Πως να της Ζητήσεις να Βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις - Men's Bible

Πως να της Ζητήσεις να Βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Πως να της ζητήσεις να βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Το να ζητήσεις να βγείτε από την κοπέλα που σ’ ενδιαφέρει, ίσως σου φαίνεται δύσκολο.

Σκέφτεσαι το πως να το ζητήσεις ή πως να χειριστείς μια πιθανή αρνητική απάντηση και πιστεύεις ότι είναι άδικο να κάνεις εσύ όλη τη βρώμικη δουλειά.

Καλώς ή κακώς όμως, η προσέγγιση και η στρατηγική που χρησιμοποιούν τα δύο φύλα για να δημιουργήσουν ερωτική έλξη διαφέρουν.

Για μια ελκυστική γυναίκα, το να κάνει σχέση ή σεξ είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να πει «ναι» σε κάποιον από τους πολλούς άνδρες που θα την πλησιάσουν κάποια στιγμή για να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Οι περισσότεροι άνδρες θα είναι πρόθυμοι να κοιμηθούν μαζί της, απλά και μόνο λόγο της εξωτερικής της εμφάνισης. Μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς θα θέλουν και να προχωρήσουν σε μια σχέση μαζί της, άσχετα από τον χαρακτήρα και τη προσωπικότητα της.

Ενώ για τον μέσο άνδρα λοιπόν το αν θα έκανε σεξ με μια γυναίκα είναι μια ερώτηση που απαντάται με ένα ξερό «Ναι» ή «Όχι», για τις γυναίκες είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Είναι περισσότερο επιφυλακτικές και θα πουν το «ναι» στον άνδρα που θα τις ιντριγκάρει και θα τις κάνει να νιώσουν έλξη για εκείνον.

Αντίθετα για τους άνδρες το παιχνίδι του φλερτ είναι διαφορετικό. Ο στόχος είναι να πάρουν ρίσκα και να δημιουργήσουν έλξη προβάλλοντας την αυτοπεποίθηση τους και την ικανότητα τους να ηγηθούν.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως να της ζητήσεις να βγείτε, θα πρέπει πρώτα να αποφύγεις τα ακόλουθα 4 λάθη.Πως να της ζητήσεις να βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις

#1 Δεν υπάρχει αμοιβαία έλξη

Αν σε ελκύει και σε ενδιαφέρει μια κοπέλα, μη βιαστείς να της ζητήσεις να βγείτε απλά και μόνο γιατί είχατε μια φιλική επικοινωνία ή μια πλατωνική φιλία. Γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα σε απορρίψει.

Μια γυναίκα θα πει «Ναι» σε κάποιον που της ζητάει να βγουν, όταν υπάρχει μια αμοιβαία έλξη μεταξύ τους και όχι επειδή απλά θέλει ο άνδρας.

Για σένα είναι πολύ εύκολο να νιώσεις έλξη για μια κοπέλα, γιατί η επιθυμία στους άνδρες βασίζεται κυρίως σε οπτικά ερεθίσματα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η ανδρική πλειοψηφία είναι εθισμένη στο πορνό και μπορεί να αισθανθεί άμεσο ενδιαφέρον για μια γυναίκα, απλά και μόνο κοιτώντας τη.

Σε μια γυναίκα όμως, ο τρόπος που δημιουργείται η επιθυμία και η έλξη είναι διαφορετικός. Ο άνδρας θα πρέπει πρώτα να προβάλλει τις συμπεριφορές και τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που εκ φύσεως βρίσκουν ελκυστικά οι γυναίκες.

Και ευτυχώς, σε αντίθεση με το τι πιστεύει ο μέσος άνδρας, ασκείς περισσότερο έλεγχο απ’ όσο νομίζεις στο πόσο πολύ ή λίγη έλξη θα νιώσει μια γυναίκα για σένα.

Αν για παράδειγμα ένας άνδρας προβάλει νευρικότητα, αμφιβολία και ανασφάλεια στην επαφή του με τη γυναίκα, τότε εκείνη το πολύ πολύ να τον δει φιλικά. Και ο λόγος είναι πως οι γυναίκες έλκονται από τη συναισθηματική δύναμη ενός άνδρα και απωθούνται από τη συναισθηματική του αδυναμία.

