαλικές επιλογές.

Παρόλα αυτά, ενώ το σεξ γι’ αυτές είναι εύκολα προσβάσιμο, δυσκολεύονται να «κλειδώσουν» σε έναν άνδρα, κάποιον που θα τις ενθουσιάσει και θα επιθυμούν, όχι απλά να κάνουν σεξ, αλλά να κάνουν μια ποιοτική σχέση.

Αυτή η διαφορά ανάμεσα στον τρόπο με τον οποίο φιλτράρουν τα δυο φύλα τους υποψήφιους συντρόφους μπερδεύει και δυσκολεύει τον σύγχρονο άνδρα να πλοηγηθεί στον κόσμο του σύγχρονου φλερτ.

Το βλέπω πολύ συχνά και στα μηνύματα αρκετών φίλων του site και του καναλιού μας στο YouTube.

Ο άνδρας νιώθει πως όλα πηγαίνουν καλά, ενθουσιάζεται υπερβολικά με την κοπέλα, μέχρι που εκείνη αρχίζει να απομακρύνεται και εν τέλει να εξαφανίζεται αφήνοντας τον μπερδεμένο και συγχυσμένο για το τι συνέβη. Εξ’ αιτίας της διαφορετικής αναπαραγωγικής ατζέντας, οι γυναίκες έχουν αφθονία επιλογών και το κομμάτι της στρατηγικής τους είναι να τις μειώσουν ώστε να μείνουν με τις καλύτερες και πιο δυνατές επιλογές.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν τα λάθη στο φλερτ – και ειδικά τα λάθη που γίνονται νωρίς στην διαδικασία του φλερτ – μπορεί να κοστίσουν, να γίνουν η αιτία ο άνδρας να χάσει μια καλή ευκαιρία και να ωθήσουν τη γυναίκα να πάψει να τον βλέπει ως πιθανό σύντροφο.

Ενδεχομένως να νιώθεις πως πρέπει να είσαι τέλειος και να αποφύγεις τα λάθη πάση θυσία.

Η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να γίνεις τέλειος, ούτε να αποκτήσεις το αλάθητο. Τα πράγματα δεν είναι άσπρο μαύρο και αυτό που μια γυναίκα μπορεί να βλέπει ως μη ελκυστικό, κάποια άλλη να θεωρεί ότι είναι.

Υπάρχουν ωστόσο κάποια λάθη τα οποία είναι βασικά και τα οποία αν τα αποφύγεις θα δώσεις στον εαυτό σου πλεονέκτημα στο ερωτικό παιχνίδι.

Κλασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στην αρχική προσέγγιση

Η αρχική προσέγγιση είναι και το σημείο εκείνο που ο μέσος άνδρας φοβάται περισσότερο. Ταυτόχρονα όμως για τις γυναίκες είναι και το σημείο εκείνο που φιλτράρουν περισσότερο τους άνδρες.

Αυτό κάνει την αρχική προσέγγιση ίσως το πιο κρίσιμο κομμάτι της όλης διαδικασίας (με το δεύτερο να είναι η φάση της κλιμάκωσης) καθώς εδώ ο άνδρας δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις οι οποίες κερδίζουν τον χρόνο και την προσοχή της κοπέλας για τα μετέπειτα στάδια του φλερτ.

Ο στόχος σου στην φάση αυτή δεν είναι να εντυπωσιάσεις με κάποια φοβερή και τρομερή ατάκα, αλλά να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με άνεση και πίστη στον εαυτό του.

Η γυναίκα θα αξιολογήσει τον άνδρα από τη συμπεριφορά του και τον «αέρα» του για να αποφασίσει αν θέλει να μάθει περισσότερα για εκείνον.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η «αύρα» που βγάζεις καθώς την πλησιάζεις και καθώς της μιλάς, είναι πιο σημαντική από αυτά  που θα της πεις.

Πλησίασε την λοιπόν ομαλά, με αργό και συγκροτημένο βήμα, και με την πρόθεση να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου αλλά και να την γνωρίσεις καλύτερα.

Πολλά πράγματα συνεισφέρουν σε μια καλή πρώτη προσέγγιση, όμως τα πιο καίρια και σημαντικά σχετίζονται περισσότερο με τη γλώσσα του σώματος σου και με το πόσο περιποιημένος δείχνεις.

Αν κάνεις βασικά λάθη σε αυτό το στάδιο, δηλαδή αν την πλησιάσεις με λάθος τρόπο και την κάνεις να νιώσει άβολα, δείξεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τις κοινωνικές συμβάσεις και ότι δεν προσέχεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου, τότε η προσπάθεια αυτή θα είναι καταδικασμένη.

Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις τα εξής κλασικά λάθη:

-Απεριποίητη εμφάνιση – Κακό fit στα ρούχα, βρώμικα ή φθαρμένα ρούχα, κακές στιλιστικές επιλογές, κακοσμία σώματος και στόματος, απεριποίητο μαλλί και μούσι.

-Κακή γλώσσα σώματος – Καμπούριασμα, σταύρωμα των χεριών μπροστά απ’ το στήθος, νευρικές και απότομες κινήσεις, αδύναμη φωνή, έλλειψη οπτική επαφής.

