Τα Καλύτερα Θέματα για Chat (στο Instagram και παντού) - Men's Bible

Τα Καλύτερα Θέματα για Chat (στο Instagram και παντού)

Τα Καλύτερα Θέματα για Chat, Παιχνιδιάρικα Μηνύματα στο Φλερτ: Δουλεύουν τελικά;

Ξεκίνησες να μιλάς με μηνύματα με μια κοπέλα που μόλις γνώρισες στο Instagram, σε κάποια εφαρμογή γνωριμιών ή σε κάποιο site με chatrooms.

Καθώς μιλάς μαζί της, πιάνεις τον εαυτό σου να προσπαθεί να σκεφτεί ενδιαφέροντα θέματα για chat ώστε να διατηρήσεις το ενδιαφέρον της ψηλά και να έχεις μια ευκαιρία μαζί της.

Νιώθεις μετέωρος. Δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς να στείλεις. Θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση και ξέρεις ότι αν η κοπέλα βαρεθεί, θα αρχίσει να απαντά όλο και πιο αραιά μέχρι να σε αγνοήσει τελείως.

Οπότε τι κάνεις; Ποια είναι τα καλύτερα θέματα για chat που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια ψηφιακή κουβέντα με ροή και ενδιαφέρον;

Τα Καλύτερα Θέματα για Chat

#1 Ποπ κουλτούρα

Αν θες να μπορείς να κάνεις κουβέντα με οποιονδήποτε και οπουδήποτε, τότε είναι πολύ σημαντικό να ενημερώνεσαι συνεχώς για τα δρώμενα της ποπ κουλτούρας.

Γιατί; Μα για να μπορείς να συμμετέχεις εύκολα σε οποιαδήποτε κουβέντα μιλώντας για κάτι που ενδιαφέρει τους άλλους (στη συγκεκριμένη περίπτωση την κοπέλα με την οποία μιλάς).

Λέγοντας ποπ κουλτούρα περιλαμβάνω τα πάντα. Από τα μουσικά κομμάτια που είναι δημοφιλή αυτή την περίοδο, τα πιο hot και mainstream μαγαζιά που επιθυμεί ο περισσότερος κόσμος να βγαίνει, τις πιο γνωστές σειρές και show κλπ.

Φυσικά όταν λέω ότι πρέπει να ενημερώνεσαι για την ποπ κουλτούρα, δεν εννοώ να προσποιηθείς πως σου αρέσει κάτι που δε σου αρέσει.

Για παράδειγμα αν δε σου αρέσει το survivor δε χρειάζεται να βλέπεις μετά μανίας survivor.

Χρειάζεται ωστόσο να έχεις παρακολουθήσει λίγο, να αποκτάς μια ιδέα για τις εξελίξεις μέσα από τα διάφορα ενημερωτικά site, ώστε να μπορείς να κουβεντιάσεις για αυτό με κάποια που το παρακολουθεί.

Γενικά όσο περισσότερο ενήμερος είσαι για την ποπ κουλτούρα, τόσο πιο εύκολα μπορείς να κουβεντιάζεις με τον οποιονδήποτε για μια ευρεία γκάμα θεμάτων.Τα Καλύτερα Θέματα για Chat

#2 Αγαπημένες Δραστηριότητες

Το πως και το που ξοδεύουμε τον ελεύθερο χρόνο μας λέει πάρα πολλά για εμάς και την προσωπικότητά μας. Ένα απ’ τα καλύτερα θέματα για chat λοιπόν είναι οι δραστηριότητες στις οποίες αφιερώνετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Προσοχή όμως, για να εξελιχθεί με στρωτό τρόπο η συζήτηση και να έχει ενδιαφέρον, δεν αρκεί να αναφέρετε επιγραμματικά τις δραστηριότητες που γουστάρετε να κάνετε.

Χρειάζεται να εμβαθύνετε και στο γιατί τις γουστάρετε, τί είναι αυτό που ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα κλπ.

