Μπερδεμένα σημάδια ή μήπως όχι: Πως σου εκφράζει το Ενδιαφέρον της - Men's Bible

Μπερδεμένα σημάδια ή μήπως όχι: Πως σου εκφράζει το Ενδιαφέρον της

Μπερδεμένα σημάδια ή μήπως όχι: Πως οι γυναίκες εκφράζουν το ενδιαφέρον τους

Ένας λόγος που οι άνδρες αισθάνονται πως οι γυναίκες στέλνουν μπερδεμένα σημάδια στο φλερτ, είναι γιατί είναι πιο διακριτικές στο πως εκφράζουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους. Τουλάχιστον με βάση την ανδρική λογική. Γιατί συχνά οι ίδιες νιώθουν πως είναι ξεκάθαρες, και πιστεύουν πως οι άνδρες δεν τα «πιάνουν».

Η αλήθεια συνήθως βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο μέσος άνδρας δυσκολεύεται να διαβάσει σωστά τη μη λεκτική επικοινωνία, ενώ η μέση γυναίκα δυσκολεύεται να είναι άμεση και σαφής στον λόγο της.

Σε κάθε περίπτωση όμως, το να μάθεις να διακρίνεις τα σημάδια που μαρτυρούν ενδιαφέρον από την πλευρά των γυναικών, είναι απαραίτητο για να φλερτάρεις επιτυχημένα.

Από τη στιγμή που μπορείς να διαβάσεις σωστά την κοπέλα, είσαι και σε θέση να κάνεις τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή.

Μπερδεμένα σημάδια και μπερδεμένα μηνύματα

Το γεγονός πως οι γυναίκες τείνουν να είναι πιο διακριτικές, προκαλεί σύγχυση στους περισσότερους άνδρες, καθώς νιώθουν πως οι γυναίκες τους στέλνουν μπερδεμένα σημάδια.

Εκεί που η κοπέλα δείχνει να ενδιαφέρεται, κάνει κάτι που δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος και ο άνδρας αρχίζει να τα χάνει, να αμφιβάλει και να μην ξέρει τι να κάνει.

Πράγματι, ορισμένες φορές όντως οι κοπέλες στέλνουν μπερδεμένα σημάδια. Και αυτό συμβαίνει γιατί για μια γυναίκα η φήμη και η εικόνα της είναι πολύ σημαντικές.

Δε θέλει να δείξει κοπέλα που προκαλεί τους άνδρες και συνεπώς «εύκολη», αλλά γυναίκα που οι άνδρες την επιθυμούν και τη διεκδικούν.

Και για αυτό τον λόγο η γυναικεία στρατηγική δεν βασίζεται στην άμεση διεκδίκηση, αλλά στην αποστολή διακριτικών σημάτων που θα κάνουν τον άνδρα να την πλησιάσει και να τη διεκδικήσει.

Με λίγα λόγια η γυναίκα συνήθως θέλει να δείξει πως εκείνη προκαλεί τον άνδρα, αλλά πως ο άνδρας είναι εκείνος που τη θέλει και την επιθυμεί.Μπερδεμένα σημάδια ή μήπως όχι: Πως οι γυναίκες εκφράζουν το ενδιαφέρον τους

Όταν σου δίνει το πράσινο φως

Ένας από τους λόγους που πολλοί άνδρες μοιάζει να πετυχαίνουν περισσότερο από άλλους στον ερωτικό τομέα, είναι το γεγονός πως εκμεταλλεύονται άμεσα το ενδιαφέρον που θα τους δείξει μια γυναίκα.

Δεν διστάζουν, ούτε καθυστερούν για μήνες, γιατί ξέρουν πως το ενδιαφέρον αυτό δεν θα είναι παντοτινό.

Από τη στιγμή λοιπόν που μάθεις να διαβάζεις σωστά τα σημάδια ενδιαφέροντος που στέλνουν οι γυναίκες, χρειάζεται να μάθεις και να τα εκμεταλλεύεσαι σωστά.

Και για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να μάθεις να δρας εν μέσω αμφιβολίας. Οι άνδρες που βλέπουν τα σημάδια αλλά καθυστερούν να δράσουν, περιμένουν την ιδανική στιγμή.

