4 Λάθη που κάνεις όταν θες να Βρεις Κοπέλα - Men's Bible

4 Λάθη που κάνεις όταν θες να Βρεις Κοπέλα

4 Λάθη που κάνεις όταν θες να Βρεις Κοπέλα, Πως να καταλάβεις αν ταιριάζετε χωρίς να Συγκατοικήσετε, Τι κάνει μια Γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν Άνδρα;

«Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρω κοπέλα;». Αυτή είναι μια ερώτηση που μου κάνουν συχνά διάφοροι φίλοι του site στα μηνύματα που μας στέλνουν αλλά και από κοντά στα γραφεία μας. Και αν θες να βρεις κοπέλα, πολύ πιθανό να την κάνεις κι εσύ.

Ευτυχώς τα πράγματα είναι απλά. Στην πραγματικότητα το να βρεις κοπέλα δεν είναι δύσκολο.

Υπάρχουν πολλές κοπέλες εκεί έξω που θέλουν να γνωρίσουν και αυτές κάποιον. Απλά χρειάζεται να έχεις την αυτοπεποίθηση να τις προσεγγίσεις και τις κατάλληλες κοινωνικές δεξιότητες να τις γνωρίσεις και να αναδείξεις τον εαυτό σου.

Αυτό που έχει σημασία δεν είναι το που θα την βρεις, αλλά το πως.

Πραγματικά, μια νέα γνωριμία με μια κοπέλα μπορεί να γίνει παντού. Το μέρος δεν έχει τόση σημασία, όσο το να έχεις εξασκήσει τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

Θέλεις μέσα από τον διάλογο που θα κάνεις μαζί της, η κοπέλα να νιώσει άνεση και οικειότητα μαζί σου καθώς και να καταλάβει ότι είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, αν θες να βρεις κοπέλα και σου αρέσει κάποια που θες να γνωρίσεις, χρειάζεται να την πλησιάσεις με τρόπο που δείχνει άνεση και να εστιάσεις στο να προβάλεις την προσωπικότητα σου και τα ελκυστικά χαρακτηριστικά σου.

Είναι πιο απλό απ’ όσο φαντάζεσαι, αρκεί πρώτα να έχεις αποτινάξει από πάνω σου κάποιες λάθος αντιλήψεις για τον εαυτό σου και το φλερτ.

#1 Για να βρεις κοπέλα πρέπει πρώτα να πιστέψεις στον εαυτό σου

Όταν κάποιος θέλει να βρει κοπέλα, χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να πιστέψει στον εαυτό του και να πιστέψει πως μπορεί να το κάνει.

Αν συμπεριφέρεται σαν να θεωρεί ότι μονάχα από τύχη θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι, τότε η πλειοψηφία των γυναικών θα τον απορρίπτει πριν καλά καλά τον γνωρίσει.

Ο λόγος για αυτό είναι πως τα πιστεύω μας καθοδηγούν τη συμπεριφορά μας. Και η συμπεριφορά, ενός άνδρα καθώς και η αύρα που εκπέμπει, είναι ζωτικής σημασίας.

Αυτά τα στοιχεία θα ζυγίσει μια κοπέλα, ασυνείδητα πολλές φορές, για να καταλήξει στο πως νιώθει για τον άνδρα καθώς αυτά είναι που θα της δείξουν πόση αυτοπεποίθηση έχει και πόσο δυναμικός είναι.

Για να έχεις την επιτυχία που θες στο φλερτ και να μπορείς να βρεις κοπέλα, πρέπει πρώτα απ’ όλα να πιστέψεις πως μπορείς να το κάνεις, πως το αξίζεις και πως έχεις τη δύναμη να το πετύχεις.

#2. Μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις

Όπως είπαμε η συμπεριφορά σου και η αύρα που εκπέμπεις είναι και αυτά που θα καθορίσουν την επιτυχία σου στο φλερτ. Το βασικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως σημασία έχει τι επικοινωνείς με τη συμπεριφορά σου.

Όταν προσπαθείς υπερβολικά να εντυπωσιάσεις κάποια, αυτό που στην ουσία επικοινωνείς είναι πως δεν πιστεύεις ότι μπορείς να την έλξεις ερωτικά χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.

