Πώς να επιμείνεις στο Φλερτ χωρίς να γίνεις Ενοχλητικός - Men's Bible

Πώς να επιμείνεις στο Φλερτ χωρίς να γίνεις Ενοχλητικός

Πώς να επιμείνεις στο φλερτ χωρίς να γίνεις ενοχλητικός

Είναι λογικό όταν κάποια σου αρέσει πολύ, να θες να επιμείνεις στο φλερτ μαζί της για να καταφέρεις να την κερδίσεις.

Η νοοτροπία «επιμένω μέχρι να τα καταφέρω» μας είναι έμφυτη και σε αρκετά πράγματα λειτουργεί υπέρ μας.

Ωστόσο αυτό δεν ισχύει και τόσο στον τομέα του φλερτ και των ερωτικών σχέσεων.

Ναι, η αυτοπεποίθηση και η ικανότητα να μένεις πιστός στην κατάκτηση των στόχων σου είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά. Όμως, όσον αφορά το πόσο πρέπει να επιμείνεις στο φλερτ με μια γυναίκα, χρειάζεται να διατηρήσεις μια ισορροπία.

Γιατί, όταν είσαι απορροφημένος σε μια κοπέλα που σου αρέσει πολύ και η οποία έχει δείξει κάποια μικρά σημάδια ενδιαφέροντος είναι δύσκολο να τιθασεύσεις τον ενθουσιασμό σου.

Πιστεύεις πως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ σας και νιώθεις πως το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μιλάς περισσότερο μαζί της και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί της.

Αν όμως δεν διαβάσεις σωστά τα σημάδια που εκείνη σου στέλνει, δεν της αφήσεις χώρο να αναπνεύσει και δεν ανταποδίδεις την προσοχή της όταν πρέπει, τότε αυτή σου η επιμονή, εύκολα γίνεται ενόχληση.

Διάβασε τα σημάδια που σου στέλνει για να επιμείνεις στο φλερτ με τον σωστό τρόπο

Η μισή δουλεία στο φλερτ είναι να αποκωδικοποιήσεις σωστά τα σημάδια που σου στέλνει η γυναίκα που σου αρέσει. Αν ενδιαφέρεται ή όχι, θα στο δείξει με τον τρόπο της.

Μπορεί τα σημάδια να είναι διακριτικά, μπορεί να είναι έμμεσα και μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρα, όμως σίγουρα υπάρχουν. Και χρειάζεται να μάθεις να τα διαβάζεις σωστά αν θες να γλιτώσεις χρόνο και ενέργεια.

Ο λόγος για αυτό είναι πως η υπερβολική επιμονή εξισώνεται με την υπερβολική προσπάθεια.

Αν η κοπέλα ήδη έλκεται από εσένα και της αρέσεις πολύ τότε η επιμονή σου μπορεί να της φανεί ρομαντική, γλυκιά και αξιαγάπητη. Αν όμως η γνώμη της για εσένα είναι ουδέτερη, τότε περιμένει να ανακαλύψει τον ελκυστικό σου εαυτό για να αποφασίσει αν θέλει να κάνει κάτι μαζί σου.

Σε αυτή την περίπτωση τα αλλεπάλληλα μηνύματα και οι συνεχείς προτάσεις για έξοδο περισσότερο θα την αποξενώσουν και θα την κάνουν να σε βλέπει ως περίεργο ή ως ενοχλητικό.

Φυσικά δε χρειάζεται να γίνεις παρανοϊκός. Αν της έστειλες ένα μήνυμα και δεν σου απάντησε αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως η κοπέλα δεν ψήνεται. Μπορεί απλά να έχει πολύ δουλειά ή να της έτυχε κάτι επείγον και απρόοπτό.

Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να γνωρίζεις τι εικόνα της δίνεις με τις πράξεις σου. Το να στείλεις ένα μήνυμα, να μην σου απαντήσει και να της ξαναστείλεις δεν είναι κάτι παράλογο. Αν όμως της στέλνεις μηνύματα κάθε μέρα ενώ εκείνη δεν απαντάει ή απαντάει μονολεκτικά τότε το πιθανότερο είναι πως δεν ενδιαφέρεται.

Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να της δώσεις χώρο και να την αφήσεις να ανασάνει.Πώς να επιμείνεις στο φλερτ χωρίς να γίνεις ενοχλητικός

Δώσε της χώρο να «αναπνεύσει»

Τις περισσότερες φορές όσο και αν προσπαθήσεις να ελέγξεις την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στην κοπέλα που σου αρέσει, δεν έχεις ιδέα πως αυτή μπορεί να εξελιχθεί και πως τελικά θα καταλήξετε.

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πρέπει να μην προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα μεταξύ σας και να δώσεις στην κοπέλα χώρο, αντί να την πιέζεις.

Ένας καλός τρόπος να το κάνεις αυτό είναι να προσαρμοστείς στη συχνότητα με την οποία κι εκείνη επικοινωνεί μαζί σου. Αν απλά σου στέλνει ένα μήνυμα την ημέρα, στέλνε της κι εσύ ένα μήνυμα την ημέρα, αν απαντά μετά από τρεις-τέσσερις ώρες, κάνε κι εσύ το ίδιο κλπ.

Αν η κοπέλα νιώσει πως την πιέζεις και πως δεν την αφήνεις σε ησυχία, τότε περισσότερο θα αρχίσει να σε βλέπει ως άνδρα ενοχλητικό αντί να σε δει ως άνδρα ελκυστικό. Ενώ αν είσαι πιο χαλαρός τότε θα δει ότι έχεις περισσότερή αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και θα αρχίσει να επενδύει περισσότερο στην γνωριμία σας.

Θες να μάθεις πώς θα την κάνεις να σε κυνηγάει; Δες εδώ

Να επιμείνεις στο φλερτ, άλλα να είσαι και πρόκληση

Να θυμάσαι πως ενώ στο φλερτ η ευθύνη της γνωριμίας πέφτει περισσότερο στους ώμους σου, θα πρέπει και η κοπέλα να σε κερδίσει. Ναι, μπορεί αυτή που σου αρέσει να είναι κάποια υπέροχη κοπέλα και να νιώθεις πως είναι μοναδική, αλλά όσο φανταστική και αν είναι πάντα υπάρχουν και άλλες γυναίκες εκεί έξω.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως πρέπει να διατηρείς την αξιοπρέπεια σου και να μην είσαι μονάχα εσύ αυτός που επενδύει συναισθηματικά στη γνωριμία και διεκδικεί κάτι περισσότερο.

Αν λοιπόν βλέπεις πως εσύ κάνεις την περισσότερη δουλειά, ώρα να σταματήσεις να είσαι τόσο εύκολος και να γίνεις λίγο πρόκληση.

Καλό είναι να επιμείνεις στο φλερτ με κάποια που σου αρέσει πραγματικά, χρειάζεται όμως να σε αναζητήσει και εκείνη. Να της λείψεις, να σε ψάξει και να σε διεκδικήσει. Έτσι θα καταλάβεις αν θέλει και εκείνη εξίσου να γίνει κάτι μεταξύ σας.

Είναι ευθύνη σου να διατηρείς την αυτοεκτίμηση σου και την αξιοπρέπεια σου και να μην προσκολληθείς υπερβολικά σε μια γυναίκα που δεν σε εκτιμά πραγματικά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!