-Υπερβολή στο να εντυπωσιάσεις και να φανείς alpha male – Την πειράζεις υπερβολικά πριν νιώσει άνετα με την παρουσία σου, περηφανεύεσαι για πράγματα που έχεις κάνει ή έχεις πετύχει, σε πειράζει η κοπέλα και προσπαθείς να «της την πεις» θυμωμένα.Πώς να έχεις Αυτοπεποίθηση με τις Γυναίκες, Κλασικά Λάθη στο Φλερτ που κάνουν τις γυναίκες να μην σε Υπολογίζουν ως Εραστή

Κλασικά Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στην επικοινωνία μέσω μηνυμάτων

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων αποτελεί μελανό σημείο για μεγάλη μερίδα ανδρών και αυτό γιατί αρκετές γυναίκες χρησιμοποιούν την ανταλλαγή μηνυμάτων ως έναν ακόμα τρόπο να φιλτράρουν τους άνδρες που γνωρίζουν.

Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο στον κόσμο του διαδικτυακού φλερτ και στις αντίστοιχες εφαρμογές όπου η γυναίκα έχει την ευκολία απλώς να εστιάσει στα μηνύματα κάποιου άλλου, όταν η κουβέντα με τον προηγούμενο γίνει βαρετή και μη ενδιαφέρουσα.

Το κλειδί εδώ είναι να θυμάσαι πως η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων είναι απλά το μέσο που κρατάει την επαφή ζεστή μέχρι να ξαναβρεθείτε. Αυτή λοιπόν είναι η στιγμή που μπορείς να διαφοροποιήσεις τον εαυτό σου απ’ τους υπόλοιπους.

Δε χρειάζεται να την εντυπωσιάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να χτίσεις μια σχετική άνεση μεταξύ σας και να ανταλλάξετε πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξαναβρεθείτε και να κανονίσετε κάποιο ραντεβού.

Από τη στιγμή που η κοπέλα νιώθει άνετα μαζί σου και βρίσκει ενδιαφέρουσα την γνωριμία σας, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά και εύκολα.

Λάθη στα μηνύματα που της στέλνεις:

  • Προσπαθείς να κάνεις συνεχώς αστεία, πειράγματα και γενικά να εντυπωσιάσεις.
  • Βάζεις υπερβολικά πολλά emoticons ή τα βάζεις σε μηνύματα που δεν ταιριάζουν.
  • Στέλνεις υπερβολικά πολλά και μεγάλα μηνύματα.
  • Πιάνεις αόριστη κουβέντα για πράγματα που δεν έχουν σημασία και το ενδιαφέρον της κοπέλας αρχίζει να ξεθυμαίνει.

Θες να έχεις πλεονέκτημα στο φλερτ; Δες εδώ

Κλασικά Λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο ραντεβού

Αν έχεις προσεγγίσει κάποια που σου αρέσει, της μίλησες, ανταλλάξατε τηλέφωνα και τώρα έχετε βγει ραντεβού μαζί, τότε μπράβο σου. Αυτό σημαίνει πως τα πήγες καλά στις προηγούμενες φάσεις και την έκανες να θέλει να σε ξαναδεί.

Ο στόχος σου στο ραντεβού είναι κυρίως να μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου καθώς η κοπέλα για να βγει μαζί σου νιώθει κάποιο ενδιαφέρον. Πρώτα απ’ όλα αυτό που θες είναι να την βοηθήσεις να νιώσει άνεση και οικειότητα μαζί σου ενώ παράλληλα διατηρείς την ερωτική ένταση στην ατμόσφαιρα.

Κλασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού:

  • Μην βγείτε σε μαγαζί που η ατμόσφαιρα του δε σε βοηθάει να ανεβάσεις την ερωτική ένταση.
  • Το σημείο συνάντησης είναι μακριά από το μαγαζί που θα κάτσετε και μέχρι να φτάσετε υπάρχει έντονη αμηχανία και σιωπή.
  • Δεν ανοίγεσαι και δεν μιλάς καθόλου για τον εαυτό σου.
  • Προσπαθείς πολύ να την πειράξεις και να την εντυπωσιάσεις.

Κατανόησε την γυναικεία οπτική και θριάμβευσε στην ερωτική αρένα

Το κλειδί στην επιτυχία με τις γυναίκες βρίσκεται στην κατανόηση των συναισθημάτων τους και στο πως βλέπουν τα πράγματα. Η γυναικεία στρατηγική βασίζεται στο να βρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή ανάμεσα σε πολλές. Για αυτό το θέμα δεν είναι τι «μαγική» ατάκα να πεις, αλλά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να τον παρουσιάσεις με τέτοιο τρόπο που θα σε ξεχωρίσει από τους άλλους άνδρες.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν απολαμβάνουν να απορρίπτουν άνδρες, ούτε νιώθουν ευχάριστα κάνοντας το. Γι’ αυτό τον λόγο αρκετές προσπαθούν να μην πληγώσουν τα ανδρικά αισθήματα και προσπαθούν να δείξουν πως δεν ενδιαφέρονται με πλάγιους και έμμεσους τρόπους.

Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου στο φλερτ και επιθυμούν να είσαι αυτός που θα τις κάνει να το νιώσουν.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!