Πως βλέπεις τον εαυτό σου ως μη αρκετό και άρα χρειάζεται κάτι επιπλέον για να γίνεις ελκυστικός στα μάτια της.

Ότι και να κάνεις όμως, όσο και αν προσπαθήσεις, αν αυτό που κάνεις εκπέμπει έλλειψη σιγουριάς, η κοπέλα δεν θα θέλει να κάνει κάτι μαζί σου.

Στην πραγματικότητα για να βρεις κοπέλα θα πρέπει να προσπαθήσεις λιγότερο και πάνω απ’ όλα να πιστέψεις πως είσαι ήδη αρκετός.

Θες να φλερτάρεις με χιούμορ και δυναμισμό; Δες εδώ

#3 Αν θες να βρεις κοπέλα μην το παρακάνεις στην ευγένεια

Δεν είναι λάθος να είσαι ευγενικός μαζί της, ούτε είναι κακό να είσαι gentleman. Ωστόσο το να είσαι ευγενικός και το να της φέρεσαι καλά με την ελπίδα να σε συμπαθήσει και να σου δώσει μια ευκαιρία, είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Οι άνδρες που για τον Χ,Ψ λόγο δεν έχουν αρκετές ερωτικές εμπειρίες, συχνά ανησυχούν για το αν θα της πουν το λάθος πράγμα ή αν θα την προσβάλουν. Έτσι φτάνουν στην υπερβολή από φόβο μην απορριφθούν.

Συμπεριφέρονται στην κοπέλα που τους αρέσει πολύ ευγενικά και αποφεύγουν να της πουν οτιδήποτε πιστεύουν πως μπορεί να την αναστατώσει. Έτσι καταλήγουν συχνά να μην μπορούν να βάλουν και τα όρια τους.

Όλα αυτά όμως οδηγούν την κοπέλα να αισθανθεί τον άνδρα ως παθητικό και συναισθηματικά αδύναμο. Έτσι, όσο καλή γνώμη και αν έχει για αυτόν, δεν μπορεί να τον δει ερωτικά παρά μόνο φιλικά.

#4 Κάνε την μεταξύ σας κουβέντα απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα

Όταν μια γυναίκα συναντά έναν άνδρα, θέλει να νιώσει αυτή τη σπίθα του ενθουσιασμού μέσα της.

Ωστόσο ο μέσος άνδρας δεν δίνει στις κοπέλες που γνωρίζει αυτήν την εμπειρία. Ο λόγος για αυτό είναι πως οι περισσότεροι απλά μιλούν στην κοπέλα, όπως ακριβώς θα μιλούσαν σε έναν άνδρα. Με έναν τρόπο λογικό, σοβαρό και άμεσο.

Έτσι ξεκινούν έναν διάλογο με διαδοχικές ερωταπαντήσεις του στιλ: «Με τι ασχολείσαι;», «Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;», «Που βγαίνεις;» κλπ.

Ο οποίος διάλογος καταλήγει προβλέψιμος και άρα βαρετός.

Προφανώς δεν υπάρχει κάτι κακό ή λάθος με τις παραπάνω ερωτήσεις. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι η αίσθηση που θα αφήσει η κουβέντα σας στην κοπέλα.

Για να νιώσει ενθουσιασμό που μιλάει μαζί σου και που σε γνωρίζει, θα πρέπει κι εσύ να εστιάσεις στο να κάνεις τον διάλογο αυτό πιο απρόβλεπτό και πιο διασκεδαστικό μέσα από το χιούμορ.Πώς να έχεις Χιούμορ στη Ζωή και το Φλερτ, 4 Λάθη που κάνεις όταν θες να Βρεις Κοπέλα

Το να βρεις κοπέλα είναι εύκολο

Αν κάνεις τα παραπάνω θα δεις πως εν τέλει το να βρεις κοπέλα είναι πολύ πιο απλό και πολύ πιο εύκολο απ’ όσο πίστευες.

Φυσικά, χρειάζεται να εξασκήσεις πρώτα τις κοινωνικές σου δεξιότητες στο φλερτ και να μάθεις τα μικρά μυστικά του να πιάνεις κουβέντα με άνεση και αυτοπεποίθηση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποφασίσεις να βελτιωθείς σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Και στην περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια, επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε προσωπικά και να σε καθοδηγήσουμε σε αυτό το ταξίδι.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!