#3 Ανθρώπινες σχέσεις

Τα καλύτερα θέματα για chat είναι καλά γιατί:

α) Ενδιαφέρουν την κοπέλα και άρα είναι πρόθυμη να μιλήσει για αυτά

και

β) Βοηθούν πάρα πολύ να αποφύγετε την ξύλινη επικοινωνία και να κάνετε έναν διάλογο με συναίσθημα μέσα απ’ τον οποίο αποκαλύπτετε πολλά για τον εαυτό σας.

Από μια λίστα για τα καλύτερα θέματα για chat δε θα μπορούσαν να λείπουν λοιπόν οι ανθρώπινες σχέσεις.

Μπορείς να σταθείς στη σχέση που έχει με τις φίλες της και να μιλήσετε γενικά για τη φιλία ανάμεσα στις γυναίκες.

Μπορείς επίσης, αφού γνωριστείτε λίγο παραπάνω, να μιλήσετε για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών και σταδιακά να κατευθύνεις το διάλογο στις ερωτικές σχέσεις και πιο συγκεκριμένα να μιλήσετε για το τί σας αρέσει και τί προσέχετε περισσότερο σε ένα πιθανό ερωτικό σύντροφο.

#4 Αναμνήσεις και παιδική ηλικία

Όταν είμαστε παιδιά, οι περισσότερες εμπειρίες και οι περισσότερες δραστηριότητες με τις οποίες ασχολούμαστε είναι φρέσκιες και καινούριες.

Μπορεί πχ, η Ψ σειρά που έβλεπες ως παιδί να μην είναι τόσο καλή όσο η Χ σειρά που βλέπεις τώρα. Αλλά ακριβώς επειδή ήταν η πρώτη σειρά που είδες, είναι και αυτή που σε γέμισε έντονα συναισθήματα.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πως οτιδήποτε κάνει επίκληση στις αναμνήσεις και τη νοσταλγία της κοπέλας, σε βοηθάει να κρατήσεις το διάλογο ζωντανό και ενδιαφέρων.

Ζήτα της λοιπόν να σου πει για την παιδική της ηλικία.

Μπορείς να κατευθύνεις την κουβέντα προς τα εκεί ρωτώντας την κοπέλα «τί ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρή» (απ’ την απάντηση που θα σου δώσει μπορείς να της κάνεις κάποιο πείραγμα που ταιριάζει).

Επίσης μπορείς να κάνεις πρώτος αναφορές για σειρές, τραγούδια, ταινίες κλπ που σχετίζονται με τις παιδικές σου αναμνήσεις και αφού εισάγεις το θέμα, να ζητήσεις απ’ την κοπέλα να σου πει με ποιες σειρές, τραγούδια, ταινίες κλπ, έχει συνδυάσει τη δική της παιδική ηλικία.

Βάλε συναίσθημα και χιούμορ

Όπως καταλαβαίνεις, τα καλύτερα θέματα για chat είναι αυτά που βοηθούν το διάλογο να γίνει πιο προσωπικός και συναισθηματικός.

Φυσικά αυτό μπορείς να το πετύχεις και με άλλα θέματα για chat, αρκεί  να μη στέκεσαι στην απλή ανταλλαγή πληροφοριών. Πρέπει να προσφέρεις προσωπικές λεπτομέρειες και συναισθήματα, γιατί αυτά είναι το αλατοπίπερο του διαλόγου.

Επίσης, τα καλά θέματα συζήτησης για chat χρειάζονται και λίγο χιούμορ. Όταν επικοινωνείς από κοντά, το χιούμορ δεν είναι απαραίτητο καθώς η γλώσσα σώματός σου, η φωνή σου και η συμπεριφορά σου έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα γραπτά μηνύματα όμως λάμπουν δια της απουσίας τους.

Φρόντισε λοιπόν να βάλεις χιούμορ και συναίσθημα στη συζήτηση και θα δεις πως γρήγορα θα αποκτήσει ροή και μπόλικο ενδιαφέρον.

Θες να μάθεις περισσότερα για το φλερτ στο διαδίκτυο; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!