Πώς να Φλερτάρεις με Γυναίκες που δε Γνωρίζεις - Men's Bible

Πώς να Φλερτάρεις με Γυναίκες που δε Γνωρίζεις

Πώς να φλερτάρεις με γυναίκες που δε γνωρίζεις

Το φλερτ θέλει θάρρος, αποφασιστικότητα, σιγουριά και τόλμη. Ιδιαίτερα το να φλερτάρεις με κάποια που δε γνωρίζεις από πριν αλλά τη βλέπεις έξω σε κάποιο μπαρ, βιβλιοπωλείο, μαγαζί με ρούχα και νιώθεις ότι αξίζει να της μιλήσεις.

Αν δεν έχεις πλησιάσει ποτέ σου μία γυναίκα εν ψυχρώ, δε ξέρεις τι σημαίνει να τρέμουν τα γόνατά σου, να σου κόβεται η ανάσα και να ιδρώνεις από πάνω μέχρι κάτω, μέχρι να τα καταφέρεις.

Φυσικά, μόλις πάρεις την απόφαση πως μόνο έτσι μπορείς τελικά να ανακαλύψεις τι θα γίνει και αρχίζεις να φλερτάρεις με κοπέλες που συναντάς έξω και διεγείρουν το ενδιαφέρον σου, συνηθίσεις τη διαδικασία.

Το φλερτ καθ’αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολο και με λιγότερο άγχος. Και διαπιστώνεις πως έχει μία μαγεία η αβεβαιότητα της κατάστασης. Που θα πάω; Τι θα της πω; Θα είναι δεκτική; Θα μου αρέσει ως άνθρωπος; Θα έχουμε χημεία;

Βέβαια, όλη αυτή η μαγική κατάσταση, μπορεί να γίνει λίγο κουραστική αν δεν έχεις κάποια μέθοδο.

Πολύ πρόσφατα, σε κουβέντα με φίλους του site και του καναλιού μας στο YouTube που είχαν έρθει στο γραφείο μας για να μας γνωρίσουν από κοντά, μου είπαν ότι αποφασισμένοι να βελτιωθούν στο φλερτ άρχισαν τα πρώτα δειλά τους βήματα.

Ωστόσο, όπως μου είπαν, μετά από λίγο νιώθουν να δυσκολεύονται, γιατί δεν έχουν τι άλλο να δώσουν. Αυτό είναι λογικό, γιατί η συναισθηματική επένδυση, καθώς και η επένδυση σε ενέργεια, μπορεί να είναι υπερβολική και κουραστική από ένα σημείο και μετά.

Γι’ αυτό και δεν αρκεί απλά να πλησιάζεις για να πιάσεις κουβέντα με μια κοπέλα αλλά να γνωρίζεις πώς να το κάνεις μέθοδο και πώς να αναδείξεις σωστά τον εαυτό σου και τα δυνατά σου στοιχεία.

Αν για παράδειγμα πλησιάσεις μια κοπέλα και της πιάσεις κουβέντα χωρίς να έχεις στο μυαλό σου τι να πεις, πώς να το πεις και τι θες να πετύχεις παρακάτω, δύσκολα θα πας παρακάτω.

Οπότε, είναι σημαντικό να υπάρχει ένας οδηγός που θα σε βοηθήσει να τα βάλεις όλα σε μία σειρά. Να θυμάσαι ότι δεν είναι απόλυτος, που σημαίνει ότι μπορείς να παρεκκλίνεις ανάλογα με την περίσταση.Πώς να φλερτάρεις με γυναίκες που δε γνωρίζεις

Πως να φλερτάρεις με κάποια που δε γνωρίζεις από πριν

Η πρώτη εντύπωση είναι κρίσιμη

Η πρώτη εντύπωση θα παίξει το ρόλο της. Πλησίασε τη γρήγορα και αποτελεσματικά. Είτε την σταματήσεις στο δρόμο, είτε τη φλερτάρεις σε κάποιο μπαρ, πρέπει να έχεις σταθερή φωνή, σιγουριά και χαμόγελο. Αν διστάσεις, αν δείξεις ότι έχεις αμφιβολία ή φοβάσαι, θα το καταλάβει και θα σου συμπεριφερθεί με ανάλογο τρόπο.

Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την μαγική ατάκα που ρίχνει όλες τις γυναίκες. Εξάλλου, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Χαλαρός και άνετος, πες την καλησπέρα σου και είτε ξεκίνα με κάτι έμμεσο, είτε πες της κατ’ ευθείαν ότι την βρήκες ενδιαφέρουσα και πήγες για να γνωριστείτε.

Σε αυτό το σημείο, είναι καλό να θυμάσαι ότι ανά διαστήματα πρέπει να τσεκάρεις πως πάει η συναναστροφή σας. Προχωράει καλά; Είναι δεκτική; Μπορείς να κλιμακώσεις; Κινήσου ανάλογα.

Στόχευσε στο να κάνεις άνετη κουβέντα, όχι να εντυπωσιάσεις

Σε πρώτη φάση, ρώτα την αν της αρέσει το μαγαζί ή αν της αρέσει αυτό το στυλ μαγαζιού. Ζήτα της να σου πει κάτι για εκείνη για να τη μάθεις λίγο. Να δεις ποια είναι και πως σκέφτεται. Το χιούμορ είναι αρκετά σημαντικό και καλό θα ήταν να ξεκινάς με αυτό και μετά να απαντάς σοβαρά.