Θέλουν να είναι σίγουροι πως η κοπέλα νιώθει έντονη έλξη για εκείνους και άρα η κίνηση τους θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Αυτή όμως η καθυστέρηση δείχνει κάποιον που διστάζει και που φοβάται να κάνει λάθος.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές φορές που όταν η κοπέλα σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται και διστάζεις και καθυστερείς, σπάνια έχεις δεύτερη ευκαιρία.

Θες να μάθεις να αξιοποιείς κάθε ευκαιρία για φλερτ και νέες γνωριμίες; Δες εδώ

Αυτό δε σημαίνει να «πέφτεις με τα μούτρα»

Το γεγονός πως χρειάζεται να αξιοποιείς τα σημάδια ενδιαφέροντός, δε σημαίνει πως πρέπει να πέσεις και με τα μούτρα.

Αυτό που χρειάζεται, είναι να κλιμακώσεις με ομαλό τρόπο. Για παράδειγμα αν στη σχολή χορού που πηγαίνεις, βλέπεις πως η κοπέλα που ξεκίνησε πρόσφατα σε κοιτάζει συχνά, αυτό δεν είναι σημάδι να της πεις να βγείτε.

Είναι ωστόσο ένα πράσινο φως για να της μιλήσεις, να ανταλλάξετε περισσότερες πληροφορίες ο ένας για τον άλλο και έπειτα να την προσκαλέσεις σε κάποια έξοδο.

Το «πράσινο φως» δε σημαίνει να κινηθείς απότομα, ούτε να κινηθείς πολύ γρήγορα. Σημαίνει απλώς πως δεν πρέπει να μείνεις αδρανής και άπραγος.

Μπερδεμένα σημάδια : Δύο απλοί κανόνες

Πρώτα απ’ όλα, για να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός και ευέλικτος, χρειάζεται να εστιάσεις στην κοπέλα.

Παρατήρησε τις εκφράσεις του προσώπου της, τον τρόπο με τον οποίο στέκεται, αν έχει ανοιχτή γλώσσα σώματος, αν σε αγγίζει τακτικά, αν ενδιαφέρεται να μάθει για εσένα κλπ.

Ένα σημάδι από μόνο του δε λέει και πολλά, αν όμως εντοπίσεις τουλάχιστον τρία διαφορετικά σημάδια, τότε προχώρα.

Για παράδειγμα αν κοπέλα σου χαμογελάει καθώς της μιλάς, ρωτάει να μάθει για εσένα και παράλληλα σε αγγίζει, τότε εστίασε στο να κλιμακώσεις ομαλά.

Δεύτερον, αν εντοπίσεις σημάδια πως η κοπέλα ενδιαφέρεται, και αργότερα εκείνη σε πειράξε με κάποιον πιο έντονο τρόπο ή απότομο τρόπο, μην αποθαρρυνθείς.

Τις περισσότερες φορές αυτό είναι ένα είδους τεστ, μια πρόκληση, προκειμένου να δει αν τα χάνεις ή αν διατηρείς την ψυχραιμία σου και την αυτοπεποίθηση σου.

Ουσιαστικά τα τεστ αποκαλύπτουν και αυτά ένα ενδιαφέρον από την πλευρά της καθώς αν δεν ενδιαφερόταν, δεν θα έμπαινε στον κόπο να σε πειράξει και να σε δοκιμάσει.

Για αυτό λοιπόν μην αφήνεις αυτές τις μικρές προκλήσεις να σε αποθαρρύνουν. Και αν νιώσεις πως η κοπέλα σου στέλνει μπερδεμένα μηνύματα και σημάδια συνέχισε για λίγο ακάθεκτος.

Αν η κοπέλα όντως ενδιαφέρεται μετά από λίγο θα νιώσει πιο άνετα να εκφράσει το ενδιαφέρον της, αν πάλι συνεχίζει να σου στέλνει μπερδεμένα σημάδια, αυτό σημαίνει πως τη νοιάζει περισσότερο να «παίξει» και να πάρει επιβεβαίωση και σε αυτή την περίπτωση απλά την αφήνεις και προχωράς.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!