6+1 Συμβουλές για να δημιουργήσεις μία Υπέροχη Βραδιά στο σπίτι σου - Men's Bible

6+1 Συμβουλές για να δημιουργήσεις μία Υπέροχη Βραδιά στο σπίτι σου

6+1 Συμβουλές για να δημιουργήσεις μία Υπέροχη Βραδιά στο σπίτι σου

Έχετε βγει το ραντεβού σας, περάσατε όμορφα και ήρθε η στιγμή τα πράγματα να πάνε παρακάτω. Μπαίνετε λοιπόν στο αμάξι και ετοιμάζεστε να πάτε σπίτι σου.

Αν έχετε φτάσει μέχρι εδώ, σίγουρα ξέρει ότι δεν την βλέπεις φιλικά και ότι της αρέσεις. Δεν θα ήθελες λοιπόν, όταν μπει στο σπίτι σου να αλλάξει γνώμη για σένα και να ψάχνει την έξοδο κινδύνου, γιατί έχεις ξεχάσει να βγάλεις τα σκουπίδια εδώ και τρείς μέρες.

Άρα είναι πολύ βασικό να έχεις προετοιμάσει τον χώρο σου έτσι ώστε μπαίνοντας σε αυτόν η κοπέλα να αποκτήσει μία καλή εντύπωση για αυτόν και να νιώσει άνετα. Πριν πάμε όμως σε αυτό, να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό:

Πάνω από όλα η ατομική σου καθαριότητα. Όπως, θα έχεις διαβάσει σε πολλά άρθρα μας, το να είσαι καθαρός, πέρα από το γεγονός ότι είναι θέμα αυτοσεβασμού, έχει επίδραση και στην εντύπωση που δίνεις.

Δεν πας να προσεγγίσεις μία κοπέλα, αν το στόμα σου να μυρίζει σκόρδο από χιλιόμετρα. Σκέψου λοιπόν πόσο πιο σημαντικό είναι τώρα, που είστε στο χώρο σου, που θα φιληθείτε (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) και που θα είστε χωρίς ρούχα στο κρεβάτι σου.

Συνεπώς, πριν βγείτε ραντεβού ή έρθει σπίτι σου, θα πρέπει να έχεις φροντίσει να:

#1 Καθάρισε και τακτοποίησε το σπίτι σου

Αρκεί ένα μικρό καθάρισμα, πριν από την έξοδό σου.

Όπως, η ατομική καθαριότητα, έτσι και η σπιτική είναι θέμα υγείας και σεβασμού του χώρου σου. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου, που δεν θα μπορείς να αφιερώσεις όλο το χρόνο, που θέλεις για να καθαρίσεις το σπίτι σου. Ωστόσο, κάτι που θα σε βοηθήσει, ώστε να μην χρειάζεται να τρέχεις να συγυρίσεις όλο το σπίτι τελευταία στιγμή, είναι το να κάνεις κάτι μικρό κάθε μέρα, όπως για παράδειγμα ένα πεντάλεπτο συμμάζεμα.

Επίσης, από τους σημαντικότερους χώρους είναι το μπάνιο σου και ιδιαίτερα η τουαλέτα. Αν έρθει η γυναίκα σπίτι σου κατά 90% θα την επισκεφθεί και μάλιστα, προτού προχωρήσετε ερωτικά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι το πρώτο μέρος που θα μπει μέσα. Οπότε, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις καθαριστικό τουαλέτας και γενικότερα να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται.

#2 Όλα στον χρόνο τους

Δεν χρειάζεται με το που μπει σπίτι σου να την πιέσεις και να την οδηγήσεις κατ’ ευθείαν στο κρεβάτι, το πιθανότερο είναι να θέλει να εξοικειωθεί πρώτα με τον χώρο.

Οπότε, αν έχεις μεγάλο σπίτι μπορείς να της το δείξεις, είτε αν έχεις κάποια προσωπική συλλογή (φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο) να της τη δώσεις να την δει όσο εσύ θα ετοιμάζεις το ποτό σας.

Θες να μάθεις πώς να δημιουργείς ερωτική ένταση ανάμεσά σας; Δες εδώ

#3 Ανάδειξε την προσωπικότητα σου

Η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου. Από το τι βιβλία διαβάζεις μέχρι και τον πίνακα που έχεις στον τοίχο σου, όλα δίνουν στοιχεία για την προσωπικότητα σου και είναι από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει μόλις μπει μέσα. Φρόντισε λοιπόν, η διακόσμηση σου να σε εκφράζει.

Αν για παράδειγμα, σου αρέσουν τα ταξίδια, μπορείς να έχεις φωτογραφίες σου από αυτά- μιας και θα αναδείξουν τα ενδιαφέροντά σου.

#4 Φρόντισε τη θερμοκρασία

Αν κάνει αρκετό κρύο έξω, φρόντισε να ζεστάνεις γρήγορα τον χώρο, ώστε να μπορέσει να αισθανθεί πιο άνετα και να χαλαρώσει. Αντίστοιχα για το καλοκαίρι μην τσιγκουνευτείς να ανάψεις το air-condition.

Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριν φύγεις από το σπίτι ένα αποσμητικό χώρου, ώστε να υπάρχει ένα ευχάριστο άρωμα στην ατμόσφαιρα, όταν επιστρέψετε σπίτι σου.

#5 Πρόσφερε της κάτι

Διάλεξε ένα ποτό, που σου αρέσει και όταν μπείτε σπίτι σου, πρότεινες της να πιείτε κάτι. Ένα ποτήρι είναι αρκετό για να χαλαρώσετε και να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Μπορείς φυσικά, να την έχεις ρωτήσει και νωρίτερα τι ποτό της αρέσει, ώστε να γνωρίζεις ή ακόμα καλύτερα να παίξεις με την φαντασία της.6+1 Συμβουλές για να δημιουργήσεις μία Υπέροχη Βραδιά στο σπίτι σου

#6 Έχε έτοιμη Playlist

Το να ψάχνεις να βάλεις τραγούδι εκείνη τη στιγμή, μόνο άγχος μπορεί να σου προκαλέσει. Φτιάξε εξ’ αρχής μια Playlist, η οποία θα σου αρέσει και θα σε χαλαρώνει.

#7 Χαμήλωσε το φωτισμό

Αφού χαλαρώσετε με το ποτό, θα ήταν καλό να χαλαρώσεις αντίστοιχα και την ατμόσφαιρα. Ένα φωτιστικό δαπέδου, θα δώσει μια πιο ερωτική νότα και σε συνδυασμό με μία κρέμα σώματος- αν θέλεις να της κάνεις μασάζ – θα της δημιουργήσεις μία αξέχαστη εμπειρία.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!