Βοήθησέ την να χαλαρώσει, δείχνοντάς της πόσο χαλαρός είσαι εσύ, για να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο. Όσο χαλαρώνει, τόσο θα θέλει να μάθει πράγματα για εσένα, οπότε θα αρχίσει να σε ρωτάει.

Από την στιγμή που θα σου κάνει τρεις με τέσσερις ερωτήσεις για το ποιος είσαι και τι κάνεις, να ξέρεις ότι της έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ενδιαφέρεται αρκετά, οπότε μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι σου πιο εντατικά.

Στήσε την ιστορία σου

Μιλάμε για κλασσικά πράγματα. Θα σε ρωτήσει πως σε λένε, με τι ασχολείσαι, που μένεις και τι ζώδιο είσαι. Αυτές είναι οι τέσσερις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις μαζί με το «Το κάνεις συχνά αυτό;», γιατί οι περισσότερες δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν άντρες εκεί έξω, που φλερτάρουν γυναίκες.

Εδώ, μπορείς να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Να έχεις μία διασκεδαστική απάντηση σε κάθε ερώτησή της και να έχεις συμπεριλάβει και μερικά πονηρά στοιχεία για να ανεβάσεις την έλξη. Ο σκοπός δεν είναι να εξιστορήσεις τα κατορθώματά σου, αλλά να στήσεις ένα ελκυστικό προφίλ, χωρίς φανφάρες και υπερβολές.

Σε αυτή τη φάση, κάνε πάλι έλεγχο της κατάστασης. Ανταποκρίνεται η κοπέλα που φλερτάρεις; Δέχεται αυτά που λες; Τα βρίσκει ευχάριστα, τόσο που να γελάει με τις ατάκες σου; Μήπως άρχισε να σε ακουμπάει σιγά σιγά;

Δημιούργησε τη σωστή ατμόσφαιρα

Όσο γίνεται όλο αυτό, πρέπει να δημιουργήσεις έλξη. Καλές είναι οι κουβέντες περί ανέμων και υδάτων, αλλά ο σκοπός σου είναι άλλος. Πρέπει, σιγά σιγά να δημιουργήσεις ένα κλίμα έλξης και ελαφριάς ερωτικής προδιάθεσης.

Άσε υπονοούμενα, ξεκίνα να την ακουμπάς σιγά σιγά, κλιμάκωσε την μεταξύ σας κατάσταση, έτσι ώστε να φτάσει σε ένα σημείο που να είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει έλξη μεταξύ σας.

Αν δεν τα κάνεις όλα αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις το τηλέφωνό της και να μη σου απαντήσει ποτέ. Ακόμα χειρότερα, να σου πει ότι δεν το δίνει αλλά αν θες, πάρε το Instagram της. Αυτός είναι και ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι περισσότεροι «καίμε» ένα φλερτ. Κολλάμε στο ότι κουβεντιάζουμε με την κοπέλα και δεν τσεκάρουμε τι κουβεντιάζουμε ακριβώς.

Ξεπέρασε αποτελεσματικά τα τεστ

Κατά τη διαδικασία του φλερτ, πολύ πιθανό να δεχτείς κάποια τεστ από την κοπέλα. Κάποιες προκλήσεις ή πειράγματα μέσα από τα οποία η κοπέλα θέλει να δοκιμάσει την αυτοπεποίθηση σου και να διαπιστώσει αν είσαι αυτό που παρουσιάζεις.

Πολλά από αυτά θα στα κάνει επίτηδες, κάποια άλλα δε θα τα καταλάβει καν. Όσο περισσότερες συναναστροφές έχεις με γυναίκες και όσο περισσότερο προετοιμασμένος είσαι, τόσο ευκολότερα θα τα περάσεις ή θα τα αποφύγεις. Ακόμα καλύτερα, θα μπορείς να τα γυρίσεις μπούμερανγκ στην κοπέλα και θα πρέπει να τα περάσει εκείνη για εσένα.

Κλιμάκωσε και κλείσε

Όσο περισσότερα κάνεις από αυτά που λέμε, τόσο το καλύτερο. Τσέκαρε συστηματικά ότι έχεις ανταπόκριση από την κοπέλα που φλερτάρεις και όσο βλέπεις ότι είναι δεκτική, κλιμάκωνε ακόμα περισσότερο κάνοντας την κουβέντα ακόμα πιο προσωπική.

Απόφυγε να σπαταλήσεις πολύ χρόνο σε θέματα όπως τι σειρές βλέπει ο καθένας κλπ, και εστίασε σε πιο man to woman θέματα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι κάποιοι μπορούν να κλιμακώσουν και να φιλήσουν κάποια από την πρώτη συναναστροφή.

Κλείνοντας, πάρε το τηλέφωνό της και κάτσε άλλα δύο με τρία λεπτά μαζί της πριν φύγεις.

Έχοντας αυτά στο μυαλό σου, θα μπορείς να κάνεις μία ολοκληρωμένη προσέγγιση, με σίγουρα αποτελέσματα.

Και αν θες συγκεκριμένο πλάνο δράσης ώστε να γνωρίζεις ακριβώς πώς να κινηθείς και τι να πεις στο φλερτ σε κάθε περιβάλλον, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!