Αν λοιπόν η βασική σου στρατηγική είναι απλά είσαι καλός και φιλικός μαζί της, τότε δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα νιώσει αρκετή σεξουαλική έλξη για να πει «Ναι» και να βγει μαζί σου.

#2 Περίμενες πάρα πολύ για να της ζητήσεις να βγείτε

Ένα κλασικό λάθος που κάνουν αρκετοί άνδρες, είναι πως περιμένουν πάρα πολύ για να ζητήσουν από μια κοπέλα να βγουν. Το πρόβλημα εδώ είναι πως η έλξη και το ενδιαφέρον σβήνουν με τον χρόνο.

Ακόμα και αν υπάρχει έλξη μεταξύ σας, έχεις ένα περιορισμένο χρονικό παράθυρο μέσα στο οποίο πρέπει να κάνεις τη κίνηση σου.

Για παράδειγμα, αν γνωρίσεις μια κοπέλα στη σχολή και σου δείξει ότι ενδιαφέρεται, αν περιμένεις εβδομάδες για να της ζητήσεις να βγείτε, εκείνη θα χάσει το ενδιαφέρον της καθώς όσο περισσότερο το καθυστερείς, τόσο λιγότερη αυτοπεποίθηση δείχνεις.

Για αυτό αν γνωρίσεις κάποια, καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται και πάρεις το τηλέφωνο της, μην περιμένεις πολύ. Στείλε της για να της ζητήσεις να βγείτε.

Θες να μάθεις το σωστό τρόπο να της ζητήσεις να βγείτε; Δες εδώ

#3 Ανησυχείς υπερβολικά πως ένα λάθος θα καταστρέψει τα πάντα

Για να φλερτάρεις επιτυχημένα και να κρατήσεις μια ποιοτική σχέση, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις, είναι να αναπτύξεις αυτοπεποίθηση στην ελκυστικότητα σου και την αξία σου στις γυναίκες.

Όταν μπορείς να πυροδοτήσεις σε μια γυναίκα συναισθήματα σεξουαλικής έλξης για σένα, εκείνη είναι πρόθυμη να παραβλέψει μικρά λάθη που θα κάνεις στην πορεία.

Από τη στιγμή λοιπόν που έχεις δημιουργήσει αρκετή έλξη, μην ανησυχείς για το παραμικρό. Όσο περισσότερο ανησυχείς για λεπτομέρειες, ουσιαστικά τόσο περισσότερη έλλειψη αυτοπεποίθησης προβάλεις. Με αποτέλεσμα να αρχίσεις να χάνεις το προβάδισμα που έχεις αποκτήσει.

Απλά επικεντρώσου στο να προχωρήσεις κάθε φορά την επαφή σας στο επόμενο στάδιο.

Και να θυμάσαι πως αν προσπαθείς να είσαι ο φιλικός τύπος που ελπίζει να της αρέσει ακριβώς γιατί είσαι τόσο καλό παιδί, τότε και εκείνη δε θα είναι επιεικής μαζί σου. Τα λάθη που θα κάνεις θα είναι ένας ακόμη λόγος που εκείνη θα πιστεύει ότι δεν ταιριάζετε.Πως να της ζητήσεις να βγείτε: 4 Λάθη που πρέπει να αποφύγεις

#4 Προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις προτου της ζητήσεις να βγείτε

Το φλερτ είναι μια απλή διαδικασία και πολλοί άνδρες την κάνουν πιο δύσκολη απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα.

Ακριβώς επειδή δεν ξέρουν πως να δημιουργήσουν συναισθήματα έλξης με το σωστό τρόπο, πέφτουν συχνά στην παγίδα της υπερπροσπάθειας.

Όμως οι γυναίκες δεν είναι χαζές. Καταλαβαίνουν πότε ένας άνδρας δρα αυθεντικά και πότε προσπαθεί να την εντυπωσιάσει ή να την καλοπιάσει με σκοπό να πάρει προσοχή και αποδοχή από εκείνη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μέσα από την όλη συμπεριφορά του άνδρα καταλαβαίνει πως δεν «το ‘χει» οπότε με την υπερπροσπάθεια προσπαθεί να υπερκαλύψει την έλλειψη εμπειρίας ή τις ανασφάλειες του.

Μην ανησυχείς λοιπόν υπερβολικά για το τι σκέφτεται. Κοίταξε εσύ να είσαι αυθεντικός και ειλικρινής με τις προθέσεις και τις επιθυμίες σου και μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!